- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szpett #324996 üzenetére
Nekem is vannak a gyári Mail appal anomáliáim. Az, hogy nem megy vele a Gmail push egy dolog (nem annyira zavar, 15 percenként lekéri őket, ha verifikációs kód kell kézzel is rá lehet frissíteni), de az jobban bosszantott, hogy a csatolmánnyal rendelkező emailek bő felénél nem tudja megjeleníteni a csatolmányt normálisan. Mindenáron az email törzsébe akarja tenni és ha valamiért nem tudja, az égvilágon semmi lehetőséged rá, hogy megnyisd.
Az összes többi levelező app amit kipróbáltam egy külön szekcióba teszi a csatolmányokat és nem erőlködik az email törzsén belüli megjelenítésen.
Outlook-ot használom pár napja, ahogy mások is mondták egy teljesen patika levelező (és egyben naptár). Csak sajnos vannak benne reklámok, így még nem tudom meddig marad, mert nem tervezek Office365-öt venni. De tudásban egyelőre teljesen oké amíg nem találok jobbat.
-
SharpSA
veterán
válasz
Szpett #324982 üzenetére
Ajánlom az Airmail-t, azt használom és már jó sok email appot kipróbáltam. Az az évi 3.590 Ft szerintem bőven vállalható, hogy teljes működést kapj, például a levelek valós idejű figyelése. Nagyon jó, hogy a mellékleteknek is van előnézete és arra nyomva meg lehet nyitni a levél elolvasása nélkül. Stb...stb...
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Szpett #324982 üzenetére
Én a [Spark] -ot használom. 2 fiókig megy ingyenesen, némi limimtációval, de ezek engem nem zavarnak. Amúgy szerintem az Outlook is jó alternatíva. Ill. néztem még az [eM Client] -et is, ezzel se volt bajom, csak a design nem jött be végül.
-
sgeza
veterán
válasz
Szpett #294519 üzenetére
Na, amit említettem, hogy van egy programmal Viber üzeneteket androidról iPhone-ra költözést bemutató youtube videó, az működik. Most vettem rá magam, hogy kipróbáljam. Annyi, hogy fizetős (20 üzenetet enged anélkül). A letöltési infó ott van a videó alatt.
Ennyit az okostojás hozzászólásokról, miszerint az biztos kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest