- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
pzstm #300193 üzenetére
14:15 körül be tudtam lépni, végig mentem a processen, majd kiderült, lejárt a céges bankkartyam. Hívtam a bankos kapcsolat, bent volt az új kártya. Elrohantam, 14 50kor leadtam a rendelést 512es kék PMre. Szépet 22 péntek helyett 25 hétfőn érkezett meg. Simán ment az Apple.com csak 14:15 körül nyílt meg 00 helyett, de onnantól stabilan gyorsan ment.
-
-
válasz
pzstm #299388 üzenetére
Most komolyan, ha ez számodra nem baj, mert minden üzenetet angolul kapsz, akkor te kb 1 vagy a100ezerből Magyarországon. De akkor nem magyar bankban van a pénzed, nem magyar hitelkártyád van, nem magyar szolgáltatókkal állsz kapcsolatban, egyszóval nem Magyarországon élsz. Mert mindenkinek, aki itt él, probléma, ha a magyar nyelvű üzeneteket angolul olvassa fel (konkrétan semmit sem lehet érteni belőle, hiába tudsz angolul).
-
válasz
pzstm #298470 üzenetére
"MAgenta1-esként nem tudtam rendelni online mert special kedvezményem van és kiírja ha belépek hogy lépjek kapcsolatba ügyintézővel
"
Nem telefonnal kapcsolatban, a telekom shopjáben: amikor a meglévő csomagomat akarom kiválasztani, hogy azzal rendelnék, akkor egy kis homokórázás, majd egy hibaüzenet, hogy nem sikerült a kedvezményeket beállítani, vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Nálad is ez volt a jelenség?
És akkor telefonon kell rendelni, ha akrnék valamit? -
válasz
pzstm #297672 üzenetére
én próbából rendeltem egyet Aliexpressről 5ezerért, logózott és doboz is jár hozzá
YT review-kban eléggé lehordták, iszonyatosan sérülékeny a karcokra és a dzsuvára
bőrt letörölted nedves ronggyal és kész, itt meg belemegy a szövött anyag barázdáiba... 30ezret biztos nem ér
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pzstm #297061 üzenetére
200-200 volt. Neki nem mondtam le, az én csomagomat módosítottam 2TB-re, létrehoztam a családot, és meghívtam, és megosztottam vele a tárhelyet. Ennyi történt.
Csak, mivel nem mondtam le nála, nem tudtam, hogy most azt megállította-e, vagy sem.. a logika azt diktálná, hogy igen, de ki tudja.. És nem is jött semmi mail erről, h megosztás sikeres, lemondta, bármi.. így nem tudtam.
-
válasz
pzstm #147776 üzenetére
Ohh, ezt nem is figyeltem. Adtam ismét pár nap esélyt a 10.0.2-nek bizonyítani, de még mindig nem akaródzik megszokni, és határozottan zavaró bug-okkal is találkoztam (számomra zavaró), úgyhogy visszaraktam a 9.3.5-öt.
Furcsa, de az Apple még mindig aláírja, pedig már lassan 1 hónapja volt a Keynote és az iOS10 megjelenés is. -
Coulson
tag
válasz
pzstm #147710 üzenetére
Én is WP-ről váltottam. Ott voltam a kezdeteknél a WP7 nagyon tetszett, amire nekem kellett tökéletes volt, majd jött a WP8 és 8.1, de váltottam. Itt is mindent elérek, ami kell. Skype, MS Office...
Nekem is a bevitel az, ami nagyon hiányzik. Ha valamiben, akkor ebben az MS fantasztikusat tett le az asztalra. Próbáltam a SwiftKey-t is, de nem az igazi. Bár a diktálás elég jól működik.
Bár nekem a WP felülete még mindig nagyon bejön. -
nord_
veterán
válasz
pzstm #147710 üzenetére
Grat!
Beállítások - Általános - Billentyűzet: Automata javítás BE.
Az első néhány napban az őrületbe fog kergetni, de utána annyira a kezed alá dolgozik, hogy öröm lesz használni.Home gomb: ugye? Amikor a boltban kipróbáltam, ott is kettesen hagytam a többi nyomkodónak.
-
Newyorker
addikt
válasz
pzstm #145518 üzenetére
szuper üvegfólia előre - hamar meg is jön, ami most absz nem hátrány
sima fóliai hátraNekem ennyi lesz rajt
-
Parson
addikt
válasz
pzstm #144910 üzenetére
Én komolyan nem értem ezeket az embereket. Nekik nem a felhasználói élmény (~leadott teljesitmény) számit, hanem az eröforrás (~felvett teljesitmény) amiböl személy szerint semmit nem érzékel a felhasználás során? Boccs, de lehet bennem van a hiba, amiért ezt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest