- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Edi77 #122582 üzenetére
köszi!
neked is 30z.samuviszont az Itunes-t nem lehet valahogy "átverni" hogy Win xp alatt ne követelje a frissitést,mert most az a vicces helyzet állt elő hogy nem ismeri fel a telefont,míg IOS 8.4 volt rajta,semmi ilyen gond nem volt
a 12.2.22-es Itunes meg WIN7-et követel -
-
univerzita
addikt
válasz
Edi77 #121564 üzenetére
Ez érdekes. Én szlovák store - t használom de regisztrálva vagyok a magyarba is. Most ha átváltok a magyarba akkor már nemkéri a adatokat( bankártya stb) hanem legfelül a nevemnél csak belépek a magyar ID vel( más mint amit a szlovákhoz használok).Ha már egyszer regisztráltál a amerikaiba akkor már csak ID - val be kellene lépni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Edi77 #120306 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy egyetlen IPA fájl volt mindegyik alkalmazáshoz. Mindegy, hogy iPhone-ra, iPadre, 64 bitesre vagy simára töltötted, ugyanaz a csomag jött le.
Az App Slicing-nak az a lényege, hogy minden eszkökre külön csomagok lesznek. Az iPhone 4S-en nem lesznek ott a 64 bites kódok, meg az iPades textúrák, iPaden nem lesznek ott az iPhone-os képek. Így jelentősen csökken majd az alkalmazások mérete.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Edi77 #120300 üzenetére
Elvileg azert ,mert van olyan program amibol tobb verzio van, Iphone Ipad Retina stb... Es ne kerulhessen fel rossz verzio egy adott mobileszkozre.
De jo lesz miutan letoltom ,majd a gepen is ujra le kell toltsem.Bar ezt nem ertem,mivel a gepen is akkor letolthetek rossz verziot elvileg.
-
oliwire
őstag
válasz
Edi77 #118855 üzenetére
Az alkalmazásváltó és a Spotlight akadozott, zavart nagyon, meg a messengeren amikor görgettem volna a billentyűzetet, beakadt és nem akart eltűnni, ki kellett lépni, meg vissza. A 8.4.1 egyáltalán nem akadt meg jó volt mindenben. Megvárom, míg ezeket javítják, utána újra megpróbálom
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Edi77 #115941 üzenetére
Nehogy frissíts. 8.4-gyel borzasztó szarlassú a 4s. Olyan akadásokat csinál, hogy hihetetlen. Szerencse, hogy már csak 1 hétig kell használnom, amíg gariban van az enyém. Amíg teheted maradj 7.x-en. Én alapjáraton szeretem az iOS-t, de ez a 4s 2 hét alatt lehet elveszi teljesen kedvemet tőle....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Edi77 #112558 üzenetére
Nekem már a "falhozvágomcsináldmármiértvagyilyenlassú" kategória volt a 7-essel is, a 8-cat el se merem képzelni milyen lehet rajta.
Mondjuk most hogy kikapcsoltam az animációkat már az 5S is sokat tud néha gondolkozni. Tudom az én igényeim túl nagyok, hogy a több százezres kütyüktől elvárom, hogy azonnal csinálják a dolgot. -
válasz
Edi77 #107240 üzenetére
Na, akkor adok neki egy esélyt...
catroot:
Az nem jó. Pár tappantással egy-két effekt, esetleg feljavítás az igényem és ennyi. Sajnos az új Photos appban nem sok minden van, annál kicsit több kellene azért.Aaron14:
Nem, még nem. Kb. 2 hét lenne a csere, amit nem bírnék ki. Mázli, hogy csak teljesen fehér oldalon venni észre, szóval nem kritikus. Na meg a srác tartozik egy cserével, így inkább még várok. -
TheMarci
addikt
-
oliwire
őstag
válasz
Edi77 #100684 üzenetére
Szerettem, ahogy androidon egy mozdulat az egész, az ujj felemelése nélkül kioldani a zárat
eleinte azért volt, hogy a zsebemben ne oldódjon fel, de utána már jó volt a védelem az illetéktelen kezektől is
bododani:
Ez is jól hangzik, csak még nem akarok JB-t, de a védelem is fontos
-
TheMarci
addikt
válasz
Edi77 #100266 üzenetére
Mert eddig nem nyúlhattak a telefonhoz, szétszedni meg pláne nem szokták. Arról írtak korábban, hogy x összegért (80k+) cserélik az egész telefont. Egy árajánlatért meg főleg fura, hogy benntartják maguknál a telót, illetve az is gyanús, hogy a hivatalos szervíz olcsóbb lenne, amikor egy hátlapcsere is már az idokiál is drágább ennél.
-
oliwire
őstag
Ó, hát nem lustaságról van itt szó, már egész jól belejöttem
csak nem tudtam még rájönni, hogy van-e benne olyan, hogy automatikusan átmásolja az újonnan készült képeimet a gépre, és nem kell belépnem az iPhone mappába, és megnézni a fájlnév alapján, mi volt már lementve, és mi nem.
-
szekfizsolt
senior tag
Ugyan nem tőlem kérdezted, de ha először szinkronizálsz egy készüléket, akkor mindig "beállítás újként", ugyanis az iTunes-nak az még új, mivel először szinkronizálod... A következő alkalommal már nem lesz ilyen kérdés...
Mondom ezt úgy, hogy szinte minden nap szinkronizálom a sajátom és amikor a párom készülékét először dugtam rá, szintén előjött a kérdés... -
HUTCHDB
nagyúr
Szóval ez a program TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK!
A free verzió 20 db sms-t tud egyik készülékről a másikra pakolni.
30 dollár az ami 3 darab készülékkel dolgozik.... -
d@minator
addikt
Beállítások / Mail,Kontaktok,Naptárak-ban a Gmailre kattintva be legyen kapcsolva a Kontaktok a zöld kapcsolóval. De gondolom ez meg volt. Még azt olvastam külföldi fórumon, hogy akinek nem működött és utána jó lett az a következőket csinálta:
1. Beállítások / Mail,Kontaktok,Naptárak-ban Alapértelmezett fióknak a Gmail legyen beállítva mindenhol.
2. A telefonkönyvben a telefonon bal felső sarokban van egy olyan, hogy csoportok. Ott ne legyen munkahely, család meg egyéb csoportnév. Nálam ott Gmail és Icloud van kipipálva.Nekem iOS és WP telefonnal is működik ez a dolog remélem nektek is sikerül!
-
d@minator
addikt
Így van.
Ahogy beírsz a telefonon egy új telefonszámot az azonnal átkerül a Gmail címtárba. És ez visszafelé is működik.
Ha újrarakod a telefont (akár restorral) és a szűz telefonon újra létrehozod a Gmail fiókot azonnal rákerülnek a kontaktok a telefonra.
A Gmail címtárból exportálhatod a kontaktokat CSV vagy vCard-ba ha másfajta telefonra akarsz költözni. -
Gsx-rr
veterán
Van pár alkalmazás az appstore-ban ami kimenti vcf-be a kontaktokat.
Keress rá contact to vcf.
Hunt3r22: Bocs nem tudom ,mi a magyar neve a beállításnak de a Notification-on belül.
gondolom nem a facebooknak van hangja ,mert annak egy ideje senkinél sincs hanem a mesengernek. -
szekfizsolt
senior tag
A lényeg, hogy szerintem ez a 8.1.1 teljesen rendben van. A létező legrégibb készüléken használom, ami megkapta (I4S), ugyan sajnos a 7.1.2 gyorsabb volt, de hát haladni kell a korral és nem "nyírták ki" a 4S-t, hanem egészen használható kis készülék maradt... Márpedig ha 4S-en gyorsabb és "kellemesebb" az egész rendszer, akkor gondolom I5 és felfelé sem lehet sokkal rosszabb. Ha "gáz" van, akkor annak más oka van szerintem. Én most frissítettem, ugyanaz (nagyjából), mint a beta 1 volt, elégedett vagyok vele, a 8.0 és a 8.1 után jó lett. Az az igazság, hogy a mi igényeink változnak idővel az informatikával (és telekommunkiációval együtt), rohamosan fejlődik körülöttünk "minden"... Lehet, hogy egy adott hardver nem úgy üzemel egy újabb szoftverrel, ahogyan elvárnánk, ebben az esetben szerintem ez nem áll fent.
Lehet bármit mondani, ( a páromnak I4 van ios 6.0 szoftverrel és nekem lassú az I4S után) de az igények változnak gyorsabban, mint a technika...
Egyébként tegnap nyomkodtam I5-öt 8.1-el és fantasztikus volt. Gyors és akadásmentes. Valószínűleg az is a 7-es IOS-el gyorsabb lehetett, de hát ki mit vár... A 4S-hez képest elképesztően "simán" ment minden rajta, nagyon tetszett... Képzelem milyen lehet 5S-en, vagy 6-on... Lassan mi vagyunk túl gyorsak ezekhez a készülékekhez nem? A PC-t, a Commodore után egy 25 Mhz-es procival kezdtem és oda voltam érte... Azóta fejlődtünk egy hajszálnyit...Aki meg JB-elni akar, előbb utóbb - ha más nem - a kínaiak úgyis lépnek...
-
szekfizsolt
senior tag
Nálam is ez volt... Kapcsold ki a telefont. Tartsd nyomva a home gombot és úgy dugd rá az iTunes-ra... Így helyreállítási módban menni fog... Nem értem mi a gond az iTunes-al, de nálam így sikerült ebben a pillanatban...
Mondjuk nálam az is gond lehetett, hogy ios 8.1.1 beta1-ről akartam frissíteni... -
szekfizsolt
senior tag
Ebben az a vicc, hogy ez minden szoftverfrissítésnél így van... iTunes-ban frissítsetek tiszta rendszerre, nem értem, miért ennyire megerőltető ez, vagy csak a lustaság?!?
Minden frissítésnél itt mindenkinek "meghal" az akksija és mindenkinek sz@r minden, aztán szép apránként kiderül, hogy annyira nem is rossz ez...
Ésszel kell csinálni. Aki olvas fórumot, annak még talán tudatlansága sincs, hogy eszetlenül csinálja... Vagy mégis?
Persze egy ennyi idős telefon (pl. 4S) nem lesz villámgyors a legújabb rendszerrel, viszont biztosan mondom, hogy gyorsabb és jobb lett, mit a 8.0 és a 8.1 volt... Csodát meg nem szabad várni. Szerintem végre valami használható dolgot csináltak, nem újítottak, hanem komolyan javítottak azon, ami nem sikerült igazán kerekre... -
szekfizsolt
senior tag
Semmi gond nincs vele... Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, illetve ez az első beta, amit már lassan egy hete használok élesben és idegesít valahol, hogy egy beta-t használok, aminek a használati ideje egyszer lejár...
Egyébként abszolut nem tűnik élesben beta-nak, tehát fagyásom még nem volt (közel egy hét alatt), de egyelőre más hibát sem találtam benne, pedig nyúztam és kerestem... A 7.1.2 gyorsabb volt (talán kevesebb memóriát "evett"), de azóta ez a legjobb rendszer, ami meg fog jelenni. Reméljük hamarosan. -
szekfizsolt
senior tag
Épp teszem vissza az előző mentést, de ki fogom próbálni és természetesen leírom, hogy miket tapasztalok. Egyelőre az tetszik, hogy gyorsabban reagál mindenre! Még nem hívtak, de amint elkészültem, megkérem a páromat, hogy hívjon fel...
D@niel: Igen, nem kapcsoltam ki semmilyen effect-et és érezhetően jobb lett. Igen, teljes restore-al tettem fel és eddig nem állítottam vissza mentést, most állítom vissza, mert kíváncsi vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest