Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
Viszonylag régen volt a kezemben iPhone, így egy dolgot elfelejtettem:
Lehetséges restore/visszaállítás nélkül Apple ID-t váltani egy belakott iPhone-on?
-
szentkuti11
addikt
Az iPhone 5S-eknél mennyire jellemző, hogy magától tönkremegy a Touch ID? Ha egy tökéletesen működő, első pillantásra még megbontatlan készüléken nem működik az ujjlenyomat-leolvasó, akkor valószínűleg rosszul nyúlt bele valami „értünkmihozzá" ember?
-
szentkuti11
addikt
-
szentkuti11
addikt
Nem nagyon van mit részletezni rajta, bizonyára sok karcos-lepattogott, megunt (hiszen egy új telefont mégiscsak könnyebb pénzzé tenni) iPhone-t visszavittek mondvacsinált indokokkal (ha az Örs vezér téren a 45-ös busz megállójában vasárnap 3 órakor nyugati szél fúj és valaki sötétzöld kabátban kézenjár a hévmegállónál, akkor eldobja a térerőt, jaa meg az akkumulátor is olyan hamar merül mostanában) új telefon reményében.
-
szentkuti11
addikt
válasz
pszichiater #91240 üzenetére
Attól függ, hogy melyik szórásból van... zsákbamacska.
-
szentkuti11
addikt
Nekem az első szériás Magic Cube-ból van egy 10.400 mAh-s változat, több, mint egy éve vásároltam, most már nem tudja 6-szor, csak 4-szer feltölteni a telefont, de még használom addig, amíg minimum kétszer képes erre a mutatványra. Hozzá kell tennem, hogy én ebben az évben elég sokat használtam, hetente töltögettem a Yoobaot. Most már csak a második szériásat lehet venni, ebből már 13.000 mAh-sat adnak annyiért, amennyiért én a 10.400-ast vettem.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szentkuti11 #90774 üzenetére
Magyar nyelvű iTunes-ban Fájl hozzáadása a könyvtárhoz és Mappa hozzáadása a könyvtárhoz
-
-
szentkuti11
addikt
válasz
Ferko75HUN #90120 üzenetére
Még esélyetek lenne, ennek a srácnak tippmixen is 100k-k szoktak jönni aprópénzből.
-
szentkuti11
addikt
válasz
animatrix11 #90081 üzenetére
Azt nem fogod tudni itthon használni több okból sem.
-
szentkuti11
addikt
válasz
nederlanden #89519 üzenetére
Megbízható forrásból érdemes. Hátrány a garanciális történet lehet, hiába Apple garis, ha kicserélik, nem indítják újra a garit.
(Anglia egyébként az EU tagja)
-
szentkuti11
addikt
A headset mikrofon hibájára gyanakszom. Telefonáláskor átvesz minden mikrofon szerepet a telefontól. Nálam fordítva volt, a telefon mikrofonja halt meg és recsegett, rádugott headsettel pedig jó volt. Dugd be a headsetet és indíts el egy videofelvételt. Ha a felvételen is recseg, akkor biztosan headset mikrofon.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Chereiose #88518 üzenetére
Nem lesz semmi baj attól, ha éjszakára fenn hagyod. Feltölt 100%-ra és utána már csak csepptöltéssel ,,szinten tartja" a telefont. Ezekkel a Lítium akkumulátorokkal már nincs ,,memória effektus", ami miatt a régi Nokiákat például csak meghatározott ceremóniával lehetett tölteni. Innen származik a 3x12 óra töltéses ,,kisütéses" beidegződés is.
-
szentkuti11
addikt
válasz
gabormgp #88388 üzenetére
iKözösség már le is hozta, egyezik a tapasztalataimmal iPod Touch 5-ön.
-
szentkuti11
addikt
-
szentkuti11
addikt
válasz
Mr. Erikszon #88382 üzenetére
A 6-tal egyáltalán nincsenek ilyen problémák, de a 6 Plus esetében is inkább csak egy felfújt dolognak tűnik nekem.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Ha szeretném eltávolítani a JB-t és restore-olni a telefont (iOS 7.0.4 iPhone 5) akkor simán betallózom az IPSW-t az iTunes-ba és visszaállítom?
-
szentkuti11
addikt
válasz
FrankMonzano #64384 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
-
-
szentkuti11
addikt
válasz
Mr. Erikszon #63490 üzenetére
Igen, működik.
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga #62497 üzenetére
Elnézést, elkerülte a figyelmemet, hogy a backup 7-es rendszeren készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest