- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
BloodRay #308492 üzenetére
Eddig annyira nem zavart az elmúlt 1 évben, de most hogy próbálok megoldást találni rá már kezd egyre frusztrálóbb lenni.
Nálam az alany egy 14 pro max, nálad?Talán úgy lehet előidézni gyakrabban, ha pl messengerben megnyitok egy chatet és rögtön alulra tappolok és feldobja a billentyűzetet.
-
válasz
BloodRay #293032 üzenetére
Azt írtam, hogy havonta szokott hír lenne hogy megint van egy elterjedt malware a play store-ban, ioson ez nem jellemző. (Konkrétan még nem találkoztam vele, de ha volt malware akkor kíváncsi lennék rá.)
"Ja hogy a hírek nem jellemzőek tehát az appstore jobb...
"
Ebből a szempontból igen. Nem azért, mert a hírek nem jellemzőek, hanem mert a malware-t nem jellemzőek, de igen, azt gondolom, hogy ebből a szempontból az app store jobb.
Azt, hogy egy keresőóriás alkalmazásboltjában a kereső hatékonyabb, én valószínűnek gondolom szintén. -
törölt tag
válasz
BloodRay #291601 üzenetére
Azért nem akkora katasztrófa, másolsz egy szöveget, átugrasz másik apphoz beilleszted, visszamész másolod a következő részt stb. Vagy egy kijelölt szöveget ha emailben akarom látni én nem is copy/paste módszert használom, hanem a kijelölés popupnál megosztás és Mail, és máris feldobja a draftot a szöveggel, gyorsabb mint copy, Mail megnyit, új levél, paste módszer.
-
törölt tag
válasz
BloodRay #291585 üzenetére
A vágólap problémát úgy kerülöm ki, hogy bedobálom a dolgokat egy gyorsjegyzetbe, aminek a gombját kiraktam CC-be.
Nem az Apple találja ki az emojikat, hanem követik az Unicode konzorcium szabványát. Mintha új betű érkezne az ABC-be.
Akkor arra marad az alarm módszer, azt lehet elnevezni.#291595
14" M1 Pro 16/512 MacBook Pro 750-ért? -
-
col
addikt
válasz
BloodRay #287150 üzenetére
Nézd, meddő vita. Sajnállak, hogy ezek szerint egy több százezres telefonnal szenvedsz és kénytelen vagy ezt így elviselni.
Lehet olcsó és ezek szerint jobb más gyártótól létező telefont venni, add el és még nyersz is rajta pénzt, idegeskedést spórolsz stb.
Csak akkor hogy és miért fogsz ezután fanyalogni -
Sza_Sa
senior tag
válasz
BloodRay #284770 üzenetére
Na igen, azért - is - vettem csúcs ios telefont, hogy ne legyen olyan érzésem, csak azért nem működik faszán, mert sajnáltam a pénzt a jóra.
Eddig s5-től mindig csúcs Samsungokat vettem, az utóbbi kb. 8 évben szoftveresen nagyon kevés gondom volt velük. Azt várnám, hogy az Apple legalább enyit tud nyújtani, és akkor nem fognak fájni a működésből adódó megkötések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest