- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #98380 üzenetére
A legtöbben akik ezt mondják iOS7, de már lehet 8-cal vették a 4S-t, úgy biztos nem feltűnő a lassulás, mint mondjuk annak aki iOS6 óta használja. Illetve szerintem elég egyszer megnyomkodni egy újabb modellt és egyből feltűnő lesz nekik is.
-
sajby
senior tag
válasz
viperabácsi #98378 üzenetére
Én is hétvégén nézegettem a saját 4s (8.1.2) és a családban lévő másik 4s(7.1.2talán) közötti különbséget.
NEm vágott földhözteljesen kiegyensúlyozott a 8.1.2.Még ha picit lassabb is.Különösebben engem nem hat meg.
-
bigdady
nagyúr
válasz
viperabácsi #98380 üzenetére
Fenét. Ez emberfüggő, sokan azt sem tudják mi az a lag pedig létezik és napi szinten látják is.
-
madgie
titán
válasz
viperabácsi #98378 üzenetére
Hát, nagyjából mindig ezt játssza el az Apple, a legfrissebb oprendszerrel kicsit hazavágja a legrégebbi készüléket sebesség szempontjából, aztán vakarózhatsz is a cserén (vagy csak nem frissítesz egy hároméves telefonon, ha nem muszáj).
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
viperabácsi #94250 üzenetére
Üdv,
iCloud-ban vedd ki a pipát a Firefox szinkronizálása a könyvjelzőkkel ablaknál.
(#94255) _Csaba_: Pedig működik a jelszó kitöltés, ha csak a PH-t nézzük akkor bekattintasz felül az e-mail és jelszó ablakhoz, alul a billentyű felett megjelenik a jelszó automatikus kitöltése felirat, arra kattintva minden beírva.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #90447 üzenetére
4S-nél úgy láttam, hogy nem pakol fel magától semmit a laptopos iTunes, hanem rákérdez, hogy akarom-e frissíteni.
Gondolom beállítás kérdése.Zörgő power gomb az típushiba? Van értelme miatta első nap újat kérni helyette?
Egyértelműen power gomb, mert ha hozzáérek kicsit rázás közben, akkor nem zörög. -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #90075 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de ott nem a ZTE cserélt azonnal, hanem a T-Mobile, és sokáig az Apple telefonokat is cserélték, de valószínűleg sok volt a visszaélés ezzel kapcsolatosan ,így változtattak a dolgokon, tehát mostantól bevizsgálják a készülékeket, és nyilván azért 2 hét, mert nem csak a Tiéd van ott, hanem időrendi sorrendben dolgozza fel a szerviz a beérkezett készülékeket.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #90075 üzenetére
Nekem eddig nem volt több, mint 2-3 munkanap, se a T-nél, se APR szervizben.
Zargasd őket, a 2 hét nagyon nem normális. -
bobooo
addikt
válasz
viperabácsi #89674 üzenetére
Felhasználók - AppData - itt valamelyik mappa a 3 közül nem emlékszem - Apple - MobileSync és itt már megtalálod a mentéseket. Az iCloud a felhőbe ment.
-
matyi19
őstag
válasz
viperabácsi #89375 üzenetére
"Mondjuk azt is minősíti aki kirakta a szakmai topikba
"
Most mi van? -
paci88
tag
válasz
viperabácsi #89337 üzenetére
Szia. Youtubon vannak videók ahol összehasonlítják az eredetit a koppintottal és már a csomagolás is elárulja ha nem igazi. Én is ilyen tokban használom építkezésen és baromi jó.
-
madle
őstag
válasz
viperabácsi #89345 üzenetére
Nekem tökéletesen, figyelj, ha olyan helyen használod, ahova tényleg kell, akkor nincs miről beszélni, meg kell venni az eredetit, én úgy voltam vele, hogy egy 160.000 Ft-os telefonnál nem fogok szórakozni eBay-es tokokkal, hogy majd jól beáztassam.
Munka, horgászás, Off-Road, motorozásra mindenre használom, ha van rajta egy réteg sár, akkor hazaérek és betolom a tus alá. A telefon meg a megvétele óta ebben van, befóliázva.
Nagyon jó tok, nekem ez nélkülözhetetlen a telefonom mellé. Tökéletesen zár, és az ujjlenyomat olvasó is tűrhetően működik rajta. Ha piszkos vagy vizes persze nem. De ezt nem is várom el tőle.
-
madle
őstag
válasz
Az AppSolute boltban próbáld meg beszerezni, én is onnan vettem, garanvia, számla, 100% eredeti 5s-re.
Nem mernék kockáztatni egy ilyen jellegű tokot eBay-ről, jó nagyrészt ami az USA-ból jön, valószínűleg eredeti, Kínából rendelhetők meg tuti hamisak, de ha USA-ból veszed, lehet rámegy a VÁM és ÁFA költség, szerintem érdemesebb itthon megvenni. -
Noxy
veterán
válasz
Miért nem veszed meg ott?
Most 20$ olcsóbb is + nálunk meg kb ennyivel lenne több. -
TheMarci
addikt
válasz
eBayről venném, ha megbízható az eladó, akkor nincs gond.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #88955 üzenetére
A hiba bemutatása után bőven ráért volna a visszaállítás.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #88948 üzenetére
Telefonon nyomjal visszaallitast, akkor nem frissit.
-
válasz
viperabácsi #88950 üzenetére
4S-en amikor cseréltettem mindig nyomtam egy visszaállítást aztán ennyi.
-
válasz
viperabácsi #88948 üzenetére
Sajnos nem.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
viperabácsi #88867 üzenetére
(#88869) Kicsirics77 kolléga erre gondolt, kicsit elvagy veszve látom.
Belépsz a jelszavaddal, utána kontaktok majd ahogy írták neked, alul baloldalon a fogaskerékre kattintás után kiválasztod a neked megfelelőt. -
válasz
viperabácsi #88845 üzenetére
aztán ne lepődj meg, ha mégis refurbished példány lesz, mert esete válogatja, és a valóban új cserés telefon a sokkal ritkább.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
viperabácsi #88867 üzenetére
webes felületen belépsz az icloud fióba ott megnyitod a kontaktokat majd alul a fogaskerékre kattintva tudsz importálni illetve exportálni is
-
Ragnar95
félisten
válasz
JB nélkül sehogy.
Nem tudom, milyen telefont fogsz használni, de iCloudból exportálhatod a névjegyeket vagy Outlookba szinkronizálhatod őket és a kettő közül valamelyik megoldással gyakorlatilag bármilyen telóra fel tudod rakni őket. -
_Csaba_
senior tag
válasz
iTunes-on keresztül szinkronizálnám outlookal, majd a másik telefonra rátenném a kontaktokat. Vagy ha icloud-od van és oda szinkronizálva van onnan is import/export funkcióval letudod szedni a névjegyeket és akár gmail-be rárakod, androidos kütyü meg kezeli azokat.
Szinte biztos hogy refurb-ot kapsz.. Legalábbis én azokat kaptam. De azokkal sincs semmi gond. Mintha újak lennének olyanok
-
bobooo
addikt
válasz
viperabácsi #88779 üzenetére
Igen eltűnnek. Szinkronizáld fel iCloudba a telefonszámokat, ha majd szeretnéd őket viszont látni
Én PC-ről javaslom a visszaállítást, mindent töröl, mintha a friss dobozból vennéd ki a gyári fóliás 0perces telefont
-
bobooo
addikt
válasz
viperabácsi #88777 üzenetére
Igen
-
Newyorker
addikt
válasz
viperabácsi #88767 üzenetére
Nem, javított, kipofozott, használt, mely újnak néz ki!
-
Ragnar95
félisten
válasz
viperabácsi #88767 üzenetére
Gyakorlatilag igen, nem tudsz különbséget tenni köztük, ha nem tudod,h melyik a refurb.
TheMarci: bug -
Ragnar95
félisten
válasz
viperabácsi #88753 üzenetére
Csere, nem javítanak még mindig iPhone-t itthon, bár voltak róla pletykák, hogy fognak.
-
válasz
viperabácsi #88753 üzenetére
csere valószinuleg
-
SpongyaBob
veterán
válasz
viperabácsi #88549 üzenetére
AppZapp
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
viperabácsi #88551 üzenetére
AppShopper.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
viperabácsi #88549 üzenetére
Free App A Day, de ha jól tudom, csak a programban részt vevő appokat listázza.
-
Ragnar95
félisten
válasz
viperabácsi #88531 üzenetére
Igen, ha egyszer megveszel egy appot (ártól függetlenül, akár ingyenes, akár fizetős), az onnantól örökre a tiéd lesz és amíg az AppStore-ban elérhető az app, addig te ingyen tudod azt letölteni és frissíteni.
-
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #87695 üzenetére
Én nem használom, de ami nekem van felhő szolgáltatás App, az összeset lehet jelszóval védeni. De ezt már írtam tegnap is.
Jó hogy kéri. Ha valakinek oda adod, azt néz meg amit akar. Keresd meg a beáll..ban, a jelszavas védelmet.
Nem hiszem, hogy ne lenne. -
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #87679 üzenetére
Hol? A Safariban?
Ha igen, akkor miért nem az OneDrive App-t használod? -
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #87609 üzenetére
GD App = Google Drive App
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87609 üzenetére
hát te kérdezted, hogy google drive...
-
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #87598 üzenetére
GD App --> Beállítások ---> Zárolás biztonsági kóddal.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
viperabácsi #87598 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, talán a sütiket engedélyezd mindig.
-
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #87294 üzenetére
1X Settings-->> Vaults--> Add Vaults-->Demo. Itt már lessz képi fogalmad arról, hogy mit hogyan kell csinálni.
2x Settings Súgó. Ide meg nem árt némi angol nyelvtudás. -
válasz
viperabácsi #87192 üzenetére
Fingom nincs.
-
válasz
viperabácsi #87188 üzenetére
Yep.
Más alkalmazást hogy lehet lezárni? Vagy még nem lehet?
-
válasz
viperabácsi #87008 üzenetére
lassulást vagy akadást tapasztalva, továbbá gyanús gyors merüléskor, illetve ha nem tűnik megfelelőnek az akkumulátoros töltöttség százalékos kijelzése, akkor egy teljes feltöltés után home + power által újraindítani a telefont úgy, hogy még nem húztuk le a töltőről, hanem csak az újraindulás után tesszük meg azt.
-
válasz
viperabácsi #87004 üzenetére
kilövi az esetlegesen beragadt alkalmazás(oka)t.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87004 üzenetére
gőzöm sincs, nem foglalkozom az egyéb méretével.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87001 üzenetére
Az meg egyaltalan nem sok, szoval felesleges torolgetni. Majd ha 2-3 giga lesz, akkor... Amit most torolnel belole, az masnapra megint ott lenne.
-
válasz
viperabácsi #86727 üzenetére
Valszeg igen. Rádugod telefont gépre, frissítések keresése aztán letöltés és frissítés.
Peteke: Home + Power
-
válasz
viperabácsi #86513 üzenetére
Ja de most már látod, hogy nem.
-
Lajki
tag
válasz
viperabácsi #84742 üzenetére
Valamilyen úton módon meglehet oldani van egy darab vasam ?
-
Lajki
tag
válasz
viperabácsi #84737 üzenetére
Vettem szóval én vagyok jelenleg a tulaja, de köszöntem .
-
univerzita
addikt
válasz
viperabácsi #84678 üzenetére
Nekem már régen megvan,nemvolt vele semmi gond.Most megnéztem és találtam magyar oldaldt de az is a softonic-ról van. Leszedtem,telepítettem és müködik. Innen: itools-for-windows.hu.softonic.com/dowland
-
univerzita
addikt
válasz
viperabácsi #84673 üzenetére
Én a softonic.com-ról. Van windows verzió.
-
StLui
veterán
válasz
viperabácsi #84489 üzenetére
Ezzel, a kinézetet kivéve, nehéz vitába szállni! Bringás változattal együtt bevállalnám magamnak, feleségem kivágna vele a francba. Mondjuk ha nem futnék, agy bringáznék eszembe sem jutna ilyen akcióhős cuccba tenni az elegánsnak mondható telefonokat, olyan mintha én is jéghokis, vagy motoros szerkóban járkálnék éjjel nappal
El is mentettem, hátha -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
viperabácsi #84033 üzenetére
Igaz. Nem adtam hozzá a foglalt 1,3-at...
-
Bitpalace
senior tag
válasz
viperabácsi #83458 üzenetére
Az almáéknál az szokás, hogy ha nem nyitod meg első értesítés után az sms-t, akkor 1-2 perc után megint jelzi??
Aki ezt a Fleksy bill.-t használja hogyan kell működésre bírni? Mert nagyon aranyosan el tudok benne pötyörészni, de mindenhol máshol a gyári bill.-t tudom csak használni. Vagy ez nem helyettesíti?
üdv!
-
holapito
tag
válasz
viperabácsi #83786 üzenetére
Nekem articos van csak fehérbe és hibátlan.nagyon mást nem lehet róla mondani.
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83545 üzenetére
ez azért maradt ki eddig nekem, mert bekapcsoltam, hogy ne fordítsa el a kijelzőt
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83540 üzenetére
Aha... Én azt hittem a gyáriban
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83538 üzenetére
iPhone-on?
-
Edi77
őstag
válasz
viperabácsi #83468 üzenetére
Köszönöm!
-
Edi77
őstag
válasz
viperabácsi #83458 üzenetére
Légyszíves, írd le nekem akár privátban is. Sehol nem találom az egyéb almenüt a mail, kontaktok, naptárakon belül.
-
Edi77
őstag
válasz
viperabácsi #83380 üzenetére
Szia! Ha jól tudom, Neked is 4S telód van. Hogy tudtad megcsinálni? Nekem nem megy.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
viperabácsi #83380 üzenetére
Nekem miért nem akar működni??
Én is beírtam, de engem mindig hibaüzenettel visszadob
üdv!
-
bigdady
nagyúr
válasz
viperabácsi #83051 üzenetére
Válts us store-ra
-
Cyberpunk
félisten
válasz
viperabácsi #82999 üzenetére
A Skype kliens is egyre szarabb szerintem. Újabban képes komolyan laggolni íráskor.
-
adp
őstag
válasz
viperabácsi #82999 üzenetére
Nekem mar az is okes lett volna ha kb az utolso 2-3 frissites nem jon ki. Dec ota hasznalom a telefont, akkor meg ugy emlekszem jo volt, nem volt ilyen csiga, de idovel egyre gazabb. Azt hittem a telommal van gaz de restore utan is ugyanaz a helyzet.
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #82665 üzenetére
Szerintem ne fogjuk rá a refurbra a voda hálózat mostani agonizálását... nálam soha ennyi megszakadt, nem indult, xar minőségű hívás nem volt trémobillal, mint most a vodával fél év alatt de különösen az elmúlt 1-2 hónapban.
Szabványosítottak: USZAV
-
válasz
viperabácsi #82603 üzenetére
Ha nem az akkor mivan?
Szerintem az.
-
bull84ghia
őstag
válasz
viperabácsi #82596 üzenetére
Ha esetleg rendelsz ilyet akkor benevezek egyre én is. Ha gagyi is nem bukok sokat.
-
Sholom
tag
válasz
viperabácsi #82592 üzenetére
Nekem 5s-re ilyen van:
http://www.ijoe.hu/griffinsurvivorcatalyst/4s-re is lehet kapni. Szerintem jo bar elesben, tengervizben valahogy megsem mertem kiprobalni
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #82596 üzenetére
Az árát elnézve valami gyenge utánzat.
#82598: Az igen, de az ebay az utánzatok Mekkája, nem gondolom, hogy 10 alatt lenne egy ilyen toknak az ára.
Spiegen slim armor s-t is lehet kapni 1500-ért az ebay-en, olyan is. Sőt, gyári Apple tokot is 2500-ért. -
legiaap
félisten
válasz
viperabácsi #82592 üzenetére
-
czgh
tag
válasz
viperabácsi #82578 üzenetére
Gmail push bajnal ott is lehetett volna gond, hogy gmail appban a beallitasokon belul az ertesitesek rosszul vannak belove (elsodleges, mindegyik, egyik sem, stb...) nekem anno akkor zavarodott meg, amikor ez a promocios marhasag bejott
-
galaxys80
veterán
válasz
viperabácsi #82578 üzenetére
Rendben. Akkor ez megoldódott.
-
galaxys80
veterán
válasz
viperabácsi #82571 üzenetére
Majd jelezd, hogy megjavult-e.
-
Edi77
őstag
válasz
viperabácsi #82568 üzenetére
Beállítások -mail, kontaktok, naptárak -új adatok begyűjtése és ott engedélyezd a pusht
-
galaxys80
veterán
válasz
Hát akkor meg is van, hogy miért nem jön a push.
-secret- pedig a választ is megadta már a beállításokra.
-
válasz
Értesítési központban vannak az értesítések.
-
Edi77
őstag
válasz
viperabácsi #82564 üzenetére
Én csak felettem pár hónapja, engedélyt kért pushra és működik, semmi gond vele.
-
galaxys80
veterán
válasz
viperabácsi #82564 üzenetére
Töröld le a Gmail appot és tedd újra.
Korábban nekem is volt, hogy nem akartak megjönni a mail-ek, de újratelepítés után megjavult. Nem kell állítani sehol semmit. Magától működnie kell.(#82563) -secret-
De ő nem a gyári mail klienst akarja használni, hanem a gmail appot.
Ott meg működnie kell a push-nak alaphelyzetben is.(#82565) viperabácsi
Azok a beállítások a gyári mail kliensre vonatkoznak nem a gmail appra.
Attól nem fog működni. -
válasz
viperabácsi #82562 üzenetére
Állítsd be a Fetch-et aztán negyed óránként frissíti az üzeneteidet.
-
galaxys80
veterán
válasz
viperabácsi #82535 üzenetére
Alapból így kellene működnie a gmail appnak.
-
ferrari1
őstag
válasz
viperabácsi #82516 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy a gmail beállításaiban átirányítottam az icloud-os email címemre a beérkező leveleket. Az icloud azonnal jelez
-
bull84ghia
őstag
válasz
Próbáld ki a molto appot
-
galaxys80
veterán
válasz
Pedig a Gmail alkalmazásnak működnie kell Push-ként.
(#82520) Rage47
Ez csak a gyári mail kliensre igaz. -
válasz
Állítsd be a Mail appban a Fetch-et 15 percre és 15 percenként megkapod őket. Sajnos a Google csak Androidon támogatja az azonnali email kézbesítést tudtommal.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #82443 üzenetére
kerd meg, hogy ne tartsa lenyomva. mast nem.
-
Satyricon
addikt
válasz
viperabácsi #82384 üzenetére
Helló
Köszi a választ!
És akkor se érdemes megvenni, ha a srác megbízható?
59 pirosa van.
Sajna a mostani X10-em töltőjét helhagytam a 7végén 1 koncerten, így szinte nem is tudom feltölteni rendesen. Az akksija is nagyon tré, sose lehetett feltölteni rendesen, 10 perc után kikapcsol. Szóval nagyon sürgős lenne most a teló. És kizárólag iPhone-t akarok.
Am becserélés miatt került a bolthoz a telefon. 5S-t vett egy srác, ésa 4S-ét becserélte. Ezért ad csak 3nap garit a bolt.
Akkor semmiképp nem javaslod/javasoljátok a vásárlást?
-
erdoke
titán
válasz
viperabácsi #82336 üzenetére
Első 3 találatban kereséskor: Apple Support
-
Misi1979
őstag
válasz
viperabácsi #82195 üzenetére
Esélyes
Az a másik kedvencem, amikor beírják a hirdetésbe, hogy "olcsón javítható, de én már nem akarok vele foglalkozni"..
-
válasz
viperabácsi #82034 üzenetére
Végül is , mikor a telefon nicns rajta, akkor egy vipera funkcióját is eltudja látni -önvédelmi szempontból-
-
Zjunior
veterán
válasz
viperabácsi #82034 üzenetére
Az állatparkba sokan így jönnek-mennek, kacagok is rendesen....
-
legiaap
félisten
válasz
viperabácsi #81842 üzenetére
Ahogy nézem Pro upgrade nélkül semmit sem ér ami plussz pénz. Ráadásul csak akkor működik ha az appban böngészek. Ez nálam kuka így. Megvárom míg a Weblock ára lemegy kicsit inkább.
-
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi #81836 üzenetére
Honnan szetted le?
Mert az AppStoreba nincs ilyen hogy AdBlocker 1.60, csak a Cydia-ban. 1.89 vagy 2.89 $. (Már nem emlékszem rá hogy mennyi volt).
Ebben csak enable, + letölti a Hun AdBlocker listát, oszt kész. -
válasz
viperabácsi #81836 üzenetére
Pont jókor, ma lett ingyenes, amúgy 2,69 euró lett volna. Ma én is leszedem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
viperabácsi #81472 üzenetére
Téged hidegen hagynak a telefon beállításai? Nekem első dolgom ha veszek egy ilyen okos eszközt hogy felfedezem töviről hegyire, és tényleg csak akkor kérdezek ha felül a keresőben vagy már a google-ban sem tálaltam választ
-
koma106
senior tag
válasz
Beállítások/Általános/Billenytűzet/Automata javítás
-
kelzsoca
félisten
válasz
Beállítások-Általános-billentyűzet-automata javítás
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest