- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
bigrob #312964 üzenetére
Másik topikban ugyanezzel a felhasználóval, ugyanezt a hiábavaló kört futottam meg. Leírtam neki, erre az volt a reakció, hogy “megvezettem őt”. Nem tudom, mire alapozva írta ezt, igazából nem is érdekel, mert nem leszek a partnere ilyen alaptalan vádaskodás esetén. Ignorálom, ment a kukába a T. Felhasználó. Normális hangvételű, képpel alátámasztott válaszra ez nem korrekt reakció, hacsak nem egy provokatív személyről van szó.
-
BloodRay
veterán
válasz
bigrob #308491 üzenetére
Ne félj engem is őrületbe kerget ez... Akárhogy állítom ebben a szerencsétlen rendszerben, hogy a swiftkey legyen az elsődleges, nekem is rendszeresen feldobálja az idióta naponta többször a gyári fostaligát normál szövegbeviteleknél (nem, nem jelszó, meg highsec...)
Lassan úgy vagyok vele, hogy meg kell szokni... "feature"... -
Pano
addikt
válasz
bigrob #308216 üzenetére
Töröld a billentyűzetek közül a gyárit és csak a switfkey maradjon. De így is át fog váltani pár helyen a gyárira.
Ez biztonsági okból van így. Az iOS nem engedi 3rd party billentyűzeteknek, hogy pl kényes adatok megadásához átvegyék a szerepet (banki -és személyes adatok stb), ezért marad a gyári. -
Cyberbeni
addikt
válasz
bigrob #296431 üzenetére
Én egy ilyet vettem 3 éve utazásokhoz (német amazonról, de ott most nem találtam), tehát nem volt sokat használva, de minőségileg jónak tűnik és MFi is. (Volt korábban nem MFi, az 3-ból csak 2 órát töltött, a harmadikat nem, ez eddig mindennel ment)
Amelyik x-in-1 töltő és a gyári kábelt kell bele rakni abba ez nyilván nem megy bele, mert nagyobb.
-
PACSA75
őstag
válasz
bigrob #290695 üzenetére
Mikor volt külön céges számom, én probléma nélkül használtam dual sim módban az iPhone-t. Kvázi működik, csak nem olyan szimpla mint androidon.
Szóval én biztos nem szarakodnék két telefonnal, ha nem muszáj. Az meg, hogy nem viszed haza a melót, szintén megoldható - kikapcsolod a melós simet és kész. -
válasz
bigrob #290604 üzenetére
Az még nem az igazi 5G, meg frekvencia...stb függvénye is.
Valahol már Gigabit felett mérhető, máshol meg a jellemző 4G sebesség megy 5G-n is.
Mindenkit ráengedtem most, még a feltöltőseket is a nyár végéig, de mióta 5G van, nem zuhan be az 5G, de még a 4G is jobb lett azóta. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
bigrob #290604 üzenetére
Nem az iPhone hibája és nem is a szolgáltatóé.
Ez egyáltalán nem hiba, mert a promóciós jellegű hozzáférés idején ez a helyzet: [link] Azaz teljesen normális. A térképükön sötét magentára színezett helyeken (pl a főváros egyes frekventált pontjain, vagy Soltvadkerten) jóval kedvezőbb értékek mérhetőek, lásd: [link] . Van is, sőt nem is egy akad, ilyen mérés a Telekom topikban, amióta fut a promóció.
-
Shyciii
veterán
válasz
bigrob #288074 üzenetére
Ráztam kézben mint a hülyegyerek, stabilnak tűnik, tetszik!
Úgy néz ki az általam még az elején rendelt tok is használható, még azzal sem esett le. Igaz mostanában dugóban araszolok, így a rosszabb utakon nem rázkódik annyira, de amúgy nagyon baba. És amúgy az ESR cég is nagyon korrekt, sőt rendes cég. Írtam nekik a problémáról, és dícsértem a terméküket, meg kérdeztem hogy egy másik termékük mágneses ereje esetleg nagyobb-e. Utánanéztek, és kiderült, hogy ez a legerősebb, és felajánlották, hogy mivel ha visszapostáznám, akkor rosszul jönnék ki pénzben, ezért visszafizetik a termék árának 20%-át, és a terméket megtarthatom, eladhatom vagy akármit is csinálhatok vele. Megköszöntem a lehetőséget, és mondtam nekik hogy nincs rá szükség, és hogy nagyon rendesek.
-
törölt tag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
bigrob #287046 üzenetére
A Warwick Egyetem tesztelte a dolgot, íme az eredménye:
How Long Can You Leave Your Phone On A Wireless Charger?xhege: minek, úgysem látja senki? Még a végén nyakkandőt is kötsz
Citroware: a Teslánál van ilyesfajta tanulság ;-)
-
markknight
veterán
válasz
bigrob #286681 üzenetére
Én meg fiammal beszélgetek, erre fel akarja hívni valami 1000 éve nem látott kollegámat, pont a confirm előtt lőttem ki az egészet a francba. (Hey Siri be van kapcsolva)
A lényeg igazából nem is az, hogy a Sirit szapuljam, senki nem szereti. Csak én még ilyet nem láttam Apple oldalon, hogy a Siri nem tud egy iPhone funkcióról semmit. Valami nem lett visszavezetve, bővítve.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
bigrob #286176 üzenetére
"kuponkereső bővítményt" - régi vágású gyerek vagyok, így én nem javaslok egy probléma megoldására senkinek sem bővítmény telepítést. Sőt, ellenkezőleg. Amit csak meg lehet oldani a gyárilag telepített alkalmazásokkal, akkor azzal kell megoldani, ne szemeteljük tele a holminkat. Persze, mindenki azt csinál amit akar.
A googli viszont valóban jó megoldás, én is rá szoktam nézni, mert hátha van kedvezményesebb kupon is mint amim éppen van.
-
válasz
bigrob #285240 üzenetére
Samsungok, LG-k után csak annyit tudok mondani: Az újraindítást néha elfelejtem, hogy kell, annyira ritkán szükséges. Ott kvázi heti szintű buli volt, ahogy az appok kényszerű bezárása is crash vagy egyéb hülye okok miatt...
Néha hiányzik, olyankor csak előveszem az S20+-t pár percre, és már tudom is miért akartam annyira váltani. -
lsebestyen
addikt
válasz
bigrob #282349 üzenetére
Attól még, hogy be van kapcsolva az értesítés az nem jelenti azt, hogy azonnal meg is nézem.
Sőt volt amikor nem volt rajta a telefonon az app, aztán 2 nap múlva láttam, hogy ott írt nekem valaki.
De tudom ez ilyen Apple dolog, hogyha valami el lett rontva vagy bugos, akkor fogjam máshogy a telefont, vagy instant töröljem le az appot, biztos ami biztos.
szerk.: attól még, hogy szerinted hulladék, kérlek engedd meg, hogy én használjam. Nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed az appról, hanem, hogy mi a megoldás erre az igen egyszerű, de annál bosszantóbb hibára. -
col
addikt
válasz
bigrob #281194 üzenetére
"Az EU-n belüli online értékesítés (távértékesítés) szabályai úgy változnak, hogy a határon átnyúló, magánszemély vevő részére értékesített termékek esetében az áfát szinte minden esetben a vevő helye szerinti tagállamban kell megfizetni, az ott érvényes áfa mértékkel."
-
Lacccca87
addikt
válasz
bigrob #281136 üzenetére
Nem mondanam felejtosnek de igen lehet problema. Nagyszülők 5s ben csereltettunk aksit ami 2 honap utan felpuposodott, es megnyomta a kijelzot. Mivel 6 ho garanciat adtak ra visszavittuk csereltek, a kijelzovel egyutt. Azota nincs baj.
Szoval nem feltetlen rossz a szerviz, ugyfelszolgalat kifejezetten kellemes, legalabbis ahogy az emberhez allnak. -
-
válasz
bigrob #280015 üzenetére
Nekem S7 45mm volt,a nem túl vékony,inkább erősen férfias csuklómon az volt nekem ideális.
Az ultrát 1x volt alkalmam egy ismerősnél felpróbálni.
Durva és maszkulin,de nekem nem kéne.Ugyanaz a bajom vele mint a Vostok Lunokhod 2-vel.Kényelmetlenül nagy.Mondjuk a Lunokhod mellé 194g is (szerintem embert is lehetne vele ölni),de ettől függetlenül nekem az Ultra is nagy (nem tömegre).
-
válasz
bigrob #280009 üzenetére
Így távolról megjósolom hogy a 41mm lesz a nyerő.
44mm már egy átlagos női csuklóra nagy (persze ha ilyen Brünhildás keletnémet úszónő alkata van akkor nem),a 49mm (Watch Ultra) meg még férfi csuklón sem nevezhető kicsinek,hát még egy női csuklón!Az instant krumpli minden tekintetben.
-
válasz
bigrob #279006 üzenetére
290-ért épeszű ember egy tiszta forrásból származó aktiválatlan Ultrát nem ad oda.
1000euró kint ami barátok közt is 410-415e forintra átváltva,ezt nem adja oda senki 290-ért.
Ezt az Ultrát inkább skippeld,ez már több mint gyanús!
Még az is megeshet hogy boltból lopott példány,sőt szerintem nagyon nagy rá az esély. -
válasz
bigrob #279000 üzenetére
Kicsit fura az hogy MM vásárlás,de számla nincs hozzá,de még egy blokk sem.
Az órát is tudják tiltani ha Cellular és szolgáltatós (az Ultra ugye cellular),de csak a mobilhálózatról tudják letiltani,ettől még használható maradna,csak sima GPS modellként működne.
Mennyivel adja olcsóbban az eladó mint az itthoni hivatalos ár?
Csak mert azért nem egy olcsó valamiről van szó,plusz ha kinti akkor csak 1 év garid lenne az itthoni 3 helyett és még bizonytalan a származása is. -
-Skylake-
addikt
válasz
bigrob #278232 üzenetére
bar reszben engem igazol a hszed, szeretnem megjegyezni hogy en meg mindig nem erre gondolok. ez amit te mondasz, ez egy konkret specifikus szempont, azt mondod te a sw frissites miatt nem mennel vissza es ennyi.
en arrol beszelek, hogy majd mikor megfogsz utana egy samsung s23at , akkor mit fogsz erezni ? premium lesz, jol nez ki, jo meret, kurvajo spec , minden zseni. egy dolgot kiveve : hogy az nem az iphone. ezt fogod erezni, hogy nem fogod azt a "komplettséget" latni ami az iphoneba van. en errol beszelek, nekem ez peldaul abszolut mertekben igy van.
ranezek egy apple termekre es erzek rajta "valamit" , amit olyan termekeken ami nem apple nem erzek. nem erzem azt a hogyismondjam, talan az a legjobb szo, hogy nem erzem rajta azt a fajta extrem atgondoltsagot, azt a gyak vegtelenul preciz "minden az utolso porszemig meg van tervezve" erzest. meg a dobozra nyomtatott szoveg betutipusa/merete/elhelyezése/szine , gyak mindene azt sugarozza, hogy itt ez nem csak ide lett firkalva, ez ide ki lett talalva. ezt egyszeruen rendkivul keves termek adja, fooooooleg rendkivul keves konzumer elektronikai termek. nekem ez az ami megfog ennel a gyartonal, hogy ha beallitasz egy "minosegi" szintet, azt nem "darabjaiban" hozza , hanem azt konkretan minden darabja hozza. meg a dobozra irt szoveg formazasa is.szoval en itt nem a termekeiket szopom fel, abba ezer ponton tudnek belekotni. en a minoseguket szopom fel, mert ebben az ertelemben egyertelmuen ez a ceg az informatikai ipar teteje. masban lehet, hogy nem, de ebben biztosan.
-
Tibee86
nagyúr
-
válasz
bigrob #276490 üzenetére
Én azon gondolkodok,hogy letisztítom az éjjelszekrényt,mert már minden is ott van.Egy ilyen állványtól meg is hülyülnék.
TV táv,telefon,óra,éjjeli lámpa,2db Trådfri táv (éjjeli lámpa és mennyezeti),Iqos is itt van töltve.
Óra töltője megy fel az éjjeliszekrény oldalára,Trådfri távok a fejtámla oldalára a mágneses tartóikkal.
A szekrény tetejét alulról felsőmaróval kicsit kimélyítem,hogy 1 vezeték nélküli pad belemenjen annyira,hogy max 1-1,5mm anyag maradjon felette,aztán a telefon éjjeli töltése is megoldva,ráadásul elrejtve.
Az Iqosra kell még valamit kitalálnom,van rá 1-2 ötletem,csak még nem tudom melyik legyen. -
markknight
veterán
válasz
bigrob #276375 üzenetére
Én megfogadtam, hogy nem veszek új telefont, de most mégis lecsaptam egy 14 Pro-ra, elég gyenge már az akksija a 13 Pro-nak hiába írja 99%-osnak.
Szvsz elég durva ez az Alway on Display, szerintem nem normális, hogy így világít a telefon állandóan, szóval ki fogom kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest