- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
"...hazai APR vásárlásnál is ujra indul a gari..."
Érdekelne, hogy ezt mire alapozod? Örülnék, ha így lenne. Engem is érdekel a téma, utána is olvasgattam az Apple oldalán és telefonon is érdeklődtem APR-nél. Tudtommal 1 év korlátozott jótállás van, ami max 90 nappal hosszabbodik (ha az 1év jótállás végén cserélik). Ezen felül Magyaroszágon 1 év szavatosság jár, amit már a boltnak kell vállalnia (de ennek más feltételei vannak, mint a jótállásnak). Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
-
-
bobooo
addikt
válasz Darda Csabi #80798 üzenetére
i5 felett nem gond már
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #80788 üzenetére
Akkor jó hogy elhagytam korábban az offtopikot még a lányfarkasos időkben
-
Ck.
addikt
válasz bobooo #80791 üzenetére
A másodikat a garancia ujraindulasra értem. Mert külföldön nem indul újra. Ezért kérdeztem h ha egyszer már külföldön gariztatom az itthoni APR-ben vasaroltat, akkor az már külföldi széria számmal fog rendelkezni. Ha ezt a refurbot elviszem később egy magyar APR-be, akkor külföldi vagy itthoni készülékként tekintenek-e rá a garancia ideje szempontjából? Mert ugyebár én eredetileg itthon vettem csak közben egy nyaraláson épp meghibasodott ezért külföldön cseréltettem.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
2 kérdés:
Most hogy hazai APR vásárlásnál is ujra indul a gari, így lehet akár 100 év gari is a telefonra, ha vkinek folyton meghibasodik?Mi a helyzet az eredetileg itthon vásárolt, de korábban külföldi APR-ben cserélt de később ismét meghibasodó itthoni gariztatassal. A refurb ilyenkor már külföldi. Minden esetben azt nézik h az eredeti készülék honnan volt és emiatt ujra indul a gari?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Zjunior #80771 üzenetére
De még mindig ott tartunk h egy stabil androidot mutass nekem 100k-ért?
Alapvetően az a probléma, hogy két teljesen eltérő rendszert próbáltok összehasonlítani.
Amíg az Android virtuális gép alól fut, addig a iOS natívan fut az iPhone-on, illetve droid alatt az erőforrásokat a rendszer szétosztja egyenlő arányban a futó folyamatok között, addig iOS alatt minden erőforrást az előtérben futtatott folyamat kap meg, ez két meghatározó különbség a két rendszer között.
Persze most a Google is próbál valamit fejleszteni és a dalvikot száműzik, helyét az ART veszi át.A Google referenciakészülékein "stabil" szoftver fut, ott ugye nincs teleszórva a gyártók hülyeségeivel a rendszer, maga a forrás is alap AOSP, na és nem mellesleg a google szoftverfejlesztői készítik célzottan az adott készülékre, lényegében ez a Google válasza az Apple-iOS szimbiózisra.
Ehhez jár 1.5 év szoftveres támogatás, ami ha az ősszel megjelenő iOS8-at nézzük csak a fele az Apple féle szoftveres támogatásnak. (4s-5-5s)[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz joey04 #80784 üzenetére
Jó, igaz.
Tudom h az LG2 a menő.
Ja most jön az Lg3 az is 160k ról indul....
Annyira apple fan vagyok, h eladtam az 5S-t és nincs telefonom.
Nem, csak szétromolt android biztos h atom stabil lehet minden átlagfelhasználó ezt csinálja a telefonjával...szerintem is hagyjuk[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sEtuke #80778 üzenetére
Ha van ismerős a vodánál akkor igen, mert megnézi neked, de amúgy hivatalosan személyes információt nem adhatnak ki magánszemélynek. Így ha nincs ismerős az az eljárás, hogy az eladóval együtt bementek szépen egy voda boltba, és előtted lekérdezi...
Illetve jelzem az adásvételivel úgymond semmit nem érsz....Én is szoktam persze íratni, hogy legyen, de ha esetleg letiltják és feljelented 95%-ban nem lesz belőle semmi, polgári peres úton behajthatod, de az meg több év is lehet, + semmi nem lesz belőle, azaz nem ér annyi annyit az egész. Általában arra jó az adásvételi ha lopott a készülék, és keres a jard, akkor tisztázni tudod magad egyből...
[ Szerkesztve ]
-
sEtuke
tag
Hasznalt vodas 5S-t fogok venni,szerintetek a voda ugyfelszolgalatan meg tudom kerdezni hogy vam-e teher a keszuleken? Meg hogy egy osszegben ki lett e fizetve? Persze irunk adas-vetelit ami mindezt magaba foglalja,meg a papirjai is megvannak,de szeretnek meggyozodni.
-
Zjunior
veterán
-
sajby
senior tag
válasz Wiz Khalifa #80769 üzenetére
Angelday szerint első bekapcsolás után 4.8Gb szabad hely maradt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #80769 üzenetére
A veszteség 2.1 GB az iOS-re 5S esetén, szerintem 5C-n 50 megával kevesebb + a váltószámos csalás 0.55 GB minden nyolcadik gigából. Tehát 5.5 giga körülire saccolok egy 8 gigás 5C-t, max 5.3 a legalja.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor a legfrissebb elérhető szoftverrel az i5C 8GB-os edisön a T-nél mekkora szabad tárhellyel kapjuk? Az 5-5.5GB megvan tisztán? Mert valami restorozásról olvastam és 4.9GB-ról...
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
szekfizsolt
senior tag
Kipróbáltam az új JB-et, mi tetszett benne a legjobban? (IOS 7.1.1 I4S)
Ettől függetlenül restore-oltam, mert szeretem, ha valami biztonságos és stabil...
Akárhányszor kezembe veszem a párom Iphone-ját(I4 / IOS6), ami hiányzik nekem, ezek az ikonok... Ami az Iphone-járól hiányzik nekem az az IOS7...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
galaxys80
veterán
válasz B-L-A-C-K #80736 üzenetére
Ígérem holnap lövök neked néhány publikus képet és feltöltöm. Ha nem baj a családi képeket nem osztanám meg.
Mindenesetre végigfutottam és 5 mb alatt egyetlen képet sem találtam.
Az előbb egyébként rosszul írtam. Kültérben nagyobbak a képek.
Ezt anno egyébként meg is jegyeztem, hogy sokkal nagyobbak a képek, mint pl. S4 -nél, de senki nem reagált rá.[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz Zjunior #80754 üzenetére
Ha feltétlenül az M8-cal akarsz példázni 163-ért be lehet szerezni újonnan, amiért egy 16 gigás 5c-t, vagy afelett tudsz venni más iPhonet. Egy i5 kezdőára is volt már 200 felett, a 260 meg baromság, sehol sem kezdett annyin, ezt te is jól tudod, de ha a legalját akarjuk nézni a 8 gigás 4S 100K, amiért már lehet kapni teljesen normális droidos telót, vagy akár alatta. Szerintem is fejezzük be, mivel ezeket mint írtam, te is tudod, nem értem minek rajta lovagolni
Black: Bocs, én értettem félre.
ferrari: Az S5-öt megértem, de az M8, ha nálad akadt, ott más gondok vannak.
Részemről vége az OFF-nak. -
ferrari1
őstag
"bőven kapni akadásmentes, gördülékeny droidos telefont" Mutass egyet légyszi. Párhuzamosan használom a két rendszert. Még nem találkoztam akadásmentes droiddal. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg egy S5 is van a birtokomban. Volt M8 is. Jelenleg talán egy ami közel jár hozzá, az az M8. De csak közel. Semelyik másik nem akadásmentes. Még az S5 sem
[ Szerkesztve ]
-
-
Flyme
senior tag
csacsi67: Nem tudom erre miből következtetsz, mindkét hsz.-ben ugyanazon az állásponton vagyok, és azért írtam az M8 topikba, mert ezelőtt M8-am volt..
Black: Sehol nem írtam, hogy a droid nem jön be nekem, pont ellenkezőleg.
Zjunior: Annyi pénzért, amennyiért iPhone-t vesz az ember bőven kapni akadásmentes, gördülékeny droidos telefont
Noxy: Én ezt értem, gondolom megoldódnának ezek a problémák JB után, egyedül az bosszant, hogy egy ilyen árú telefonnál ezzel kell foglalkoznom. De próba cseresznye, felteszem a JB-t, aztán meglátjuk mi lesz..
Kommy: Nem első letöltésem AppStore-ból, de azért jó lenne ha visszaadnák, főleg ezért kaptam fel a vizet hirtelen..
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Üdv!
Van egy alkalmazás (Rookie) amiben megvásároltam a camera filtereket, nemrégen újratelepítettem a telót és az app sehol nem hozza a restore purchase opciót. Rányomjak újra a vásárlásra?
Oppo Find X5 PRO
-
bigdady
nagyúr
Facebookon latni vhol hogy valaki mikor volt utoljára online?
-
mondomén
őstag
válasz viperabácsi #80737 üzenetére
nem érdemes. megadod a bankkártyád.
-
csacsi67
addikt
válasz viperabácsi #80747 üzenetére
Nincs rá lehetöség jb nélkül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz viperabácsi #80741 üzenetére
Én is androidról jöttem, és pont az tetszik benne hogy sokkal stabilabb mint a droid, illetve igaz hogy nincs annyi személyre szabhatósági lehetőség, de pont emiatt is tetszik, hogy annyi van amennyi kell. Persze erre se mondom hogy tökéletes, de manapság mi az...
-
-
Zjunior
veterán
Igen, sokkal kiforrottabb, gördülékenyebb és akadásmentes az androidos rendszer, meg az appok is arra jelennek meg elsőnek, és operációs rendszerek is szeretik oda vissza kompatibilisek...
Mit nem adnék egy M8-ért most, h így teló nélkül vagyok...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne van -e mód arra , hogy a sim kártyára is menteni tudjam a névjegyzéket?
(#80740) B-L-A-C-K Én is azért váltottam iphonra mert elegem lett a droid szarakodásaiból.És higgyétek el nem egy droidos telóm volt
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
Flyme
senior tag
Koszi. Azt viszont tenyleg nem ertem miert kerult egy az appstoreban free-nek hirdetett app 6 euroba(konkretan az APpZApp akciofigyelo), nem akarok senkit megbantani, de ez amellett hogy funkcionalitasban mennyire vissza van maradva a rendszer a droidhoz kepest, baromira kiakasztott..
-
viperabácsi
addikt
Érdemes telepíteni a find my phone alkalmazást?
Hogy tudok vásárolni app store-ból?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz galaxys80 #80735 üzenetére
Sima kamerával értette szerintem mindenki nem programmal, de én egy átlagos képet procam-al se tudok 10 megába csinálni, így csak kíváncsiság képen tölts már fel egy 10 megás képet, mondtad neked átlagba 6-10 szóval gondolom bőven van ilyen amit meg tudsz mutatni...Tényleg érdekel...
-
gabormgp
senior tag
Valaki tud olyan JB-s tweaket mondani,amitől az alkalmazások ilyen furán fognak kinézni?
-
viperabácsi
addikt
Most szedegettem progikat App store -bol kipróbálni és az történt nem tudom őket eltávolítani hiába nyomom hosszan elkezd ringani és megjelenik az x a sarokban aztán rábökök nem történik semmi.Mit tudok tenni?
Újraindítottam megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
1- [link]
2- Nem jár garivesztéssel.
3- Restore mindent eltűntet.
4- Így lehet felrakni--> [link]
Innen-->[link]
Google, szifon.com, iphoneclub.hu/ stb.. oldalak sűrű látogatása.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
galaxys80
veterán
válasz vadászcsiga #80712 üzenetére
Mi a baj a gmail appal iOS-on?
Én tökéletesen elégedett vagyok vele.
Bocs az ismétlesésért de telóról vagyok. -
Flyme
senior tag
Hogyan tudom atallitani az alapertelmezett bongeszot? Opera minit hasznalok, de email appban ha megnyitok barmilyen linket a Safari nyitja meg.
-
Tibee86
nagyúr
Köszi mindenkinek, akkor szerintem felteszem a 7.1.1-et.
Én nagyon nem akarom Jb nélkül használni a telefont, leginkább a virtual home miatt, de van még néhány tweak amitől nem szívesen válnék meg. -
Wiz Khalifa
veterán
Ez a cikk másra nem jó szerintem így elolvasva csak arra hogy rábeszéljen az 5S-re mert hogy az 5C gagyibb.
Nekem most csak 8GB-os 5C lehetséges a T-nél mert arra van keret. És ha 5GB elérhető saját felhasználásra már nekem jó mert amiket rá akarnák telepíteni az max 3GB összesen. Így marad kb 2GB a fotóknak. Mivel én se zenét, se semmi mást nem szoktam a telefonra tenni. És ha kb 4MB egy fotó ha úgy van akkor is 500 fotó simán ráfér egyszerre. És ha meg kezdene megtelni a tárhely akkor lementem a gépre és kész. Én nem szoktam a telefonon tárolni a képeket.
(#80718) Ragnar95:
Köszi az infót.Smoke some weed nigga!
-
Ragnar95
félisten
válasz Wiz Khalifa #80716 üzenetére
A képek mérete nagyon eltérő, hiszen pl az ISO érték jelentősen befolyásolja, de általában 1-4MB-ig terjed a méretük.
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz Wiz Khalifa #80716 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Az iPhone 5C 8GB-os kiadásának mekkora a felhasználható tárhelye? Meg átlagosan egy fotónak mekkora mérete van?
Köszi előre!
Smoke some weed nigga!
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #80712 üzenetére
Az Origo mobile oldalára voltam kiakadva, a qrva nagy foci vb app reklám miatt.
Most szépen letisztult minden oldal mindenhol.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
És nekem a legfontosabb, a push for gmail. Újra fontos embernek érzem magam
Viccen kívűl, a mai világban én pl szeretem ha azonnal reagálnak az emailemre, es fordítva. Az én partnereimmel nem olyan a nexus hogy messangerezzünk vagy ezek alternatívái, az e-mail pont megfelelő.
A gmail appot ki nem állhatom iOS-en, droidon pont az ellenkezője, imádom.
A beépített mail app gmail fiokkal, pushal, tökéletes számomra.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz joey04 #80708 üzenetére
Az Adblocker-t, (a kijelző 3/4 részét elfoglaló reklámok blokkolása a Safariban)
SMS Prefix, (sms kézbesítési jelentés) NoVoiceMail, (én párszor véletlenül rányomtam, pedig nem is voltam rá kíváncsi)
Magyar SMS billentyűzet Fix, Magyar billentyűzet Fix, Activator, CCControls, BadgeClearer stb..
Slide2Kill 7, (App-k bezárása 1 mozdulattal, vagy ütemezve.)
Kipróbáltad?
Nemrég valaki itt felrakta, de nem tudta hogyan, meg mire kell (lehet) használni.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
én is kipróbáltam ezt a jb-t, de böngésztem a kínálatot, kipróbáltam pár dolgot, és rájöttem hogy nem kell már nekem a jb. le is szedtem. amíg fent volt abban a pár órában nem volt gondom vele.
-
mondomén
őstag
válasz nederlanden #80702 üzenetére
napkitörés. ti is tudjátok, hogy ezekre nincs válasz. ha baja van, akkor restore. ha még mindig baja van, akkor szerviz.
-
nederlanden
senior tag
helo.
2-szer kikapcsolt a telefonom!
egyszer kikapcsolva találtam(kb.30%akkuval)és nem kapcsolt be csak a home+powerrel együtt,másnap meg számológépbe belépéskor megjelent az alma logo!(i5s független újkora óta nálam hibátlanúl)
mi lehet?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest