- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
westcoastog #333800 üzenetére
Azért nem árt egy kábeles, jelszavas mentés egy PC-re, Mac-re.....
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #333796 üzenetére
"elvileg az icloud fotókat nem bántja"
Nem bántja.
-
ronin79
addikt
válasz
westcoastog #333796 üzenetére
Igen, erre gondoltam, csak a meglévő mentést törli.
-
ronin79
addikt
válasz
westcoastog #333791 üzenetére
Veteránnak veterán teló passzol
Esetleg egy tipp, ha van korábbi mentésed és azt törlöd iCloudból majd a már korábban ajánlott újraindítások, iCloud ki/be jelentkezés után egy próba
Valamelyik 17.x verzión anno gyakori hiba volt és többeknél ez volt az orvosság. -
vadkörte
addikt
válasz
westcoastog #333791 üzenetére
Vezetékkel helyi gépre?
-
ronin79
addikt
válasz
westcoastog #333785 üzenetére
Esetleg lehet jobban tudnánk segíteni ha elárulnád milyen iPhone és iOS verzió, mert óra közepén, ez tuti nem iPhone 16 és ugye 2025 van
, szóval múzeális, veterán cuccnál már kerülhet porszem a fogaskerekek közé
-
Noxy
veterán
válasz
westcoastog #333780 üzenetére
A bizt..mentés részleteinél nézted, hogy milyen appok-ról milyen méretben csinál mentést?
A net amúgy rendben van, akár a wifi vagy a mobilnet?
Volt már előtte is már bizt..mentés, vagy most csinálsz újat?
Nálam az egész dolog 20-30 mp-ig tart. -
válasz
westcoastog #333780 üzenetére
Próbaképp csinálj számítógépre egy biztonsági mentést, hogy ott is megakad-e valahol.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #333779 üzenetére
Ugyan ott megáll és csak megy felfelé az idő.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #333777 üzenetére
Valami megakadt a háttérben.
Állítsd le, indítsd újra a telefont.
• Próbáld meg wi-fi hálózaton.
• Tedd repülő módba és utána vissza, hogy újra csatlakozzon a mobilhálózatra. -
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #320871 üzenetére
De szerintem vihetted volna máshova is nyugodtan. Nem kell a telekomot bevonni. De mindegy, a lényeg, hogy intéződik.
-
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #320868 üzenetére
De hát a telekomnak nincs külön saját szervize. Ugyanúgy hivatalos apple szervizbe viszi, ahova te egyébként is vihetted volna. Amennyi jótállás hivatalosan van a készülékre, azon időn belül viheted oda. Ha közben volt jótállási problémával szervizben, akkor azzal az idővel megnő a jótállási idő.
-
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #320862 üzenetére
Amennyi ideig szervizben van a telefonod, annyival kitolódik a jótállás ideje. Nem ismerem a pontos körülményeket, de könnyen lehet, hogy nem kegyet gyakoroltak, csak egyszerűen teljesítik törvényi kötelezettségüket.
-
válasz
westcoastog #315106 üzenetére
Az szép…
Nekem szó nélkül javították a Telekomos telót. -
vargalex
félisten
válasz
A korábbi (nem saját) tapasztalatok alapján elég érdekes, hogy a Telekomhoz irányítottak...
Mondjuk a "Hivatalos szevíz" vs. TMX témához: én a fiam Airpods 2-ét vittem be az iStuff-hoz garanciális javításra. Átadtam a terméket és azonnal jött (még ott voltam a helyszínen) az email a TMX-től, hogy a javítás megkezdődött. Itt írtam róla.
-
Kbali
nagyúr
válasz
westcoastog #315108 üzenetére
Tuti valami szoftver bug, pláne, hogy nem mindig, nem azonnal jelentkezik és csak egyetlen betűt ír.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Egy teljesen alapra állítást már próbáltál, azaz nem állítod vissza mentésből, hanem szűzen nyomkodod? És akkor is előjön a hiba?
-
vargalex
félisten
válasz
westcoastog #315104 üzenetére
Szerintem a 4. pontban azért írja ezt, mert ha nem hivatalos viszonteladónál vetted, akkor valóban oda kell vinned, hivatalos szervíz nem foglalkozik vele.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
westcoastog #315100 üzenetére
Ha tkomnál vetted, akkor szerintem oda kell vinni szervízbe miután a gyártói 1 év letelt, de még van az eladói sávos jótállásból.
-
válasz
westcoastog #315100 üzenetére
Elsőként ki kell deríteni pontosan mi a baja a telónak, itt csak találgatunk.A szervizben megmondják majd.
Emiatt bármi lehet.Lehet ott helyben megcsinálják, lehet kell neki több nap is.Kezdj el barátkozni a gondolattal hogy lehet kell egy átmeneti telefon.
Nekem a 13 Pro-n a kameramodul cseréje 2,5 munkanap volt, de több napig nem volt nálam mert közben volt egy hétvége. -
válasz
westcoastog #315097 üzenetére
Ne T-pontba vidd ha jót akarsz!
A korábban említett hivatalos szervizpartnerek egyikéhez vidd/küldd.
T-ponttal max az átfutási időt fogod növelni.
240k ( ha ennyi volt a listaára mindenféle kedvezmény nélkül) 2 év garit jelent (csak az elsőt jelzi az Apple rendszere), tehát bármelyik szervizpartnerhez viheted, jobb kihagyni a Telekomot a folyamatból.Csak legyen számlád is a telóhoz, az kell az első év után.
Plusz a Telekom a TMX-szel szervizeltet ha jól tudom, azokról meg hallani cifra dolgokat, az iCentre-nek viszont saját szervize van (Infopark), nekem velük jó tapasztalatom van. -
Micsurin
nagyúr
válasz
westcoastog #315094 üzenetére
Hát ezért megérte anno eMagról vegyem a Minit kb 1,5x annyiért mint egy HA-s bontatlant.
Anno még az volt a fáma be lehet adni direktben…
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #315094 üzenetére
Ez pont, hogy azt írja, amit én is mondtam neked.
Csak az Apple jótálláson vagy túl, de a hazai jogszabály által adott idő még érvényes.
Ha ők nem foglalkoznak vele, akkor az eladóval vedd fel a kapcsolatot, vagy másik hivatalos szervizzel.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #315089 üzenetére
A sávos jótállás miatt még bőven van jótállás a telefonon (csak az Apple 1 éves önkéntes vállalása járt le).
Szerintem ne várj tovább, vidd hivatalos Apple szervizpartnerhez, vagy inkább küldd be hozzá. Csere telefonra persze átmenetileg szükség lesz, ez igaz. -
TOZ
addikt
válasz
westcoastog #315086 üzenetére
Persze, menj (sot lehet inkabb valamelyik APR-be, nekem az iCenter - Infoparkkal vannak jo tapasztalataim, nagyon normalisak voltak velem mindig). Nem is ertem miert varsz ezzel osz ota?
-
Razzul
őstag
válasz
westcoastog #315086 üzenetére
Mikor vetted és meddig van jótállás az adott telefonra?
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #300468 üzenetére
igen, tegnap este óta
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #298997 üzenetére
Nem, ezzel egy teljesen szűz iPhone lesz a végeredmény. Azt tudod visszahozni, amit az iCloud-ba mentettél.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #298987 üzenetére
Igen, a 17.0.1 letölthető, telepíthető.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #298984 üzenetére
Nem a hardver hibája, nálam is jelentkezett és oly’ mértékben zavart, hogy inkább [visszaléptem] 16.6.1-re (ezt még aláírja a gyártó, onnan pedig el lehet jutni 16.7 verzióig).
-
Protonmail
csendes tag
válasz
westcoastog #298721 üzenetére
A 20 W-os Power Delivery gyorstöltést támogatja ez a (nem MFI minősítésű) Baseus kábel?
-
Protonmail
csendes tag
válasz
westcoastog #296446 üzenetére
Ez nem MFI minősítésű kábel. A Baseus tudtommal nem gyárt olyat.
-
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #296446 üzenetére
Szerintem jó. Ezeken a típusokon belül már inkább csak az egyéni szimpátia dönt.
-
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #296434 üzenetére
Jó lehet. De azért érdemes megnézni az Aquánál vagy a Speedshopnál is szerintem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
westcoastog #296428 üzenetére
Apple kábelek nem túl tartósak, IKEA kábel is MFi és azok tartósabbak meg olcsóbbak is.
-
sgeza
veterán
válasz
westcoastog #296428 üzenetére
Simán használhatod a már említett mfi chipes kábeleket. Nem a gagyit, hanem az ismertebb gyártókét (baseus stb), azok tökéletesen működnek, viszont jóval olcsóbbak az apple gyártmányoknál.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #296405 üzenetére
Apple-től vagy bármi egyéb márkás MFi (Made for iPhone) minősítésű legyen. Töltőn és kábelen soha nem spórolnék nevesincs gagyival, amikor pl. Ikeában is kapni olcsón rendeset.
A portot időnként érdemes fogpiszkálóval szöszteleníteni, hogy ne akadályozza az érintkezést. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #288799 üzenetére
Yep, időnként előadja ezt a Messenger, szerencsére gyorsan meg lehet oldani.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
westcoastog #288790 üzenetére
A mostani frissítés nem okozott ilyet nálam, viszont korábban volt már rá példa; akkor a törlés/újratelepítés megoldotta.
-
válasz
westcoastog #288790 üzenetére
Nálam mennek.
-
gyapo11
őstag
válasz
westcoastog #284938 üzenetére
Szilikonnal kicsit aggódnék, hogy rákenődik valami az érintkezőkre. Nekem elektromos cigi modhoz van egy olyan szilikon tokom, ami 1-2 év után már szinte lucskos lett a kieresztett anyagtól. Nem tudom a csatlakozón át bejut-e a telefon belsejébe por, ha nem, akkor fölösleges dugózni, mert elég nagy erő keletkezik az aljzat és a dugó érintkezői között, az lesúrol bármilyen port és jó érintkezés jön létre. Arra meg kicsi az esély, hogy valami belenyúl használat közben az aljzatba.
-
válasz
westcoastog #284938 üzenetére
Ha nem dolgozol poros/retkes környezetben,akkor szerintem felesleges.
Építőiparban,vagy fa és fém megmunkálásnál viszont hasznos tud lenni. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
westcoastog #284779 üzenetére
Erre gondolni sem mertem, de a kisdobos ott segít, ahol tud
-
Imi1981
veterán
válasz
westcoastog #284776 üzenetére
Nekem is! Lehet olvassák a fórumot 😄.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
westcoastog #284776 üzenetére
Akkor nem én javítottam meg
. Pedig már dülledt a mellkas
-
akosxyz
senior tag
válasz
westcoastog #284634 üzenetére
Fájlkezelőben megnyitod a képet, bal alul kis ikonra böksz, majd felhúzod ezt a menüt és ott "kép mentése"
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest