Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsirics77 #88997 üzenetére
Yosemite-t 14-ére repesgetik, szóval kicsit késik ahhoz képest azért, de tény, hogy 1 héten belül várható a 2 a jelenlegi tényállás szerint.
-
legiaap
félisten
Október 20-án jön a 8.1!
-
vtechun
veterán
válasz
krisi047 #88979 üzenetére
Én innen rendeltem. Spigen® [AIR CUSHION] [+Screen Shield] Apple iPhone 5C Case Bumper ULTRA HYBRID
Nagyon jól néz ki. Enélkül csöppet lányos az 5C szerintem
-
menyko
tag
Az miért lehet szerintetek, hogy az imessage minden másnap-harmadnap aktiválást kér?
Telefont se kapcsolgatom ki, se a sim kártyát nem veszem ki belőle.
Újraaktiválni pedig csak egy kikapcs-bekapcs procedúra után hajlandó, addig várakozás aktiválásra szöveget ír a beállításoknál. Facetime ugyan ez. Kezd idegesíteni már a jelenség.
Egy hetes 5S (7.1.2), telenor -
kchris78
veterán
válasz
r3dsnake #88988 üzenetére
Bocsanat Apple Messaging (amit irtam) = Apple Push.
De en arra lennek kivancsi hogy melyik alkalmazas mukodik ezzel a push modszerrel (apple infrastruktura kell hozza), es melyik igy: http://www.appcoda.com/ios7-background-fetch-programming/ . Ha van egy par progi ami ez utobbit hasznalja az eleg droidszeru mukodest eredmenyezhet... -
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #88987 üzenetére
Ezt hívják pushnak és semmi köze a háttérben való alkalmazásfrissítéshez és már legalább iOS4 óta elérhető
Eddig is tökéletes megjöttek az értesítések a háttérben való futás nélkül is a pushnak köszönhetően...Olyan meg,h Apple Messaging nem létezik, max iMessage van. -
kchris78
veterán
válasz
Ragnar95 #88984 üzenetére
tehat van aminek muszaj pl waze (gondolom), masnak (pl FB) meg inkabb erdemesebb letiltani... 3G/LTEn szerintem annyira nem szamottevo amig befrissul minthogy tobbe kevesbe folyamatos adatforgalmat es merulest indukal... de ha mar itt tartunk, en Messengernek (meg mindennek) tiltottam a hatterfrissiteset, de ha engedelyezem az ertesiteseket azok ebben az esetben is megjonnek, akkor is ha kilovom a processt... kivancsi lennek ennem a fejlesztoi megvalositasara, mert ios6/7 kornyeken erre nagyon-nagyon nem volt lehetoseg (csak androidon). vagyis arra hogy felebredjen egy process, mokoljon valamit a neten es utana letoltson/visszaaludjon.. csak a kicist fapados Apple Messaging... Tobbek kozott ezert (volt?) jo a fogyasztas, par ilyen program es valami biztos maceral valamit a hatterben... Van aki ebbe beleasta picit magat?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ragnar95 #88984 üzenetére
iOS8-nál elég, ha a location-nél "always"-re van állítva. Az időjárás így is frissül, mert az aktuálisat szoktam látni a noticenterben. Tehát gyakorlati hasznát továbbra sem látom. Akkor lenne értelme, ha végre a dropbox/onedrive meg a spotify tudna háttérben le/feltölteni anélkül, hogy engedélyt adok a helymeghatározás használatára. Igazán működhetne anélkül.
Vgabor92: De mér, iOS8-tól. Heti többször használom. Sőt, a background app refreshnél már ott sincs a runtastic, mint opció.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #88982 üzenetére
Az előbb leírtam
Vannak appok, amik nem képesek megfelelően működni nélküle akkor se, ha kapnak GPS-t, ld. iSkiTracker, ennek kell a background refresh ahhoz, hogy menjen a tracking.
De ezen kívül az Apple el is mondta anno a keynote-on, hogy mire jó, elvben a például az Időjárás app frissítheti magát a háttérben, FB, stb szintén és így nem akkor kell várnod a frissítésre, amikor megnyílnak, hanem a háttérben ez megtörténik és így te egyből az aktuális képet látod. -
Vgabor92
tag
válasz
r3dsnake #88982 üzenetére
Nálam azért van bekapcsolva, mert különben runtastic nem mér kikapcsolt kijelzővel, legalább is erre panaszkodott a múltkor így visszakapcsoltam.
De egyébként hiába van bekapcsolva, alatta megjelenített alkalmazásoknál kivan kapcsolva mindegyiknél, és a runtastic ott sincs.. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ragnar95 #88944 üzenetére
Szóval konkrétan senkinek fogalma sincs, hogy mire jó a background app refresh, csak bekapcsolva hagyjátok, mermérne.
Tényleg el nem tudom képzelni mire lehet jó. A location megy háttérben. a badge-ek frissülnek instant (pl. ha pc-n elolvasok egy mailt egyből eltűnik telón a badge, akkor is ha nem fut az app), szóval jó lenne tudni milyen pluszt tud adni, ha bekapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
válasz
krisi047 #88979 üzenetére
Szerintem szand ra a penzt egy jo ozakira. En kb a legolcsobb muanyag tokot vettem, es vmi katasztrofa a hatlap. Mindenfele pici porszemcse bekerult, es olyan mintha egy szoggel vegigutogettem volna a hatlapot, rengeteg pici apro benyomodas van. Szoval erdemes valami dragabb, jobb minoseguee beruhazni sajnos, en megszivtam, nem hittem hogy ilyen puha ez a muanyag.
-
krisi047
senior tag
Üdv!
Két kérdésem is lenne. Régebben mintha láttam volna az iStyle oldalán, hogy ők is kínálnak biztosítást a telefonokhoz. Ez az opció már nem él és csak szolgáltatónál lehet kötni? Szomorú lennék.
A másik, hogy 5c-re milyen tokot érdemes venni, ami nem bántja a műanyag felületet? 8-10 ezret azért nem szívesen szánnék rá.
-
TBMC
addikt
válasz
Sholom #88975 üzenetére
a legfrisebb itunes telepitve
kotve hiszem hogy minden usb portnak gondja lenne, mind pc-n mint mac en
masik kabellel is probaltam mar (fateromeval)a szabad hely kerdest illetoen pedig:
pc-n 512gb ssd bol szabad tobb mint 350gb
mac en pedig 256ssdbol tobb mint 120gb szabadvalakinek tovabbi otletel?
-
Sholom
tag
Miert van az hogy Safarit elinditom sokszor egy pillanatra nem az az oldal jon be amit elotte neztem, hanem olyanok amiket napokkal elotte de volt olyan hogy 2 hetes oldal ugrott be. Restore, frissites, safari beallitasok torlese mind megvolt.
-
nederlanden
senior tag
Ki lehet mar kapcsolni a 3g-t az uj softveren?
-
TheMarci
addikt
válasz
h1ght3chzor #88958 üzenetére
-
Newyorker
addikt
Hozzáértők segítsetek nekem dönteni
Szval tervezem az Iphone 6 vásárlását! Kint Osztrákiában ugye 699 euro, azaz kb 222.000 Ft a Media Marktba. Oda kimenni nekem olyan 8000 Ft., azaz 230.000 Ftbe lenne. Itthon kb 235-240000 Ft lesz online rendelhető! Melyik éri meg?! A gariztatási idők hogy lesznek ha itt vagy ott veszem? Köszönöm!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #88955 üzenetére
A hiba bemutatása után bőven ráért volna a visszaállítás.
-
viperabácsi
addikt
Még annyi kérdés igy VISSZAÁLLÍTVA hogy próbálja ki a hangszórót?
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #88948 üzenetére
Telefonon nyomjal visszaallitast, akkor nem frissit.
-
válasz
viperabácsi #88950 üzenetére
4S-en amikor cseréltettem mindig nyomtam egy visszaállítást aztán ennyi.
-
válasz
viperabácsi #88948 üzenetére
Sajnos nem.
-
viperabácsi
addikt
Még egy kérdés visszaállításkor miért akarja itunes frissíteni is a szoftvert? Visszaállításkor nem maradhatok 7.1.2 -n?
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Ma viszem vissza a hangszóróhibás i4S-t.Csinálok egy visszaállítást és kikapcsolom a find myphone-t, ezen kívül kell valahonnan még törölnöm a készüléket?
-
Segítsen valaki tapasztalt! Apreknél is cserélnel készüléket, ha valami baja van, mint a telekomnál, vagy ott csak javítják őket. A vásárlás szempontjából kérdezem, mert ha aprben javítanak is, akkor a telekomnál veszem kártyásan és függetlenítetem. Nagyon megszoktam a gyors cseréjét a telefonnak, ha valami baja van / volt
ez utóbbi eset valószínűleg drágább lesz, kérdés mennyivel
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #88915 üzenetére
Igy sem gyozom akksival.
-
Ragnar95
félisten
válasz
_Csaba_ #88938 üzenetére
Bemérik, hogy pontosan milyen a teljesítménye. Nem tudom, pontosan milyen értékeknél cserélnek, de mondok neked egy példát: 1400mAh a gyári érték, a tiéd 1200-as, viszont a cserehatár 1100mAh, így nem cserélik a tiédet, mert "túl jó", de ettől függetlenül bőven rosszabb, mint újkorában, ezért merül gyorsan.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
szentkuti11 #88935 üzenetére
Nem tudom honnan származik, de feltehetőleg EU-s. GSM boltba vásároltam.
Ragnar95: Ezt nem annyira értem, de legyen igazad
Én örülék ha jó akksi lenne benne, mert korábban nem merült ilyen gyorsan.
-
Ragnar95
félisten
válasz
_Csaba_ #88934 üzenetére
Az iStyle legújabb hülyesége, hogy a visszahívásban szereplő akksikat ugyanúgy bemérik, mint a nem szereplőket mondjuk nem tudom, milyen jogon, mivel elvben ha szerepel a sorozatszámod a visszahívásban, akkor automatikusan cserélniük kéne és csak akkor cserélik, ha egy bizonyos szintnél rosszabb már az akksid.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
szentkuti11 #88933 üzenetére
Nem nem, A szemem előtt pögyögte be. Valami tartományokról beszélt.. Nem a szériaszámot nézte.
-
_Csaba_
senior tag
iStyle-ba megnéztek valami szervízkód alapján hogy az akksi milyen tartományba mozog.. azt mondta a srác nincs vele gond, de továbbítja szervizesnek..
Tényleg nincs vele gond, csak 80%ot merült 3óra alattTi tudtok erről a szerviz kódról valamit?
-
Tibiajax
nagyúr
segítsetek már, hol tudom kikapcsolni a szövegbevitel közbeni ajánlatokat.. mocskosul kezd az agyamba menni
-
-
Buster17
addikt
Pin kodot hun kő kilőni?
-
dandy91
tag
én még csak most frissitettem 8.0.2-re remélem nem ér semmilyen meglepetés
-
kchris78
veterán
válasz
paci88 #88914 üzenetére
ez azert van mert a voda meg telekomhoz az Apple tartalmaz ilyen service bundle file-t. Telenor hivatalosan nem forgalmazta (eddig) az iPhonet ezert ott az unknown bundle aktiv (ahol is nemreg lett az LTE engedelyezve eddig 3G ment max)... Valoszinu ez a bundle szabalyozza majd ezt is... Ez azt jelenti ha a kedves Telekom nem engedelyezi akkor hiaba van ez a lehetoseg az Apple oldalarol nem lehet majd 2G onlyra visszatenni a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Már szinte az őrület határán vagyok, mert keresek egy olyasmi appot, mint pl: windowson a paint. A lényeg csak annyi lenne, hogy egy meglévő fényképre tudjak szöveget írni, illetve szabályos nyilat rajzolni. (ami mutat valamite a fényképen) Ha valaki használ valami hasonló appot, és megosztaná velem, annak nagyon megköszönném.
Üdv Robi.
-
ratam23
aktív tag
válasz
Newyorker #88910 üzenetére
Bocs, új akart lenni..
Sziasztok!
Ha megadom valakinek a telefonom UDID azonosítóját h regisztrálja be a developer fiókjába akkor azzal visszatud élni vagy származhat nekem ebből bármi problémám? Szívesen kipróbálnám az ios 8.1 bétát de nem akarok fejlesztőnek regisztrálni csak ezért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával