- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok
feltettem iphone 13ra a google calendart es iszonyat kicsik a betuk.
probaltam display&brightness -> text size es accessibility -> disp&brigh -> larger texttel is novelni a betumeretet semmi hatasuk nincs. A tobbi appban valtoznak a betumeretekbde ebben az egyben nem.
mi lehet ennek az oka? -
oszi666
őstag
Sziasztok, androidrol szeretnek iphonera valtani es lenne egy ket kerdesem az apple payyel kapcsolatban.
Ha jol tudom ez ugyanugy mukodik mint a google pay telefonnal, odaerintem a terminalhoz, es pitty ki van fizetve. Imadom ezt a megoldast joparszor mentett mar meg.
A kerdesem az, hogy ez csak faceID-val mukodik, pl pinkoddal nem? Ha megint bejon a sokadik hullam, akkor a kasszanal nem vennek jo neven, hogy lekapkodom a maszkom a feloldas miatt.
Az applepay mukodik pl bongeszoben bankkartyas fizetesnel? Ha igen akkor csak a safari bongeszoben, vagy pl firefox bongeszoben is? -
oszi666
őstag
Sziasztok, lenne egy elég érdekes kérdésem.
Szóval elhagytam valahol az iPhone töltőfejét, ezért notebookról töltöttem fel, a notin van külön olyan usb, hgoy kikapcsolt állapotban is töltsön.
Azt vettem észre, hogy sokkal jobban merül, kb kétszer olyan gyorsan. Most sikerült megtalálnom a töltőt, és ha azzal töltöm, akkor a régi mértékben merül 100%-os töltöttségről. Ennek van értelme?? -
oszi666
őstag
mi van az ios 8.1.3. frissítéssel? nem 2014 téli ünnepek alatt kellett volna kijönnie? nekem se iphone 5c se ipad3 nem jelzett eddig és a neten is csak annyit találtam, hogy 2014 ünnepek alatt érkezik. Tudom,hog csak optimalizáció, de jól jönne ipad 3-ra
-
oszi666
őstag
válasz
krisi047 #88979 üzenetére
Szerintem szand ra a penzt egy jo ozakira. En kb a legolcsobb muanyag tokot vettem, es vmi katasztrofa a hatlap. Mindenfele pici porszemcse bekerult, es olyan mintha egy szoggel vegigutogettem volna a hatlapot, rengeteg pici apro benyomodas van. Szoval erdemes valami dragabb, jobb minoseguee beruhazni sajnos, en megszivtam, nem hittem hogy ilyen puha ez a muanyag.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni, kinek mennyi adatforgalmat general kb a facebook app egy honapban? Nekm ugy hogy altalaban eifi kozelben vagyok, siman meg yhavonta 250-300 mega, ugy hogy nem toltok fel semmit csak neha ranezek. Ez normalis? Semmi mas nem zabalja igy a mobilnetet. Most mar ket honapja letiltottam rola, a kis mohot hogy maradjon honap vegere az 500bol valamennyi
-
oszi666
őstag
Az miert lehet hogy ios 8-ra frissites ota a keszenlet es a hasznalat ideje megegyezik az akkuhasznalatnal? Full friss telepites volt es volt restart is. Kicsit mintha gyorsabban is merulne. Iphone 5c
-
oszi666
őstag
Ez most csak elmeleti kerdes, de tegyuk fel, veszek egy iphonet az usaban, es hazarepulok vele. Akkor nekem arra kellene elvileg fizetnem az eu hataran vamot meg afat? Nem ertem
-
oszi666
őstag
Van egy wifi only ipad 3asom meg egy iphone 5c-m. Az ipad 3ban ugye nincs airdrop, nem tudom miert. Van barmi mod arra, hogyha nincs wifi, se pc akkor kepet kuldjek a ket eszkoz kozott? Tele vagyok nyaralason fenykepekkel es atkuldenem oket a tabletre, de keptelen vagyok rajonni.
-
oszi666
őstag
igazából ami nagyon bejön a moophie akkus tokja, amiben még plusz tárhely is be van építve, de olyat nem gyártanak 5c-hez.
-
oszi666
őstag
sziasztok rendeltem egy külső akkus tokot iphone 5c készülékemhez. direkt figyeltem rá, hogy made for iphone matricával ellátottat vegyek, elvileg azzal nem lehet gond. A gondom az, hogyha elkezdem erről a tokról tölteni a telót, ha tölt, tehát nem 100% akkunál nyomja a csepptöltést (azt hiszem így hívják mikor szinten tartja a 100%ot) az akku egy része a csatlakozó környékén eléggé felmelegszik. Nem égeti a zsebem de érezhető. A teló nem melegszik. Amikor szimplán a telót töltöm, akkor a töltő is melegszik, ami persze érthető. A külső akku esetében is normális ez? 8 ez van ráírva: input SV= 500 mA, output 5V=500mA. Na most tudom a mértékegységek mint jelentenek, a töltő pl 1 ampert ad le, a tok ennek a felét, tehát elvileg nem terheli túl az akkut, de akkor is, féltem a pici kékségem)
-
oszi666
őstag
Laikuskent kerdezem: miert nincs jailbreak a mostani iosre? Tok jo cuccok vannak amiket kiprobalnek
-
oszi666
őstag
Amiota frissitettem az iphone 5cmet 7.1re a youtube app nem hajlando kb semmit sem lejatszani. Annyit ir ki hogy nem sikerult megjeleniteni. Ez masnal is elofordul?
-
oszi666
őstag
mitől lötyöghet egy iphone 5c kijelzője?
amikor megvettem, rá egy hétre vettem észre. akkor visszavittem, és kicserélték szó nélkül a tmobilenál. na, most a kb 2 hónapos készüléknek is lötyög. érezni, ha egy picit erősebben nyomok a kijelzőre, a közepén, hogy az üveg besüllyed, és nyiszorog. nyilván nem tehénkedek rá direkt, de akkori zavaró. ezt is tuti visszaviszem cseréltetni, de lehet én szúrok el valamit. tokban van, kijelzővédő fólia, és mindig zsebben hordom, a telón kívül semmi mást nem (mármint abban a zsebben)
még arra gondoltam, hogy extrém hőnél esetleg elenged a ragasztás. de egyrészt nincs extrém hő, nem rakom lámpa alá, vagy fűtőtestre, vigyázok rá nagyon mert rohadt drága volt. valami ötlet?... -
oszi666
őstag
sziasztok
egy olyan gondom lenne, hogy zene szinkronizálásnál, hiába van kivéve a pipa egy bizonyos előadó elől, mindig rászinkronizálja. kivettem az előadók, albumok, mindenhonnan elől, nincs benne lejátszási listában, de mégis visszarakja, pontosabban nem tudom letörölni. Mi lehet a megoldás? -
oszi666
őstag
válasz
hatesz #68166 üzenetére
Akksicsere mennyibe kerult? Vagy garancias volt?
Meg egy kerdes: ha T-mobilos telom van, tehat ott vettem, es egyszer volt mar gariban cserelni, van lehetosegem garanciat hosszabbitani? Ugy tudom, lehet venni plusz egy evet, de ennek mi a menete? Az egy eve leg karcsu, es sokan panaszkodnak, hogy egy ev utan az akksi legyengul -
oszi666
őstag
válasz
vadászcsiga #64275 üzenetére
Es ezt te hogy hoztad be? En ha beirom hogy icloud.com akkor csak azt dobja ki, hogy eszkoz beallitasa, talald meg az iphoneom, meg baratok keresese
-
oszi666
őstag
Azert ez igy iszonyat gyer megoldas... Komolyan igy lehet csoportokat csinalni? Kozvetlenul a telefonon nem?
Amennyire imadom az iphoneom, annyira tudnam neha az egesz applet elkuldeni a francba. Ez egyszeruen hulyeseg. Raadasul sehogy sem tudom az icloud.com desktop verziojat behozni, sem iphoneon sem ipadon semmilyen bongeszovel, szoval kell egy pc. Keptelen vagyok megerteni neha ezt a ceget. -
oszi666
őstag
A kontaktoknal hogyan lehet csoportokat letrehozni? Egyszeruen nem jovok ra
-
oszi666
őstag
Viszont a pages odaver. Legtobb eloadason azon jegyzetelek mar, nagyon gyors, es ami kulon tetszik, hogy a stilusok kozott gyorsan lehet valtogatni, tehat pl nalam van egy cim, ket alcim stilus meg a szovegtorzs. Nem egy osszefuggo betufolyam lesz, hanem szepen elkulonul. Jegyzokonyveket is azon szoktam irogatni, es kis gyakorlassal eleg gyorsan lehet ekezettel is gepelni. A keynotetot egyszer hasznaltam, akkor azzal raktam ossze egy full laborbeszamolot.
Azt mondanam, mindharom addig jo, amig tenyleg csak egyszeru dolgokra hasznaltod, de pl numbers nekem nem eleg, es semmi alternativajat nem talaltam a windowsos sygmaplotnak, vagy origins pronak. De ha otthoni gepen megcsinalsz minden speci grafikont, kiertekelest, anyamkinjat, akkor ipaddal szepen osszerendezni gyerekjatek -
oszi666
őstag
Az imoviet nem hasznalom, de az iphoto elvileg teljes erteku, azt nagyon szeretem. Tableten eleg jol fel lehet javitani a kepeket rajta, persze bizonyos hatarok kozott. Azt hiszem csak plusz filterekert kell fizetni, azokat nem nagyon hasznalom
Az irodai programok is eleg jok, bar a numbers, akarki akarmit mond, meg sem kozelit egy excelt, emiatt sajnos az ipadom sose lesz igazi munkaeszkoz -
oszi666
őstag
Csinaltam egy fotot hdr moddal, de amikor el akarom kuldeni a kepet facebook messengerben, leveszi az effektet a keprol, ez igy mi? En azt hittem, ez tenyleges hdr kep, alul felul exponalt osszegyurasa nem pedig utolagos filter. De ha az is, akkor hogy tudom ugy kuldeni hogy megmaradjon? Instagram es flickr is ledobja
-
oszi666
őstag
Hogy tudom beallitani, hogy a facebook app mondjuk fel orankent szedje le az infot, ne pushsal kuldje? Szerintem az szivja iszonyat mertekben a mobilnetem(ket het alatt 150mb, naponta kb 5szor ha ranezek gyorsan)
-
oszi666
őstag
hát ilyet még nem pipáltam, 9 nap alatt leszívott fel giga netet!!!!! pedig direkt letiltottam kb mindent DE!!!
most nézem, hogy a facebook kliens 150 mega netet fogyasztott, azt mégis hogy???? amikor nem nagyon töltök rajta kb 15 percnél többet naponta. Ez normális? droidon ilyen max 20-25 megákat fogyasztott havonta. Lehet elszúrtam valamit a beállításoknál? a beállításokban kikapcsoltam még hónap elején a kontakt meg a naptár szinkront is... safari meg 200at, bar azt tényleg sokat nézegetem, de váltok inkább opera minire...
ötlet? -
oszi666
őstag
Azert ahhoz kepest hogy milyen qrva draga kb mindegyikotok visszavitte mar ketszer, azert ez durva, ennyi penzert legyen mar az elso peldanyom is hibatlan. (En egyszer vittem vissza eddig)
-
oszi666
őstag
Nincs valami adtforgalom takarekoskodo megoldas ios-re, mint pl opera mini volt droidra? Meg csak 9. Van de mar 230mb elfogyott az 500 mega netembol. Az alkalmazas korlatozasokat mar beallitgattan
-
oszi666
őstag
sziasztok, nem nagyon tudom hova kéne írni ilyet, szóval tőletek kérdezném meg: tudtok olyan fülhallgatót mondani ami: agybadugós, és lapos a kábele? ahogy elnéztem azok sokkal kevésbé sérülékenyebbek. de eddig csak Beats márkában találtam, amit én nem szeretek, szerintem elég gagyi a hangzásuk az árukhoz képest, nem különülnek el eléggé a hangok.
köszi előre is -
oszi666
őstag
válasz
Kicsirics77 #61272 üzenetére
Nalam az atiranyitas megy
-
oszi666
őstag
De akkor ahogy elnezem a forumot ez most tomeges lebenulas. Lehet van vmi frissites valahol es megy majd minden a regiben. Remelem. En addig beraktam, hogy gmailrol erkezzen egy masolat azonnal az icloud mailre is.
-
oszi666
őstag
Osszevissza, neha mukodik neha nem, fuggetlenul hogy wifin vagy mobilhalozaton vagyok-e
-
oszi666
őstag
Sehol sem talaltam neten rendes megoldast: a gyari email appal nem tudom lehivni a gmailes mailjeimet: a felhasználónév vagy a jelszó helytelen. Biztos hogy jol irom be. Ha megvaltoztatom a jelszot egy darabig jo aztan megint a fentivel dob ki. Vmi megoldas?
-
oszi666
őstag
válasz
szekfizsolt #60971 üzenetére
En most vettem ezen a heten t-mobilnal 120ert es viszem is gariztatni jovoheten hetfon. Majd irok tapasztalatot
-
oszi666
őstag
Akinek 5c-je van: nalatok is van egy kis holtjateka a kijelzonek? Enyemnel, ha picit erosebben megnyomom a kijelzot, nyoszorog is, es erzem, hogy a kijelzo kicsit "bekattan", mintha a ragasztas elengedett volna egy ponton
-
oszi666
őstag
válasz
Kicsirics77 #60647 üzenetére
Hat joparan mondtak, de igazabol mindenki csak hallotta valahol. Gondoltam megkerdezem, azert itt megbizhatobb az info. Meg nem ez lenne az elso pelda a tervezett elavulasra ( ezt viszont tapasztalat mondatja velem, igaz mas eszkozzel kapcsolatban)
-
oszi666
őstag
válasz
Kicsirics77 #60645 üzenetére
Zsir
orulok hogy valtottam
-
oszi666
őstag
Es az igaz, hogy az akku tobkremegy egy ev mulva? Marmint gyakori?
-
oszi666
őstag
Magentanal vasarolt iphoneokra egy ev garancia van?
-
oszi666
őstag
Sziasztok, 5c-re hol lehet normalis tokot kapni budapesten? Csak nagyon ronda szilikon tokokat talaltam, ebay pedig nem jatszik, mert az unnepek miatt nagyon sokara erne ide. Tipp?
-
oszi666
őstag
Hat sracok ma beszereztem eletem elso iphonejat egy 5 c-t. Eddig imadom, de lenne egy kerdesem, magarol a telorol nem lehet kepet torolni? Raszinkronizaltam a regi telomrol a kepeket itunesal es ha kijelolok egyet a galeriaban, nem tudom torolni, mert csak egy szurke kuka van amit nem tusok megnyomni
-
oszi666
őstag
Ha veszek egy iphone 5c-t, akkor ugye elvileg ingyenesen letolthetem hozza az ipworksot. Namarmost, engem az erdekelne, hogy van egy ipad 3asom. Ha megvan az iphone 5c, akkor az ipadra is letolthetem ezeket a cuccokat ingyen, vagy arra ugyanugy meg kell venni mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest