- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
jani70 #264426 üzenetére
Nagyon-nagyon olcsónak kellene lennie ahhoz, hogy ilyet bevállaljak. Ehhez a készülékhez semmilyen számlát, egyebet nem fogsz kapni, hiszen temagad írod, hogy a dobozán is szerepel, hogy nem továbbértékesíthető. Azt sem lehet biztosan tudni, hogy pl. egy ilyen demo készülék esetleg milyen egyéb, nem sztenderd képességekkel rendelkezik, plusz ezekez szénné nyomokodták, stb...
-
-
-
Noxy
veterán
válasz
jani70 #163831 üzenetére
Passz.
A recovery mód felülír mindent.
Párat már visszaállítottam de ilyennel nem találkoztam.
Igen számít hogy milyen a kábel.
Recovery módban meg főleg.
SIM kell a végén aktiváláshoz. Ha minden ok akkor a végen úgy is rákérdez honnan akarod a bizt.. mentést visszarakni. Ki választod az iCloud-t.
Az Apple id + a passw azért fogja kérni a végén, mert előtte nem lett kikapcsolva az iPhone keresése.
Ui:
Net van a PC-n? -
domerator
veterán
válasz
jani70 #162347 üzenetére
Basszus az en telefonomon is ugyanez a fuggoleges dupla vonal jelent meg a napokban.
Nem mindig jon elo, uvegfolia van rajta, en azt hittem hogy annak a feluletet karcoltam meg vagy inkabb kenodott ra valami a hatso zsebbe valo sok becsusztatas es kiveves soran.
Most akkor ez mi???
Es miert nem latszik mindig? -
Gomba
senior tag
-
col
addikt
válasz
jani70 #157309 üzenetére
Ha letöltötte korábban a frissítő csomagot, akkor azt hiszem tud telepíteni így is.. de mondom ez csak találgatás. Nejem járt így, elhalasztotta a telepítést (csak letöltötte a csomagot automatikusan), majd reggel ugyanezt tapasztalta, igaz nem repülő módban volt nála.
-
California1
őstag
válasz
jani70 #156188 üzenetére
15 telót (4iPhone) vettem ott + 2 iPad .
Mind origi bontatlan volt.Az egyik tábla 2éve dec 24-én jött meg (iPad mini 2) , gyors becsomagoltam. Délután a fa alatt kibontva vettük észre a dobozon egy apró horpadást, kibontva meg a rommátőrt kijelzőt ... azonnal fel is hívtam a tulajt (meg van a privatja) mondom mizu. 28-án jött a futár és vitte. 29-én érkezett a futár egy origi bontatlan iPad Mini 3as géppel. 0 Ft -ot kellett ráfizetnem.
Szerintem korrekt . -
-
-
TBMC
addikt
válasz
jani70 #113154 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
Az almáriumból az imént érkezett még1 email:"Tisztelt Uram,
Továbbá a tmobilnak van szervize, csak nem propagálják, a garancia az előbbi levelem alapján megy , mert mi a gyártó szerviz előírása szerint kapjuk és adjuk tovább a garanciát.
Azért kérdezze meg az iStyle-t is.
üdvözlettel
Bakos Gábor
szervizvezetőAlmárium-Pro Kft.
1132. Budapest, Váci út 30.
Telefon: +36 1 474-0305
Mobil: +36 70 381 0301"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest