- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Ismerősömnek vásároltam egy iPhone 4S-t.
Ios 9 van rajta.
Már sima fényerő állításnál is befagy,hard resettel oldódik meg,de szinte semmit nem lehet rajta csinálni,mert befagy,nem rég lett teljesen visszaállítva a rendszer.
Azt szeretném kérdezni,hogy lenne e lehetőség arra,hogy visszategyem az IOS 7-et,vagy amelyikkel stabil a telefon,és ha igen,akkor hogyan tudnám visszatenni?
Köszönöm -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Van egy iPhone 6-os készülékem.
Nem rég vettem észre,hogyha maxra teszem a fényerőt,akkor kb. 10 perc után láthatóan leugrik a fényerő,az állító csúszka meg se mozdul.Automatikus fényerő nincs bekapcsolva.
A telefonon volt kijelző csere,viszont az előző kijelzővel is tapasztaltam ezt a dolgot.
Szerintetek ez minek tudható be?
Illetve valami meghibásodásának lehet az előjele?
Köszönöm -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Szervizesek tanácsát szeretném kérdezni,ha van itt olyan,aki ilyesmivel foglalkozik.
Szerintetek honnan rendeljek az iPhone 6-omra kijelzőt?
Nemrég Ebay-ról rendeltem egy iPhone 5-re,ami nagyon gagyi minőségű,sokszor nem érzékel,2 hónap után mind két oldalán elengedett a ragasztás,kukába lehet dobni.
Szóval ezt szeretném elkerülni,hol tudnék tényleg a gyárihoz nagyon közelálló kijelzőt vásárolni?
Köszönöm -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Történt egy kis probléma az iPhone 5S-emmel.
Pár órával ezelőtt,nem reagált a gombnyomásra pár mp-ig a kijelző,nem "ébredt" fel a telefon.
Amikor feltudtam oldani,akkor egy halvány csíkot vettem észre a kijelző jobb oldala fele.
A kijelző aljától a tetejéig tart a csík.
Fehér felületen,pl. beállításokban nem látszik,csak sötétebb háttérnél.
Elküldtem egy ismerősöm telefonjára a képet,ahogy le screenshootoltam,de az Ő telefonján nem látni ezt a csíkot.
Szerintetek mi lehet a probléma? cserés a kijelző? sokáig bírja ennek ellenére? -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Vásárolni szeretnék az App Store-ban.
Viszont nem megfelelő hozzá a bankkártyám.
Valami más lehetőség létezik,ahogy tudnék fizetni? -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek az ebay-on kapható kijelzőkről?
A barátnőm iPhone 5-én berepedt a kijelző,és kiszeretném neki cserélni.
Konkrétan erre gondolok:
[link]Ez majdnem ugyanolyan minőségű mint a gyári,vagy gagyibb sokkal?Észrevehető valami rajta használat során?
Köszi. -
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom.
A lehalkító gombom tönkre ment. (iPhone 5S)
Azt szeretném kérdezni,hogy telefonálásnál,a másik fél hangját hogyan tudnám lehalkítani,hogyha az a gomb nem működik?
Jelenleg nagyon hangos,és kihallatszik,ahogy telefonálok.
Van rá valami másik mód?
Köszönöm. -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Az iPhone 5S-emben az előlapi kamera kicsit elvan csúszva,kamera képen ezt nem látni,de zavar,hogy nincs középen.
Ezt nehéz visszatenni a helyére?
Egyáltalán hogy lehet? -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Van egy iPhone 5S készülékem.
A gondom az vele,hogy néha nincs térerő,sok helyen,ahol másnak van.
A SIM kártyát én vágtam bele (tudom t-mobileban lehet cseréltetni ingyen)
Azt szeretném kérdezni,hogy a vágott sim kártya miatt nincs néha térerőm?
Vagy esetleg telefon hibája lehet?
legtöbbször van térerő.
Köszönöm. -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok! Szeretnék i5S-be kamerát cserélni. Ebayen van 1000 ft körül, ezek nem szar minőségűek?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem itt hardveraprón egy iPhone 5-öst.
Van egy apróbb hibája(?).
Általában a képernyő bal alsó részén szoktam görgetni,és észrevettem,hogy ezen a helyen,ha egy ponton görgetek az ujjammal,akkor az adott helyen/oldalon fel-le ugrálnak a dolgok,mintha megzavarodna a kijelző.
De ez csak egy ponton van a kijelzőn,máshol minden jó.
Az lenne a kérdésem,hogy ez minek tudható be,illetve rosszabbodni fog?[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
Van egy iPhone 4S-em.
Az a gondom vele,hogy mozog a hátlap,a csavarokat már meghúztam,de egy idő után kilazul.
Ha a telefon oldalánál nyomogatom,akkor még hangot is ad ki.Szerintetek mitől lehet ez? -
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Amikor felveszem a telefont,csak pár másodperc elteltével jön létre a beszélgetés,ez már régóta a gondom,erre még mindig nincs semmi megoldás?IOS 8.3-am van,az előző verzióban is ez volt a gondom(iPhone 4S)
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.iPhone 4S-nél olyan gondom van,hogy nagyon érzékeny a némító gomb.Néha amikor az ujjammal a némítógombhoz nyúlok,akkor rezeg,pedig épp hogy hozzáérek.A zsebemben is könnyen felkapcsolódik,és ugye ilyenkor rossz,hogy nem tudom mikor van lenémítva a telefonom.Ezt a problémát hogyan tudnám megoldani?Tisztítás,vagy új kapcsolót vegyek?Köszi.
-
Lacikaa9988
tag
Az új IOS kijavította a telefonfelvevős problémát?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Az iPhone 4S-emen a némítógomb túl laza.Amikor zsebreteszem a telefont,akkor le van némítva,amikor kiveszem a zsebemből,akkor már fel van kapcsolva a gomb.De ez nem mindig van,csak néha.A némítógomb lazaságát hogyan lehet orvosolni?
-
Lacikaa9988
tag
válasz Lacikaa9988 #100181 üzenetére
Nincs semmi ötletetek rá,mitől lehet?
-
Lacikaa9988
tag
válasz V-I-D-A #100179 üzenetére
Minden nap kiveszem a tokból,alaposan áttörölgetem,köszi a választ
Ja és még egy kérdés:
Pár hete vettem az iPhone 4S-emet,itt hardveraprón használtan,amikor bedugom a töltőkábelt a telefonba,akkor ide oda tudom benne mozgatni,szóval nem szorul bele teljesen,féloldalasan áll benne,de középre tudom igazítani.ez miért van?Az USB kábel a ludas,vagy maga a telefonnak az usb bemenete?Lehet,hogy tisztítani kéne?[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
válasz nederlanden #100177 üzenetére
Ja bocsi nem görgettem sokat fel.Illetve lenne még egy kérdésem,4S-re nem lehet olyan tokot venni,ami nem sérti a keretet,illetve a hátlapon nem hagy nyomot?Mert a hátlapom tiszta pöttyös a tok miatt,és a keretes is látszanak nyomok.
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.A hivás felvétel késést már megoldották valahogy,ha igen milyen módszer van rá?
-
Lacikaa9988
tag
ami kijött abban a programban eredmény,akkor az mindenképp azt mutatja,hogy az akksi kuka?
-
Lacikaa9988
tag
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Tegnap írtam a 4s akku problémával,megcsináltam a javasolt dolgokat,de még mindig megvan az akku ugrálás.Imei alapján,megnéztem mennyi idős a telefon,1év 2 hónapos,ami szerintem még fiatalnak számít.Az nem lehet,hogy más okozza a hibát?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Az iPhone 4S-emen miért ugrál összevissza az akkuszint?egyszer 65%,azután lemegy 48%-ra,az után 31%-re ugrik,felteszem pár mp-re töltőre,visszaugrik 48%-ra.Mi lehet ennek az oka?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy baj az iPhone-nak(4S),hogy pl. felteszem töltőre 15%-nál,és leveszem 45%-nál?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Most vettem itt hardverapro-n,egy iPhone 4S készüléket.Az lenne a kérdésem,hogy nincs valami mód arra,hogy kiderítsem,pontosan mikor lett vásárolva a készülék?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Mostanság mennyibe mennek el az iPhone 3GS 16 GB-sek?Lehet eladom az enyémet újítani kéne már. Unalmas az IOS 6
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
Kár,hogy nincs.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok! IOS 6.1.3-ra még mindig nincs untethered feltörés?
-
Lacikaa9988
tag
Ragnar95 a TinyUmbrellában nem tudom kipipálni amit írtál.
-
Lacikaa9988
tag
Még 1 kérdésem lenne.A képernyő alá bement a por vagy nem tudom mi és egy helyen tiszta pöttyös és eléggé idegesítő már.Ha beviszem a T-mobile-ba vagy valami telefon javítóhoz vagy használt telefon eladóhoz akkor kitisztítaná nekem?
-
Lacikaa9988
tag
TinyUmbrellával már próbálkoztam de csak töltött folyamatosan sokat vártam már és még akkorse mozdult meg semmi csak forgott az a kis karika Akkor már nem is tudom vissza tölteni az előző szoftvert?
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Van egy iPhone 3GS-em.Kár hogy már régi iPhone de sajnos nincsen pénzem újra.Abban szeretnék segítséget kérni hogy hogyan is tudnám vissza tenni az előző szoftvert.Most a 6.1.3 és az előző szoftver kéne mert ugye erre nincsen törés.Hogyan tudnám ezt meg csinálni?Valaki el tudná ezt magyarázni akár facebookon akár skypen akár itt privátban.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Tudnátok nekem olyan programot mondani iPhone-ra amivel feltudom venni a képernyőt meg ahogy játszom?Lehetőleg free legyen.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készül a Secret Level második szezonja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest