- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Lenne egy Iphone DEMO készülék ami vissza van állitva alaphelyzetbe,illetve le csekkoltam az imei számát már nem garis de azt irja,hogy érvényes vásárlási dátum illetve a telefonos müszaki támogatás lejárt!
Lehet késöbbiekben gond a telefonnal esetleg letilthatják?
a dobozon a felirat: iPhone demo not for resale -
jani70
aktív tag
Üdv! Kérdésem az lenne hogy amikor az Apple Watch órán elindítok bármilyen edzést,miért szünetelteti pár másodperc múlva állandóan?Bármilyen célt állítok be rajta illetve ha csak spontán elindítom az edzéseket pár másodperc múlva automatikusan szünetelteti állandóan
-
jani70
aktív tag
[kép] A night shift beállításokon bellül miért nem érhető el a napnyugtától napkeltéig funkció?
-
jani70
aktív tag
Van olyan GPS alkalmazás ami nyomon követi illetve kirajzolja térképen hogy merre futottam vagy épp gyalogoltam?
-
jani70
aktív tag
válasz
Gsx-rr #206826 üzenetére
A watchon nekem se jönnek az értesitések vagyis hol jön jól nem,már csináltam én is mindkét készüléken hard resetet!
eléggé bugos még a watchOS 6 is,a saját számlapok szerkesztésre hiába nyomok rá nem reagál csak k@rva ritkán,szóval nem valami stabil a rendszer telon se watchon -
jani70
aktív tag
válasz
MasterMark #206743 üzenetére
Az oké,de ha valamelyik alkalmazás újabb verzió jön akkor azt is konkrétan ott fogom látni?Mert ott csak profil és a megvásárolt alkalmazásokat látom!Engem az érdekel hogy manuálisan majd hol tudom frissíteni őket!
-
jani70
aktív tag
Hol találom az app store ban, a telepített alkalmazásaim frissítését?
-
jani70
aktív tag
Érdemes főverzió után legyalulni és újként beállítani,vagy már nem kell ilyennel sz@rakodni?
-
jani70
aktív tag
Mikor várható a 13-as ios frissítés?
-
jani70
aktív tag
Az új frissítés kinyírta az iPad gyorstőltési lehetőséget!
Tegnap még gond nélkül töltött,ma meg már ki írta hogy nem támogatott eszköz! -
jani70
aktív tag
[link]
Erre valaki? -
jani70
aktív tag
Hol találom ios 12-ben,hogy a teljes feltöltés és x idő használat után,mennyi ideig volt bekapcsolva a kijelző?Régebben ez akkumulátor infóban volt megtalálható ios 11 alatt!Kiváncsi lennék mennyit bír a telefon folyamatos kijelzőidővel,de nem igazodok ki az új rendszeren!
Illetve a safariban a betűméretét hogy tudom állítani mert a beállításokban a szöveg méreteket hiába állítom nem változik a böngésző betűmérete,se a Safari se a Chrome -
jani70
aktív tag
Üdv!
Néha az aksi használatnál feltűnt hogy az elsők közt szerepel olyan hogy App Store (hang) ami 1 perc használatot jelez,de viszont az aksi használat 12%-ra felugrik!Ez mitől van?Meg mi az hogy AppStore hang?
És érezhetően faszán le is szívta az aksit!A kijelző idő most jelenleg 3-óra 20 perc,az aksi pedig 32%-ra csökkent (i7,2-hónapos teló)! És azt is észre vettem hogy heti 1-2 alkalommal ez jelen van az aksi használatók közt!Más is tapasztalt hasonlót? -
jani70
aktív tag
Üdv!
Miért változtatja az i8 a fényerőt néha mikor fixre van beállítva?
True tone pedig nincs bekapcsolva!
És olyan lehetőség sincs hogy automatikus fényerő ki-be kapcsolása!Amúgy azt a funkciót mikor vette ki az Apple,mert ha jól tudom a 10-es verzióban még lehetett kapcsolgatni?!Van a családba egy i5s és az ugyan azt csinálja,hogy fel le változik a fényerő hiába van fixre beállítva! -
jani70
aktív tag
Az időjárás widget nem frissíti magát!Másnak is van ilyen hiba jelenség?
-
jani70
aktív tag
Beszéltem az !Azért nem sikerül az egész procedúra mert a 4s-t már nem támogatja a legújabb iTunes!
Azt javasolta hogy más Win gépen telepítsem a 12.1 vagy 12.3 verziót és úgy jó lesz!
Kiváncsi leszek majd a haver gépén megszögelem mert a MacBookom nem engedi visszatenni a régi iTunes verziót!Eddig jutottam,addig pihen a 4s úgy is csak vésztartalék telefon🙂 Bár a i7 plus-om lassan szervizbe köt ki,idegesítő hogy ha erősebben nyomom vagy mozgatom stb,nyekereg az egész,valószínű a ragasztás tré!De ez már másik sztori🙂 -
jani70
aktív tag
Ááá feladom!
Letöltöttem a fájlt,utána úgy csináltam mindent ahogy írtad,el is kezdte a telepítést a telefonra,de ahogy kész lett még a telefon újraindítása fázisban volt de az iTunes már ki is írta hogy majd adjam meg a jelkodot mert azzal van védve vagy mi,erre mikor a telefon végre újraindult ugyan az fogadott hogy zárolva és orvosi azonosító meg segély hívás!
Holnap megpróbálom iTunes keresztül a szoftver frissítést!
Mára már feladtam!
Köszönöm eddigi segítséged! -
jani70
aktív tag
Nem!
Ugyan úgy rá dugtam iTunes-ra,és rákérdezett hogy frissítés agy visszaállítás?Én meg rányomtam a frissitesre,ami el is kezdett letölteni!
De ebbe a pillanatban meg is szakadt a letöltés,és bekapcsolt a telefon megint a szokásos vibrálás meg rezgés,mintha ki be húznád a gépről!
Az iTunes meg ki írta hogy nem tud csatlakozni mert kell a jelkód! De így hogy villog a képernyő meg rezeg nem tudom be írni meg be se adja azt a funkciót!
Ááá agyamra megy😃
Okos kis brazil gyerek találta meg a telefont és gondolom próbálták a jelkodokat össze vissza,ami miatt letiltott a telefon😅 -
jani70
aktív tag
Igen ott van,még is visszadobja sz iTunes hogy vagy frissítés vagy visszaállítani!
Biztonsági mentés csak a telefonon volt iCloud-ba!
SIM kártya szükséges bele ilyenkor?
Az iTunes-on be kell lépni aplle id-vel,vagy nem muszály?
Nem tudom mi lehet a gond pedig jól csinálok mindent úgy ahogy írtad!
Még annyi hogy a kábel nem eredeti hanem utángyártott!Ez számít?De gondolom nem mert akkor nem látná a telefont se -
jani70
aktív tag
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Elhagytam egy iPhone 4s!
Szerencsére meglett csak össze vissza próbáltak jelszót és le lett tiltva!
Nem ad be mást csak segély hívást és orvosi azonosítót!
Ha rádugom iTunes-ra akkor csak rezeg össze vissza meg vibrál a kijelző hogy csatlakoztassam stb!
Nem adja be azt a funkciót ahova a jel kódot tudnám be ütni!Hogyan tudom orvosolni a problémát? -
jani70
aktív tag
Üdv!
Melyik hivatalos szerviz megbízható és gyors?
Az Istyle többen is fikázák!A Icentre sokak szerint jobb! -
jani70
aktív tag
Jó sokan írtatok választ a kérdésemre😃
Tehát ezzel a kijelző kattogásal kapcsolatban (i7+) hova érdemes szervizbe menni?
Icentre,istyle,stb?
Az istyle macerásnak tűnik mert hívtam őket be kérdeztek össze vissza meg időpontot kell foglalni stb.😒 -
jani70
aktív tag
válasz
marcell2015 #163487 üzenetére
Biztos jó páran😃
Na de a viccet félre téve,rohadt idegesítő!
Először ott vettem észre mikor vettem ki a tokból és pattant egyet az üveg,aztán elkezdtem mozgatni jobban és kattog össze vissza.
Vidéki vagyok.Vihetem fel Pestre szervizbe ezzel a problémával?Cserélnek vagy javítanak az ilyen hiba miatt?Melyik szervizbe érdemes vinni? -
jani70
aktív tag
Üdv!
Tapasztalt valaki olyat,hogy ha két kézzel jobbra balra tekerve finoman a telefont akkor kattogás vagy inkább ilyen pattogó hangot ad?Olyan mintha a ragasztás elengedett volna az üveg és a hátlap között!
i7 plus telefon
1-hónapja van meg de előtte nem volt ilyen ezt most vettem észre ahogy kivettem a tokból hogy eltakarítsam.
Gondolom nem az a baj mint régen az i6 szériánál hogy elég meghúzni a két csavart alul. -
jani70
aktív tag
válasz
domerator #162361 üzenetére
Nem tudom de nekem is kint a szabadban napfényben lehet látni!
Az icentre szerint ez gyártási hiba!
És azt se értem hogy csak néha venni észre a kereszt csíkozást,nem állandó jelenség!
Vidd be szervizbe te is és kérdezz rá!
Ritka eset lehet mert még nem olvastam róla sehol -
jani70
aktív tag
Üdv!
i7 plus!
Találkozott valaki hasonló jelenségel?
icentre-be azt mondták,valószínű gyártási hiba lehet!
Ha le van tisztítva akkor nem látni,csak ha össze van taperolva,akkor jön elő igazán ez a csík!
Nem hiszem hogy isteni áldás vagy paranormális jelenség lenne,hogy megjelent csak úgy egy kereszt a képernyő közepén -
jani70
aktív tag
I7+ 10.3!
Elég siralmas eredmény született,háromszor mértem le vele,de ennél feljebb nem sikerült menni!Minden formában próbáltam,bezárt alkalmazások után,nyitott alkalmazások után(akkor csak 154-ezret produkált),újraindítás után,stb!
És az is feltűnt hogy hol szaggat a videó a teszt során,hol pedig szépen folyamatosan fut.
10.2-vel hozta a minimum 175-180 ezret! -
jani70
aktív tag
Üdv!
Melyik a legjobb fotó app?Nem képet akarok szerkeszteni hanem kimondott fotózásra használnám! -
jani70
aktív tag
Üdv!
Éjjel arra riadtam fel hogy a i6s plus elkezdett értesítéseket jelezni,pedig repülő üzemben volt!Ráneztem a telefonra és kiderült hogy újra indult csak úgy!És kérte az Apple id és a telefon jelszavát de nem nagyon voltam képbe hogy még mit mert éjjel 3-volt,illetve épp azt néztem hogy nem repülő módban volt hanem rendesen a wi-fi-hez volt csatlakozva!Mi a fa....-tól lehetett ez?Persze azóta jó! -
jani70
aktív tag
Üdv!
Lehet hülye kérdés de,a i4s töltöfej (220v) ugyan az tipus stb,mint a i6s vagy i7-nél? -
jani70
aktív tag
Üdv!
Partnerogsm-el tapasztalat valakinek? -
jani70
aktív tag
iPhone 7 leváltanám i6s plus-ra!Kell a nagyobb kijelző de viszont az új i7 plus nem ér meg plussz kiadást egyenlőre nekem.Üzemidőben mit produkál az i6s plus?Mennyire marad el az i7-től,vagy kb ugyan azt hozza?
-
jani70
aktív tag
Most kezdődött!
Film Cafe: Jobs-Gondolkozz másképp
😁 -
jani70
aktív tag
Az egészség app nem jelzi a megtett emeleteket napi szinten,minden másnap számol.Mitől lehet ez?Szar a giroszkóp vagy mi?
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Ma reggel bekapcsoltam a telefont és kérte hogy jelentkezek be az iCloud-ba!Beírtam a jelszót és azt írta ki hogy a jelszó nem megfelelő,majd kért egy jelszó visszaállítást de új jelszót kellett megadni és mostantól csak az új jelszót fogadja el!Miért kért új jelszót?Egy bizonyos idő után a rendszer biztonsági okokból új jelszót akar beállítani?Vagy mi?Nem értem mi volt ez,valaki járt már így? -
jani70
aktív tag
A beállításokban,a telefon menüben nem engedélyezi a telefon számom mentését!Se +36 se 06-al kezdődően!
Valami ötlet? -
jani70
aktív tag
Gyári időjárás nektek se frissül a widget-ben?Csak akkor frissít ha belépek az időjárásba
-
jani70
aktív tag
válasz
szekfizsolt #146170 üzenetére
Nálam a T-nél már szállítás alatt-ra változott!Hívtam őket és már át adták a futár szolgálatnak.Elvileg holnap vagy legkésőbb hétfőn itt van
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Vissza térek a sötét oldalról,jövő héten érkezik meg fekete i7!
Sima 6-ról tértem át kemény 1 hónapra de katasztrófa még mindig az android!kíváncsian várom,milyen lesz a készülék az új rendszerrel!Az tuti hogy maradok ezen a vonalon,nem térek le többet! -
jani70
aktív tag
Véletlenül kikapcsoltam a biztonsági mentést,és azóta ha próbálom vissza kapcsolni azt írja hogy sikertelen! Csináltam teljes vissza állítást,újként állítottam vissza de még a hiba ugyan úgy jelen van!Pc-re dugva tudok biztonsági mentést csinálni de az iCloud-ba nem!Mi lehet a probléma? 9.2.1 van rajta
-
jani70
aktív tag
válasz
Viktor0610 #128804 üzenetére
Javítva!
-
jani70
aktív tag
Mennyire lehet valós?
iPhone 6c
[link] -
jani70
aktív tag
válasz
Lacikaa9988 #126687 üzenetére
Nálam ugyan ezt csinálja jobb oldalt de csak az app store-ban (I6),de nem minden esetben csak néha,ha kijelző hiba lenne akkor folyamatos akadozás lenne mindenhol,Safari,stb
-
jani70
aktív tag
válasz
stairmaster #126664 üzenetére
Friendly social
-
jani70
aktív tag
Most frissül az iTunes 12.3.2-re
-
jani70
aktív tag
Az értesítési sávban,a nem olvasott viber üzeneteket nem tudom törölni!Akkor törlődik ha ki kapcsolom vagy ujra indítom a telefont!Ez a viber hibája?9.1-9.2-nél van ez a jelenség,előtte nem volt ilyen gond!Másnál is jelen van ez a hiba?már le töröltem és ujra raktam a vibert de ugyan ugy ott marad az olvasatlan üzenet az értesítési sávban!
-
jani70
aktív tag
vagy esetleg a startmobil.hu?
-
jani70
aktív tag
partnerogsm-röl tapasztalat valakinek?
Megbizható webshop,érdemes onnan iphone venni? -
jani70
aktív tag
A lényeg hogy jó a kábel azóta is.
-
jani70
aktív tag
Nekem eBay-es kábel van tartaléknak 300ft volt,külső aksival használom néha,1 éve meg van sose volt vele gond,eddig az i6-al
-
jani70
aktív tag
Nehogy frissítse az iPhone-ját, megint hibázott az Apple
Ebből mi igaz?[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest