Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz
burgatshow #231725 üzenetére
Köszönöm!
-
AMATŐR
őstag
Melyik az az alkalmazás, amelyikkel testmagasságot is lehet mérni az új szériával?
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm a segítségeteket!
-
AMATŐR
őstag
Megjött a pro max telóm. Az USB C töltőfej 20 W os, amit rendeltem hozzá. A régi 5 W os volt. Lehet ezzel tölteni, vagy a régit használjam?
-
AMATŐR
őstag
válasz
MasterMark #191895 üzenetére
-
AMATŐR
őstag
Az xs max készüléket, hogy lehet kikapcsolni?
A " régi " módszerrel, a siri jön be.
-
AMATŐR
őstag
válasz
FollowTheORI #191806 üzenetére
Linksys , iphone 7, 8, 8+ és most XS Max.
A baj, hogy teljesen műszaki analfabéta vagyok. Így ha a routerbe kell beállítani valamit, segítséget kell kérnem egy ismerőstől. -
AMATŐR
őstag
válasz
herdsman12 #191804 üzenetére
Reggel megnézem ezt is. Most a telót ott hagytam a szomszédban éjszakára, mert itt tanya net van, piszok lassan tölt vissza a felhőből. Arra is gondoltam, hogy esetleg az új teló rossz, de ha így lenne, nem tudna a szomszéd wifijére csatlakozni. Így tuti valami beállítási gebasz van.
-
AMATŐR
őstag
válasz
sethi #191802 üzenetére
iphone 7 óta van meg ez a router. A családban több iphone is van, soha semmi csatlakozási probléma eddig nem volt. Ma reggel a 8+ os készülékemről csináltam egy icloud mentést és ezt a mentést próbáltam feltenni az új telómra. Ekkor szembesültem ezzel a dologgal. Fogalmam sincs, mi lehet a baj, soha nem fordult elő még ilyen. Holnap ráfekszem a témára.
-
AMATŐR
őstag
Vettem egy új iphone-t. az eddigi készülékeim automatikusan érzékelték az itthoni wifi hálózatot, ez az új készülék nem látja. Átvittem a szomszédhoz, az övét azonnal felismeri. Mi lehet ennek az oka?
-
AMATŐR
őstag
Adott egy iPhone 8 plus. 3 hónapja vettem az istyle-ba. Olyan problémája van, hogy ahol a töltőkábelt kell beledugni, szinte csak félig megy be. Van itthon több más alma készülék, így több töltővel is kipróbáltam, ugyanaz az eredmény. Nincs benne semmi piszok, vagy más.
Szervizbe vigyem egyből, vagy vissza a Westedtbe lévő üzletükbe, ahol vettem? -
AMATŐR
őstag
Videókban az i 8 plusnál van az játék azok a kis "robotok vagy sárkány
... melyik app ez?
-
AMATŐR
őstag
Ezeket az új modelleket a szolgáltatóknál 29 én meg lehet " tapogatni"? A fehér és az új arany között vacillálok, de az arany kicsit " csajosnak" tűnik. Eddig mindig fekete telóm volt, meguntam.
-
AMATŐR
őstag
Most kaptam emailt a T-től, hogy a készülékek megérkeztek. Rendelés állapota, szállításra vár. 32 GB feketét rendeltem. Ebből a héten teló lesz!
-
AMATŐR
őstag
Én a T-nél rendeltem be, de ott csak egyféle fekete van, ha a rendelésre nyomok. Nekem a matt kellene, de ebből semmi nem derül így ki, hogy ez melyik fajta?!
-
AMATŐR
őstag
Így, hogy megjelent az iPhone 7, a 6S 16GB-s új ára 200K alá eshet be újonnan?
-
AMATŐR
őstag
kb. 3 hete írtam emailt a a T-nek, hogy ha érkezik SE , jelezzenek. 2 nap múlva jött az email, hogy megérkezett. Azonnal befoglaltam egyet, és másnap kihozta a futár. Tehát, ha szolgáltatós is jó valakinek ez a legegyszerűbb formája a rendelésnek.
-
AMATŐR
őstag
Melyik szervízbe érdemes vinni a telót? Vidéki vagyok és holnap megyek Pestre és leadnám.
-
AMATŐR
őstag
Icloud mentés mennyi lehet a telefonnak? Úgy értem, hogy csak az utolsót menti el, vagy bármennyit?
-
AMATŐR
őstag
A telóról készített biztonsági mentéseket hol találom meg a gépen?
-
AMATŐR
őstag
Tudnátok e, olyan okos karkötőt ajánlani, ami minden sallangtól mentes és jelzi a bejövő hívásokat. Sokszor a kabátom zsebében hordom a telót és előfordul, hogy a rezgést is csak későn veszem észre. Erre lenne jó egy egyszerű karkötő, amelyik elég, ha rezeg, ha hívnak.
-
AMATŐR
őstag
Vettem régebben a telóra védőfóliát és a tasakban a törlőkendőn kívül volt egy lap, aminek az egyik oldala "ragacsos" volt és az összes mikroszemcsét felszedte a kijelzőről. Tudnátok e segíteni, hogy hol lehet ilyet külön is venni vagy mi ennek a neve?
-
AMATŐR
őstag
Új telót, mennyi ideig érdemes elsőre tölteni? 10-12 órát?
-
AMATŐR
őstag
válasz
rayoliviero #93577 üzenetére
Állítólag arany és fehér van. Szürke az nincs. Én is arra várok!
-
AMATŐR
őstag
A számítógépen hol találom meg, az iTunes mentéseket?
-
AMATŐR
őstag
A családi alkalmazással kapcsolatban kérdezném, hogy ez az Appok tekintetében hogy működik? Nekem a telómon van egy olyan App , amit szeretném, ha a feleségem is tudna használni az ő telóján. Ez hogy tudom kivitelezni? A képek, zene stb. azt értem, de ez az App dolgot nem.
-
AMATŐR
őstag
Telón be lehet úgy állítani a facebook-ot, hogy ne látszódjon, hogy fent vagyok? Úgy értem, pont mint az asztali gépek esetében.
-
AMATŐR
őstag
A töltést mutató százalék előtt van az a kis körözős valami , ami azt jelzi, csinál valamit a teló. Minden programot bezárta, de de ez csak csinálja. Mi a teendő?
-
AMATŐR
őstag
A haverom most vett egy új iphone-t. Regisztrált, minden rendben , de a facebook app hollandul jön be neki. A többi app magyarul van. Erre van valami megoldás?
-
AMATŐR
őstag
Megváltoztattam az Apple ID met, pontosabban csak a hozzátartozó email címet. Eddig rendbe is van minden, de az iCould hoz tartozó email cím, még mindig a régi. Nem tudom megváltoztatni. Ezt nem lehet? Úgy értem, beállítások- icloud- fiók és itt még a régi cím van. Ha megpróbálok belemenni, az apple ID nek még a régi email címet adja be és nem is lehet változtatni rajta.
-
AMATŐR
őstag
Találtam egy ilyen "tokot". [link] Szerintetek, a cipzár rész , nem karistolja össze a telót? Fólia van rajta elöl, hátul, de kicsit gyanús!
-
AMATŐR
őstag
Melyek azok a programok, amelyeket ingyen lehet letölteni új iphone vásárlásakor?
-
AMATŐR
őstag
Ha a felhőbe mentek, oda elmentődnek a tel. számok is? A feleségemnek vettem egy i5 öt, eddig i4 e volt. Kaptunk a telóhoz nano kártyát, ha azt kicserélem, akkor mindent vissza tudok állítani?
-
AMATŐR
őstag
Mennyit érhet most egy i4 T függő, 2 éves, abszolút karc és sérülésmentes? Feleségemé eladóvá válik.
-
AMATŐR
őstag
A fekete 5S telefonok esetében van e még ez a kopás dolog, mint az 5 ös készülékeknél volt? Szeretnék venni egy feketét. Sajnos nekem is kopott a fekete 5 ös készülékem, ezért van most fehér.
-
AMATŐR
őstag
válasz
Totheground #56265 üzenetére
Képet kérnénk!
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #55768 üzenetére
Köszönöm!
-
AMATŐR
őstag
Az egyik haveromnak ma cseréltek egy i5 öt gariba. Ez a teló szept.1 után lett aktiválva,ezért melyek azok az alkalmazások, amelyek ingyenesen letölthetők számára?
-
AMATŐR
őstag
Eddig, ha 2X megnyomtam a Home gombot, be lehetett zárni a futó alkalmazásokat. Ez IOS 7 alatt hogyan lehetséges?
-
AMATŐR
őstag
Típus öreg i5 készülékemet 4S re cserélném!
-
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #36721 üzenetére
Köszönöm! Sikerült!
-
AMATŐR
őstag
Videót hogyan tudom feltenni a készülékre? Melyik mappába tegyem? Gondolom, a formátum nem jó neki, mert nem látja.
AVPlayer van a telón. -
AMATŐR
őstag
válasz
szentkuti11 #29242 üzenetére
A 4. pontnál tartok, amit írtál. Ha ez sem segít, hétfő reggel szervíz!
-
AMATŐR
őstag
A feleségem telóján / I4 / hívásnál nincs hang. Megjelenik a hívó fél, de hang nincs.
Ha a hangoknál válsztok ki hangot, akkor a rendesen csörög, tehát tuti nem a hangszóró rossz.
Szervíz vagy esetleg van más megoldás is? -
AMATŐR
őstag
Tegnap több fizetős app-ot is töltöttem le, az utolsónál ez a az üzenet fogadott!
There is a billing problem with a previous purchase. Please update your payment method.Azóta free alkalmazást sem enged letölteni. Esetleg nem volt elég keret a kártyán a vásárláshoz? De, akkor az ingyenes app-ot miért nem engedi letölteni?
-
AMATŐR
őstag
Újra kell raknom a windows-t , kérdezném, hogy az iTunes ben mit kell lementenem?
-
AMATŐR
őstag
Most olvastam, hogy hamarosan itt az iPhone 5S.Elég gyors ez a tempó! iHungary-n van a cikk!
-
AMATŐR
őstag
válasz
manchester85 #17149 üzenetére
A kisfiam most tanult meg úszni, azt vettem fel! Ezt szeretném a feleségem telójára átküldeni!
ezt nem akarom youtube ra feltenni! -
AMATŐR
őstag
válasz
manchester85 #17145 üzenetére
Megpróbálom!
manchester85: rámentem a videóra, továbbra is azt írja ki, túl hosszú, csak egy részét tudja átküldeni! 1perc 10 mp es!
-
AMATŐR
őstag
Egyik iPhone készülékről szeretnék videót átküldeni a másik iPhone készülékre! Milyen progival lehet megoldani?
1 perces a videó, az email azt írja ki, túl hosszú! -
AMATŐR
őstag
A legjobb 75 iPhone 5 tok Sok tok egy helyen!
-
AMATŐR
őstag
Feleségemnek rendeltünk egy i5 fekete készüléket. Kedden futár kihozta, este kicsomagolás , a tetején a bekapcsoló gombnál volt egy pici fehér pötty! Nézegettem, egyértelműen kopásnak tünt a dolog! Szerdán estére már csíkba volt rajta a kopás! Csütörtökön bevittem a legközelebbi szervizbe, rögtön azt tanácsolták, álljak el a vásárlástól, mivel 8 napon belül van a dolog és hibás a termék! Ha kiküldik gariztatni, nem biztos, hogy cserélik, mert a működését nem befolyásolja!
Ma reggel már kaptam emailt a webshoptól, a pénzt visszautalják, sztornózták az üzletet!
Legközelebb fehéret rendelünk, a fekete nem jött be! -
AMATŐR
őstag
válasz
manchester85 #13374 üzenetére
T-nél.
-
AMATŐR
őstag
Nekem i5 öm van, feleségemnek i4. Fel akartam hívni Face Time-on, nála azt írta ki, kapcsolja be a Wifit.
Kérdezném, ios6 alatt nem lehet wifi nélkül alkalmazni ezt a progit? -
AMATŐR
őstag
Egy srácnak állítunk be új iphone-t. hívásnál nem mutatja a hívófél számát.
Mit kellene beállítani?
A hívó ID mutatása be van kapcsolva. -
AMATŐR
őstag
Adott egy gmail-es cím, szeretném ezen a címen elérni az enternet.hu ra érkező leveleim.
Sajnos nem tudom mit kellene beállítani. Esetleg tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest