- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
A vinted tele van magsafe töltőkkel, kevesebb, mint fél áron. Ezek mennyire lehetnek eredetiek?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Na, megvan a sima 16. Nagy újdonság nincs 1 év androidos kitérő után.
Van ajánlott billentyűzet app a gyári helyett? az ékezetes betűk használata még mindig nem esik kézre. Régen SwiftKey-t használtam, de látom az is valami AI -s szar lett. Van valami más ajánlott, amiben benne van ez a következő szó kitalálós móka? vagy még mindig jó a swiftkey? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vennék iPhone-t újra. Alapvetően a sima 16 is kiszolgálna 128GB tárhellyel. Most 290körül meg tudnám venni. Mennyire érdemes a 17-re spekulálni? Tudni,hogy mennyivel lehet drágább?
Vagy a legoptimálisabb döntés, ha kipréselem magambol a plusz pénzt és megveszem a 16 Pro -t 370 körül innen PH-ról? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Cyberbeni #312698 üzenetére
Nincs apple musicom,de apple tv+ van...semmiféle reklám nincs. Leszámítva, hogy a film/sorozat ajánló van amikor először elkezdem nézni.
De azért az mégsem az, amikor a !!!! beállításokban szeretnél egy jelzőhangot változtatni és ott egyrészt random felugró reklámok jönnek, plusz amikor a kiválasztásra méssz,bedob egy áruházba. Azért az szvsz durva. Kb olyan, mintha én fizetnék azért, hogy reklámújságot dobjanak be hozzám, ha akarom, ha nem.Na, de nem akarom itt szétoffolni a topikot, csak nekem ez kb. egy megrázó élmény volt ma.
Az előfizus lemondást adom. Genyóság. Nekem negatív az volt, hogy volt 3 hó ingyen apple tv+, ha készüléket vettél. Csak arról nem szól a fáma, hogy ez egyszer van. A köv fél millás iphone vásárlásnál már nem tudod igénybe venni. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
sgeza #312695 üzenetére
Határozottan. Ahol ezt meg lehet csinálni, ott bármit, bármilyen gyártónál. Csak (hátsó)szándék kérdése.
Amúgy volt cikk mostanság arról, hogy az eu szorongatja az apple-t az app telepítős mizéria miatt. Végigolvastam és 90% -ban olyan dolgokról van szó, amik pont megadják a készülék biztonságát és speciel, ami miatt én kedvelem. Hogy biztonságos, hogy nincs teleb.szva minden selejtes appal. Oké, anyagilag lehúznak. De inkább az, mint hogy nyitott könyv legyen a telóm és bombázzanak minden reklámmal, a kínaiak meg ki be járjanak rajta. -
V.Stryker
nagyúr
"Jó dolgomban" kezdtem gondolkodni, hogy olyan uncsi az almás világ, hogy lehet minden almás cuccomat át kéne váltanom robotosra, hogy érjen egy kis impulzus olyan téren. Kb két napja nézegetem a telókat, okosórákat, stb.
Erre ma jöttek anyósék és valami ordinálé módon jelzett minden sz@rt a telefonja (xiaomi), megbeszéltük, hogy megváltoztatom neki. Bakker.... a beállításokba lépve dobál fel reklámokat? a csengőhang kiválasztásra nyomva valami akármilyen online boltban találtam magam és akár visszalépésre nyomva is jöttek a reklámok?!?!
Mi a f@sz??!!
Szóval a zöld robotos váltás asszem el lett vetve.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki esetleg gyakorlati tapasztalattal rendelkezik atéren, hogy ha az iphone vezetéknélki carplay eszközhöz csatlakozik, akkor mellette még egy headsethez is tud egyidejüleg?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Hogy tudom úgy átállítani a telefont angol nyelvre, hogy utána a pl. a google hírek nem angol amerikai híreket hozzon, hanem hazaiakat?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
i15-nél hogy lehet beállítani, hogy Kép a képben módban a youtube videót ne a notchba tegye mijibe, hanem értékelhető méretben, ahogy a régebbi modellek? Amit aztán szabadon mozgathatok ha útban van...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Azt hol kapcsolom ki, hogy ha eltávolodok a macbook-tól, akkor ne küldjön értesítést a lokátor, hogy túl eltávolodtam valamely eszközömtől? Vagy simán csak a lokátor értesítéseket tiltsam le?
-
V.Stryker
nagyúr
iOS 17 alatt fain ez a matricák dolog, de live fotóból nem lehet animált matricát csinálni? Mint egy gif…
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301925 üzenetére
Köszi.
Elég járatlan vagyok ezekben a márkákban. A gyárit nem szívesen veszem meg, mert ha jó is, abszolút lehúzásnak érzem. Az itthon beszerezhető minőségi utángyártottat keresem.
-
V.Stryker
nagyúr
A FIXED kiegészítőkkel van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Adott egy iPhone 7 , amibe tettünk egy új dominót SIMet. Van rajta net és egyenleg is, viszont a telefonszámra nem aktivalja az iMessage-t. Azt írja ki, hogy hiba az aktivalaskor. Szerintetek mi lehet a kínja?
-
V.Stryker
nagyúr
Sima 15-be beledughatok egy C-s pendriveot? Mi fog történni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sgeza #299635 üzenetére
Köszönöm, nagyon kimerítő volt.
A másik kérdés a töltés. Be van állítva a 80%-os max, de ettől ilyenkor már 40% körül vagyok. Az nem lesz gond, ha estig 20%-ra lemegy és ez rendszeres lesz? vagy most nem gond ha rátöltök? Melyik jobb? Ha most kicsit rátöltök vagy hagyom 20% ig merülni minden nap? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lehet buta kérdés, de magsafe állvány használatához kell olyan tok is vagy alapból megtapad rajta a telefon?
-
V.Stryker
nagyúr
A fotókba valahogy jelszóval védett mappát létre lehet hozni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
markknight #299111 üzenetére
A 11-hez képest, nekem a sima 15 is. Ha szembe van velem, akkor a bal alsó negyedben érzem.
-
V.Stryker
nagyúr
Sima iPhone 15 egy nap után...
Tényleg melegszik. 11-es után nagy magic nem jött, de azért nem rossz. Én nagyon benéztem,mert vártam az üveg hátlapot.
Aztán kibontottam és nézem, hogy mi ez a "gagyi".
Amúgy a kijelző nyilván sokkal jobb. És igen, a plusz pénzt már a nagy fényerő megérte. Napsütésben nagyon baszajó az i11-hez képest.Részemről spigen védelem került rá. Ilyen a képernyőre és ilyen a készülékre.
Ami nekem hibának tűnik és nem tudom másnak nem-e tűnt fel, hogy a kamerának mintha a fókusz funkciója nem lenne a helyzet magaslatán.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha beállítom a 80%-ra való töltést, akkor a 80% lesz az új 100% kijelzés szerint? Merthogy beállítottam és mikor éjjel ránéztem, akkor 95%-ot mutatott.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki olvasott már valami arról,hogy a sima 15 is olyan problémás, mint a 15 Pro ? (könnyen törik, elszineződik a keret, szar festés)
-
V.Stryker
nagyúr
Aki a Telekomtól rendelt, azoktól kérdezném, hogy jelentkezett már valami fejlemény?
Péntek fél 2-kor hivtak, hogy válasszak másik színt, de azóta sehol semmi.
-
V.Stryker
nagyúr
Most hivtak a T-től, hogy mire rám került a sor, elfogyott a kék. Bármi más színt választhatok ha akarok. Így lesz ismét fekete telefonom.
Mást is hívtak?
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem is sikerült egy sima, kék, 15-öst bezsákolni a T-nél.
Most már csak abban adjatok tanácsot, hogy minőségi, átlátszó, nem sárguló, minél vékonyabb tokot honnan érdemes rendelni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
matehajagos #297579 üzenetére
Szerintem egy évben vagy 1-2 alkalommal ilyen, pár óra erejéig. Ezért nem éri meg szervert fejleszteni.
-
V.Stryker
nagyúr
Úgy látom a Telekomot elvesztettük.
-
V.Stryker
nagyúr
Nagyon megerőltette magát a T. 14k-val levitte az i14 árát.
-
V.Stryker
nagyúr
Ahogy nézem én leszek az egyetlen csóró, aki egy sima 15-öt vesz, alap tárhellyel.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom mit csinálok rosszul, de amikor kontakt képnek beállítok egy fotót, ami mondjuk teljes alakos, de a korbevágásnál ráközelítek és pont beállítom az arcot, akkor azt mutatja, hogy pont jó lett. Majd visszaugrik ilyenre. Mit csinálok rosszul?
-
V.Stryker
nagyúr
Ki melyik youtube csatornát szokta nézni, ahol butatják az újdonságokat? Applepie engem eléggé irritál...
-
V.Stryker
nagyúr
Ha az igényeim kielégítené egy sima 14-es, amit 340 körül megkapok. Akkor is megérné inkább a 15-öst venni 400 ért?
Most az a kamera szigetes ízé nem izgat. Ami elbizonytalanít még, az a 14-es aksijáról a hirek, hogy elég hamar amortizálódik.
Legalább 4 évre tervezek az új készülékkel is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #296497 üzenetére
Persze...semmi köze a kettőnek egymáshoz.
-
V.Stryker
nagyúr
Azt nézem, hogy a T-nél 363k az i14 listaáron. Ez már a csökkentett ár lehet az i15 megjelenése miatt vagy ez eddig is ennyi volt?
-
V.Stryker
nagyúr
A sima 15-ben vajon mennyi a ram?
-
V.Stryker
nagyúr
Na, akkor a 14-es árát csökkentették 100 dodoval, a 15 meg a 14 ma délelőtti árán jön.
Ezek alapján a 14-et érdemes megvenni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
markknight #295531 üzenetére
KÖszi, megnézem.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha már itt vagyok... találkoztatok olyan appal, ami ebookot fel tud olvasni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
markknight #295523 üzenetére
Megkérdeztem Bardot...
De össze vissza beszél.
Este hét???A 9 óra eltolódás végülis megvan.
-
V.Stryker
nagyúr
Ma 13:00 -kor indul a műsor?
-
V.Stryker
nagyúr
A régebbi telók áraiban mi várható szerintetek? A sima 14 ára lentebb mehet?
13 mini-t akartam, de mar csak feherben es abban a randa zöld színben van a T-nél. A 14-ben lévő 5G modem tenyleg annyival jobb amugy?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #294990 üzenetére
Volt minim régebb. A legjobb telóm volt evör. Most a 11es mérete is sokszor sok.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Én vásárláson gondolkodom, hogy 4 év után a 11-est lepasszolom a gyereknek.Az lenne a kérdésem,hogy most 13 Mini 249 lenne nekem a T-nél. Gondolom ennél kevesebb nem lesz ha kijön a 15-ös, akkor se?
Meg a 13-as újabb 4-5 évig jó lehet? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ülök a gép előtt (macbook) és ha jön egy üzenetem, mondjuk imessage, akkor semmi nem csippan, semmi nem jelez... sem a mac, sem az iphone, sem az apple watch... semmi nincs lenémítva.
Valakinek van ötlete, hogy miért? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #285611 üzenetére
Igen, köszi. Az újrapárosítás megoldotta a dolgot.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A 16.1-nel hogy lehet törölni a már nem szükséges háttérkép párosokat? A zarolason hosszan nyomva, nem történik semmi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #274697 üzenetére
Nekem is kell lassan cserélni a 11-ben, ezért most ránéztem... bakker 25500 lenne aliról a nohon. Care Centerben beszerelve 29k. Nincs kérdés.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #274692 üzenetére
Care Center elvileg gyári akkut tesz be. Ne hasonlítsd az aliexpresses cucchoz.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ha regisztrálok valahová, akkor automatikusan ne akarjon erős jelszót létrehozni? Csak hagyja, hogy beüssek valamit...
Most ha rámegyek, hogy saját jelszót akarok, akkor kifagy az egész app. Apptol független ül.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyat kezdett el csinalni a telefon fulesse l vagy anélkül, hogy minden lejátszás 3 sec után leáll. Lehet spotify vagy youtube videó.
Ez most most mi a fene?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudom jobb helyen kérdezni hirtelen. Ha Airpods Pro -val filmet nézek iPad-on és közben az iPhone-ra jön hívás, akkor becsörög a fülesbe?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A jófogáson és marketplacen 45k körül hírdetnek páran bontatlan 1. gen Airpods Pro-t. Azok hamisítványok lehetnek?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A Gboard billentyűzetnél ez a rohadt íráskori hangvisszajelzést ki lehet kapcsolni valahogy? már 10x átnéztem mindent és nem találom, hogy hol kell kikapcsolni. Az alap gyári nem pittyog írás közben.
Amúgy i11 + iOS 16 és hát van hiba. Simán a Fotók appból egy fotót el akartam küldeni viberen és már a képnél a nyilacskás ikonra bökve kifagyott az egész.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lehet valahogy duplázni alkalmazást?
Vagy esetleg akinek két gyereke van, az a két külön kréta fiókot hogy használja?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lehetséges, hogy e-sim-et használva gyengébb a térerőm? (i11)
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Most veszem észre, hogy hiába van yourube premiumom, nem megy a yt videó a háttérben, akár kikapcsolt kijelzővel csak a hang sem. Régebb ment.
Volt ebben vmi változás?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Hol lehet beállítani, hogy a fényképezés során ne álljon vissza állandóan 4:3-as képarányra, hanem 16:9 maradjon az alapértelmezett?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Keresnék valami nagyon egyszerű, offline mp3 lejatszót. Backingtrack lejátszásra használnám.
Tudtok ajánlani ilyet?
-
V.Stryker
nagyúr
Komolyan mondom, mekkora egy f.szság, hogy csak wifirol frissíthető.
Még az iPadról megosztott net sem jó neki.
Elengedhetnék már ezt a baromságot.
-
V.Stryker
nagyúr
A frissítés óta nem jelzi hanggal az érkező üzeneteket... Viber, messenger. Más is tapasztalt ilyet?
-
V.Stryker
nagyúr
Ingyenes, offline mp3 lejátszót tudtok ajánlani ?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Egy 7-es iPhone mennyire lassú, mennyire használható még a mindennapokban?
Gyerek 5S készülékét kéne lecserelni, de árban max ezt a 45k-t tartom reálisnak, mert elhagyja, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek valahogy be lehet állítani, hogy a családi csoportban lévő másik fővel az ősszes általam készített és a jövőben készítendő fotó automatikusan meg legyen osztva?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Megosztom az iphoneról a netet windowsos laptopra, wifi kapcsolatta. Ha kicsit is nem használom a gépet, lekapcsolja a netet a telefon. Be kell lépne a beállítások hotspot alá, hogy újra a wifi listába megjelenjen és csatlakozzon hozzá a notit. Ezt a funkciót ki lehet kapcsolni vagy normális jelenség?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Gyereknek az 5S helyett vennék újabb iPhonet. 7-es és 8-as között vacilálok. Ha jól latom, a két telefon között jóformán a proci és vga a különbség, de árban a 8as megis duplája a 7esnek. Tarhely persze más, de az annyira nem fontos.
Megéri mégis a 8ast venni?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A Podcastok app használatának feltétele az apple music előfizu?
-
V.Stryker
nagyúr
A legujabb a szoftverben hol a Fiókok menüpont?
-
V.Stryker
nagyúr
A Waze-ből kivették az apple music támogatást? Van vagy 20 másik, minden sz.r, de pont apple music nincs a listában?
-
V.Stryker
nagyúr
Valahol lehet normális áron BP-en iPhone 5S-ben akkut cseréltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest