- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vgabor92 #144650 üzenetére
Igen, csak kicsit már idegesítő hogy tök jó a rendszer, és ma meg tegnap is ment a hiszti egy ilyen baromság miatt, mintha nem mind1 hogy félre húzod a kijelzőt vagy megnyomod a home gombot a jelkód miatt. Elhiszem hogy megszokta az a pár ember aki jelkódot használ, de nem nagy dolog átállni. Mondjuk valamibe mindig bele kell kötni, ezt már megszoktuk.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Vgabor92 #142834 üzenetére
én is mivel második évben csak az van.
Azt olvastam (legalábbis emlékeim szerint) nem kell hozzá semmilyen papír, de lehet tévedek.Van aki külföldön hivatalos helyen vásárolt készülék esetén is el tudja intézni a szavatosságot
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz Vgabor92 #131462 üzenetére
Szia!
Nincs rajta semmilyen fizikai sérülés .... Egyszerűen magától kezdett megrepedezni rajta az a fehér szilikon szerű réteg. Még csak nem is hordom magammal... sőt szinte csak frissítéshez esetleg zene feltöltésére használom mivel a töltést megoldottam kábel mentesen ...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
törölt tag
-
Pigmeus_1
tag
válasz Vgabor92 #122642 üzenetére
Már 7. valamennyinél meg volt ez a hibám. Sajnos nem sokat használtam azt a rendszert, mert frissítettem 8-ra (hátha megoldódik), de nem oldotta meg.
Vissza meg nem tudok, ugye menni, így nehéz bizonyítani. (sőt, lehetetlen)
De itt is többen írják már 7-es verziótól a hibát:
http://szifon.com/2015/01/14/problemas-hivasfogadas-egyes-iphone-ok-eseten/
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Noxy
veterán
-
akoska23
aktív tag
válasz Vgabor92 #117724 üzenetére
Dobozával papírjaival 25 000ft. Még alkatrésznek jó lehet.
De a linket olvasva amit a fórumtárs küldött valószínüleg helyrehozható.[ Szerkesztve ]
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
-
addikt
válasz Vgabor92 #92686 üzenetére
Azért a diktálásra nem lett volna nehéz egy parancsot rendelni Sirinek. És akkor angolul elmondom, hogy szeretnék diktálni egy SMS-t, magyarul lesiktálom, angolul jóváhagyom (itt lehetne, hogy gombra nyomjak).
Tök jó funkció lenne, de nem. Lehetne autós módot is rakni a rendszerbe ( nem a CarPlay-t ), amivel az alap funkciók nagyobb felületen, könnyebben elérhetőek lennének. Jó volna ha vezetés közben nem a telefont kellene nyomkodni és mégis "mindent" meg lehetne oldani
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
Lacopapi
addikt
válasz Vgabor92 #86937 üzenetére
Érdekes a szövegfelismerése....ha azt mondom : pont,akkor egy pontot rak be,DE ha azt diktálom : ha azt mondom,pont,akkor pontot rak be.................azaz leírja így,ahogyan én is leírtam (vesszők nélkül,az igaz,de tudja,hogy mikor kell kiírni szóval és mikor csak a használatára van szükség. Komolyan zseniális volt,aki programozta
-
@matthew@
őstag
-
-
buvartacsko
addikt
válasz Vgabor92 #67111 üzenetére
Vajon ez mikortól él majd? kb 2 hét múlva akarom leadni a telefonom. Kurva sok hibája van. Foltos kamera, pixel hiba kijelző, halott power gomb.... aksi -20% kapacitás.... És persze kopott ház, örülnék hogyha kapnék egy új fóliásat. Azért 200knál már sztem belefér nekik hogy új telefont adjanak, ha már kisérleteznek velünk itt a gyártástechnológiákkal... az 5s persze nem kopik...
Szerintem ezek egyáltalán nem kamu indokok... de gondolom lesz valaki aki erre is benyögi hogy normális egy alig 1 éves készüléknél hogy pixel hibás a kijelző, meg hogy nem jó rajta 1 gomb és én leszek a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz Vgabor92 #58611 üzenetére
Merítheted nyugodtan, annyira, hogy baj legyen, úgysem tudod. Maradhat töltőn nyugodtan. Akksi élettartalmát a használata befolyásolja, tehát tökmindegy, hogy egyszer meríted le teljesen, vagy háromszor 33%-al. Egyébből nem igazán tudsz törölni.
Ha bővebben érdekel bármelyik kérdés, itt a topikban, vagy a googleban is sok válasz található rájuk.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vgabor92 #56112 üzenetére
Lehet konkrétan nem ez a program volt (már nem emlékszem a nevére), de olvastam sok esetben olyan dolgokat is kitörölt ami nem kellett volna, pl képek zenék videók...
(#56119) Noxy: Ez volt aztán a segítség...
(#56132) samgar: Itt van ő az, nagyon korrekt, viszont annyit kell tudni hogyha bemész elmész hozzá, akkor vonatkoznak a jó árak a javításra ha úgy kezded a "hardver apróról jöttem".
Viszont látom aláírásodból i5-öd, ebbe lenne a csere, gari nincs már rá?
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz Vgabor92 #56112 üzenetére
Hát én s3lte után váltottam i4 iOS7-re és bőven használható! (persze restore után volt frissítve )
Nem egy i5, de 800mhz-tól és 512mb ram-tól nem tudom mit kell várni....
I5s-re gyűjtök ,addig bőven elég lesz...bár javítás még biztos jön, mert nem egy 6.1.3...
Am sim nélkül és repülő módban megtáltosodik az i4..furcsa
Samgar: 3-4k[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Androidos tablet topic
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest