- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
paci88 #180496 üzenetére
Erről esetleg van hivatalos leírás valahol vagy próbáltad te magad? Régebben arról volt szó, hogy amíg nem lesz hivatalos Apple Store, addig nem is lesz érvényesíthető, ezek szerint mióta javítanak iPhone-t bizonyos esetekben az APR-ekben, azóta az Apple Care is érvényesíthető lenne?
-
-
dmad
aktív tag
válasz
paci88 #179550 üzenetére
Na így már sikerült.
Viszont nem bírom rávenni a kontaktok letöltésére Gmailból.
Próbáltam a szervernél a google.com, www.google.com beállítást de nem akarja..
A névnél a full e-mail címet, csak a nevet (@ előtti rész), de sehogy nem akar működni...
Valaki tudja hogyan állítsam be?? -
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
paci88 #179282 üzenetére
Nekem is refurb telefonom van és a készülék imei száma teljesen más, mint ami a dobozon van, ami nyilván való, hiszen csak a telefont cserélték, a dobozt nem. A függetlenítés így hogy működik, hisz az imei szám alapján csinálják nem? A szolgáltatónál egy teljesen más számú készüléket fognak feloldani, amitől hogy lesz a cserélt telefon függetlenítve?
-
Ufff
senior tag
válasz
paci88 #179217 üzenetére
Sziasztok!
Van egy SE-m és egy 6S -em. Az SE másfél éves elmúlt, a 6S pedig nincs még egy éves.
Töltőre teszem minden éjjel mindkettőt, plusz napközben is, ha vezetek. Az akksin azt vettem észre, hogy használat közben merül, töltés közben töltődik.
Azt is tudom, hogy az akkumulátorok előbb-utóbb meghalnak. Jelenleg azon aggódom, hogy mi lesz velem, ha én is beparázok, hogy 3% -kal alacsonyabb lett a frekvenciája a CPU -nak, itt a világvége! Emiatt már konzultáltam a pszichiáteremmel, azóta ő is aggódik, pedig neki nem is iPhone -ja van! Most bárkát építünk közösen, hátha özönvízzel jön el a vég!
Tényleg csak én vagyok, aki leszarja ezt az egész hisztit? Semmi lassulást nem vettem észre, éppúgy ahogy mások sem! Ez semmi más, csak beképzelitek magatoknak, alátámasztjátok mindenféle benchmark -okkal, tesztekkel hogy "na én megmondtam, itt a bizonyíték"!
A telefon simán leveszi az órajelet, ha nincs rá szükség, hogy maximumon pörögjön! Most követeljetek készülékspecifikus, teljesítményfüggő teszteket!
Mennyi időtök van nektek, hogy ráértek ilyenekkel foglalkozni... -
Peetey91
senior tag
válasz
paci88 #179217 üzenetére
Én se nagyon tudom mire vélni. Ha meg van egy két éves telefon ami az akksi miatt lassul akkor amúgy is két opció van: vagy már olyan szar az akksi, hogy cseréltetem amúgy is kb 30 ezerért (200 ezres telefonnál két év múlva ez nehogy már gond legyen), hogy kibírja nap végéig, vagy sokan amúgy is kétévente váltanak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
paci88 #132566 üzenetére
Elküldöd vaterafutárral az Almáriumnak (előtte érdemes egy mailt dobni nekik), ez 890ft, 150e-ig biztosítva. Utána ők visszapostázzák a másik készüléket egy hét múlva, körülbelül 2ezer forintért.
Ezt épp ma írták nekem, de korábban is küldtem már így, minden rendben volt.
Tisztelt Uram,
jöhet a Telefon futárral akármikor, mentse le a készüléket és kapcsolja ki a Find my iPhone funkciót az iCloudban.
üdvözlettel
Bakos Gábor
szervizvezetőAlmárium-Pro Kft.
1132. Budapest, Váci út 30.
Telefon: +36 1 474-0305
Mobil: +36 70 381 0301 -
madle
őstag
válasz
paci88 #110154 üzenetére
Frankó, azért bosszantó, hogy megvettem 23 ezer forintért a tokot és még egy évet sem bírt ki rendesen. Mert már alul a Jack dugónál a műanyag is elpattant ahogy tekertem be a dugót a helyére... Jó mi? Azóta víz alá azért nem merem tenni, de néha le szoktam áztatni mikor nagyon szutykos.
De legjobban ez a hangminőség bosszant...
-
VoidXs
nagyúr
-
-
matyi19
őstag
válasz
paci88 #94235 üzenetére
Az a helyzet, engem is zavar.
Nem tudom nálad mennyire mozgott, nekem alig észrevehető....
Miután találkoztam ezzel a hibával, körülbelül 5-6 i5s-en ellenőriztem, egyiknél sem tapasztaltam.
Szerintem egy nap elnézek, bár nem tudom nálunk (Románia) is cserélik ezzel a hibával.
Amúgy a refurb-al nem volt gond? -
kchris78
veterán
válasz
paci88 #88914 üzenetére
ez azert van mert a voda meg telekomhoz az Apple tartalmaz ilyen service bundle file-t. Telenor hivatalosan nem forgalmazta (eddig) az iPhonet ezert ott az unknown bundle aktiv (ahol is nemreg lett az LTE engedelyezve eddig 3G ment max)... Valoszinu ez a bundle szabalyozza majd ezt is... Ez azt jelenti ha a kedves Telekom nem engedelyezi akkor hiaba van ez a lehetoseg az Apple oldalarol nem lehet majd 2G onlyra visszatenni a telefont...
-
válasz
paci88 #87249 üzenetére
szia,
mentés állítottál vissza a restore után?
ellenőrizz minden beállítást, mert ios 8 alatt a legtöbb (új) funkció alapban bekapcsolt állapotban van, és esetlegesen feleslegesen pörgeti a rendszert.
ebbe a hibába azok is beleeshetnek, akik a 7-es alatt jól működő rendszer beállításait mentették le és állították vissza 8 alá, hiszen az új funkciók beállítását nem tartalmazza a korábbi mentés, így szintén alapban bekapcsolt állapotban vannak, és ha valaki nem ellenőriz és konfigurál megfelelően minden (új) opciót/funkciót, akkor azok szépen dolgoznak, és akár feleslegesen pörgetik a rendszert. -
zzz46
csendes tag
válasz
paci88 #68840 üzenetére
Szia! Nincs rajta JB. Most kipróbáltam az iTunes-t egy harmadik telefonnal, aminek más az ID-ja és azt is azonnal látja. Csak a párom 4S-e és a iPad2-je (azonos ID-vel vannak regisztrálva) nem működnek. Ezzel az ID-vel lehet valami gond, de nem jövök rá, ohgy mi. Most csináltam egy jelszóváltást minden eszközön, de ezután sem látja...
-
domerator
veterán
válasz
paci88 #68734 üzenetére
Valaki frissítette a vodafonos iGO-t most január 30 után?
Régebbről olvastam rossz tapasztalatokat, ezért eléggé el nem ítélhető módon inkább megvárnék pár tapasztalatot, mert a mostani jól működik.
Illetve ha valami appot frissít az ember akkor hogy lehet visszatérni az előző változatra ha mondjuk hibás az újabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest