- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
V.Stryker #340215 üzenetére
Szabad kérdezni milyen androidos kitérő volt (típus/márka) ill. mi hiányzott androidon amit most iOS-on úgy gondolod megkaptál?
...mert...
Nálam most pont fordított a helyzet, sok évnyi iOS után androidhabár csak vicc kedvéért, hétvégére rendeltem egy Honor 400 Lite-ot, majd vasárnap teszem vissza Alza boxba
Vagyis ez volt az eredeti elképzelés, de most úgy néz ki vasárnap inkább az összes apple cucc megy .... a kukába
Ez a vacak gagyi 200€- s Android kenterbe veri az 1500€-s 16Prot minden téren. Akkor mi van még egy felső kategóriás androidban
Apple AI meg ilyenekről inkább ne is beszéljünk, kb. fogyatékos gyépés vs. 2 éves gyerekKezd visszatérni az Android életérzés, ugye iOS-on ha van pénzed majomra, legyen banánra is, fizess minden sz@rért, Yt prémium, AdGuard, bla-bla... stb. vs Android minek fizess valamiért, amit ingyen is megkaphatsz
Sok évnyi iOS vakság után nem tudom létezik-e még BL nyitás, root, custom rom,,,,, xda-s profilom jelszavát sem tudom már, de most egy klikk és ennyi....10,99...29,90....x,x€ nem kell kidobni a levegőbeVicc kategória, h az Apple pár éven belül úgy eltűnik, mintha sosem létezett volna.....nah, most ez már nem is vicc, mert kb. a béka segge alatt van 10 000 km-re
Pár éve még kilométeres sor az új iPhone-ért, most előrendeled, egy hét múlva az event után hozza a futár
-
zzola
titán
válasz
V.Stryker #340173 üzenetére
Mérlegelni kell. A 17 biztos nem lesz 400e alatt, ha meg addig meghülyül a Trump és még az EU kivet az import termékekre büntetővámot, ki tudja hol állnak meg az árak. De az is lehet, hogy ez utóbbiból nem lesz semmi.
Én egy jóárasított 16pro-ra pályázok, sajnos most lemaradtam. -
xhege
veterán
válasz
V.Stryker #340168 üzenetére
Én a magam részéről biztosan várnék már a 17-es széria megjelenéséig. Akkor majd lehet látni, hogy mi érkezik és mennyiért (pl elvileg itt már a sima 17 is 120Hz-et fog tudni). Aztán látni fogod, hogy melyik a legjobb választás neked. Bár általánosságban a kifutó Pro modell jobb ár/érték arányt szokott képviselni, mint az új sima széria.
-
bostone
addikt
válasz
V.Stryker #312692 üzenetére
Azért ennyire nem sötét a helyzet a robotos oldalon sem.
Persze vannak eltérések, de jelenleg több droidos cucc van forgalomban, mint almás, tehát nem lehetetlen azzal élni.Anyósék biztosan ritkán fordulnak elő olyan helyen, ahol a megfelelő információkat ki lehet nyerni, hogy kezelhetőbb legyen a készülék. Ez egyébként egyértelmű hiba, hogy beköltözéskor nincs felajánlva a választási lehetőség reklámokra vonatkozóan.
A droid szabad vagy szabadabb, ami pont annyi előnyt számolhat el a pozitív oldalon, mint a negatívon.
Ezer féle processzor, ezer felé módosított, finomított rendszer.Ha csak a mostanában megjelent Warzone mobile játékra gondolok, ami egy SD888-as pár éves csúcsprocesszorral szerelt mobilon szenved (gyakorlatilag használhatatlan), ugyanakkor egy hasonló korú almás eszköznek nem okoz gondot a program futtatása, vagyis durván körvonalazódik mennyi az annyi.
Használt készülékek esetén biztosan kevesebb a lutri egy iPhone-al.
De.
Engem még mindig zavar a gyári billentyűzet.
Nincs megoldva a kétkoppintásos altatás a kijelzőn.
A “vissza” művelet csak balról jobbra suhintva működik.
Miért? -
hitchins
őstag
válasz
V.Stryker #312699 üzenetére
Nem biztos hogy egy telefonra kellene alapozni. Tesomnak s23 ultra van. Egy darab reklamot nem lattam meg rajta es a biztonsagot is meg lehet oldani.
Szerintem mar reg nincsenek olyan brutal kulonbsegek. Androidos vonalon is vannak nagyon jo keszulekek. (Persze ott sem az 50-100e ft-os kategoriaban)
Az apple tv hozzaszolasokat sem ertem.
En mar minimum haromszor aktivaltam 3 honap ingyen apple tv-t. A harmadik most jart le. Raadasul mar februarban lemondtam hogy ne felejtsem el, ennek ellenere marcius 15-ig (a 3 ho vegeig) elerheto volt. -
Cyberbeni
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz
V.Stryker #301916 üzenetére
Én ezt használom 2 éve:
FIXED MagPowerstation 3 az 1-ben MagSafe rögzítés támogatásával 15 W+15 W+5 W fehér - MagSafe vezeték nélküli töltő | Alza.huTökéletesen működik.
Hátrány: Watch töltőt neked kell behúznod, nem tartozék.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
V.Stryker #301916 üzenetére
Szerintem ez a C kategória, ha a gyári az A kategória és a Belkin, Spigen, ESR, Satechi, mophie, Otterbox, Zens stb a B kategória.
Egyébként az iStyle oldalán nagyjából fel van sorolva a B liga, amik sokszor még jobbak is mint a gyári:
https://istyle.hu/kiegeszitok/iphone-kiegeszitok/magsafe-kiegeszitok.html a Gyártó fülön. -
Razzul
őstag
válasz
V.Stryker #299639 üzenetére
Akksi töltés kapcsán az lenne a leginkább egészséges számára, ha mindig 50-60% körül tartanád a telefont. Nagyon leegyszerűsítve ilyenkor van a legkisebb feszültség a telepben, ezért is tárolják a telefonokat 60% körül és kapod meg ilyen töltöttségi szinten az üzletből.
Nyilván ez kevésbé életszerű, ezért a javaslat jellemzően az, hogy ha teheted töltsd gyakrabban max. 80-85% környékéig és ne hagyd 30% alá merülni.
-
sgeza
veterán
válasz
V.Stryker #299626 üzenetére
A többiek már megírták, de összefoglalom: 12-estől alapból a telefon magsafe-es, tehát nem kell hozzá semmi, önmagában a telefon is megtapad rajta. Ha tokot teszel rá, akkor a toknak magának is magsafe-esnek kell lennie, mert ha nem az, akkor a tok vastagságából fakadó többlet távolság miatt nem lesz elegendő a tartóerő a készülék megtartásához (a töltés működni fog, csak megtartani nem tudja).
Értelemszerűen régebbi típusoknál, mivel a készülék nem magsafe-es, ezért - ha egyáltalán kapható olyan - magsafe-es tokot kell rá tenni, vagy öntapadós fémgyűrűt (ilyen kapható) is rá lehet ragasztani. Sok esetben magsafe-es töltőkhöz adnak is ilyen gyűrűt, illetve hozzá még illesztő formát is, hogy megfelelő helyre kerüljön felragasztásra. -
-
pzstm
titán
válasz
V.Stryker #298494 üzenetére
reggeli rendelések már megkapták/kapják mai nap folyamán. Több ismerős is átvette ma (rajtam kívül már mindenki, nekem úgyfest elkef..tek valamit.......
hűséghosszabbítás miatt kaptam egy új modemet itthoni szolgáltatásra......most nyitottak hibajegyet (eddig 2 hónap nemfizetek a mobilszolgáltatásokért a csomagban dolog van)
-
markknight
veterán
-
Gyufaaa
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
V.Stryker #295816 üzenetére
valahogy igy... legtobben irjak hogy semmi se volt folosleges valtani... mirol is? 14-pro-pmrol... megis mire szamitottak? sok eve nincs porges, ugy jonnek ki evrol evre az ujabb frissitesek mint akinek szekrekedese van. 1 gen difi eseten sosem volt a valtas racionalis dontes. attol meg 11-12-13-rol kellemes lesz valtani. illetve a most jelenlevo 14pm tulajokat sem feltem! 13-pm-rol ha sokak valtottak 14-pm-re akkor ugyanugy valtani fognak par het alatt
.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
V.Stryker #295526 üzenetére
Én egy másik úton kíváncsiskodtam (ha már szóba került a topikban ez a fajta információ-szerzés):
Megkérdeztem Siri-t („when is the Apple event?”), erre ő nemes egyszerűséggel azt mondta, “visit apple dot com” és fel is ajánlotta, hogy megnyitja az ajánlott lapot.[Apple event]Szerk.:
Ha rábökök az apple.com oldalon a naptárhoz való hozzáadásra, akkor pedig a „6 PM” időpont helyett a korrekt 19 órát látom:[kép]
-
adika4444
addikt
válasz
V.Stryker #294992 üzenetére
Visszaléptél Mini vonalról? Ott a 12 Mini volt az első.
Nekem 13 Mini van. Imádom. Mostani fejjel a sima 13-at egyedül azért lett volna jobb ötlet megvenni, mert van rá UAG Civilian. Erre csak valami más van, aminek mintásabb a hátlapja, a puritán skin jobban bejön. De ezt leszámítva nagyon kis jó telefon, talán 10 év alatt a legjobb. Volt 5C, 6S, 8 és SE 2020, de ennyire egyik sem nőtt hozzám. -
tothjozsi96
addikt
válasz
V.Stryker #274701 üzenetére
Igen, 11 Pro-ba én is emiatt nem szeretnék Ali-ról. Viszont korábban rendeltem 2db SE akkut, azok nagyon jók. Majd rendeltem egy szintén NOHON-t iPhone 7-be, az nem is érkezett meg. A pénzt visszakaptam, de vártunk 5 hónapot, teljesen feleslegesen. Ilyenkor azért kiderül hogy nem sok értelme van a fillérb@szásnak.
-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest