- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanbá-apó
tag
válasz galaxys80 #178620 üzenetére
Sziasztok skacok. Többször olvastam mostanaban az iPhone X és ebben a topicban, hogy uvehfoliat ujraraktok. Most egy low-end 5d fóliát szereztem, a remélhetőleg pár napon belül eltűnő bubikon kívül egyelőre tetszik. Az újrarakás gondolata még sosem fogalmazódott meg bennem, eddig mindig előbb cserére szorult mintsem ujraraktam volna. Ha úgy döntők ezúttal, mik a lépései? Köszi az infót!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok! A napokban megérkezett Telekom mobilokra a 28.3 szolgáltatói frissítés, hamarosan jön a VolteiPhonera, most olvastam. Én személy szerint nagyon várom, mert az agyvérzés kerülget, hogy 4g hívás alatt nincs net...
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Csak egy észrevétel: írtátok páran a mobil nézet VS asztali nézet problémát. Nos én is első dolog h váltok asztalira mindig. VISZONT: nem kell lemenni alulra és ott váltani: a címsorban a refresh nyilon tartsd rajta az ujjad és máris valthatsz asztali nezetre! minden weboldal esetén működik
Hátha valakinek új.
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz lupus_l #155539 üzenetére
De ezt eddig miért nem tapasztaltam?! 6s plusznál nem emlékszem ilyenre (valszeg akkor itt jön elő a gyengébb Intel chipset) és nagyon idegesítő.... Akkor mi értelme 4gnek ha hívásra nem használható?!?! Úgy reklámozzák mindig h ez a világmegváltó szolgáltatás.... Ez?!?!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. 7plusom csinálja azt (nem tudom h ez csak mostanában van így vagy mar az eleje óta) h amikor bejön egy hívás, függetlenül attól h 3G vagy 4G hálón logók épp, eldobja a 3-4Gt és sima Edge hálón folytatódik a hívás. Tehát hívás közben nincsen net és a hívás minősége elképesztő rossz, Sokol rádió level. Ezt 10/9x megcsinálja, pl hívás közben kocsiban igy a waze sem megy. Néha hallom hívás közben h vissza váltottunk más hálóra, a hívás hangminősége feljavul, aztán ujra szar. Ez az Intel chipnek köszönhető, vagy vihetem almáékhoz? Köszi a válaszokat.
-
Tanbá-apó
tag
válasz -Ben- #152104 üzenetére
Hivasmegszakadas gondom ugyan nincs, de amikor hívás jön, 10-ből 8-szor, amikor nem full térerős 4g-n vagyok, hívás közben átvált sima 2gre. Ezt onnan veszem észre,hogy hívás közben nincs mobilnet, illetve a hangminőség nagyon gyatra. Telekom, i7plus Intel-es.... Nagyon idegesít! Tereroben a nejem 6s plusahoz képest rendre 1-2vel kevesebb csík van jelezve.... Durva...
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. Bedőltem a reklámoknak és megvettem a mostanában sok helyen reklámozott AWEI A890BL márkájú bt fülest a 7 plus melle, a telekomnal most akciósan 7100 Ft , ajándék pontokbol megkaptam szinte ingyen, így adtam neki egy esélyt! Gondolkodtam rajta h majd beruházok egy ilyen kütyüre, Mikulás meghozta ezt Nos mit mondjak, ennyi pénzért pár nap használat után nagyon jó vételnek tűnik, kap tőlem egy hatalmas ajánlást. Ennyiért azért senki ne várjon ultragiga basszusokat és magasakat, saját véleményem szerint kb a gyári füles szintjén van, az iPhone userek nagy része meg nem is tart igényt ennél jobb hangzasra. Annyira nem idegesített amúgy a jack hiánya előtte, de ezzel az eszközzel újra öröm a zenehallgatás, sőt autós headsetként is ezt használom! Arra már rájöttem hogy a fülkagylóba illesztése múlik h mit ad ki magából, vagyis h mennyire jól hallod.
Ha kérdés akad, válaszolok. 😃
-
Tanbá-apó
tag
válasz Ombi5 #148593 üzenetére
Fogalmam sincs milyen féle user vagy de én amióta iPhone-t használok (és ahogyan használom) annak örülök mindig h reggel 7 körül lehuzom töltőről és este 9 körül még nem kell tölteni. Kb az új 7 plus most olyan 5-25 % körül van este 9kor. Hogy lehet 2-3 napos uzemidot kihozni, sosem értettem... Telefonalason kívül mire használod?!?!
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok! 6s Plus után váltottam 7plusra. 128rol 256gb-rá. Igen, jogos a kérdés, mi a tosznak ekkora tárhely és mi a viharért kell egy amúgy is csucskeszuleket lecserélni. Nos ésszerű a magyarázat, amiért minden évben lecserelem. Magas tarifacsomagban vagyok a Telekomnal, két elofizuval. 210-240 körül megkapom minden évben a mindenkori legnagyobb iPhone-t. Az előző évi készülékeket rendre 170-200 között adtam el. Nos azt hiszem a kérdést megvalaszoltam.
Hogy milyen érzés 3 nap után egy matt fekete 7plus-szal? Hát talán az első iPhone-nál éreztem ezt az eufóriát utoljára: gyönyörű ez a készülék, talán számomra az eddigi legszebb iPhone, megfogni is elképesztő érzés. Az előző modell arany volt, valamiert egyből, talán a harmadik napon bedugtam egy gyári szilikon tokba. Az új készüléket valamiert képtelen vagyok tokba dugni. A gyári fólia után azonnal kapott egy 6s Plus fóliát (ma jött a 7plus fólia, reggel csere) mivel jobb ötlet nem jutott eszembe. Nem gaz amúgy, a hangszóróból kitakar a 6s Plus fólia 2-3 mm-t de pár napot kibirtam így. Rendeltem USA-bol Slickwraps Naked Skin átlátszó, fényes hátsó test fóliát, amit kicsit benazva, de feltettem és így két napra teljesen rágyógyult a készülékre. Mar csak két három bubi maradt, az első napi 30-valahány bubihoz képest nagyon jó munkának néz ki a felrakas. Direkt a fényes skint választottam, mert pár hete amikor rendeltem meg azt gondoltam JetBlack lesz a készülék. Így utólag nem bánom, mert a matt fekete szint meg jobban kiemeli a skin, de mégsem jetblack kinézete van. A skinrol csak annyit, aki látta a készüléket, mindenki azt kérdezte hogy lehet egy tok ilyen vékony? A "rágyógyult" kifejezés tényleg nagyon kifejező, mert valóban mintha a készülék része lenne. Elég strapabíró a skin amúgy, egy két karcot kapott az egyik gatyam cipzaros oldalzsebétől, de ahogy a marketing bullshitben leírtak, öngyógyító. Tényleg az.
Félek egy picit a leejtéstől ugyan, de mindig kötök biztosítást (termekbiztos.hu- szívből ajánlom!!!), szóval talán annyira nem para. Vonzanak most az átlátszó minimáltokok, lehet azt majd meg rateszek.
Direkt nem írtam a két készülék közötti belső kulonbsegekrol mert csak hétvégén veszem jobban górcső alá, erről majd írok ujra nektek, gondolom érdekelni fog titeket.
Egy két tény: ez a gép elképesztő gyors. Egy az egyben visszatettem a 6splus mentést, és megis olyan érzésem van hogy köröket raver sebessegben, mind appok megnyitása, mind pedig az általános sebessegerzet sokkal jobb. Akksiidő? Ma volt az első releváns nap, 5:30kor vettem le, egész nap kapta az ívet (nem jelzi valamiert a beallitasokban a készenléti és használati időket....), most tettem fel toltore, 2%on volt, de egy Hatvan-Pest utat vegigdumàltam 5%ról! A kijelző szebbnek tűnik, lehet csak azért mert mar sokat olvastam róla, nagy különbség szerintem nincs az elődmodellhez képest. A sztereo hangszóró nagyot dob a fül-élményen, hangosabb, tényleg az! Fület gyönyörködtető érzés középről hallani a hangokat, bár jelenleg 2-3 mm ki van takarva a felső hangszóróból, ezért minimálisan halkabbnak tűnik a felső. Holnap megmondom, hogy a nem megfelelő fólia okozta e ezt az érzést.
Miről is beszéljek meg így az elején?! Fogok még jelentkezni tesztekkel, képekkel meg egyebekkel.
Bátran valtsatok, jó döntés volt!
u.i.: bocsi az ékezetek miatt, ios, én így szeretlek!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. Holnap érkezik a matt fekete Plus 7em (Telekom). Ma érkezett meg a slickwraps átlátszó hátsó fólia [link]. Majd referálok, nagyon kiváncsi leszek. Duplán küldtek, plusz egy üveg fólia a csomagban. Úgy volt h jetblack lesz a készülék, ezért indítottam el a skin rendelést, de így ha nem kell rá tok, csak örülök.
Jetblack készülékekre kötelező lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Telekomhoz beérkezett jó pár 7plus. Hozzam hetfőn érkezik egy 256os matt fekete. hátha érdekel mást is. JB nincs egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz IntelKiller7 #145153 üzenetére
Lehet igazad van... Én egy kicsit akkor szerencsésebb voltam tavaly is meg azelőtt is, 2-3 hetet vártam max.
-
Tanbá-apó
tag
válasz TheMarci #128062 üzenetére
A legújabb 6s generációra készített tokom van, így nincs személyes tapasztalatom, hogy a korábbiakkal mi a helyzet. Egy barátom a sima 6on használja mar egy éve, nem panaszkodott. Nem lehet hogy ráférne a tiédre is egy benzines tisztítás?
-
Tanbá-apó
tag
válasz jeromosi #127990 üzenetére
A legújabb szilikon tokot használom 6s Plus-szal, ráadásul a fehéret. Hallottam én is hogy a korábbi hasonló tokok koptak, de majd' három hónap használat után tökéletes állapotban van és egyszer mar megvédte a telefont egy leejtésnél. Az egyik alsó sarkán látszik egy apró ki benyomódás, de semmi több. Én Zippo benzinnel tisztitom, mert hajlamos koszosodni, de heti-kétheti egy tisztítás és olyan mint mikor kivettem a dobozból. Korábban bőrtokot használtam de az ocsmány módon kopott....
-
Tanbá-apó
tag
Kedden visszavittem az iPhone 6s Plus-om, mert a kijelző elforgatas legtöbbször nem működött. Az egész netet végignéztem hátha van valami workaround de semmi hasonlót nem találtam. (Nemcsak az elforgatas nem működött, hanem az iránytű sem olyankor, beállt mint a gerely, és csak nagy néha volt hajlandó működni...). Gondoltam egyedi eset és bevittem az Almariumba. Ma mentem az új készülékért , mert persze kicserélték szó nélkül. A régi Samu procis volt, az új pedig Tsmc! most tökéletesen működik!
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122571 üzenetére
Mondod te ott van alul hogy model a home képernyőn és mellette a chip kódja
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122565 üzenetére
Szedd le ezt [Lirum] és ott ha N66AP vagy N71AP a kód, akkor Samu, ha N66MAP vagy N71MAP akkor tömösöcö.
-
Tanbá-apó
tag
6S Plus-on a főképernyő elforgatasa elég hektikusan működik. Lehet ujra kene raknom a rendszert, hisz jó őr éve ugyanazt a mentést használom... Ötlet? ja, telekom 6s Plus, ő is Samsung chipes.
-
Tanbá-apó
tag
válasz Tibee86 #121923 üzenetére
Egyetértek. Nem beszélve arról hogy nálunk mar esett párszor iPhone kőre, uvegfolia szarrá tört, a kijelző sértetlen maradt... és nekem is tiszta hajszálkarc lett még anno az 5S pár hét alatt. Aztán érdekes módon az uvegfolia eltüntette az összeset persze attól én tudtam hogy csúnyán elbantam vele, ne
Is tudtam karcmentesen eladni...iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Tanbá-apó
tag
Meg egy érdekesség skacok. Egy családtagon keresztül elég olcsón szerzem az üvegfóliát a készülékeimre. Párom 6S-e kapott egy noname üvegfóliát, feltettem és tökéletesen működik. 0,3as. Az érdekesség viszont most jön: az én (egyelőre még csak készletértesítőn létező...) 6S plusomra is megvan már a fólia, amit hozzámértem a már fóliázott 6Shez és próbaképp megnéztem működik e két üvegfólián keresztül a 3DTouch. Nos jelentem 0,6 mm ide vagy oda, simán működik!!! Most felmerült a kérdés: vajon nem kamu ez az új technológia, hiszem ha a fő kijelző behajtását érzékeli, és így működik, akkor két folian keresztül lehetetlen hogy érzékeli, vagy csak szőrszálhasogató vagyok?
Ja, egyik fólia sem MFI-s...
-
Tanbá-apó
tag
Nejem 6s-e tegnap megérkezett. "Sajnos" Samsung procis. Reménykedtem a TMSC-ben, ezek szerint nem igaz az, hogy a mi régiónkba csak TMSC érkezik... Remelem az én 6s plusom TMSC lesz, majd jelzek.
-
Tanbá-apó
tag
Október 2-től iPhone 6S/6S Plus előrendelés - Telekomnál
Forrás: telekomhu Twitter oldala
-
Tanbá-apó
tag
-
Tanbá-apó
tag
Megjelent a VainGlory kiváncsi leszek!
-
Tanbá-apó
tag
válasz szekfizsolt #93644 üzenetére
Tapasztalatokaaat mindenképp!!!
-
Tanbá-apó
tag
válasz szekfizsolt #93640 üzenetére
Ha minden okes a telepítésnel akkor húzd fel az alsó menüsort a telefonon és ha egyazon wi-fi hálón van a gép és a telo, ott lesz az AirPlay az AirDrop mellett és tárám!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz Sholom #93638 üzenetére
Hali Skacok! Tervezem egy apple tv vásárlását a közeljövőben, de előtte gondoltam tesztelem ezt az AirPlay technológiát PC-n (laptopon...). Nos találtam egy fizetős alkalmazást, amelynek az egy hetes trial verziója meglepően jól teljesít. itt a letöltési link, aki szeretné kipróbálni, kimondottan ajánlom, mert seszperc beállítani és elég nagy élmény így RR3-azni, GTASA-zni vagy FIFA-zni. nagyon tetszik, a végén meg fogom venni. A hang és a kép is hibátlan, semmi lag... ))
Íme a link és néhány teaser kép. )
Bocsi Sholom, nem válaszként akartam, csak annyira felbuzdultam, hogy nem figyeltem...
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
akkor ezt rosszul tudtam...
Más:
Észrevétel iPhone 6. Ha elindítom a kamerát, nem kell ujra kapcsolgatni a vakut, mert megőrzi az utolsó beállítást, tehát lehet állandóra állítani a vakut. 5Snél nem tapasztaltam. Vagy csak én vagyok (voltam) a béna.
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz Tibee86 #93012 üzenetére
Lefoliazott origi volt, de nem dobozában. Onnan tudom hogy nem refurb volt mert 3assal kezdődött az imeije... ha jól tudom (cafoljatok meg) a refurb készülékek imei-je 0val kezdődik.
Nem kérdeztek semmit, 2 nap múlva jött a hívás hogy mehetek érte.
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz matyi19 #92994 üzenetére
Ez létező probléma. Nekem is , egy fenti kollegahoz hasonlóan mar pár hetes korában előjött, csak és kizárólag akkor zavart ha pl gtasa-val játszottam. Kívártam fel éves koráig, leadtam az almariumban és két nap múlva mentem az újért. Sajnos a gari nem indult ujra de legalább nem refurb hanem vaci új készüléket kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz nederlanden #92959 üzenetére
köszi, ennek örülök, bár én mindig is tokban tartottam eddig az összes készülékemet, durva de nem mertem még levenni a fazonra igazított gyári fóliát elől hátul és féltem a kiálló kamerát is, amíg holnap vagy hétfőn meg nem veszem rá...
Átlag üzemidőről hogyan vélekedsz 6 hét után?
Más:
Ehhez mit szóltok? wtf?
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Szia Mindenki! Kedd óta iPhone 6 használó vagyok, nagyon tetszik a készülék. Tokot és fóliát venni csak hétfőn tudok elmenni, addig visszaapplikáltam a gyári fóliát, ronda de addig se kapok infarktust. Egy kérdés a mar régebb óta i6 tulajokhoz: mennyire karcolodik a készülék? Mennyire érzékeny az ide oda leteszem műveletekre és összeségében mennyire tartjátok sérülékenynek? Köszi az infót pajtik!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Na háj evrivan készletértesítőre felvettem meg múlt pénteken a 128as silver grey iPhone 6-t, eddig semmi értesítés. Mostanában van idom naponta többször felnezni a webshopba, az elmúlt heten volt mar goldbol kétszer elérhető készülék keszleten. Most az előbb gyorsan ujra bekukk, hat mákos vagyok mert épp volt fekete, rég töltöttem ki megrendelést ilyen gyorsan. elvileg hétfőn mehetek érte ide a szomszédos pickpack pontba
(iPad air2, a családon belül megrendelés viszont meg mindig semmi....
-
Tanbá-apó
tag
van egy generalis üzletkötőm, vele szoktam intézni és igen, magánszemélyek is köthetik!
javaslat No1: Keress az ismeretségi körödben Generalis üztletkötőt.javaslat No2: menj be bármelyik Generalihoz és kérd kimondottan a Genelektronik biztosítást!
Sok sikert, majd számolj be!
-
Tanbá-apó
tag
válasz Szecsy #78224 üzenetére
Épp a minap próbáltam ki, mert kiváncsi voltam. Nos, sajnos ha dnd aktív és közben befut egy hívás, a hívő fel szamara olyan lesz mintha kinyomnád a hívást. Azaz először kicsöng aztán foglalt. Ez így elég gaz, mert volt mar aki megkérdezte tőlem miért nyomtam ki folyton én meg kb nem tudtam miről beszél....
-
Tanbá-apó
tag
Szia mki! Segítsetek már nekem megtalálni, hol kapcsolom ki azt, hogy üzeneteknél a számokat automatikusan kijelölje? megőrjít már, elhiszitek, hogy mindenütt kerestem már ezt az opciót???? ))
-
Tanbá-apó
tag
Srácok! Kicsit láma kérdés: hol tom kikapcsolni hogy üzeneteknél ne jelölje ki automatikusan a számokat?! Nem kevés ideje keresem de NINCS MEG. Aaaaaa
-
Tanbá-apó
tag
Ha tudsz angolul, olvasd el...
-
Tanbá-apó
tag
Szia Fanok!
Nem tudom volt e mar hasonló probléma, a két hónapos iPhone 5S előlapjának bal felső része elég konkrétan elválni látszik, ha nyomom, látható és hallható módon nyöszörög és van rendesen holt játék. Nyilván viszem hamarosan vissza, hisz eu garis a készülék.
Mi a franc lehet ez a hiba?!?!
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz Tanbá-apó #67824 üzenetére
Na, csak ha valaki így járna rajtam kívül, ha az iTunes nem látja a készüléket, az Apple Mobile Driver volt a ludas, újra kellett telepíteni, mégpedig az eszközkezelőben, kameraként meg kell keresni az eszközt, majd ott illesztőprogram frissítése. Leizzadtam, de a google segített.
Ave!
-
Tanbá-apó
tag
Segítsetek pls! tegnap frissített az iTunes, ma próbálnám a két telefont rátenni gépre, de iTunes nem jeleníti meg egyiket sem. Egyik usbről sem, kábel sem lehet baj. Az Apple Mobile Devicet is ujrainditottam de semmi... nem vagyok ekkora láma, de nincs több ötletem... (
-
Tanbá-apó
tag
válasz nederlanden #67652 üzenetére
Ezt a kotyogo-zörgő hangot (én úgy tudom) a giroszkop mechanikaja adja ki, ami érthető is lenne, de cafoljatok meg!
-
Tanbá-apó
tag
válasz Vasinger! #67662 üzenetére
Én mar évek óta a generalinal kotok készülék biztosítást. Genelectric a konstrukció neve, évi 10-12 ezer a teljeskörű fedezet. Az összes létező kütyümre ezt kotom, laptoptol a tabletig. Csak ajánlani tudom! kárügyintézés is flottul megy és te valaszthatod ki hogy mekkora önrész legyen!
-
Tanbá-apó
tag
válasz domerator #65235 üzenetére
Én a saját és párom készülékére is spigen glass-t 0.28as üveglapot tettem, egy ill. Két hónapja használjuk, nagyon jó illyen védelem alatt tudni a készüléket. Alig érezhető hogy fent van, a tapintása kiváló, karc zéró ezért nem is kell rá hímes tojásként vigyaznom mint eddig az iPhone készülékeimre. Az x lambo "csak"0.2 mm, nem tudom mennyit jelent a 0.08mili de kiváncsi vagyok majd a velemenyedre!
Csal ajánlani tudom a spigent, nagyon megnyugtató hogy fent van. Múltkor egy iszogatos napon nekiestünk késsel és dugóhuzóval, SEMMI nyoma. Mit tegyek ha nem hitték el hogy teljesen karcallo?!
-
Tanbá-apó
tag
válasz Ragnar95 #63351 üzenetére
Ma a telefonom engem is megajándékozott egy névjegyzék eltűnéssel. Újraindítás után visszaállt, de az elmúlt egy két hónap új számai nincsenek meg. Néztem az iCloudon is, ott is eltűntek az újabb számok. Van erre magyarázat vagy megoldás?!? Szétcsesz az ideg...
-
Tanbá-apó
tag
Szia skacok!
Nem találom sehol iOS 7ben azt hogy az alsó vezérlő központot csak bizonyos alkalmazásokban ki tudjam kapcsolni. 7.0.2ben úgy emlékszem lehetett ilyet, most csak az van h az összes alkalmazásban tudom kikapcsolni.
-
Tanbá-apó
tag
Szia srácok. Ha valakinek Újpest környékén brazilok ajánlanak zsír új fekete iPhone 5S-t, 64 gigás, t-mobil függő, vagy bárki valami gyanúsat tapasztal, kérem jelezze. Páromat kirabolták, és az aznap a futártól átvett iPhonet elvitték a táskájával. Még ki sem bontottuk a készüléket, a rendőrség is keresi, elvileg ismert az elkövető. IMEI kódot érthető okokból nem adok ki, de ha kell természetesen ezt is megbeszéljük.
Annyit biztosan tudok az apple support oldalról, hogy még nem aktiválták a készüléket, figyelem folyamatosan, mert addig rá sem tud a rendőrség keresni, amíg nem kezdik el használni.
Nem tudom hogyan fogja tudni eladni, kérem a közösséget segítsetek ötleteitekkel az ügyben. Hálám nektek barátaim!
használtmobil oldalakat is lesem...
kereskedő elvileg nem vesz be ilyen készüléket, ugye?
Esély????
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Na már az 5Sről. hát szerelem első látásra a 0.26os spygen glass t slim üveglapot raktam fel, nagyon jol mukodik vele, es a bőrtok is birja ezt.
Egy kérdés: az iwork honnan es hogyan toltheto ingyen mert nekem 8.99 juró áron jön a storeból darabonként...
-
Tanbá-apó
tag
Skacok! Ha valakinek lesz/van infója az Allee 5S készletről a mai napon, kérem ossza meg az infót, mert akkor holnap beugrok oda. Nem bírom már én ezt a várakozást...
Köszzke.
-
Tanbá-apó
tag
Telekomnál most nemrég választható a 64 gigás 5S illetve a 32 gigás 5C. remélem ez azt jelenti, hoghy hamarosan már meg is lehet rendelni...
-
Tanbá-apó
tag
Na skacok, mondjatok rólam véleményt. Szal tegnap éjjel készülékrendelés, Telekom webshop. Lehetett vna hétfőre egy 16 gigás 5sem fehér, amilyet szeretnék, színben legalábbis . Mivel most 64 gigás 4sem van, nem vett rá az ég h megrendeljek egy 16 gigás készüléket, inkább várok a 32 gigásra, ugyanis abból sincsen fehér, készletértesítő szolgáltatás rulez.
Leginkabb nem lepnék lejjebb tárhelyileg, tehát még az is lehet h bevárom míg 64es fehér érkezik. Mindezzel persze ki tudja mennyi idő múlva lesz új készülékem. Vajon jól döntöttem? Tényleg kell az a 64 giga egy átlag usernek?
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
válasz Parson #57101 üzenetére
Ok, tiszta sor... köszi.
Más: volt egyik haverom az Alleeban, 15-20 ember áll/ül a iPhone sorban. Én csak este 9re tudnék odaerni, ha egyáltalán van értelme. Éjféltől lehet ugye előrendelni (cseszett jó hogy árak még nincsenek...), mitévő legyek??? nem fogad be valaki véletlenül engem aki mar sorban áll ott? Vagy bízzak abban hogy éjfélkor stabil lesz a T weboldala és jut majd nekem is egy fehér 64es iPhone 5s??? Hm?
-
Tanbá-apó
tag
válasz -secret- #57085 üzenetére
Folyamatosan hívtam az ÜFSZt a Tnél, egy hölgy csak annyit árult el , hogy higgyem el, eszméletlen meglepetések lesznek az iPhone és az új XL díjcsomagok kapcsán.
Erre egyelőre csak annyit: ha ha ha
Amúgy a Telenor is lepett a 10 ezres korlátlan csomag kapcsán, jó világ jön ránk mobilosokra úgy érzem.
Persze kb 5 év késéssel jönnek ezek a csomagok, cö...
-
Tanbá-apó
tag
válasz Blaise #56700 üzenetére
"A készülékek október 25 0:00-től rendelhetők meg webshopunkban..."
illetve
"... bla bla fokozott nemzetközi kereslet bla bla miatt csak korlátozott számú készülékek és csak egyes modellek állnak kezdetben rendelkezésre..."
Telekom - Facebook
Blööööööööööööööööööö
-
Tanbá-apó
tag
válasz jozsi252 #56654 üzenetére
Lassan már én is gyíkot kapok, folyamatosan figyelem a T oldalát. Tavaly 6 nappal a premier előtt voltak árak, most mi van már?
Nem akarok sorban állni, előrendelem. Nem tudjátok az első körös előrendelés kb mikorra érkezik meg?
iPhone 5s 64 gb fehér (bocs.. silver) a kiválasztott, fekete apple bőrtokkal, az eddigi fekete széria után... remélem nem bánom meg, az iPadem fehér, őt is imádom!
Más: vajon egyeztet a Vodka és a Tré az árakról? vagy épp azért halogatják az árak közlését, mert egymásra várnak????
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
röhögni fogtok, de most a gari miatt eszembe jutott, hogy ugye állítólag van az ieszközökben gyorsulásmérő, ami méri az ütközéseket-leejtéseket.
Nos én ültem egy ilyen extrém vásáros izén, ami gyorsan felröpít, megáll odafent, aztán szabadesésben zuhan le, szifonka meg a zsebben sasolt és sikoltozott... Halál volt, de ezt hagyjuk. Szóval ha kiröhögtétek magatokat, hogy hogyan juthat ilyen kérdés az eszembe, de szal érzékelheti ezt a szenzor leejtésnek? Azért kemény G-k hatottak odafönt...
egyelőre akkor westend T-pont, remélem nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok tesókok! Adott egy Iphone 4S 64, tré mobilos. Kb egy hónapja töltésnél, és bármilyen alap használatnál túlmelegszik a készülék, olyannyira, hogy használhatatlan, szó szerint égeti az ujjbegyemet a kijelző. Január végi vásárlás, tervezem (akár már holnap) visszavinni a téhez. A kérdésem annyi lenne, hogy ezt visszatartják majd vizsgálatra, vagy ha ott bizonyítom az igazamat, cserélik azonnal? Hol a legjobban hajlamosak az azonnali cserére? (nedvességkelzők épek)
nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest