- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
válasz
Malfroy #313869 üzenetére
A pletykák szerint Airpods Pro 3 csak 2025-ben várható, illetve az Airpods 4-et(amiből elvileg 2 változat lesz) tavaszra pletykálták, de ez 2 hónapja módosult őszre.
Tavasszal terveztem Airpodsot venni, de nagyon közel van a bemutatása, így úgy gondoltam megvárom, remélve, hogy ősszel érkeznek az Airpods 4 modellek. -
Krethx
aktív tag
-
válasz
Malfroy #313871 üzenetére
Nekem van, egyből cseréltem az első gen-t, mikor megjelent. Sokkal jobb a hangzása, NC is jobb (bár hozzáteszem, megjelenéskor sokkal erősebb volt, mint most, az újabb airpods SW-ekkel gyengítettek rajta). Én teljesen elégedett vagyok, nem tudom, mit hozhatna még egy következő generáció. Plusz ezen már lehet a hangerőt is állítani a száron, elég könnyű megszokni az összenyomást vs. "simogatást" is.
-
válasz
Malfroy #278312 üzenetére
A hülyeséget ne terjesszük:
A termék árától függően sávos jótállási idő (1-2-3 év)
A jótállás időtartama a termék árától függően sávos lett:
10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év
100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év
250 000 forint eladási ár felett három év.
250001 Ft-tól 3 év jár 2021 január 1-től. -
akosxyz
senior tag
válasz
Malfroy #277529 üzenetére
Szerintem ez nem is baj
Amúgy sincsenek olyan nagy előrelépések már évente vagy két évente. Én pont az időtállóság miatt döntöttem az iphone mellett. Most lesz két éves, de egyáltalán nincs bennem, hogy váltani akarnék, ami nálam nem megszokott.
De az is lehet, hogy csak öregszem.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Malfroy #277526 üzenetére
Belépőként nekem megérte. Egyébként igazad van, ebből a generációból a 13 széria a legjobb ár/érték arányú. Az Apple-nél ez generációnként így van, állítólag.
Jövőre új dizájn generáció jön. Gondolom ezért nem léptek az órákkal sem, a következő évben egységesítenek. Viszont az ár/érték legjobb, az utána következő lesz. -
plejik
addikt
válasz
Malfroy #276915 üzenetére
Ja, Én is ezért cseréltem le a Huawei watch GT2 órám, mert ahogy androidról apple cuccokra váltottam, voltak kompatibilitási gondok. Ki van ez találva apple apple cuccokkal működik. És mindezt hibátlanul hozzá teszem, nekem tetszik nagyon ez az átjárhatóság. (pedig soha nem voltam nagy apple fan.., de csak beszippantottak..
)
-
Perillustris
senior tag
válasz
Malfroy #276768 üzenetére
Teljesen szabálytalan eljárás volt a számla követelése.
#276769Gicz Nem értem, ki pörög. Egyszerűen csak kibontjuk a témát. Ráadásul én is írtam, hogy hivatalos eladónál vásárolva nem lesz probléma. Aki pedig mégsem így tesz, annak pedig most már egyértelmű, hogy követelje meg a kitöltött, részletes jótállási jegyet.
-
Uyuarasy
tag
válasz
Malfroy #275807 üzenetére
Felesegem gepen Ventura van, azzal sem jott ki a bootloop-bol (Update es Restore sem segitett).
Igy par honappal a garancia lejarta utan kicsit erdekes ez az egesz, de nem akarok konteokat gyartaniValakinek sikerult mar “iPad could not be restored. An unknown error occurred (4013)” hibat javitania?
-
Uyuarasy
tag
-
Angrybird
csendes tag
válasz
Malfroy #275745 üzenetére
Két különböző dolog, hogy egy megjelenítő természetes e és színhelyes e. Ne keverjük a kettőt.
Az iPhonok kikapcsolt True tone- val adnak színhelyes képet (azaz pontos színskálához kalibrált képet), ebben nagyon pontosak, viszont, hogy kinek mi a természetes, vagyis mit szeret, az más kérdés, van aki melegebbet, van aki hidegebb, kékesebbet.
Én szeretem a True tone-t, de ha képet szerkesztek kikapcsolom a színhelyesség miatt. Remélem világos voltam. -
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest