- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #64630 üzenetére
Mármint a gépesre gondolsz, nem?
Csak mert a mobil app ingyen működik, max a szinkronizáláshoz kell prémium.
legiaap: nem tudom, előtte Fortify-t használtam, de annak leállt a fejlesztése és i5-ön idegesített,h nem 16:9, illetve a dropbox backup sem működött + a Lastpass igényesebb isA legnagyobb előnye amúgy,h ingyenes, amúgy szerintem ugyanazt tudja a 1password is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
mondomén #61571 üzenetére
ez megoldotta, köszönöm a gyors válaszod
új kérdés is akad ám:
sos-ben kéne vennem három iphone 4s-re minőségi fóliát, milyet ajánlotok? tudtok konkrét típust mondani, árban mire számítsak?
illetve tokot is szeretnék, két féle kellene:
- egy jó minőségű gumis/műanyagtok (jó lenne szép színes választék)
- egy strapatok, műanyag, talán gumival megspékelve, esetleg fém, hol nézzek körül?
ajánlott márkák? (otterbox tippet kaptam eddig egyedül)köszi előre is!
ui.:
iphone 4 és iphone 4s tokok között nincs semmi különbség ugye?
-
kisjimy
aktív tag
válasz
mondomén #60131 üzenetére
T-nél i4s 8gb fekete mozaik s. Most is abban vagyok,csak ujra alá kell irnom 2 évet. Az ipad4 aug.-ban vettem,mindig viszem magammal,azért gondoltam hogy csak telefonálásra kéne.Sajnos az i4emnek a kijelzöje egy ponton van egy sárga folt.Barinőmnek jó lesz. Csámcsungja van iszonyat szar.
-
Játékos
addikt
válasz
mondomén #55156 üzenetére
Ismét köszi, de a helyzet a következő: jelen pillanatban NÁLAM a gyári app is meg a mailbox is szuper módon működik, egyedül a gmail app nem ad hangot, meg a zárolt képernyőre jelzést!
Pedig gyakorlatilag szűz a rendszer, most dobáltam csak fel rá némi zenét meg az appokat... -
Játékos
addikt
válasz
mondomén #55150 üzenetére
Nem gondolom, hogy a google tiltja, mert nekem csak a Mailbox működik úgy, ahogy kellene. Hiába volt bekapcsolva a hang és a szalaghirdetés, nem jelzett a gmail app sehogy sem!
A gyári szinén sehogy, csak ez a csuda mailbox...
Ha esetleg van valami megoldása a gmail életrekeltésének, azt szivesen venném.
Köszi mégeggyszer! -
-
Onderon
senior tag
válasz
mondomén #47877 üzenetére
szerinted. szerintem meg az. innentől lehet küzdeni mindenkinek a maga igazárért. baromság.
én nem tudok sokat, csak annyit, hogy ameddig itt sokan panaszkodnak az $1-os tok megkarcolta, lepattintotta, letörte stb. a telefon valamelyik részét, addig én az iphone 3gs/4/5 telefonjaimra megvettem a világ legegyszerűbb tokját (összetolható incase, 9ezer ft, semmi nem jár hozzá), félévente egyszer tán leveszem, leporolom a telót, tok vissza és évekkel később is hibátlan állapotban, mintha gyári lenne adom el. haverjaim is vesznek mindenféle egzotikus szarokat, kihajtható lábas tok, mert akkor kényelmes filmet nézni rajta. filmet nézni rajta. kényelmes. aha, ok. aztán panaszkodnak hogy lifeg, kattog, összekarcol, bemegy a kosz.
iphone 4-en használtam anno 500ft-os fóliát, nem volt rossz, csak 3 havonta cserélgetni kellett, mert megkarcolódott és elkezdett leválni róla egy réteg (szabályosan foltokban hiányzott részeken és karcolta az ujjam). ez a mostani fóliám már a 3ik telefonon van rajta és lassan egy éve használom, semmi baja. igaz, 3500ft volt.
félted a telefonod? akkor vegyél rá egy normális, nem mozgó alkatrészes, körbe mindenhol védő sima egyszerű tokot és egy drágább fóliát, 2 évig hozzá sem kell nyúlnod. nem félted? akkor meg ne vegyél rá semmit és viseld el, hogy kopik.
ennyi.
-
Blaise
veterán
válasz
mondomén #47873 üzenetére
Nem szeretnénk részletesen belemenni, de annyira magyar mentalitás ez.
Sose írtam olyat, hogy mindenből a legdrágábbat kell megvenni, sok helyen lehet ésszerűen spórolni, de nehogy már én legyen lehurrogva, hogy igényes tartozékokat veszek az eszközeimhez.
Én is rendeltem kínából tartozékokat, köszönő viszonyban sincsenek az eredetihez képest, nem véletlenül lényegesen olcsóbbak. De amikor meglátok egy iPhone-t vagy iPad-et ilyen utángyártott cuccokkal, akkor ugyanaz jut eszembe, mint amikor valaki össszeszenvedi egy használt pár éves DÍZEL BMW árát, aztán szar, kopott gumikkal használja, ósdi felnivel, üzemanyagot meg 3-4ezer Ft-ért tankol kis részletekben, nehogy a haverok lássák. Tiszta gáz
-
czgh
tag
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mondomén #46706 üzenetére
itt a szegényember iPhone5 telefonja
péntek délelőttre való tekintettel
-
zolikaDB
veterán
válasz
mondomén #46701 üzenetére
Ezt írja az apple:
"Ellenőrizze az iOS rendszerű eszközön vagy a Mac számítógépen futó Jegyzetek alkalmazásban, hogy a szoftver nem egy helyi mappában tárolja-e a jegyzeteket. Példa: Saját iPhone-on vagy Saját Mac gépemen – ha ezen mappák valamelyikében vannak jegyzetei, akkor át kell másolnia vagy át kell helyeznie őket az iCloud vagy az IMAP mappájába, hogy szinkronizálhatók legyenek más készülékek tartalmával."
De ezt hogy? -
manchester85
veterán
válasz
mondomén #46405 üzenetére
Félúton van az igazság. Szoftveresen lehetetlen hardveresen tönkretenni.
VoidXs-nek abban nincs igaza, hogy ő a "tönkretesz" fogalmába beleérti pl. a JB-s készülékről történő teljes visszaállítást is. Pedig ami visszacsinalhato, azt nem lehet a "tönkrement" kategóriába venni. A hardveres 'tönkretesz" alatt meg azt érti, hogy a helytelen felhasználás nem teheti tönkre a telefont. Vagyis szoftveres úton tönkretenni a hardvert.
-
irgum
addikt
válasz
mondomén #45733 üzenetére
Nos azzal egyetértek, hogy hiba ha zöld a fehér, ezzel senki nem tudna vitatkozni. Viszont érzésem szerint vagy "odalátja" a fórumtárs a hibát, vagy valami csodálatos genetikával van megáldva és rendkívül érzékeny a szeme. De vigye vissza, ott összetudják hasonlítani az a biztos valóban.
-
törölt tag
-
sagesz93
addikt
válasz
mondomén #42965 üzenetére
én már annak örülök hogy a zenegombok egyátlalán működnek itt a lock screennél.
beta 2-n nem mentek hiába nyomtam őket.
De elég gáz az is hogy néha teljesen kiírja hogy vodafone hu néha meg lerövidíti, most döntse már el a rendszer egyszer rendesen hogy mit akar..engem ebben a hívásfogadásban az zavar, hogy baromi lassú az egész. Főleg a csúszkás megoldásnál. Emlékeim szerint ez sokkal gördülékenyebben működött ios6on. Persze béta meg minden, nem panaszkodok.
-
Blyan
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mondomén #42265 üzenetére
Főleg hogy a csalók előszeretettel az ilyen típusokat hirdetik. Nekem volt olyan hét hogy 3x akartak átverni kamu hirdetéssel, előre utalással...Ebből az egyik illetőnek a bankszámlája adataiból kiderítve elvileg több millió forintos ilyen kis átutalásos behúzás csinált már XY emberektől, és még nem is tudták letartóztatni miatta...Szóval tényleg oda kell figyelni, főleg az olyan a legrosszabb mikor minden stimmelt az eladóval, és a telefonnal is, csak utána 2-3 hónapra rá elmegy a térerő mert letiltották...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mondomén #42261 üzenetére
Ha az imei szám is rajta van akkor valóban, mivel valószínű nem dobozzal együtt lopják el...
Az ilyen olcsó telónál inkább azok a buktatók, hogy vagy nincs személyes átvétel, azaz utalással vehető meg csak. ami ugye megint bukó lehet. Vagy egy reset után kiderül hogy nem is gyárilag független, hanem egy külföldi függő eredetileg ami ugye mindjárt lehúzza az árát csúnyán...De persze rá lehet akadni ténylegesen ilyen áron is, én pl egy i4-emet több hónapja 47-ért vettem hasonlóan szép állapotban, mikor még 70 ezer volt az átlagos használt ára..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PS Plus előfizetések
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest