- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok..
Nagy segítség kéne.
Jailbreakelve volt az 5s-em, visszaakartam állítani gyári állapotra telefonról.
Azóta jópár órája áll egy helyben az alma logo és alatta az üres csík semmi változás, az iTunes meg azt írja ki,hogy nem lehet visszaállítani, meg,hogy sim kártya zárolva van pin kóddal..
Mi tévő legyek? Meglehet még javítani vagy mit kell ilyenkor csinálni?
DFU módból újra akartam telepíteni az iOS-t de azt se csinálta végig..
Segítséget előre is köszi.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Az mitől lehet ,hogy van egy sima
I4 rádugják a gépre es azt írja ,hogy az eszköz nem támogatott?Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz ádika86 #81383 üzenetére
Ujszeruen vagy teljesen újba találsz itt ph-n is megbizható eladóktól ahol letiltastol se kell tartanod illetve egész jo áron. En is 5ot vennék de ha mindenképp T-Mobile ba akarod venni akkor 5c be se fogsz csalódni. Sima 5 műanyag burkolatba "trendy" színekben
-
roberto211
őstag
válasz Chereiose #81290 üzenetére
Ott írja,hogy "csekkolják a telo serialjat" tehat ha garanciás nem kell semmilyen garipapir.
Serial alapján megy a garancia nem papír alapján.
Vagyis ha jol tudom ebbe a csere programba nem is kell garanciásnak lenni a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz erdoke #81123 üzenetére
Ha garis akkor tökmindegy iphonenál szerintem ,hogy honnét szerzed/szerzik ..
Más tipusú teloknal nem szoktak ajánlani GSM boltokat a bolti Gari miatt meg h valamelyiket nem lehet frissíteni stb stb de iphonenál ez tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Ragnar95 #80645 üzenetére
Játszik még a mai napig hidd el.
Amúgy azt nem annyira hiszem ,hogy bemegy az ember apr be vagy valami szervizbe az utcáról és mondod helo szia en vagyok Józsi es mennyit kell fizetnem ,hogy kicseréljétek a telom. Lehet ,hogy igy van de fura.
-
roberto211
őstag
válasz koma106 #80634 üzenetére
Ha nincs ra gari(ha kijavította hirdetésben akkor kevés az esély ra ) akkor valószínűleg nem istyle vagy szolgáltató ilyesmin keresztül cseréltette ki(vagyis de csak nem ő) hanem az embernek vannak kapcsolatai es akkor garin kívül/belül kitudja csereltetni vadi ujra bizonyos összegért.
Ettől függetlenül ugyanúgy új(refurb) csak lehet nincs ra gari vagy ha van akkor az eladón keresztül.
-
roberto211
őstag
Nekem egy telo volt kb amit anyám vett meg nekem anno azt se azért mert en vagyok a kisfiú hanem egyéb ok miatt ez 6.-ba volt es egy n95 ami anno a csúcsmodell volt 135ert vettük ,és egyszer nem menoztem vele meg nagyképűztem osztályba h hejjjhejjjj figyeljetek mekkora király vagyok a legjobb telefonom van 130ert vettem es csak akkor vettem elo ha valóban hívták vagy szükségem volt ra.
Aki menőzik h neki iphoneja van egy beképzelt kis hülyegyerek aztan ennyi.
-
roberto211
őstag
válasz belinho #80237 üzenetére
Refurb az gyárilag felújított készülék általában 90%ban szinte minden alkatrész új.
Az,hogy te leszarozod meg elhordod mindennek közbe azt sem tudod mi az az iPhone ezt sajnálom de ne itt sírjál meg magyarázzad ugyanazt 2oldalon keresztül mert szerintem senki nem kiváncsi mar ra. Kb a topic nagyrésze refurbot használ es nem friss iPhone tulajok hanem volt mar pár készülékük es ha nekik megfelel az a "kinai sz@r" akkor sztem neked is.
Elhiszem ,hogy te vagy itt az atyauristen meg jo lett az érettségi es kapott egy iPhone-t csak a tapasztalatlanságodból sugárzó f@szságot ne itt terjeszd.
Meg ,"hogy az ütött kopott helyett is uj refurbot adnak meg az uj dobozos helyett is"? Es akkor mivan? Újat adnak helyette (akar hiszed akar nem mert en a refurbot újnak tekintem) es ennyi.
12 éves auto ne menjen márkaszervizbe mert ugyanazt a kiszolgálást kapja mint egy új garanciás modell? Gondolkozzal mar kicsit.
Vagy csereltesd ki add el vegyél Samsungot es majd ott hisztizzél,hogy adjanak újat.
-
roberto211
őstag
válasz bigdady #79681 üzenetére
Nekem meg valahogy az androidos nem állt kézhez soha
Mindig olyan baromságokat javított,meg a masik hiába volt 4,7" egyszerűen nem tudtam rajta írni valahogy mindig felrement sajna. Nagyon lassan kellett írnom ,hogy sikerüljön valami értelmeset varazsolnom
Pedig vagy 4 billt kipróbáltam s3on.
Lehet azóta valtozott a helyzet.
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79660 üzenetére
Mennyire vetted ha nem titok ?
Amúgy grat
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Ha van egy 8gb os i4em ami vodas es sept24ig garis(Apple oldalan leellenoriztem) de nincs meg a garipapirja akk vihetem apr be? Tehetek egy próbát ?
-
roberto211
őstag
válasz Mr. Erikszon #79250 üzenetére
Akkor te mostmár nagyon kemény vagy. Fhujjjjjj de rühellem az ilyen embereket.
De nem mindenki olyan mint akinek eladtad ne felejtsd. Azt hiszed majd a sz@rjaidat mindenkinek elbírod adni mert egy valakire sikerült rasozni akinek valszeg első iPhone lehetett ezért vette meg s ezért nem vette észre ?
chh ...
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79150 üzenetére
Túl negatív vagy a baj itt kezdődik. Amúgy nem mindenki a szakmajabol adódóan lesz gazdag
Ha így elkönyveled akkor így is lesz. Nem így szabad elkönyvelni hanem ugy hogy ezért es ezért mindent megteszek.
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79141 üzenetére
Az egy dolog hogy sok van apron telekomos de ahhoz kell megbizható eladó is mert ha megveszed "ujkent" vagy pár hónaposan es nem valami korrekt az eladó bármelyik pillanatban letilthatják.
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79138 üzenetére
Ha tényleg ennyi a kereted es mindenképp iPhone (en is ezt javaslom androidos csodák ennyiért nincsennek csak wp ami meg elfogadható ) akkor add el gyorsan áron alul x10 minid akar egy GSM boltba 8-10ert 40-42+8= 48/50e valahonnet szerezz majd egy 10est es egy 4s t minimum. 60 ert mar kapható ha jo a vodas neked oda adom 63ba enyémet megtalálod hirdetéseim közt semmi gondja nincs hibátlan ,fóliás , tokkal,stb
4 et szvsz felejtsd el haveromnak olyan van de en nem bírnám elviselni. Nagyon jo telo volt iOS 6 idejében. De mar nem. Minimum 4s!
Black: milyen androidos csodát akarsz neki ajánlani ennyire most komolyan ? s3 Mini talán ,? anyámnak olyan van neki jo az idegei de en tuti nem bírnám elviselni de meg s3at se olyanról váltottam vissza
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79027 üzenetére
Még azóta sem vettél? Ha jól emlékszem kb lassan fél éve tervezed az iPhone vásárlását nem?
NEm kötöszködésből mondom csak ennyi idő alatt már 300 iPhone lehetett volna venni de llehet,hogy összekeverlek valakivel nem tudom..
-
roberto211
őstag
LÁtom sokan itt bétáztok... Nem tudom,én úgy vagyok vele,hogy megvárom nyár végét/ősz elejét akkor adják ki aztán akkor felteszem... Prsze én is nagyon kíváncsi vagyok rá csak inkább kivárom úgy döntöttem.
-
roberto211
őstag
4s hez milyen fülest javasoltok amibe elég erős mély van ,meg jo minőségű is es nem horror az ara ? Nem komoly zenére meg jazz re kell . Meg a túl magas számomra idegesítő is.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz B-L-A-C-K #78763 üzenetére
szerintem téged szippantott be mert akkor nem hinnel ilyeneknek.
Biztos vannak szponzorai de az is biztos ,hogy van jópár autója is es nem akármilyen.
A cikket amit linkeltel ott van ,hogy Papíron !
Magyarországon nem tudja elkapni a nav mivel van esze illetve külföldön élő magyar mivel ott jóval kedvezőbbek az adózási lehetőségek de ezt le is írja a cikk es o is mondta.
Amúgy nem mindegy ,hogy papíron vagy a nélkül van párszáz milliós vagyonom luxus autóim lakásom stb ? Szerintem de.
Az meg ,hogy barátja autójával járkál néha az miért baj? Gondolom o is vesz autót es kipróbálja milyen stb de ez nem azt jelenti , hogy meg egy Ladája sincs.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz #99546112 #78704 üzenetére
Huhh ez jó nagy lesz... De gondolom úgy fogják kialakítani,hogy használható legyen ha valóban ilyen lesz. Mondjuk én örülök nagy kijelzőnek bár eddig almáról nem lehetett mondani,hogy Ő követi a trendet hanem Őket követik a trendért.. Nem mindegy. Most meg Alma is beújít a nagy tepsifonokra.. Érdekes lesz az biztos.. Vagy nagyon nagy siker lesz vagy nagyon nagy bukta.
-
roberto211
őstag
válasz johndeegwed #78243 üzenetére
10-14et hozzáteszel es tudsz venni egy normálisat. En sose merek belevágni ilyen gevey cuccos iphoneokba.
-
roberto211
őstag
válasz szildavid90 #78007 üzenetére
Nekem i4s em van és teljesen használható még az iOS 7 el is.. Főleg 7.1 óta..
Amúgy érdemes még venni de hoosszú távra ne gondolkozz.. Max ha ilyen 1 évre tervezel telót venni... szerintem..
-
roberto211
őstag
válasz roberto211 #77770 üzenetére
nem olyan drága már a 4*
összezavarodok már itt a 4-ekben.
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #77763 üzenetére
iphone 4 alá szerintem ne adj... nem olyan draga mar a 4s.. 45 ért már lehet kapni kb..
-
roberto211
őstag
válasz B-L-A-C-K #75076 üzenetére
Azt mondod? hát mivel sajat reszre veszem ezert ja nem egy honapra tervezem hanem egy evig min megakarom tartani.. hat a 4s re 50et kene radobnom nala mert 115 az 5 ugye ezert kerdeztem hogy most az enyemet mennyiert lehetne eladni? Mert akkor atgondolom hogy eladjam vagy nala beszamoltassam akkor ha nem olyan sok a kulonbseg...
-
roberto211
őstag
válasz B-L-A-C-K #75074 üzenetére
115 zsir új töltős vodas vagy 123 full doboz.. majd meglatom melyiket veszem még. MIELOTT jonne a letiltas szoveg.. Nem nem fogjak letiltani kb 10 eve ismerem lassan a sracot es barmi gond volt barmelykk telommal megcsinaltatta vagy azt mondja kicsereli az iphonet... es nem egy telot vettem tole 10 ev alatt sztem megvan az 50 biztos... 5s t 140 ert tudnek venni de arra mar nem nagyin lesz cashem...
egy nagyon szep elol hatul folias 4s vodasat doboz tolto adatkabellel mennyiert lehet most max eladni? Enyem lenne az
-
roberto211
őstag
I5 nek vannak valami tipushibái? Azt tudom,hogy a fekete(feheret veszek) kopik de ezen kívül? Újonnan veszem csak,hogy kesobb mire szamithatok azert kerdezem..
illetve szerintetek egy bumper eleg hozza mint vedelemre? (Mert 4s en is azt hasznalom es ha netan kicsit leesik akkor az a perem megfovgja igy soha nem lesz semmi baja ) vagy keressek valamj normalis tpu tokot?
elol hatul folias lesz es ezert gondolom hogy eleg lesz a bumper de biztosra megyek es itt megkerdezem..
-
roberto211
őstag
válasz goldnarmz #74993 üzenetére
Baj? Ezert van a topic nem?
Ezzel erovel most peldat hozok fel a szakmak 90%at a nem kene tanitani hisz úgy is ott van a kereső az meg majd megmondja.
Azert hozzak fel gondolom en egy altalad felsorolt temakbol vmelyiket hogy tapasztalatokat osszanak meg egymassal igy elkerulheto valoszinuleg hogy az ember sz@rt vesz meg mert itt elmondjak nekik hogy mot kell tudni egy termekrol v barmirol.
Viszont most nincs nalam a 4s lennt van es az idegbaj kerulget mert olyan szar írni egy s3 minin. Kb 26x.kellett javitanom a irást akkora egy sz@r. Es az a baj a 4,7es s3on se tudtam normalisan írni. Néha a rátaposás határán voltam. @@@@
Meg most is csak ugye nem az enyem.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz madgie #74278 üzenetére
Hát de az a "kitkat" meg az a legkiralyabb.
Már aki megkapja hivatalosan mert hat igen. Android verziókat nem minden készülék kap hivatalosan meg mondván "nem bírja a vas". Optimalizálni nehéz mert akkor nem tudjak úgy dobálni kifelé a verziókat mint kisgyerek a kavicsot kb
Tehát akinek kitkat van az menő maradjunk ennyiben es 5ev múlva is fog hasítani.
-
roberto211
őstag
válasz ittakary #74223 üzenetére
Tehát újabb a n5 mint az 5s ezáltal jobb is ? Vagy mire akarsz ezzel célozni?
Jönnek sokan itt a nexusok gyorsaságával,meg "szmuuuszságával".
Egy fapados,minden animáció és effektnélküli alap rendszert,alatta 4magos proci és 2giga rammal csodálkozni kell ,hogy nem akad meg milyen "szmusz" az Android ? Vicces.
Lehet h a 4s tôl jobb de egy 2013as telefont egy 2010es el kene?
Bár mondjuk lehet. Ha egy s3at meg 4s t hasonlítunk össze akk egyértelmű. Nexus 5 talán jobb.
Mielőtt mondanad "de hat 4 magos". En nem a hardverre izgulok fel. En a telefon használhatóságát nézem.
-
roberto211
őstag
válasz Wiz Khalifa #74020 üzenetére
Tudtommal(legalábbis mikor nekem volt s3 am) nem az iphoneos ok cserelgettek naponta vagy az adaptert v a kábelt mert alig töltött hanem az s3-asok nemde?. Kb 2hetig ez volt a topictema.
Itt meg iPhone al 2x fordul elő töltő probléma es a samsungosok mar egyből ugranak közbe valaki vagy 10x csereltette a töltőjét. Utána meg rafogtak kernelhibára.
Szvsz a 4s jóval szebb képeket csinál jóval gyorsabban tudom mert nekem is volt s3am. Tehát kamerába se kell szégyenkeznie. Akkor gondold el az 5s milyen képet csinálhat
-
roberto211
őstag
válasz manchester85 #73990 üzenetére
Úgy függ össze. ,hogy törésállót akar mivel nem akarja ,hogy ugy járjon mint a 4el. Akkor en nem azt a plusz 3500ft at sajnalnam arra ha biztos akarok lenni abba ,hogy tuti törésálló vagy sem.
Én is kínai/Hongkongi fóliát használok de ha ilyen fóliába gondolkodnék,hogy törésálló akkor megvenném az eredetit.
-
roberto211
őstag
válasz snooze #73889 üzenetére
Nem tudom nagyon szerettem az iPhonet(4s) de komolyan mondom néha már kezd idegesíteni annyi probléma van vele.. Első 4s-nél wifi probléma volt a második nap, most a másodiknál a hangszóró ment sz@rrá mi lesz még vele? Gondolkozok,hogy ha megjavítatom lecserélem de droidosba nem találok megfelelőt vagyis g2, meg n5 oké. s4 ről meg nem tudok tapasztalatot mondani.. Wp-t még nem merek venni. i5 meg drága még(bár nem vészes már annyira) ..
Lehet eladom a szerviz után és gyűjtök i5 re mert néha idegeimre megy. Nagyobb oldal megnyitásnál elfogy a ram kilép a safariból. Fb "app" mert akkora roncs ez az app,hogy még ennek se nevezhető,hol akad,hol nem,hol érzékeli az appbn az érintést vagy nem.. Tehát gondolkozok a váltáson nagyon..
-
roberto211
őstag
Segítsetek !
Hallgatnam a zenét YouTube appon keresztül vagy bárhogy es egyszer csak elment a hang. Azóta se rendszerhangok se semmilyen hang nem jön ki az alsó hangszóróbol. Nagyon ritkán recseg egyet kb 1mp re es ennyi. Azóta semmi. Mi lehet a baja ? Restore volt,minden hang maxon,restart is volt tehát fogalmam sincs.
Szerintetek ?
-
roberto211
őstag
válasz bundli #73096 üzenetére
Ezért kérdeztem meg,hogy érdemes e ott venni de ezek szerint NEM!!!!!! akkor valószínűleg nem is fogok..
Nem kell a flegma duma..
Amúgy gyári függetlent miért tiltanának le mond már meg?? Ha nem lopott akkor valszeg nem is fogják letiltani..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Blaise #73090 üzenetére
4-5k a posta ,elvileg telefonra nem raknak rá vámot "csak "áfát, de ha eu-n belül jön akkor egyiket se kell fizetnem aztán inkább ilyeneket néznék akkor.. Hát csak fényképeset vennék amin látnám,hogy szép meg stb stb bekapcsolt állapotban.. Ha valami gáz van akkor a paypal megvéd?
-
roberto211
őstag
Ebayről érdemes venni licites független iphone 5 öt? Mert ahogy láttam ilyen 80-85ből ki lehetne hozni de nem tudom mennyire rizikós. Elvileg az ebay biztonságos de licitre ilyen telót nem tudom,hogy érdemes-e meg mekkora rizikója,hogy eredetit vagy klónt küldenek stb..
-
roberto211
őstag
válasz jozsi252 #53238 üzenetére
Nem akarok vitát gerjeszteni de tényleg van benne valami amit mond.
Frissítettem még nagy nehezen aznap iOS 7re az i4s-em és ugye icloudból állítottam vissza. Laggolt kicsit ami idegesít egy apple/ios készüléknél engem. Android lenne elfogadnám,hogy oké laggol ezért meg ezért . Többiek tanácsára beállítottam újként , és így meg párszor nagyon kicsit befagyott. Tudom, elviselhető ez a nagyon kicsi de iOS ről az emberek többségének(kivétel android rajongó vagy apple ellenes) az jut eszébe,hogy villámgyors,egyszerű,használható,stb. Na iOS 7nél már voltak észre vehető dolgok, tehát még jó pár frissítést ki kell adni az apple-nek,hogy tényleg kb egy ios 6-os "szinten" legyen mert ez így nem frankó. Az igazság az és itt is elő kell hozni hogy mióta nincsen Jobs(R.I.P) azóta kicsit vissza esett az Apple. Így is nagyon jó meg minden de már nem olyan mint régen. Sajnos.
-
roberto211
őstag
Hali.
Tegnap frissítettem nagy nehezen az i4s-t ios7-re és háát. A kinézet meg minden nagyon tetszik de viszont nem olyan sima mint a 6.1.3 . Nálatok is ez van vagy csak nálam? ÉS ami frucsa volt, hogy ugye ilyen nagyobb frissítéseknél az szokott lenni,hogy újból letölti a cuccokat biztonsági mentéseimből,stb(de cáfoljatok meg ha nem). Na és mikor feltettem a 7-et olyan mintha semmit nem csináltam volna, nem telepítette se alkalmatásokat se semmit, nem is kellett aktiválnom ,egyszerűen mintha semmit nem csinált volna ,csak ott vannak az appok elindítom és kész. Ezek mitől lehetnek?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Hali. Hogy érdemes majd este iOS7-re frissíteni? OTA-n vagy ituneos keresztül? Mert ilyen "kisebbeket" ota-n keresztül szoktam mint pl 6.1.3 stb, de ios7-et érdemesebb iTuneson?
-
roberto211
őstag
Sziasztok! I4s en néha rosszalkodik a wifi. Tehát vagy "eldobja" a hálózatot és újból kell csatlakozni vagy elszürkült a "bekapcsológombja" és nem lehet bekapcsolni de pld a második hálózati beállítások visszaállításnál jó lett. 1 év gari van rá,szerintetek ráér akkor bevinnem ha sűrűbben csinálja vagy ne halogassam és vigyem vissza garin belül majd?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Az mitől lehet,hogy a 4s-en kapcsolnám be a wifit és néha néha nem engedi, tehát olyan mintha le lenne tiltva. Akkor ha betudom kapcsolni, és lezárom utána meg feloldom akkor nem kapcsolódik a wifihez és nekem kell külön,de van olyan mikor sokáig keres wifi elérhetőséget. Restartoltam , most például jó(mondjuk ez volt a második restart), de van amikor nem.
Ötlet?
(#49725) B-L-A-C-K: Ez annak a jele? De egy zsír új telóról beszélünk. Várjam meg amíg szinte folyamatosan csinálja vagy már most adjam vissza? 2 napja csinálja ezt,hogy ha van kedve akkor feloldás után visszakapcsolódik ha nem ,akkor nem. Meg ahogy írtam,most pld be sem tudtam kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Abban tudtok segíteni,hogy iphone-nál névjegyzéket ,hogy lehet átmásolni sim kártyára vagy áthelyezni ? Tökmindegy igazából.
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Alábbival fordulnék hozzátok. Van ugye i4s em..Hétvégén jb-z tem. Minden ok,stb . És kijött a 6.1.3. Frissíteni akartam ,itunesból. Oké VOLT minden amikor a végén az itunes ki nem írt egy hibát és nem engedte frissíteni.. Szépen bejött ez a itunes-os logo fekete háttérrel és visszakellett állítani a régi sw-t. Ez mitől lehet? Jb-vel nem lehet frissíteni? Sry, csak jb-be meg egyéb sw-s dolgokba iphonenal nem vagyok annyira tisztában..
Szerk: Közbe ami változott, hiba ellenére ,hogy 6.1.3 ment fel rá,mert gondoltam hogy a 6.1.2-t állítja vissza erre nem.. Tehát érdekes az biztos.. Most icloudbol állíthatom vissza a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz szijartg #30417 üzenetére
Én igen. Hát szerintem nem, mert júniusba jár le a hivatalos apple gari, és azt nem tüntetik fel hogy +1év a vodánál, de később elolvasom neked a gari papírt ha addig nem mondja meg senki mert nem vagyok benne biztos. .
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Alábbiban kérném a segítségetek. Mielőtt elvittem a szervizbe i4s-t kb 2hete volt csináltam ugye egy biztonsági mentést, iTunes-ba, Na tegnap visszakaptam ,jövök fel asztali gépre mert amiről mentettem le adatokat(notebook), azt elpasszoltam ph-n. Tehát van ilyen alap asztali gép, felteszem iTunes-t ,minden rendben zajlott, De! biztonság mentés, icloudból sehol semmi. Lehet hogy amit elpasszoltam notit, nem icloudba mentettem, hanem gépre? Mert az iphoneon nézem, beállítások->icloud->Tárolás és biztonsági mentés,és itt a tárhely kezelés menüpont alatt ott van hogy iPhone(ez az iphone), 352,2mb. És ez február 10.-én lett,lementve mert írta. Na most ezt vissza lehet valahogy állítani, mert ott van hogy 352,2mb de sehol semmi opció,hogy vissza lehetne állítani vagy valami. Elképzelhető,hogy a laptopon anno, nem icloudba mentettem hanem gépre? És ezért?Ha igen, amit sejtek sajnos, odavesztek képeim, zenéim, és névjegyeim(mondjuk ezt tudom pótolni). Lehet hogy képeim nagy részét is tudom pótolni,tehát nincs minden veszve de akkor is idegesítő. :S
-
roberto211
őstag
Hali. Nem régiben írtam ide,hogy elég rossz teljesítményű az akksi na és beküldtem szervizbe mert azt mondtátok nem normális. Na ugye bevittem vodának, pár napig ott állt a márkaboltba, aztán ma újra néztem szervizfigyelőt és 14.-én tehát ma bekerült a logisztikai központban (gondolom ez ilyen "útbairányító"),utána már szervizbe, és utána visszaküldték megint logisztikai központban, tehát gondolom már küldik vissza a vodának. És ez mind egy nap alatt. Ez szerintetek mi lehet mert az évek során pár telót beküldtem és sose volt ilyen. Vagy az lehet hogy megunták a fejem, mert jópár telót beküldtem kisdolgokért, de hát ha van rá gari akkor miért ne ugye és írták vodának hogy cseréljék ki, vagy csak "nincs ennek semmi baja, csináltam egy visszaállítást és visszaküldöm" story lehet? Szerintetek? Nem éppen témába vágó,meg idetartozó tehát offolom.
Üdv: R211
-
roberto211
őstag
És gari vonatkozik akksira? Javítják tehát kicserélik az akksit vagy mit csinálnak vele? Azt nem tudjátok,hogy telemax javítja vagy külföldre kiküldik?
-
roberto211
őstag
válasz bobooo #28132 üzenetére
És a tiéd jónak számít mert ezt az akksis témát hogy mi számít jónak, mi számít nem ezt nem tudom sajna. ??
(#28133) Qru: És neked nap végére hány százalékon van kb? Hát szerintem Budapest belvárosában mondjuk így kéne lenni rendes 3g térerőnek. Néha még mikor megyek mátrában ott is van. Meg ahol lakok Érden itt is szinte folyamatosan 3g van és jó a térerő szerintem mert elég gyorsan tölti be a lapokat, ha ebből lekövetkeztethető. Akkor vigyem el szervizbe? Van még rá gar. Akksira vonatkozik? Még nincs egy éves a i4s.
(#28136) Kicsirics77: Hát ez szerintem se. Én álmomba látok ilyet legfeljebb.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy az szerintetek normális,hogy pl reggel leveszem a töltőről i4s-t 100%on van, elmegyek buszon netezek kicsit (fél óra az út abból kb 15percet max), akkor hazafele is egy 10percet, telefonalok nem sokat és estére ilyen 20-30%on van? 3g be van kapcsolva.. Mert így szerintem kb 10órát bír az akksi kicsit kevés de lehet ez a normális.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
g*cc Tiszta hülye vagyok. Jééézus mária. Huhh én meg jártam a voda előtt és majdnem bevittem, az volt a szerencse nem volt nálam a garipapír. Atom hülyének néztek volna a szervizben
Nem olvastam el hogy a telefonon mi hol van, és fullra ugyanolyan a "nyílása" mint a hangszórónak. Ááááá
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Abban szeretném a segítségetek kérni,hogy az alábbi szerintetek mitől lehet? Van egy iPhone 4s-em és azt vettem észre a napokban hogy a bal oldali hangszóró nem szól egyszerűen. Se zenénél, se kihangosított hívásnál se sehogy és ilyen furcsa "zizegő" hang jön ki néha belőle(Lehet hülyén hangzik ez a zizegő de így van ) . Garanciáls még a vodába ,vigyem vissza? Vagy ez mitől lehet?
Üdv. R
Kösz előre is
-
roberto211
őstag
HAli. A következőt szeretném kérdezni. Új előfizető leszek a vodánál mert eddig feltöltős voltam. Új számom lesz új karival, és persze h nem lehet már utólag, se előre micro simet igényelni. Megkérdeztem a hölgyet h mivan ilyen esetben. "háát, törölni kell a megrendelést, utána meg ezt azt csinálni". Na újra ezt a procedúrát nincs kedvem végig csinálni h ilyen esetben mit csináljak? Hol csinálnak olyat h micro simre "átvágják" a normált és mennyiért? Egyébként nagyon tetszik a 4s mindenre , tehát mind dizájn, mind os, minden. 1hete van nálam de még mindig bennem van ez a "wow" érzés. Más telónál anno csúcsmodell sgs, sgsII, omnia, pár nap múlva elmúlt ez meg nem. Talán akkor cserélem le i5re ha majd lemegy e-körüli árra mint most a 4s 100-150k az meg lesz még egy év szerintem.De most a következő projektem jövőre kb mb air/pro vagy ipad mini de inkább előbbi először. Néztem élőbe a i5öt szép meg jó de nekem az nem tetszik h már túl könnyú. Másnak meg ez a jó. Én szeretem ha egy telónak van súlya mint pl i4s nek. Mindegy ha lesz veszek rá valami fém bumpert és egyből lesz súlya. Erre egy egyszerű szilikon bumpert vettem rá 2250.-ért ha le esik szerintem ez is megvédi+elől hátul ozaki fólia. Védve van.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Scoobyka #17019 üzenetére
Relax. Feljösz pestre a westendbe és itt kicserélik, várhatólag egy hibátlanra. Hát hogy letesztelik-e vagy sem azt csak ők tudják. Mondjuk ezt az újracsomagolt storyt nem is hallottam h ilyet is csinálnak.
(#17020) Blyan : Értem én, de nem is kifogásoltam a wp7-es rendszert. Csak androidot igazából, abból lett elegem..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Scoobyka #17015 üzenetére
Jogosnak jogos, de mondjuk az furcsa hogy mind a négy telefon hibás neked. Nekem ez egy pár hónapos, semmi baja nincs, hibátlan, ismerősömnek 1éve van 4s-e neki sincs semmi gondja de lehet h te rossz szériát fogtál ki vagy nem lehet tudni mert 4 telefon egymás után sz*r ,az érdekes.
-
roberto211
őstag
válasz sunahunter #16986 üzenetére
(#16986) sunahunter : Az nem baj ha magyarországból áll "csak" mostanában nem tervezem h külföldre megyek.
Na már elvileg tölti is le.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
De az ingyenes igo akkor is érvényes,a vodánál ha én valakitől vettem? Tehát ha már a második "kézben" van akkor is? Vagy ehhez ad valami kódót a voda, vagy h működik ez? Bocs ha hülyeséget kérdezek de ez az első iphoneom(de már most szeretem. ) ..
(#16979) Blyan: És ez baj? Android volt nagyon sokat , wp7 egy pár napig.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Sikerült vennem egy pár hónapos vodás 4s-t, nagyon szép állapotút, dobozos, stb, mindent. Eddig nagyon bejön a teló, és nagyon tetszik. Nem gondoltam volna ennyire fog de háát. Ez az "ájfóón". Csak nagyon furcsa nekem az a jelenség, hogy sehol nincs egy akadás se, görgetésbe nincsennek "döcögések", és mindent azonnal csinál, tehát még szoknom kell ezt.
Amiért írok, hogy valami navigációt tudtok rá, ami ingyenes, és nem kell neki internetkapcsolat? Mert a navi néha jól jönne az az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest