- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Akit érint: a sivatagi színű nettó arany/rose gold, jobban, mint ahogy a képeken kinéz. A natúr hátlapja nekem kicsit "gagyinak" hat a mattság miatt (kicsit műanyagos).
-
zsolidodd
senior tag
Másnak is feltűnt, hogy jobban működik dupla simmel az iPhone? Két telekomos előfizetést használok (fizikai+e-SIM) és telefonálás közben jelzi a másik számra érkező hívást. Korábban ez csak akkor működött, ha aktiváltam átirányítást, most viszont anélkül is megy.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
MasterMark #245831 üzenetére
Köszi a tanácsot, megtörtént, de gondoltam valami user error, aminek van valamilyen egyszerű megoldása.
-
zsolidodd
senior tag
Sziasztok!
IOS 14.7 public beta és 15.0 public beta alatt is gyakran előfordul, hogy keresek egy kontaktot spotlight/kereső segítségével és nem találja, csak akkor, ha megnyitom a kontaktok appot és ott keresek rá.
-
zsolidodd
senior tag
Hello!
Olyan alkalmazást keresek, ami tudja azt, amit a Plex, de a tartalmakat le is tudom tölteni offline használatra. Plexnél kicsit drágának tartom az évi 40 €-t.
-
zsolidodd
senior tag
Ismer valaki olyan külsőbillentyűzetet, ami egy oldalra renndezi a billentyűket, hogy i6+-on is lehessen egy kezzel gepelni?
-
zsolidodd
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a Media Services és miért fogyasztott tegnap óta1,2 Gb adatot? A Settings/cellular/system services alatt található. Az alkalmazások között semmi nincs. (I6 Plus, 8.1.1)
-
zsolidodd
senior tag
Hello! Azt szeretném megtudni, hogy a notification centert hogyan lehet rávenni, hogy az egésznapos eseményeket is mutassa? Köszi a válaszokat! (ios 8, iphone 5s)
-
zsolidodd
senior tag
Szeretnék venni egy ilyen wifis külső vinyót. Valakinek van tapasztalata ilyen vagy hasonló eszközzel? Filmnézés mennyire működik?
-
zsolidodd
senior tag
-
zsolidodd
senior tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy Apple Maps/ Google Maps/ Here Maps tud-e olyat, hogy ha a határ előtt megtervezem az útvonalat (max 60km), akkor elvan mobilnet nélkül is a navigáció? Ritkán használnám külföldön a navit, nem igazán szeretném megvenni, de ha nincs más 17€-t megér az Igo DACH térképe.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Keresünk dokkolókat
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest