- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz Kicsirics77 #83095 üzenetére
Köszi, bár ez horror áron van
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
gabormgp
senior tag
Ha jailbreakelem az 5S-sem,akkor elveszik a garim?
-
Kicsirics77
veterán
válasz Timyyy #83089 üzenetére
nem feltétlen a készülékben tesz kárt az utángyártott kábel
inkább a probléma az vele,hogy ki fogja írni ,hogy nem támogatott kiegészítő.
Én a helyedben inkább áldoznék rá pénzt és vennék gyári kiegészítőt..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Timyyy
őstag
válasz bull84ghia #83083 üzenetére
Ezt értem, csak arra vagyok kíváncsi, hogy a műszaki része passzol-e. Amit kérdeztem, hogy egy fórumon olyat olvastam hogy gyári tartozékokkal használjam, különben árt a telónak az utángyártott vacak izé....
Ez a fő problémám, Kínából amúgy már csomó mindent rendeltem, hibátlan volt az összes.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Kicsirics77
veterán
válasz erdoke #83085 üzenetére
nem kenem vágom
szerinted a többi mit csinál a levelekkel???
gondolod,hogy nem néznek bele,ugye ezt te sem gondolod komolyan?
egyébként meg nem kifejezetten érdekel az exchange mert levelezésre ott a gép,ha meg nagyon kell akkor megnyitom a gyári levelezést és icloud fiókkal küldöm el a levelet.bár tudjuk neked minden van és mindenhez értessz.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
erdoke
titán
válasz Kicsirics77 #83076 üzenetére
Kened vágod ezt a dolgot. Az Live/Hotmail/Outlook még mindig Exchange, egyetlen beállításával szinkronizál mindent, van push, stb. A Gmail viszont egy nagy gagyizás iOS-en, mióta kispórolja az Exchange díjakat a Google. Ráadásul a Google abból (is) él, hogy nézegeti a leveleid, és felhasználja célzott reklámokra.
A legjobb aláírás a héten
-
Timyyy
őstag
válasz Cyberpunk #83081 üzenetére
Most akkor nem értem iphone téren kezdő vagyok, meg még nő is... szóval akkor ezt megrendelhetem adatkábelnek? Mert ugye közben tölti is...
És ez jó töltőnek?
Meg dokkolót is szeretnék, tudnátok valamit ajánlani? Olyan lenne jó, ami usb-vel kapcsolódik a géphez, bele tudom tenni a telót, és "adatkábelnek" is funkcionál. Lehet hogy hülyeséget írok mert mind ilyen, de még csak most ismerkedek a kiegészítőkkel
Ez olyan mint amit írtam? Mert usb csatit nem látok rajta...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Cyberpunk
félisten
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Valahol olvastam olyat, hogy az iphone-t nem tanácsos ilyen utángyártott cuccokkal használni (pl másik töltővel használni, nem azzal, amit gyárilag kaptam hozzá). Az a kérdésem hogy ez igaz-e? Nagyon féltem az eredeti töltőjét mert a kábelek olyan sérülékenyek, vennék én olyat amit gyepálhatok munkahelyen például, az eredetivel meg csak otthon tölteném mondjuk...
A másik kérdésem is ilyesmi jellegű, csak adatkábellel kapcsolatos, ezt meg merjem venni hozzá, a fent említett okból kifolyólag? Mármint erre is vonatkozik, hogy ne használjam utángyártott alkatrésszel, vagy hülyeség ez a mizéria?
Előre is köszi a válaszokat!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
kenny123
addikt
Nincs egy hetes a telefon, eleve mentéssel indult De az előzőn (i5) tuti nem csinálta ezt.
Megoldható valahogy 7.0.6-on egy hard reset úgy, hogy a szoftververzió maradjon?
Köszi
Szerk: De ha JB-re visszaállítást nyomok, akkor az bootloop, nem?
[ Szerkesztve ]
yo
-
-
danilla
őstag
válasz Kicsirics77 #83074 üzenetére
Van egy gmail címem, de nem használom (csak a youtube miatt van), így az kizárva.
Egyébként újraindítottam a telefont és a kontaktok visszajöttek, ki érti ezt
-
danilla
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
(Iphone 4s) Outlook-ból szinkronizáltam le a telefonba a kontaktokat egy hónapja, és tökéletesen működött tegnap előtt estig. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a kontaktok, és sehogyse tudtam őket visszahozni. Kikapcsoltam a kontaktokat és újra hozzáadtam de nem jelentek meg.
Ezután átszinkronizáltam icloud-ba, gondoltam akkor majd használom azt. Jó is volt ma reggelig, mert ismételten eltűntek a kontaktok.Mi lehet a gond?
-
-
szekfizsolt
senior tag
IOS 8 beta 5 után visszaállítanám restore-al a 7.1.2-t, de nem hajlandó visszamenőleg egyik biztonsági mentésemet sem visszarakni iCloud-ból... Ez mitől lehet? Nem az IOS8-as mentést állítanám vissza,de a 7.1.2-est sem engedi...
(nekiállok iTunes-ból visszaállítani, hátha úgy menni fog, de nem értem... Az összes beta-t végigteszteltem 1-1 napra, utána mindig visszaállítottam és ilyen nem fordult elő...)
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Cyberpunk
félisten
-
bobooo
addikt
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok -e olyan progiról, ami pillanatok alatt képes gyors és pontos fájlkonverziót végezni? Prc, epub, és mobi fájlokat kelllene pdf-re konvertálni. Egyszerü kezelhetőség nem hátrány.
Köszi!
...
-
kenny123
addikt
Hali!
Nem tudjátok hol vehetnék ios7 kompatibilis lightning csatit, 1-2 méteres kiszerelésben? Illetve, asztali dokkot, olcsón, itthon, nem ebayről?
Illetve, van egy kis problémám.. 5s, 7.0.6Jb, és néha felébred magától a kijelző, figyelem, de nem alszik el. Automata lezárás 1 percre van állítva, néha picit zavaró.
yo
-
Martynis
tag
válasz ádika86 #83054 üzenetére
És hol 130e az 5s?
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Macccy
senior tag
Csak addig lötyög amíg nincs binyó alatta
asuspc96: Én használok, kínából 700 (4S) és 1000 (5-5S) körül van, most hozzák az újabbat. Szerintem teljesen fasza, fényvisszaverő az a szürke keret, a touch teljesen jól működik benne, csak annyi a bajom, hogy átizzadom a hátsó rugalmas anyagot, így be kell tegyek alá valamit
-
asuspc96
őstag
Helló!
Valaki használ futáshoz ilyet ?
Vagy hogyan oldjátok meg a zene + távmérést ?Melyik fajtát ajánljátok, kinek melyik vált be ? (iPhone 3Gs)
-
Zjunior
veterán
Legfrissebb pletykák szerint az új iphone bemutatásának időpontja szeptember 9.
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
legiaap
félisten
A Game centerben. Turn részt hogy lehet kikapcsolni?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! mi a véleményetek, melyik éri meg jobban? (ugyanazok a paraméterek)
iphone 5 110.000 vagy 5S 130.000.... igazából úgy is kérdezhetném, hogy megér-e az 5S 20ezerrel többet? -
bigdady
nagyúr
válasz viperabácsi #83051 üzenetére
Válts us store-ra
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Jb-el fel tudok tenni olyan spotify-t hogy pro verzionak lassa vagy mindenkepp csak havi elofizuval?
Koszonom!
-
Zjunior
veterán
Jövő héttől európai apple storeok-ban is cserélnek 5S kijelzőt.
Lila kamera sajnos a zafír miatt tényleg sok készülékben tapasztalható, főleg ha vakuznak is[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Martynis
tag
válasz B-L-A-C-K #83042 üzenetére
Persze, valaki mindig megveszi..
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Martynis
tag
válasz B-L-A-C-K #83040 üzenetére
Nagyjából igen, viszont akár már jövőre is lehet egy olyan kérdés, hogy ki vesz már iphone 5-öt?
Míg egy 5s valószínüleg jövő ilyenkor is kelendő lesz ( szerintem )
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Martynis #83039 üzenetére
Igen, én is ez alapján szoktam vásárolni. Most ha a használt vonalat nézed egy sima i5 90-100 ezer használtan, egy év múlva kb ~70-80 ezerért tudod eladni, 5S 130-140 ezer, egy év múlva szerintem olyan ~110 körülire megy le az ára. Szóval szerintem azonos bukóval tudod eladni mindkettőt.
-
Martynis
tag
válasz B-L-A-C-K #83038 üzenetére
Sosem tervezek előre éveket, főleg nem telefonban
Viszont (én) minden esetben úgy kell tervezni, hogy abból a végén jól jöjjön ki az ember, vagy legalább is "tűrhetően". Gondolok itt most eladásra.
-
B-L-A-C-K
titán
Értem, tényleg nem tudtam, bár ezen a "sok ilyen készüléken" lehetne vitatkozni, mert szerintem kevesebb ilyen van mint pl sárguló kijelzős készülékből ahogy olvasgatom. Na meg mint írtam itt is alig hallania róla...
Martynis: A leírtak alapján neked kell mérlegelned... Ha több évre tervezel mindenképpen azt mondanám hogy 5S.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #83035 üzenetére
nem írtam, hogy amiatt bárki is kerülje, csak valóban sok ilyen probléma volt/van a sima 5 kamerájával - így volt mit javítani azon is -, nem véletlenül van tele vele a net, ezért jeleztem, amikor rákérdeztél a kamera hibájára.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Martynis
tag
A lényeg akkor, hogy megéri a +50e ft-ot az az s betű..
-
B-L-A-C-K
titán
Elhiszem, hiszen linkelted az előbb, és láttam, viszont annyira nem kell ezt komolyan venni mintha az összes i5 ilyen lenne. Ide is elég sokan járnak és alig volt erről szó, nekem is rengeteg i5 megfordult a kezembe, és egyiknél se tapasztaltam. Szóval erre nem kell alapozni hogy valaki emiatt kerülje a készüléket, mert elvétve jön ez elő.
-
Martynis
tag
válasz B-L-A-C-K #83030 üzenetére
Tesztben olvastam
kali: Lila képeket viszont nem szeretnék
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #83032 üzenetére
keress rá, rengeteg találatot dob a kereső, nagyon sok cikk íródott róla anno, rengeteg (minden?) iphone 5 telefont érintett - még ha nem is mindenki vette észre -, az apple is adott ki közleményt a problémával kapcsolatban, bár eleinte érdekes stílusban; link
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Martynis #83028 üzenetére
"A kamera az amit nem dícsérnek az 5-ben ahogy olvastam"
Ezt hol olvastad? Akkoriban mikor megjelent mindenhol jó pontokat kapott a kamera, és ez az 5S-re is elmondható. Szép képeket csinál, szóval nem tudom hol olvashattad hogy gyenge a kamerája...
Igen sajnos a fekete i5 kopik (a fehér nem), ezt az 5S-ben már orvosolták mert egyik kapható színben sem kopik.
[ Szerkesztve ]
-
Martynis
tag
válasz Macccy #83022 üzenetére
Persze.. nem csak a Touch ID és a Kamera.. de az úgy mond külsőleg is làtható változás.
A gyorsaság is jó, de szerintem már a 4-es sorozat sem volt olyan lassú ( végülis még sem egy számítógépről van szó, amin ilyen olyan tervező programok futnak amiknek tényleg kell ez a tudás )
A kamera az amit nem dícsérnek az 5-ben ahogy olvastam, illetve persze a kopást..
Amiből feketét/sötétet vennék ez nem kérdés
Na meglátjuk..
( Viszont most nem igazán van miből válogatni használtan.. )
-
erdoke
titán
válasz buci30 #83026 üzenetére
Nem, a Resize szabadon állítja a méretet, feltéve ha a Free hand (vagy mi) opciót választod. Nem egy atom könnyű kétujjas mutatvány, de kis ügyeskedéssel működik. Előszerkeszteni még inkább praktikusnak tűnik. Ez utóbbira a korábban többször javasolt Handy Photo vagy Photogene szerintem kiválóan alkalmas.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
buci30
addikt
válasz erdoke #83025 üzenetére
A Move csak az ,hogy hova szeretném a lapon a képet tudom mozgatni de nem tudom kicsinyíteni.
A Resize meg csak lapkitöltés vagy oldal stb.Én azt szeretném ,hogy pl én megadom mekkora legyen a kép vagy simán ujjal kicsinyítem mint amikor zoom-olsz egy képre csak ez a fordítotja.
De maga a képből nem szeretnék veszíteni ami rajta van...De még programba se találok ilyet hogy ott megszerkeszem.
win7-re van az okés de hát iOS Telefonom vanTudok méretezni a Crop de ugye ott 5x7 4x6 vagy Freeform de ezek mind mind a képből vágnak ki részletet nem maga a képet kicsinyítik.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
Meglátszik hogy szabin vagyok, több mint 2.5 nap közel 8 óra használattal...
-
legenda
válasz Martynis #83019 üzenetére
nem csak az ujjlenyomat-olvasó és a jobb kamera a többlet, hanem a nagyobb kapacitású akkumulátor, jobb akkumulátoros üzemidő, erősebb cpu, gpu...stb, illetve az 5s-nél már kiküszöbölték a sima 5 esetén adódó hibákat; keret kopása, főkapcsolós probléma...stb.
összességében nem gondolkodnék már a sima 5 megvételén, ha már az 5s is képbe került.
esetemben, a 4s után nem véletlenül maradt ki a sima 5, és csak 5s lett megvéve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Macccy
senior tag
válasz Martynis #83019 üzenetére
igen
Najó kifejtem ...
- az A7 processzora valami másfélszer gyorsabb és 64-bit ready, tehát jóval időtállóbb cucc
- M7 co-processzor ami egyrészt segít energiatakarékoskodni, másrészt fitnessz és navi appok használják
- a grafikus chip 2X gyorsabb, mint az iPhone 5-ben lévő tehát ez is időtállóbb cucc
- a kamera nagyobb érzékelőt kapott, jobb fényérzékenység, szebb színek jellemzőek és baromi gyors
- az akksi kicsit nagyobb, de az egész vas is engergiatakarékosabb lett tehát tovább bírja
- ... és Touch ID[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz erdoke #83009 üzenetére
Na ez megvan de en itt se találok olyat
Mert azt tudom meg állítani h a képből mekkora resz legyen.
De nekem ugye az kell ,hogy a teljes kepet kicsinyiteni es ugy nyomtatni rogton.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Martynis
tag
Érdemes 5s-et venni 5 helyett?
Annyival többet jelent az ujjlenyomatolvasó? A kamera sokat változott?
Mert külsőre szinte teljesen ugyan az a kettő.
( Ér + 50e ft-ot az a Touch ID és a kamera? )
-
legenda
szia,
az olcsó(bb)ságnak mindig ára van, ezért kérdezz rá például a gyártói jótállásra, ami annak függvényében esetlegesen problémás lehet, hogy a készülék milyen forrásból származik.
Parson; szia, itt; beállítások -> mobiltelefon -> mobil adathasználat
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
sziasztok,
iPhone 5 - iOS 7.1.2 - van ebben 3G-s adatforgalom számláló / grafikonos megjelenitő, vagy vmi? Köszi előre is.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
hujbera az [ipodparts]-tól mennyire megbízható?
Kiszürkült wifi-s i4s-t vinnék vagy küldenék neki postán, telefonon 12k-t mondott 6 hónap garanciával.
Legjobb ajánlata neki van, máshol vagy egyáltalán nem vállalnak rá garit vagy 3 hónapot.
Ha régóta működő és megbízható szervizes, akkor remélhetőleg az esetleges gariztatással se lesz gond.Köszi
-
Alít
csendes tag
Vki rendelt már innen?
http://stylebolt.hu/Egy iPhone 5s-t rendelnék..
KÖszi -
Macccy
senior tag
Valamilyen korlát illetve minőségellenőrzés az van, dee ... szerintem ilyen ügyfelek esetében, mint pl Apple <> Facebook szinte biztos vagyok benne, hogy másképp kezelik a dolgot. Szerintem nem mondhatod azt a Facebook-nak, hogy " na eriggy és vidd innen ezt a szart és gyertek vissza két hónap múlva, ha már stabilabb a cucc"! Ez azért nem pont így megy. Viszont lehet baszni nekik az App Store -ban és Feedback -ben a sok 0 csillagos értékelést főleg angolul, mert akkor hitelesebb aztán ha elég sok negatívot kapnak úgyis kénytelenek lesznek észbekapni ... vagy nem ...
-
-
Hunt3r22
őstag
Én sem vettem észre, hogy lassabb lett volna.. (i4S)
@Cyberpunk: Nekem is volt ilyen gondom, de volt hozzá egy updatem és megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Cyberpunk
félisten
válasz viperabácsi #82999 üzenetére
A Skype kliens is egyre szarabb szerintem. Újabban képes komolyan laggolni íráskor.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
adp
őstag
válasz viperabácsi #82999 üzenetére
Nekem mar az is okes lett volna ha kb az utolso 2-3 frissites nem jon ki. Dec ota hasznalom a telefont, akkor meg ugy emlekszem jo volt, nem volt ilyen csiga, de idovel egyre gazabb. Azt hittem a telommal van gaz de restore utan is ugyanaz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest