- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kisjimy #329327 üzenetére
-Kell a kamera gomb? (Szvsz nem akkora durranás…)
-Kell az USB-C és az usb3.2 Gen2 sebessége?
-Kell a Dynamic Island? (Nem rossz, de nem is világmegváltó)
-Kellenek a nagyobb felbontású kamerák?
-Kell az 5x Zoom?
-Kell a 4K120FPS és a variálható mikrofonok?
-Kell az Always on display?
-Kell a Titán ház?
-Kell az Action Button a némító kapcsoló helyett?
Ha a többségére igen a válaszod és a tárcád is gond nélkül megengedi akkor igen megéri, illetve megérheti.
Ha elégedett vagy a mostanival és nem érzed hogy több kellene, akkor viszont nem feltétlen éri meg.
Nekem volt 13 Pro-m, most 16 Pro van, de nem érzem azt hogy annyival többet tudna mint amennyivel többe került.
Persze jó az amit tud, de nem mondom azt hogy az árkülönbséget megérte.
Igaz azóta volt 14PM,15,15P,15PM, de ezeknél se éreztem hatalmas előrelépést a 13Pro-hoz képest az én általános felhasználásommal, csak hát sosem bírok a véremmel.
A 13P/PM a mai napig nagyon jó telefon, lehet a céges szutyok Samut egy ilyen használtra fogom lecserélni. -
vzsryl
nagyúr
válasz kisjimy #298675 üzenetére
Mivel egy régebbi csúcs készülékről váltasz, így az évenkénti apró előrelépések miatt a 14 PM kb 2 egységnyit számít, a 15 PM viszont 3 egységnyit. Gondolom a telefonok képességeit tudod, tehát azzal nem vagy előrébb, ha felsoroljuk mi a különbség a két modell között.
A 15 PM valószínűleg még pár hétig beszerezhetetlen lesz, szóval ezzel mindenképp számolj.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Noxy
veterán
válasz kisjimy #286806 üzenetére
, olyan megoldást hogy az iCloud használata nélkül.
PC-re 3uTools az i14-re a PicTools app.
3uTools -> Photos -> Import Photos. Az i14-n a PicTools app-l engedélyezed az importot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MODERÁTOR
válasz kisjimy #286806 üzenetére
Akkor kábellel bemásolás a fotók appba vagy a telefon saját tárhelyére és dokumentumkezelő. Bár a fotók appot és iCloud fotókönyvtárat javaslok leginkább, úgy biztonságban lesznek az adatok a felhőben (a 26 gb-hoz kelleni fog bővítés az iCloud tárhelyben, mert az ingyenes csak 5 giga).
-
MODERÁTOR
válasz kisjimy #286715 üzenetére
Várj, ha a telefonon a Fotókba másolod (én úgy értettem), akkor úgyis hozzáadódnak a fotók a saját fotókönyvtáradhoz. Ha ezt nem akarod, akkor másold fel (akár macen, akár windowson) az iCloud drive egyik könyvtárába, és azt tudod böngészni iPhone-on is. Vagy nem erre gondoltál?
-
veterán
-
marsu.
senior tag
válasz kisjimy #223806 üzenetére
Finder - Sidebar beállításokban láthatóvá van téve?
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #222882 üzenetére
Feloldott állapotban dugd rá és ha kérdezi állítsd be "Megbízhatónak" a gépet.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
kagzer
aktív tag
válasz kisjimy #222852 üzenetére
Szia
Stabil, de néhány hibát már jelentettem (kontaktnál az alapértelmezett vonal kiválasztásánál üres a szolgáltató cimke, stb).
Szokásosan merül és melegszik. Az új widgetek tele vanna bugokkal.
Nekem tesztelni van fent, mindennapi használatra úgy ahogy használható, ha az újdonságok érdekelnek, várj még kb 2-3 frissítést és utána próbáld ki. -
dud998
őstag
válasz kisjimy #218816 üzenetére
Akkor sajna nincs más ötletem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #218814 üzenetére
Fel van oldva a telefon amikor rádugod? Mert mennie kell a kijelzőnek és be kell legyél lépve mielőtt rádugod.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #218807 üzenetére
Fel kellene dobnia a telefonon egy ablakot, hogy megbízható-e a gép. Ott rá kell nyomni és akkor a Finder is látni fogja. Addig sajnos nem.
-
hemaka
nagyúr
válasz kisjimy #190664 üzenetére
En is inkabb az Xs Max-szot mondanam jo valasztasnak egy Plus utan.
Az eloleg nem olyan rossz igazabol, mert amig kitart, addig a havidijadat nem kell fizetni egyaltalan, csak a torelsztojet a mobilnak.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #187184 üzenetére
Sajnos nem, mert hivatalos High Sierrát használok.
De gondolom az iTunesnak ott is mennie kéne.
Esteleg próbáld meg újratelepíteni az iTunest.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #187181 üzenetére
Arról meg pláne.
Ha van rá keret, vágj bele nyugodtan. Nem fogod megbánni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #187179 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Én sima 7-ről váltottam X-re és egyszerűen imádom.
A valaha volt legjobb telefonom.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz kisjimy #187175 üzenetére
Tedd DFU módba, miközben a gépen van, majd az iTunesban nyomd a Visszaállítást.
Azzal mennie kell.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Tibee86
nagyúr
válasz kisjimy #164932 üzenetére
Én szoktam takarítani. Puha sörtés fogkefével kicsit vizesen megdörzsölöm, majd sűrített levegővel kifújom.
outdoor: Droidhoz képest persze, hogy lesz. Sokkal zártabb rendszr, pc-ként nem fogod tudni használni. SE/6S alá szerintem ne nagyon menj, már csak a 2gb ram miatt se.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz kisjimy #164800 üzenetére
Igazából semmi betegsége nincs, legalábbis én másfél hónap alatt semmit nem vettem észre. Szoftveres hiba nincs, nekem sima fekete van, de halálosan gyűjti az újjlenyomatot a hátlapja, idegesítő, de megszoktam már
Akku szerintem az eddigi legjobb ami volt az iPhoneokban, kamerát imádom, úgyhogy én azt mondom a legjobb választásod volt ha a mérete is megfelelSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
agabe
addikt
válasz kisjimy #164793 üzenetére
Viz alatt hangero gombokat kell nyomkodni ami azert nem eletbiztositas.
Arra van kitalava, hogy ha vizbe esik akkor azt problema nelkul megussza.
Ennek ellenere volt haverom aki mar fenykepezett vele medenceben, de azert ez lutri.
Van hozza veheto gumiszeru tok amiben biztos nem azik be (meg a korabbiak sem).
Ha nem akarnek izgulni en valami olyasmivel hasznalnam.[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz kisjimy #164793 üzenetére
Azt is óvatosan... Főnököm 1-1,5 percre vitte be a tengerbe videózni a 7 Plusját, még csak nem is merítette le mélyre, csak alig 20cm-re, aztán mehetett is javításra. Persze ettől elvileg többet kellene bírnia, ott szerintem más "gyári" probléma is volt a készülékkel.. Sok ázott i7/i7 Plust hoznak be, mert mindenki azt hiszi hogy teljesen vízálló, aztán fél-egy óra strandolás után meg sírnak hogy meghalt
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
talamasca
senior tag
válasz kisjimy #163881 üzenetére
Totál rossz üzlet már szolgáltatónál vásárolni telefont.
Manapság a nagyobb tech üzletekben simán ki tudsz fogni kamatmentes részletes akciókat.
Így végeredményben olcsóbban, részletre és hűség nélkül tudsz megvenni egy telefont.“Black as midnight on a moonless night.”
-
vasi89
addikt
válasz kisjimy #163881 üzenetére
a telekom folyamatosan szórakozik az árakkal, majd ne lepődj meg hogyha az i8 nem is de a 7s annyiba fog kerülni mint a sima 7. Minden csúcstelefonnal eljátsszák ezt, eleinte nagyjából annyiért adják mint a többi gyártó, majd hirtelen 30-40 ezret emelnek. Idén pl a p10 esetén egyik napról a másikra emeltek 50ezret.... És nem dominós csomagban.
-
Ragnar95
félisten
válasz kisjimy #137322 üzenetére
Home+poweres újraindítást próbálj meg, ha az nem segít, restore és újként beállítás. A Messengerre többen panaszkodnak egy ideje, hogy bugos, de a másik probléma semmiképp nem normális. Nagy valószínűséggel csak szoftveres gond, tehát a restore-nak meg kéne oldania.
SPF: térerő probléma nem feltétlenül jelent hardveres bajt, lehet a SIM is hibás, illetve egy network reset sem ártana a telefonon, de szolgáltatói hiba is lehet. Mindenképp nyomj egy restore-t és újként beállítást, mielőtt bárhova is vinnéd a telefont, mivel a szervizben is ez lesz az első dolguk, így ha csak szoftveres a probléma és utána érzékel rendesen a kijelző, akkor megúsztál egy fölösleges kört a szervizzel.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz kisjimy #133670 üzenetére
Importáláskor ki tudod választani, hogy megmaradjanak-e a telefonon.
nagyfejü: itt találod az Apple saját költöztető alkalmazását és a hozzá tartozó leírást[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kisjimy #121660 üzenetére
Nekem 6S volt, most cseréltem i6-ra, de van még itthon egy 5S-sem is, szóval tudok ebben neked tanácsot adni.
Már többször említettem a 6S jelenleg az egyik legjobb telefon, i6-hoz képest masszívabb, minimálisan gyorsabb, az ujjlenyomat olvasója sokkal jobban reagál, a 3D Touch jó dolog...kb ennyi. Kamerában nem tapasztaltam nagy erőlelépést, illetve másban sem. Na most mint előttem is írták a 4K videó miatt én már csak 64GB-os változatban vennék, és ha i6-ot használtan nézzük akkor +~130 ezer ráfizetést egy új 6S-ra nem ér meg. Persze van akinek 200 ezret is, de ha reálisan gondolkodunk nem hozott annyi pluszt hogy ilyen felárat megérjen.
5S méretben az egyik legkényelmesebb, de nálam még i6/6S pont határeset, és használat közben a nagyobb kijelző sokkal jobb. + Kamerában, aksiban, és gyorsaságban is észrevetet a különbséget i6-tal szemben. Egy használt 5S 90-100 körül mozog, egy használt i6 145 körül, szóval itt azt az ~50 ezres felárat már megéri kifizetni (szerintem).
-
agabe
addikt
válasz kisjimy #121660 üzenetére
6-ról 6S-re váltani nem "érdemes" , de ha érdekli a 3D touch, a kamerát kipróbálná (nem hatalmas ugrás, de egymás mellett összehasonlítva felfedezhető némi javulás), és a legjobb/legújabb kell neki valamint a pénz nem akadály, akkor persze más a helyzet.
Emellett a 16gigás verziót javallott már nem megvenni 6S -ből, így 64-esen gondolkodjon ha akarja a cserét.(#121659) Sur1G:
9.1 public beta5-el már egész jó a helyzet I6-on...persze a 8.4.1 még mindig jobb, de úgy tűnik próbálnak úgy optimalizálni, hogy az üzemidő legyen jobb, csak nem kellene a használati élmény hátrányára. Olyan mintha 9-es energiatakarékos opciója kicsit mindig futna még kikapcsolt állapotban is...lehet, hogy a véglegesben már ez nem így lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest