- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok,
öcsém iPhone 4S készüléke kapott egy kis vizet ma, az asztalon volt a telo és mellé lett téve egy jeges viz, ami lassan kiolvadt és szétfolyt mellette, kapott a telefon is.
Levettem a hátlapot, száritottam 5-10 percet, azóta működik a bekapcsológomb, most az a probléma áll még fenn, hogy a hangositó gombok oldalt nem csinálnak semmit, csak ezt mutatják akár fel, akár le nyomkodom:
Továbbá a jobb felső sarokban a kamera körül a burkolat iszonyatosan gyorsan melegedik, szinte egy két perc alatt tűz forró lesz.
Hagyjam lent a hátlapot reggelig had száradjon? Vagy más baja lehet?
Köszi előre is!
-
snooze
veterán
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Totheground #81286 üzenetére
Már telepítem is... Próbálta már valaki?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #81290 üzenetére
Mivel nincs olyan iPhone-nál,h garipapír, így nehezen...
Mint azt írtam, csak a telefon és a töltő kell. Viszont nem ajánlom,h az andrássyra menj, mert az iStyle megint k*csögösködik, így bent tarthatják napokig a telót csere előtt...Mint írtam, a bécsi úti iCentre-ben egyből cserélnek viszont.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
roberto211
őstag
válasz Chereiose #81290 üzenetére
Ott írja,hogy "csekkolják a telo serialjat" tehat ha garanciás nem kell semmilyen garipapir.
Serial alapján megy a garancia nem papír alapján.
Vagyis ha jol tudom ebbe a csere programba nem is kell garanciásnak lenni a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
szekfizsolt
senior tag
válasz snooze #81287 üzenetére
Tudom, ezért sokan megköveznek, de E-bay-ről rendelek fóliát évek óta... Utoljára 1e ft volt postaköltséggel együtt 10 db... ...és kb 3 havonta cserélgetem. Tökéletes a célra. Valaki meg méregdrága fóliát vesz és nem cserélgeti... Szerintem ez rajtad múlik...
-
Ragnar95
félisten
válasz Chereiose #81285 üzenetére
Hívd fel valamelyik APR-t, kérdezz rá a dologra. Amúgy elvben a töltőt + telót beviszed a szervizbe, csekkolják a telót serialját, majd egyből cserélik a töltőt (legalábbis a bécsi úti iCentre-ben). Gondolom nem probléma,h i5-öt viszel mellé, hiszen a töltő ugyanúgy hibás, teljesen mindegy, milyen telóval használod.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Kint a béta 3.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy a Soundcloudon lehet offline is zenét hallgatni?
-
Ragnar95
félisten
-
Chereiose
addikt
Után gyártott kábellel romlik valamennyit az akksi, tehát egy idő után kicsinálja annyira, hogy hamarabb lemerüljön, mint kéne?
-
Ragnar95
félisten
Bontatlan doboz, illetve a serialt csekkold itt, h valóban van-e rá gari.
Garipapír nincs, mivel serial alapján megy a gariztatás. Annak a garira semmilyen hatása nincs, ha a bolt bezár, hiszen az Apple-höz érvényes a garid, nem a bolthoz.
Mondjuk 90ezret én semmiképp nem adnék ki egy 4S-ért, annyiért nagyon nem jó vétel. Inkább rakj hozzá még egy 10-est és 100körül már 5 kapható használtan, ami sokkal jobban megéri.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
$mith
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vadiúj 4S-t és érdeklődnék hogy új termék vásárlásakor mire kell odafigyelni (bontatlan-e a doboz, hiv. apple gar. papír, stb.)? Ennél az üzletnél venném (~90 ezer lenne) 1 év hiv. apple garral, de ha mondjuk 1-2 hónap múlva 'bezárja kapuit' valóban érvényesíteni tudnám-e a gyári apple garanciát?
Előre is köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #81274 üzenetére
Mostani használt árakat nézve megéri a csere, de ha igazán nagyot akarsz előrelépni, akkor inkább 5S-t érdemes venni, mert mostanra már viszonylag közel van az 5-ök és 5S-ek ára a használtpiacon.
-
gabormgp
senior tag
Megérné lecserélnem az iPhone 4s-emet egy iPhone 5-re?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz buvartacsko #81272 üzenetére
Szerintem különösebb jelentősége nincs, hogy felteszed-e vagy sem... Nálam nem változott semmi, de ha nem teszed fel, akkor végképp nem fog...
Az IOS8 beta3-ra vagyok már kíváncsi, mikor is jön elvileg? Estefelé? Vagy holnap lesz csak?
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz szekfizsolt #81271 üzenetére
én i5-re nem merem már feltenni, sokaknak befagyott itt menet közben, illetve félek hogy tovább romlik az aksi idő. valahogy minden update csak ront rajta.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz viperabácsi #81270 üzenetére
Mehet, semmi sem változik, csak hibát javít...
...egy hete jött ki már, volt idő hasznáni...[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Már megint frissítés?? 7.1.2? Mehet rá? (i4S)
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
buvartacsko
addikt
válasz szekfizsolt #81268 üzenetére
az a baj hogy keverednek az elemek elég feltűnően. ettől nem lesz szép.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz buvartacsko #81266 üzenetére
Most miért? Az hogy megszoktuk az IOS 7 kinézetét és funkcióit nem azt jelenti, hogy a régi már ronda...
A párom telefonján I4 IOS6 van és akárhányszor kézbeveszem még mindig tetszik! Mondjuk nem tenném már vissza (ha lehetne sem) az enyémre, mert már hozzászoktam a 7-hez...
Ettől függetlenül nekem tetszik.Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szarka996
tag
válasz viperabácsi #81263 üzenetére
Nálam is volt már párszor, hogy átváltott "magától" mikor zsebben volt. Én úgy vettem észre, hogy 5 és 5S-en sokkal "határozottabb" a működése. Ott nincs olyan, hogy köztes rész, csak on/off van.
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz szekfizsolt #81257 üzenetére
Most meg szinkronizál megint... Mi a fene...
-
gabormgp
senior tag
iOS 6 téma ios 7-re 😄😄😄
-
szarka996
tag
válasz Totheground #81256 üzenetére
Nekem 4S-en lazán sikerül. 5/5S-ed van?
-
Totheground
addikt
válasz viperabácsi #81255 üzenetére
Most töltöttem el 15 percet azzal, hogy probaltam "félállásba" helyezni, de nem sikerült. Szoval elkepzelni nem tudom, hogy veletlenul ez hogy jott ossze. Persze attol meg elofordulhat ilyen.
-
viperabácsi
addikt
válasz Ragnar95 #81252 üzenetére
Nem volt a zsebemben kint volt egy asztalon a hálóban.Ha félig tolod át nem rezeg és nem is mutatja a csengőikont , VISZONT nem cseng.A kapcsoló nekem is tettszik csak az hiányzik , hogy lássam némítva van a készülék.
(#81253) Kicsirics77 Félig csúszott át a gomb így ránézve is alig vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz viperabácsi #81251 üzenetére
Azért van rajta dedikált gomb, hogy a kijelző bekapcsolása nélkül lásd, hogy némítva van-e vagy sem
A te eseted ebből a szempontból picit fordított.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Kicsirics77
veterán
most komolyan...rezegni sem rezgett vagy ki van kapcsolva a menüben,hogy ne rezegjen?
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
Engem egyáltalán nem zavar ez, sőt, sokkal jobb a némítópöckös megoldás, mint más telóknál, a folyamatos kijelzés meg fölösleges, hiszen némításkor rezeg a teló, így megérzed a véletlen némítást is és amúgy is elég erős a vibramotor ahhoz,h észrevedd lenémítva is, ha hívnak.
-
viperabácsi
addikt
válasz Kicsirics77 #81249 üzenetére
Nekem az hiányzik , hogy ha be van kapcsolva a kijelző akkor felül (állapotsoron) mi a t...mért nem lehet kirakni egy némítás jelzést.Nekem most 3 napig volt félállásban a gomb mire észrevettem.Már majdnem szervizbe vittem mert nem csörgött soha.
(#81250) Ragnar95 ez azért egy alapvető hiányosság nem? És JB vel?Nehogymár csak ezért kelljen JB-a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz viperabácsi #81248 üzenetére
JB nélkül nincs rá mód, csak ahogy a kolléga is leírta, a némító pöcök mozgatásakor jelzi a teló, hogy épp lenémítottad azt, de folyamatosan kijelzésre nincs lehetőség.
-
Kicsirics77
veterán
válasz viperabácsi #81248 üzenetére
szia
csak akkor látod amikor áthúzod a gombot és ikon csak akkor jelenik meg ha a kijelző aktvít tehát vagy fel van oldva vagy éppen lezárt állapotvan van de még világít a kijelző,ha sötét és le is van zárva akkor egy rezgéssel jelzi,hogy ő bizony néma üzemmódban van..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Úgy jártam , hogy (i4S) a némító gomb félig átcsúszott a zsebemben és így mindenkit hívogathattam vissza.Érdekelne JB NÉLKÜL van -e rá mód hogy a kijelzőn lássam (akárhol) hogy némítva van a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Eredeti Gyári töltőt, lightning kábelt honnan érdemes rendelni az apple oldalon kívűl, ahol olcsóbb esetleg, és tényleg eredetit kapok?
Köszi, aki vett már ....[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #81240 üzenetére
Gondoltam, gari már nincs a telóra, ezért kell külsős szerviz, márpedig ez az akció is csak gariidőn belül él, ezért nem is ajánlottam.
Most látom,h itthon mások a feltételek és 2 évig él a program vásárlástól számítva 1 helyett[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz buvartacsko #81242 üzenetére
Update: a tok miatt volt.
-
skyler
csendes tag
válasz Totheground #81240 üzenetére
Úgy tűnik jogosult. Köszi a választ mindkettőtöknek!
-
skyler
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 5-tel rendelkezem, és néhány hónapja tapasztaltam először a power gomb időnkénti reakciómentességét. Ahogy telt az idő, egyre inkább csak a bal oldalának lenyomását érzékelte, azonban mára szinte egyáltalán nem működik.
Benyomtam az Assistive Touch-t, tehát tulajdonképpen orvosoltam az azonnali sleep mode problémáját, viszont kényelmesebb lenne, ha működésre lehetne bírni a fizikai gombot is . Tud esetleg vki egy igen olcsó szervizt, ahol ezt meg tudnák javítani? Mert eddig elég magas árakkal találkoztam (7-8 ezer ft), ennyit nem szánnék rá.
Köszi előre is! -
glutamin
őstag
válasz Totheground #81212 üzenetére
Köszi! Még kísérletezgetek vele.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
koma106
senior tag
A gyári ébresztő rezgése önállóan kikapcsolható valahol? (vagy még mindig össze van kötve a csengetés rezgésével)
-
-
samgar
őstag
Valóban 8-ra írták. Kedd
Oppo Find X5 PRO
-
sanyi0627
senior tag
B-L-A-C-K nekem tegnap jött meg az üvegfólia ebayről.eddig jónak tűnik tapintásra ugyanolyan olyan mint a kijelző.nem gyűjti a lenyomatokat.Asszonynak is van neki is tetszik.Ez ezer forint körül volt.majd írok még tapasztalatokat.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
samgar
őstag
Akkor elvileg holnap beta3?
Oppo Find X5 PRO
-
snooze
veterán
hali.
gmail appbol ha egy linket megnyitok akkor a chrome-val nyitja meg..hogy lehet beállitani,hogy a safari tegye..köszi.GO Gunners!!!
-
erdoke
titán
válasz koma106 #81210 üzenetére
Nincs feltétlenül van köze a tartalmak szinkronizálásának az Aple ID-hez. Mi is csak a Photo Streamben közösködünk, viszont ha egy eszközre megvettem valamit, akkor az mindegyiken ingyen elérhető, nem kell másik fiókkal bejelentkezni hozzá. Vásárolni csak én tudok.
(#81226) sdforlife
Mármint Apple Maps-ben? Tudtommal nem lehet, bár eddig még nem is akartam hosszabb/veszélyesebb útvonalat választani, annyira nem drága a matrica egyik környező országban sem. Viszont gyakran felajánl több útvonalat, és kiválasztva fent írja, hogy fizetős, vagy sem.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
Maps navigálásból szeretném kivenni valahogy a fizetős utakat. Lehet ilyet?
-
gabormgp
senior tag
Ide is leírom,valaki hátha tudna segíteni.Az lenne a kérdésem,hogy van arra lehetőség,hogy a jailbreakes telefonomon tudjak Nordeus Játékkártyákat generálni?Top Elevenhez szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #81221 üzenetére
Home+power gombos újra indítást próbáld meg, ha ez se segít vegyél fel egy szemüveget és nézd meg jobban tényleg nincs e ott. Mert ha megtudod nyitni store-ból, én még nem találkoztam ilyennel hogy hard reset után se lenne ott aminek ott kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
Egy ismerosom akivel imessagen szoktam beszelni kulfoldon van, tegnap kuldtem neki sms-t be is zoldult a buborek es kiirta hogy elkuldve szoveges uzenetkent. Ma ismert irtam neki, kiirta hogx elkuldve szoveges uzenetkent de s buborek kek maradt mint imessage-nel. Elvileg megkapta az smst?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Chereiose
addikt
Letöltöttem egy alkalmazást az i5-ömre, viszont sehol nem találom, de az app storeban meg megtudom nyitni.Nem èrtem, akkor hol van az app a telefonon?
-
mandju
senior tag
válasz samgar #81209 üzenetére
megvásároltam, ha tényleg jó, akkor nem volt pénz érte ez a párszáz forint...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Totheground
addikt
válasz glutamin #81211 üzenetére
Jó z iTunes meg az iCloud is, csak frissíts egyet "manuálisan" (backup now), hogy a lehető legaktuálisabb legyen. Aztán amikor az új telefonnál megkérdezni, hogy új telefonként szeretnéd beállítani vagy backupból, egyszerűen kiválasztod azt a backupot, és miután végzett, minden onnan fog folytatódni, mint a régi telónál volt.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
A következőben kérnék segítséget: Barátnőmnek van egy régi iPhone 4-es (8GB) meg egy új iPhone 5s (16GB). A régi 4-ről szeretném az összes adatot lementeni (képek, zenék, telefonszámok stb) és az újabb telefonra átrakni. Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Az iTunes-ban van szinkronizálási lehetőség, valamint iCloud tárhely szintén szinkronnal. De hogy mit és hogyan másolgat az nekem teljesen homályos.
Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata ilyesmiben.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Mégiscsak megléptem a jailbreaket... győzött a kíváncsiság.
Ti milyen twekeket használtok?mit érdemes feltenni?
egyelőre ez a cydia nekem teljesen ismeretlen világ...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
koma106
senior tag
Új iphone kerül a családba, feleségem is kap egyet, így szóba került az icloud családi megosztás kérdése. Azt látom, hogy az őszi szoftverek hoznak ebben újítást, de addig is működnie kell valahogy.
Külön ID-t fogunk neki regisztrálni és ha jól látom, akkor a naptár és az emlékeztetők szépen megoszthatók icloud megosztáson keresztül.Fotóknál már nem látom ennyire egyszerűnek. Itt külön adatfolyamot kell indítani mindkettőnknek és megoszthatjuk a másikkal, vagy csak az övét kell megosztania velem? Ebben az esetben az én icloud tárhehlyemet is fogja foglalni a megosztott tartalom? Azt szeretném elérni, hogy mindkét iphone-on bizonyos fotókat (ne az összeset alapból), autómatikusan megoszzuk egymással és szinkronizáljon a macen lévő iphoto-val.
Kontaktokkal vagyok még bajban, mert ott nem tudok csak csoportokat megosztani (kontaktjaink egy része közös, de pl. az én céges partnereimet nem kéne az ő telefonjára szinkronizálni). Úgy látom, most az egyedüli megoldás, ha külön felhasználót regelek neki a mac-en és ott állítom be az ő kontakjait. Ígx az csak az ő telefonjával fog szinkronizálni. ... remélem ősztől ez is egyszerűbb lesz
itunes zenék, alkalmazások stb normális családi megosztása (ha jól látom csak ősztől lesz megoldva.
Segítsetek, Ti hogy oldjátok meg a családi iphonok, ipad-ek, mac-ek megosztását, közös használatát?
-
-
addikt
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Az activatorban nem találom azt az eseményt, amivel beállíthatnám, hogy a multitask felület a jobb alsó vagy bal alsó sarokból az ujjam felhúzva megjelenjen.
Igazából sokkal kényelmesebb és még SBSettingset használtam lent középről felhúzva használtam ezt, de a CCControls óta kénytelen vagyok a dupla home gombot nyomogatni
Segítségeteket előre is köszönöm!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Iphone 4s tipusú készülékem van. Találkozott már valaki olyan problémával,hogy 1x csak nem hallok semmit a hangszóróban de ki -be kapcsolás után megjavul? 1 hónap alatt már 2. alkalom volt a tegnapi.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
vadászcsiga
félisten
válasz viperabácsi #81199 üzenetére
Az iTunes mappában. Alap esetben a Zene könyvtárban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest