- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz legiaap #88593 üzenetére
"UPDATE: According to a published report on Monday, this glitch in iOS 8 has turned out to be a fake. What is really happening is that Touch ID is being activated with a slight press of the home button. This also explains why the so-called glitch only worked occasionally."
-
legiaap
félisten
Van egy érzésem nemsokára jön a kövi update: [link]
Komolyan mondom ennyi ráérő embert, hogy hibákat keresnek állandóan...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
_Csaba_
senior tag
iPhone 5S iOS8 -al reggel 7kor vettem le 100%-ról, 9kor már 34%on volt. Telefonhívás volt kb 10perc, böngészés 3G-n max 1 óra..
Ez szerintetek reális? Vagy mehetek reklamálni hogy nem jó az akksi? -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Akkuhasználatnál az üzenetekhez 88%-ot ír és nem tudom mi baj lehet vele. Egyetlen rossz dolog ebben, hogy az akksit nagyon gyorsan leszívta a mai nap folyamán, persze használat mellet.
Ötlet? Ha restore akkor inkább kihagynám és marad a powerbank a farzsebben. -
insight
aktív tag
Hátha valakit érdekel:
A meghirdetett visszahívási akció keretében visszavittem az iPhone 5-ösömet (iStyle, Arénában), hogy kicseréljék az akkuját. Egy héttel később vissza is kaptam, tök ingyen cserélték. Most iOS8-cal KÉT NAPOT kibírt töltés nélkül LTE-re csatlakozva, pár órányi használat mellett.
Nagyon meg vagyok elégedve, ha van lehetőségetek, vigyétek vissza ti is! Az ezelőtti akkum 3 éves volt, és alig bírt egy napot, plusz 15-20% körül kikapcsolt a teló (ezért is hívták vissza).
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
galaxys80
veterán
Szerencsére itt tényleg nem volt szó akkora hőhátasról, hogy a telefon kikapcsolásához vezessen. Inkább csak kicsit melegnek éreztem, mint forrónak. Szerintem inkább csak a kocsiban megnövekedett hőmérséklettől lett meleg, nem pedig a közvetlen napsütéstől.
Azt tudni kell, hogy egy szellőzőre csíptethető, zokni szerű tokban szoktam tartani a kocsiban. Tehát tulajdonképpen csak a teteje látszik ki belőle.
Ettől függetlenül azt hiszem inkább nem fogom használni. Nem hiányzik, hogy egyszer majd nyáron az 50 fokos autóba felejtsem. A kocsi feltörésről nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Szecsy #88583 üzenetére
direkt kipróbáltam most - mert amúgy sokszor észre sem venném, hiszen kell néhány másodperc, amíg előveszem és/vagy ránézek -, és 1 másodperc előnye van a csengésnek/rezgésnek a képernyő bekapcsolásához képest, ami az szerintem semmi, a fentiek miatt alig észlelhető, csak ha direkt nézi az ember.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szecsy
aktív tag
titeket nem idegesit hogy ha valaki hiv akkor elkezd rezegni illetve csöngeni a telefon és van egy par masodperces keses mig a képernyőn is megjelenik a hivas???
-
MODERÁTOR
válasz szentkuti11 #88572 üzenetére
Na... Videó felvétel alatt nincs recsegés....
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
szekfizsolt
senior tag
Találtam egy videót 4S-el kapcsolatban, egy kis összehasonlítás a 7.1.2 és a 8.0.2 rendszerrel... ...de miután teszteltem még a GM-et, a sebességével bajom akkor sem volt. Kérdésem a következő:
A face és egyéb "csoda" alkalmazások pl. még mindig sokkal lassabbak, mint 7.1.2-n? Vagy javult ez valamit?
Frissíteném már, de az alkalmazások lassúsága miatt nem "merem"... Nálam akku és hasonló bug-ok nem jelentkeztek GM alatt, így az nem tart vissza...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
atirag
őstag
Használja valaki a find my iphone funkciót mélyebben?
Mostanában mintha változott volna. Például eddig meg tudtam nézni mikor lett használva.
Az adatvédelem/helymeghatározáson belül iphone keresés mellett olyan szinű nyíl volt amikor használva volt.
A 8-ban nincs ilyen vagy én nem találom máshol.
És eddig nem küldött mailt most probálgattam és jött vagy 7 mail. Mondjuk enniyszer jelentkeztem be és ki.
De ezt lehet állítani valahol? -
irgum
addikt
válasz Ragnar95 #88576 üzenetére
Nem értek egyet. Már egyszeri alkalom is elég ha rendesen forró a teló (függetlenül attól, hogy 10 perc vagy 1 óra hosszan), hogy jelentősen csökkenjen az élettartama. A rendszer leállása azért történik, hogy a használattól ne tudjon még tovább melegedni az amúgy is felhevült készülék. Ha ott van felejtve a szélvédő alatt a napon, akkor meg teljesen mindegy, mert a szellemek nem fogják használni.
Maradjunk abban, hogy lehetőleg soha, illetve egy alkalommal se felejtsük tűző napon. -
Ragnar95
félisten
Nyilván gondoltak erre az Apple mérnökei és jóval előbb letiltja, mint amikor árthatna neki...
Nyilván nem tesz jót utána sem, de kevésbé rossz, mintha nem állna le a rendszer.
Ráadásul ahhoz nagyon durván magas hőmérséklet kéne,h egyszeri behatástól maradandó károsodást szenvedjen a telefon, de ettől még tény, hogy jobb elkerülni az ilyet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Az akksinak hosszútávon valóban nem tesz jót, de rövidtávon nem lehet baja a telefonnak, hiszen túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a rendszer a telefont és amíg nem hűl le, addig vissza sem engedi kapcsolni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szentkuti11
addikt
A headset mikrofon hibájára gyanakszom. Telefonáláskor átvesz minden mikrofon szerepet a telefontól. Nálam fordítva volt, a telefon mikrofonja halt meg és recsegett, rádugott headsettel pedig jó volt. Dugd be a headsetet és indíts el egy videofelvételt. Ha a felvételen is recseg, akkor biztosan headset mikrofon.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segítséget kérni a topik lakoitol. A mai délután az iPhone 4s készülékem egy telefon hívás közepette ugy döntött, hogy nekiáll recsegni mint az őrület (fehér zaj tipikus esete). A hibát csak akkor produkálja, ha a headsetet bedugom. Simán telefonhívás közben nincs probléma.
Először ugy gondoltam hogy a DAC adta be a kulcsot, de a zene lejatszas hiba mentes.Ha viszont a zaj szűrő mikrofon adta be a kulcsot, akkor miért működik headset nelkul? Esetleg a headset mikrofon tropa?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
iOS 8.0.2-re fel tudok tenni 8.0.0-ás mentést?
(#88568) BoboDJ: Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Ma sikeresen vagy 2 órára az autós tartóban felejtettem a telefont. Persze a nap pont oda sütött. Mire értem mentem elég meleg lett a telefon.
Okozhat ilyen dolog bármi kárt a telefonban? -
SpongyaBob
veterán
-
-
legiaap
félisten
Kérdés, hogy ha a gif keyboarddal küldök animációt azért kell fizetni? Úgy értem minek számít? MMS? Vagy minek? Gondolom ha iMessage-el megy el akkor ingyenes, de engem a normál sms érdekel.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Annyira azért nem forever, ipaden jó, meg gépen is, viszont telón katasztrófa, nem enged lptetni, majd ő véletlen sorrendben lejátsza nekem 😱😩 nagyon gáz, azért nem veszek prémiumot.
-
Ragnar95
félisten
válasz mandin #88555 üzenetére
Erről saját tapasztalatom nincs, mert ma raktam csak fel a 8.0.2-t, eddig GM volt fent, de mások azt írták, hogy gyorsabb lett a hívásfogadás, mint 8.0 alatt.
És végre megy a wifi sync is megintPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
galaxys80
veterán
válasz pszichiater #88517 üzenetére
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nálad.
Nálam például jobb lett az aksi idő. -
Kicsirics77
veterán
E-mail jelzés másnál is késik 8.0.2 alatt?
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Vasinger!
nagyúr
válasz viperabácsi #88551 üzenetére
AppShopper.
-
VoidXs
nagyúr
válasz viperabácsi #88549 üzenetére
Free App A Day, de ha jól tudom, csak a programban részt vevő appokat listázza.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne létezik -e olyan app ami figyeli ha egy " Eddig fizetős APP " ingyenessé válik ?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
Ombi5
őstag
iPad Air (vodafone,Telekom) ,ezeket függőként adják vagy függetlenként?
-
Arcképgyáros
Pénteken pakoltam telefonra zenét, s most olyan van, hogy egyik előadóhoz betette a másiknak az albumborítóját. Meg pl rámegyek a metallicára, és megnyitja a rick ross alumokat. (példának mondtam) De kb ezt csinálja.
-
M@te
senior tag
tudok úgy feltölteni számítógépről képet a telefonra hogy a camera roll-ba tegye, ne külön albumba? tudom itunes-al nem, de valami külsős appal vagy programmal?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
mandin
senior tag
i5-ön és iPad 4-en milyen a 8.0.2? iOS 7 van és nem tudom frissítsek-e.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz viperabácsi #88531 üzenetére
Igen, ha egyszer megveszel egy appot (ártól függetlenül, akár ingyenes, akár fizetős), az onnantól örökre a tiéd lesz és amíg az AppStore-ban elérhető az app, addig te ingyen tudod azt letölteni és frissíteni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Aakisan
senior tag
sziasztok,van egy iphone 3gs-em és mindig mutatja,hogy van frissítés,de ha rámegyek csak annyit ír frissítések ellenőrzése és ezután nem megy tovább .Az itunes azt írja frissíthetem vele.Valakinek volt ilyen már?
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Érdekelne , ha letöltök egy alkalmazást amelyik fizetős lenne , de ma ingyenes és utána törlöm akkor az a felhőmben meg lesz később is és frissülni is fog tudni ha újra felrakom?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Noxy
veterán
válasz vtechun #88523 üzenetére
Akkor használd az iCould-t, abban tényleg nem kell csinálni semmit, csak bekapcsolni a fotóstream-ot. (De ezt már írták is neked)
Amúgy meg a box-rol, meg a dropbox-ról is, hüly..get írsz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Edi77
őstag
válasz Ragnar95 #88526 üzenetére
és (#88525) Vgabor92: Köszönöm szépen, ez bíztató
Aktívnak nem aktív, nem is veszem fel edzés közben de lehet, hogy megtoldom még egy kis GPS-szel, akkor már valszeg kevésbé fogja bírni. Eddig ugyanis vittem a telót és a kis mp3 lejátszót is, vígan elfért a mezben.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Ragnar95
félisten
Akkor továbbra is simán ki fog, edzés közben gondolom nem aktív a kijelző, így zenehallgatással simán elmegy 20-30órát a teló, de ha néha mondjuk 1-1 számváltáshoz nézed a kijelzőt, akkor is simán bír 10-15 órát minimum, inkább többet zenehallgatással.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Most bedobok egy láma kérdést, előre is bocs! Tönkrement az mp3 lejátszóm. Kérdésem, hogy a teló mennyire merül a zenehallgatástól? ( kell-e készenlétben legyen töltő nálam, avagy nem? )
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Chereiose
addikt
válasz szentkuti11 #88519 üzenetére
Akkor jó, köszönöm a tájékoztatást
-
szentkuti11
addikt
válasz Chereiose #88518 üzenetére
Nem lesz semmi baj attól, ha éjszakára fenn hagyod. Feltölt 100%-ra és utána már csak csepptöltéssel ,,szinten tartja" a telefont. Ezekkel a Lítium akkumulátorokkal már nincs ,,memória effektus", ami miatt a régi Nokiákat például csak meghatározott ceremóniával lehetett tölteni. Innen származik a 3x12 óra töltéses ,,kisütéses" beidegződés is.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Egyébként ha 100%-on van már töltés közben és még rajta hagyom, akkor tovább fogja bírni 100%-on, vagy semmi értelme és húzzam le amint 100%-ot ír?
-
vtechun
veterán
Az a baj, hogy az is csak akkor hajlandó feltölteni, ha engedélyezem számára a helymeghatározást, ráadásul csak akkor tölti fel, ha változtatom a pozíciómat. Tudja valaki, hogy ez miért van? Dropbox is így működik, ráadásul ég idő után szól, hogy abbahagyta a háttérben történő feltöltést és nyissam meg újra az appot. Ez meg finoman fogalmazva is kényelmetlenné teszi a használatát
-
Noxy
veterán
válasz vtechun #88505 üzenetére
Mondjuk amit írtál a dropbox-ról sem igaz, ha meg a box-ban nem találod, akkor ne akarjál felhőszolgáltatást igénybe venni, vagy tanulj meg alapszinten angolul.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Scoobyka
addikt
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. Kérdés hogy 8.0.2 mennyire eszi az akksit 4s telefonnál ?
Gábor
-
addikt
Valaki írja már le nekem legyen kedves, hogy Ausztriában hol tudok venni iPhone 6-ot? Keresem a netem a store-t, de nem találtam hozzá boltot (valami olyasminek tűnik, mint itthon nálunk), illetve amit találtam apr-t, ott meg még nincs a honlapon megvehető formában. Hétvégén kimennék venni egyet.
Előre is köszönöm a segítséget
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest