Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
iPhone 15 Pro-hoz milyen tokot, kijelző védő fóliát és töltőt javasoltok?
-
válasz
h1ght3chzor #296497 üzenetére
Természetes rendes Simként működik, mindent tudsz csinálni vele.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #296497 üzenetére
Persze...semmi köze a kettőnek egymáshoz.
-
h1ght3chzor
őstag
iphone-ban esim-ről lehet hotspotként netet megosztani, mint sima sim-el?
-
Hogy lehet beidomítani a telefont, hogy ne 5-6 órakkor nyomja be a wifit magától? Szuper lenne ha nem a millió értesítés hangjára kéne kelnem több 10 perccel az ébresztő előtt.
-
RobexX10
aktív tag
válasz
Sungoo #296477 üzenetére
0% THM - 10 ÉS 15 HÓNAP*:A kampány 2023.09.11. és 2023.09.30. között érvényes az eMAG által forgalmazott webáruházban megjelölt termékekre a készlet erejéig, az emag.hu-n, illetve az üzletekben leadott rendelés esetén. A Cetelem ajánlata: futamidő 10 hónap; hitelösszeg: 25.000 Ft és 2.000.000 Ft között; THM 0%. 15 hónap futamidő; hitelösszeg: 50.000 Ft és 2.000.000 Ft között; THM 0%. A Cofidis ajánlata: futamidő 10 hónap futamidő; hitelösszeg: 40.000 Ft és 1.500.000 Ft között; THM 0%. 15 hónap futamidő; hitelösszeg: 50.000 Ft és 1.500.000 Ft között; THM 0%. Részletek a https://www.emag.hu/lps/aruhitel-apple-iphone-2023-szeptember oldalon. Az Extreme Digital-eMAG Kft. a Magyar Cetelem Zrt. és a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.
-
bbendre
őstag
Érdemes feltenni a végleges előtt az RC-t és letölt egy pár megás update-et vagy a végleges így is egy 5Gb-s update lesz?
-
válasz
Norbi887 #296485 üzenetére
Mikor tetted fel az RC-t? Milyen telefonra tetted fel (i11Pro)?
Az első néhány napban, még mindent újra indexel a telefon, minden AI dolgot újra futtat, addig elő (szoktak) fordulhatnak hasonló dolgok.
A második bekezdésre: tényszerűen nem final release-t használsz, azért írja ki. Ebből nem következik, hogy lesz release verzió szám növekmény a véglegesnél.
Razzul: számodra mi az a funkció, ami miatt ilyen "gyorsan" frissítesz
Nekem anno volt az órával maszkban feloldás, amit már bétával használtam. De most semmi eget rengető újdonságot nem találok, ami nekem nagyon fontos lenne. Nem is tettem fel semmilyen bétát semmilyen eszközömre évek óta először. Sem iOS, sem iPadOS, sem macOS, sem watchOS...
-
Norbi887
aktív tag
válasz
szpeti40 #296473 üzenetére
Király üzemidő, annál több bug.
A ProMotion maximum LagMotion ebben az RC buildben még.
Olyan frame droppok vannak a rendszerben, hogy ihaj.
Lapozol egyet a fő oldalon, aztán lehúzod az értesítéseket és kész, vége. (Szemekre vigyázni a reprodukálásnál.)
Nagyon bízom benne, hogy a ma esti public release javítja ilyen téren a gondokat.
Szerintem fixen lesz új Build, tekintve hogy az App Store még a következő üzenetet dobja fel App-értékeléskor:
"Nem írhat véleményeket egy kiadás előtti iOS-verziò használatakor" -
Razzul
őstag
válasz
sz.daniel94 #296422 üzenetére
A méregdrága iStyle mellett korábban ajánlottak itt szervizeket akksicserére is, azok a tapasztalatok alapján megbízhatóak. Az iSamurai-al még nem volt dolgom.
-
Szpett
csendes újonc
Sziasztok
14 -esem van és dobálja a netet. A mobilnetet és a wifit is. Mit tehetek, hogy ezt megoldjam?
Előre is köszi! -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Képernyőtükrözésre melyik a legjobb ingyenes vagy ha az nincs, fizetős alkalmazás? Régebbi TV, AirPlay nincs rajta.
-
Nemtudom volt e már téma, de ezzel az iOS 17 RC-vel megint király lett az üzemidő 14 Pro-n. Hozza az iOS 16 szintet szerintem és nem is melegszik a telefon.
Folyamatos wifi+mobilnettel egy napot kényelmesen elmegy megint -
Årpi
őstag
válasz
Ringman #296467 üzenetére
Nekem is magyar a fő fiókom, egy másodlagos UK fiókkal csináltam a regisztrációt, arra van rákötve a UK Paypal. Azóta nem nyúltam hozzá ahhoz a fiókhoz, csak a regeléshez kell
8.99 font emlékeim szerint 14 Prora, így 4 ezer körüli összegre jön ki. Én teljesen egyedül kötöttem meg az enyémre ez előfizetést, de van UK BIN-es kártyám, így nem volt nehéz dolgom.
-
Ateszpapa
addikt
Új készülékre eddig mindig a Telekomtól vettem a biztosítást is.
Van valami más ami bevált, ajánlott biztosító?
Telekomtól csak akkor lehet, ha ott is veszem a készüléket, de most elgondolkodtam az Emagos 10 havin.
Biztosítás mindenképp kell szerintem, bár én mindig vigyázok a telókra azért volt már, hogy igénybe vettem. -
törölt tag
válasz
boltvarazs #296462 üzenetére
Nem lesz iOS 17-ben. Talán az is lehetséges gondoltak rá, viszont valamilyen patent dolog van a háttérben, kb. mint Spotify Connect funkció esetében, ha igaz. Nem tudom.
Kivágás azért jópofa, pl. kiemelsz egy kutyust és bedobod chatbe vagy Freeformba egyedi képeslapot szerkeszteni. Tudtommal Android meg ezt a körbevágást nem tudja natívan, hanem a gyártók tették be a saját galéria appba.
-
Årpi
őstag
válasz
Ringman #296452 üzenetére
Én UK Paypal+UK Apple fiókkal toltam rá a 14 Pro-ra az AppleCare+-t legutóbb. Azóta is gond nélkül vonja (havi díjas konstrukciót választottam). A megkötés óta nem is léptem be azóta a fiókba.
boltvarazs:
Ott a ProMotion, az AOD, a dedikált 3x kamera, az acél váz az alu helyett. Szerintem ezek már önmagukban sem rosszak. Ennél nagyobb különbség eddig sem volt, most talán a Dynamic Island megérkezése miatt lehet csalóka. -
boltvarazs
csendes tag
válasz
#48138511 #296459 üzenetére
Koszi! Ezekez probaltam, de vagy nem mukodik tokeletesen vagy vmbaromi sok munka van vele. A google one megoldas jo, de az sem tokeletes, mert csak a google tarhelyre feltoltott kepet tudod szerkeszteni, majd ujra letolteni (nem vagyok benne biztos h nem romlik a felbontas)
(Igen, en sem ertem h miert nem gondoltak meg ra, sztem sokkal hasznosabb mint embereket kivagni keprol es berakni matricanak...eletemben nem hasznaltam, a radir funkcio viszont tenyleg jo tud lenni sokszor).
Ios 17-ben sem varhato akkor ez a funkcio?Más:
Elorendelesnel van kulonseg/jelentosege, h melyik hivatalos forgalmazonal rendeli meg az ember, varhato kiszallitas szempontjabol?Megint mas:
Tudom h korabban az volt az altalanos javaslat, h az elozo generacio pro modelljet erdemes valasztani az aktualis sima szeriaval szemben, es ez ertheto is volt. Most viszont sokkal kevesbe erzek kulonbseget egy 14 pro vs sima 15 kozott. Rosszul latom? -
törölt tag
válasz
rolkaDb #296448 üzenetére
Hardveres átnézés mellett azt ha szolgáltatótól vásárolt készülék, akkor a részleteket már kifizették-e, nehogy letiltsák.
Az eladó iCloud fiókjából legyen eltávolítva. (find my iphone, magyarul lokátor) SIM kártya, eSIM profil eltávolítása.
Az iPhone vagy az iPad eladása, elajándékozása vagy becserélése előtti teendők#296455
Azt írják Google Photos tudja Google One előfizetéssel. Hasonló a Snapseed (ez is Google app) vagy más alternatívák: [link](Egyébként ha már az iPhone tud kivágni objektumokat képekről, akkor lehetne ilyen radír is, talán egy frissítéssel valamikor...)
-
Zoona
aktív tag
válasz
xhege #296457 üzenetére
Talán a 0% thm 8-10 hónapra szokott jönni (de ezt csak abbol gondolom,.hogy tavaly októberben fagyasztót vettünk így).
De igen, egyetértek. Ha 0% thm-re adnak valamit akkor megérheti elhozni, nekünk a hitelügyintéző azt mondta, hogy még a kapott hitelkártyát nem is kell beaktiválni így nem terhelnek kártyadíjat
-
xhege
veterán
Érdekes ez a hitel nem hitel dolog. Közgazdaságilag erős inflációs környezetben egy valódi 0 THM részletre vásárlás kimondottan befektetésnek minősül.
Életemben nem vettem telefont részletre, most is megvan a keret a Pro Maxra, de ha látok egy 0THM ajánlatot, akkor arra hozom el (max egy évre, mert jövőre jön a 16
)
-
boltvarazs
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget kernek hozzaertoktol.
Google/Samsunghoz hasonlo "targyeleltavolito/varazsradir" funkciora mi a javaslatotok ios-en? Gyarilag tud ilyet vagy ha nem, akkor melyik bevalt alkalmazast hasznaljatok (androidhoz hasonlo egyszerubb megoldast keresnek, nem photoshopot)Koszonom elore is a tippeket!
-
sharp4
őstag
válasz
kakuk.tamas #296391 üzenetére
A lényegen nem változtat
-
Cyberbeni
addikt
válasz
bigrob #296431 üzenetére
Én egy ilyet vettem 3 éve utazásokhoz (német amazonról, de ott most nem találtam), tehát nem volt sokat használva, de minőségileg jónak tűnik és MFi is. (Volt korábban nem MFi, az 3-ból csak 2 órát töltött, a harmadikat nem, ez eddig mindennel ment)
Amelyik x-in-1 töltő és a gyári kábelt kell bele rakni abba ez nyilván nem megy bele, mert nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest