- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
boltvarazs #303812 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a hívásos dologhoz egy wifi hálózaton kell lenni. Meg persze a bekapcsolt opciónak, hogy az azonos hálózaton lévő eszközeid csörögnek. Szóval ha az egyik otthon marad akkor ha azt hívják akkor azt te nem fogod láni a város másik felében.
Tükörkép szerintem nem megoldható így ebben a formában. Pl ha letörölsz egy alkalmazást akkor nem fogja a másikon is letörölni. Meg ha pl hátteret váltasz azt sem fogja átvinni.. Külön fogja mindenképp kezelni a 2 készüléket. Csak pár dolog amit tud szinkronizálni, képek, passok, contactok, ...
Nem hiszem hogy ennyire egyformát szeretne az is akinek kettő van. -
boltvarazs
csendes tag
válasz
boltvarazs #301642 üzenetére
Erre valakinek valami?
Scrollra keresve egy regi hozzaszolast talaltam, de valaszt nem.
"Mintha a görgetés is picit más lenne, vagy különbözne a gördülékenysége bizonyos oldalakon. Pl.: Menüben érezhetően fürgébb, tovább gurul, emaileknél hamarabb lelassít és finomabban lehet scrollozni."
-
Gubu0101
veterán
válasz
boltvarazs #300757 üzenetére
Valos sajna.Az meg hamar is van,mondhatni.Van ahol november 19 korul van kiszallitas megadva.Jobban jarsz lehet ha szolgaltatoknal nezelodsz(Telekom,yettel)Feltoltos csomagban meg kedvezmenyt is kapsz.
-
EasyLife
aktív tag
válasz
boltvarazs #299347 üzenetére
Én március végén vettem egy 14 pro Maxot cégre alza.hu-n, elötte beszéltem ügyintézővel és azt mondta jár a 3 év gari cégeknek is, számlán is rajta van.
-
válasz
"Láttam hogy korábban felmerült itt is a kérdés (gondolom hasonló okok miatt), de van olyan esetleg akinek VW csoport autója van (2021-) és 15 pro modellel próbálta a Carplay-t? Gyanítom hogy a sima 15-el nem lesz gond (usb 2), viszont a pro modelleknél ugye már usb 3 van, ráadásul külföldi fórumokon szaporodnak az ezzel kapcsolatos bejegyzések (mármint hogy vannak akiknek nem működik)."
14 Pro-m van és 2021-es Octavia IV-em, tehát nem fogok pontostálaszt adni, de nem értem annyira a kérdést. A "2021-" VW-csoport-autók mindegyike tudja szerintem a vezetéknélküli CarPlay-t (a 2020-as IV-es Octavia is, vagy ez csak a Bolero/Columbus fejegységre igaz?). Szóval nem kell az USB-csatlakozás. Töltésre ott a Qi, ami szintén minden modellbe kérhető (tudtommal), de ha esetleg mégsem, akkor először csatlakozol vezeték neélkül (WiFi+BlueTooth-on) a CarPlay-re, majd rádugod a kábelt, és voilá. Van töltés, van CarPlay, és mindegy, hogy megy-e USB3.0-n, mert nem azon megy
Nekem egyébként vezetéknélküli töltő van az autóban. Vége a telefonkábel-dugdosásnak, csak ledobom a "telefon-barlangba" a telőt, és töltődik is, meg kapcsolódik-is CarPlay-en az autóhoz automatikusan.
-
válasz
boltvarazs #299420 üzenetére
Tesztek alapján választva: https://doverkft.hu/termek/carlinkit-5-0-vezetek-nelkuli-apple-carplay-es-android-auto-adapter/?utm_source=google&utm_campaign=shopping&utm_medium=cpc&utm_term=48814&v=b7b82d2dc218 (sajna csak így sikerül)
-
válasz
Nem pontos válasz a kérdésedre: most üzemeltem be Toyota Rav4-hez (2020) a Carlinkit 5.0 blutooth adaptert. Tökéletesen, elsőre sikerült. Ezzel végre kiváltottam a kábel folyamatos dugdosását, és végre nem tölti a vadiúj Pro 15 akksiját minden indításkor. Remélem hosszútávon is beválik.
(Működik a navigáció, a Tidal, stb.)
-
Benőke
őstag
válasz
Nem mostanában volt, de 2 vel korábbi munkahelyemen flottás ájfónok voltak és mindegyikre egy év gart adtak anno is. Illetve még azt se szívesen tartották be. ájfesön.
-
markknight
veterán
válasz
boltvarazs #298440 üzenetére
Passzolom, onnantól nem próbálkoztam és elengedtem az esti fotózást. Amíg büszkén mutogattam haveroknak, hogy kb full sötét szobában milyen képet csinál a 11 Pro, addig a 14 Pros zajos képet még magamnak is alig mertem megmutatni.
-
törölt tag
válasz
boltvarazs #296462 üzenetére
Nem lesz iOS 17-ben. Talán az is lehetséges gondoltak rá, viszont valamilyen patent dolog van a háttérben, kb. mint Spotify Connect funkció esetében, ha igaz. Nem tudom.
Kivágás azért jópofa, pl. kiemelsz egy kutyust és bedobod chatbe vagy Freeformba egyedi képeslapot szerkeszteni. Tudtommal Android meg ezt a körbevágást nem tudja natívan, hanem a gyártók tették be a saját galéria appba.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest