- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Palika71 #135377 üzenetére
szia,
aktív az imessage és az is kerül küldésre - másik imessage képes eszközre -, nem pedig csak sms?
a kék kontra zöld színből lehet látni, hogy imessage vagy sms.
az üzenetek beállításaiban az is kapcsolható, hogy sms formájában is küldhető legyen, vagy csak imessage formátumban. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
Palika71 #85189 üzenetére
Először csinálj egy biztonsági mentést az iTunes-al, és utána szinkronizáld, úgy jó lesz...
Engedd neki a feljogosítást és az vásárlások átvitelét is!
Viszont, ha vannak nem iTunes-ban vásárolt zenéid, azokat törölni fogja. Az ilyet úgy kerülöm ki, hogy iTools programmal mentem a zenéket és utána az előbb leírtak...
Végül bemásolom iTunes-ba a lementett zenéket és visszateszi szépen őket.
Remélem érthető voltam... -
holapito
tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Palika71 #84105 üzenetére
Lehet, hogy azonnal megszűnik a hivatalos forgalmazás (de ettől még ki fogják szórni a megmaradt készleteket), hogyha azt az elvet követi az Apple, mint tavaly, de lehet, hogy megmarad az 5S olcsóbb modellnek, hogyha csak 1 új modell jön, hogy megmaradjon a 3 modelles paletta, de ha 2 új modell jön, akkor esélyes, hogy csak az 5C marad meg olcsóbbként.
-
koma106
senior tag
-
Tim82
félisten
-
pcnet
addikt
válasz
Palika71 #38686 üzenetére
Szia!
McTube Pro-t használok. Elindítasz egy videót, jobb felső sarokban piros alapon fehér lefelé mutató nyílra böksz, megkérdezi milyen felbontásban szeretnéd, kiválasztod, letölti. Ezután lent a Cache fülön megjelenik a letöltött videó.
Vagy számítógépre szeretnéd átvinni? Azt nem próbáltam, mert gépen Flashgot plugint használok e célra Firefox alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Palika71 #36057 üzenetére
Az iCloudnak pontosan ez a lenyege, hogy a sajat eszkozeid kozott (mac, iphone, ipad, ipod) szinkronban legyenek a kontaktjaid, adataid. Ha modositast hajtasz vegre a egyiken, ertelemszeruen a masikon is letrejon ugyanaz. Epp ezert hulyeseg 2 szemelynek azonos ID-t hasznalni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Palika71 #35876 üzenetére
Szerintem van rá igény, csak ugye köztudottan az Apple sz.rik az igényekre. Arra meg végképp van igény, hogy lehessen állítani az ébresztés hangerejét, de még azt se lehet....
Külön app.-ot meg ne kelljen már tartanom azért, hogy ezt a két totál alapvető dolgot megoldhassam...
Tudom nord_, Alarmed és társai, de egyik se tetszik, nem kell nekem 6765 féle beállítás, egyszerűen csak a fent írt két dolog amit szeretnék beállítani. (szerencsére JB-vel meg van oldva)
-
Kommy
veterán
válasz
Palika71 #35630 üzenetére
Képeket videókat, zenéket 100%, hogy nem raktad rá a sim kártáyra mivel max a telefonkönyv és az sms-ek lehetnek rajta. Mivel kb 500Kb hely lehet egy sim kártyán.
Csak telefonra lehet menteni a telefonszámokat a telefonban ezért nem is lehet választani, ha látod a telefonszámaidat akkor az a telefonon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest