- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen kábelt? Iphone 14 Pro-hoz lenne:
-
-
zzola
titán
válasz -secret- #285779 üzenetére
Nem csak nálad. Én elolvasom az üzeneteket, lezárom a kijelzőt, majd utána fél perccel elkezdenek egyesével megjelenni a már elolvasott üzenetek. Ezelőtt meg hetekig nem lehetett eltűntetni értesítést az appról, egyfolytában olvasatlan üzenetet jelzett. Kezd bosszantó lenni, droid szintre csúszik lassan az iOS meg az appok minősége.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz icecave #285728 üzenetére
Hát, nekem minden előfordul mindennel, tuti én vonzom be a bajt, de a CarPlay is hol jó, hol nem, MacBook Pro 16" is fagyott már le munka közben (nem tört szoftverrel), a régebbi iMac-em meg aztán tényleg szeret minden sz@ron strandlabdázni. Ha véletlenül rosszul válaszok le egy WD külső vinyót, vagy egy óráig fel sem ismeri utána... én meg állok ott, hogy nagyon kéne a videoprojekt arról a meghajtóról
Nem mondom, hogy béna az Apple, mert - ugyan nem hiszek semmilyen természetfelettiben - nálam időnként tényleg le tud fagyni bármi... de tényleg bármi. Renault Zoe szoftvere, Fujifilm fényképezők munka közben, stb. -
Mike81
senior tag
válasz Oliverda #285790 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. Már nézem is. Amúgy nem vagyok egy megrögzött Google fan. Pl a térképet alapból utálom. Legtöbbször Waze-t használok de alig várom hogy élesben kipróbáljam az Apple térképét.
Update. Már ki is próbáltam. Ez így tökéletes lesz nekem. Ezer köszönet[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem igazán használtam még a iphone esim funkcióját illetve a dual sim-es módot.
Az lenne a kérdésem, hogy ha az egyik kártya esim a másik fizikai kitudom-e választani melyik legyen az elsődleges adat,hang,sms?
Lehet-e a másodlagos sim-ről sms-t küldeni és fogadni?Bocsánat, ha nagyon alap kérdéseim vannak, vagy ha már volt téma.
Előre is köszönöm a választ! -
Oliverda
félisten
válasz Mike81 #285789 üzenetére
A DeepL-lel meg lehet csinálni, ami szerintem alapból jobban fordít, mint a Google.
Share/megosztás, ott pedig kiválasztod a DeepL-t (miután a listához adtad).
Szvsz alapból érdemes függetlenedni a Google-től, ahol csak lehet. Lassan egy hete használom az Apple Maps-t, ami szerintem több szempontból is jobb és könnyedebben kezelhető, mint a Google térképe/appja. Igaz, akadnak még kisebb hiányosságai is, elsősorban az üzletek információs adatbázisában (pl. nyitvatartás, ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Mike81
senior tag
válasz burgatshow #285788 üzenetére
Ok az értem. De olyan opció nem létezik, hogy ne keljen kilépni állandóan és úgy bemásolni? Pl a képen jelölt helyen az appok közé nem lehet valahogy berakni? [kép]
-
totopad
senior tag
válasz burgatshow #285781 üzenetére
köszi mindenkinek, igazából decemberben lehet lesz egy utam és ahogy néztem a 14PM igencsak jóárban fut arra, igy gondolkodok, hogy a majdani 15 PMULTRAPLUS-t majd ott szerezném be, csak maga a hálózati specifikációk érdekelnének, hogy van-e valami buktató, nomeg a gari.
-
totron
addikt
Töltés, erősen melegedő akksi, önálló restart, meggyötört töltőkábellel - van ilyen tapasztalat? Valójában megvigyázott, csak hát imád foszlani - de hogy zárlatosságig is..? Eddig nem, most igen.
-
Mike81
senior tag
Felteszem itt is a kérdést. Valahogy be lehet állítani azt hogy ha mondjuk kijelölök egy szöveget és ott az opciók között kiválasztható a fordítás akkor ott a Translate-be illessze be a fordítani kívánt szöveget? Mert a gyári fordító nem tud magyarra fordítani ha jól tudom.
Előre is köszönöm a segítséget -
burgatshow
veterán
válasz lugosi #285776 üzenetére
Mas a modem kepessege is, de ebben az esetben rank nezve kedvezobb ertelemben (tobbet tud).
amugy hasznos gyujtes a szifonnal. -
Sza_Sa
senior tag
Csengőhang hangerőt, vagy úgy általánosan a jelzések hangerejét lehet valahogy automatizálni? Megpróbáltam, de nekem nem adott fel találatot az automatizálásban.
Otthon szeretnék alacsonyabb rendszerhangerőt, vagy a munkahelyen magasabbat, kinek hogy tetszik"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Arcképgyáros
Messenger push csak nalam kesik?
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Aktuális készülékek esetén van valakinek tapasztalata thaiföldi vásárlással? Ugyanúgy használhatók Európán belül, mint az itteni modellek és a gari is?
Talán 5S volt a legrégebbi készülék, amiről infót találtam :S
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy azt hol tudom beállítani, hogyha zenét vagy podcastet hallgatok, akkor ne változtassa meg az egész háttérképet a zárképernyőn csak alul maradjon a vezérlő?
-
Cyberbeni
addikt
válasz volvoguy #285770 üzenetére
Legutóbbi nullázástól számolódik, ott van legalul a "Reset Statistics", meg alatta, hogy ez mikor volt utoljára megnyomva.
A szolgáltatód alkalmazásában tudod megnézni, hogy mennyi fogyott az adott számlázási időszakban. WiFi használatot meg a routered tudja megmondani.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Sziaszrok! iPhone 13Pro-n es a legújabb kiadású OS-en hol tudom részletesen megnézni a mobil és WiFi használatot napra hétre hónapra lebontva? Csak annyit látok hogy "Jelenlegi periódus". De az mi? Elsejétől hó végéig?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Gubu0101
veterán
Mint mondtam,igen.Probaltam 4G-n is de ott is ugyan ez a helyzet.De nem csak telekomnal hanem yettelen is ugyan ez van.Azert is fura,mert hazamentem eltunt a VoLTE kapcsolo,kifelejovet meg cseheknel mar elokerult mind 2 szolgaltatonal
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Parson
addikt
Sziasztok, egy belakott iPhone 8-ason szeretnék kompletten apple ID-t cserélni egy már online kreált apple ID-ra, minden telefonon tárolt adat megtartásával és migrálásával az új apple ID alá, mi lenne ehhez a korrekt eljárás és a komplett teendö lépés-lista?
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Bunda555
tag
válasz Fritz Teufel #285752 üzenetére
BMW G20-ban is gond nélkül megy vezeték nélkül a carplay, Fordban meg vezetékkel. Semmi összeomlás vagy ilyesmi. Fejegység szoftver lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Zsolt,72 #285761 üzenetére
Igy mar legalabb tudom,hogy roamingban nem jo.Lehet szukiteni a kort.Megvarom mostmar ezek utan,hogy hazamennyek es otthon is kiprobaljam,ha ugy se jo akkor nalam van a hiba Koszi
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
vargalex
félisten
válasz markknight #285756 üzenetére
Tudtam, hogy ki kellett volna emelnem, hogy a nagy DE-k (Desktop Environment) esetén tényleg csak azt az egy csomagot kell telepíteni és nem kell kézzel semmit csinálnod, de feltételeztem, hogy ha már megnyitod a linket, akkor el is olvasod azt...
Hiszen a linkelt oldalon az is le van írva, hogy minden automatikusan megy, ahogy Shyciii kolléga kis is fejtette neked... Csak leírták a manuális módszert is, ha valamiért mégsem menne (vagy nem lenne gvfs, stb., mert annyira minimalista rendszert használsz).Alex
-
Shyciii
veterán
válasz markknight #285756 üzenetére
Ha elolvasnád amit linkelt, akkor szembeötlene, hogy nem csak kézi mount van, hanem automata is (gvfs). Ez szépen működik a grafikus filekezelőkkel, vagyis rádugod a telefonod usb-n a linuxos gépre, és máris láthatod a tartalmát a garfikus filekezelőkben, ergo nem kell "hákolnod". Simán másolhatod pl a fotókat iphone-ról a linuxos gépedre. A másik irányba értelemszerűen nem megy így, mint ahogy Windows alól sem, de erre is van egy normális megoldás. Én pl linux alatt csináltam röpke 2 perc alatt egy mappát, ami file megosztásként működik, és oda bemásolva azokat a doksikat, képeket stb látom az iphone saját filekezelője alatt, és pl így a képeket át is tudom másolni iphone-ra, meg persze doksikat mindent. És így nem kell sem iTunes, sem 3uTools (ami egyébként tök jó progi Windows alatt), se semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Fritz Teufel #285748 üzenetére
Több különféle autóban használtam már CarPlayt, utólag beépített fejegységes verziót és gyárilag beépítettet is, vezetékeset és nélkülit egyaránt, de összeomlást vagy kilépést még nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Noxy
veterán
válasz Shyciii #285743 üzenetére
Aha. [link]
Uan ez fent van nekem is a PC-n. (Windows)
Már egyszer linkeltem itt, de akinek ajánlottam túl magas labda volt, pedig csak annyira bonyolult mint egy vill..égőt kicserélni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BigBlackDog
veterán
válasz Fritz Teufel #285752 üzenetére
Pedig benne van. Mint ahogy írtam, nálam is segített (illetve más, hasonló szituációkról is tudok). Sajnos kettőn áll a vásár, hiába van jól összerakva szoftveresen az egyik oldal, ha a másik oldal tele van buggal.
-
westcoastog
veterán
válasz mihail38 #285723 üzenetére
Én megcsináltam Garageband-ban, van rá jó tutorial videó yt-on.
(iOS 16) How to set ANY Song as iPhone Ringtone - Free and No Computer![ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz BigBlackDog #285749 üzenetére
Nem kell szerviz, a Merci szalon nem ingyen dolgozik. Régebben velük cseréltettem, de az elmúlt évben ráálltak arra, hogy mindenki csinálja magának. Ha meg mégis hozzájuk ragaszkodsz, akkor fog a cerka.
De nem hinném, hogy a fejegység szoftvere lenne a ludas. Jó, próba nélkül csak hit és nem tény.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
nagyúr
Én ilyesmit nem tapasztaltam, nem lehet, hogy az autó szoftverével van vmi gyíkság?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Fritz Teufel #285722 üzenetére
Az instabilitás alatt azt érted, hogy eldobja a kapcsolatot?
-
BigBlackDog
veterán
Autóval voltál már a szervizben? Nekem a legutóbbi szoftverfrissítés óta (tavaly ősz) nem volt semmi gondom. Előtte nekem is volt havi 1-2 alkalommal összeomlás, vagy anomália.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Kbali #285735 üzenetére
Teljesen jogos a meglátás. Akkor mondom konkrétabban:
Jön az SMS vagy email és az Andoid Auto bemondja, ki a feladó és kikor érkezett az üzenet. Aztán elkezdi felolvasni... magyarul.. régen ezt szépen tudta, most az angol fonetikusan felolvassa, de a számokat már angolul mondja. Be is állíthatom, hogy a kijelzőn megjelenjen egy pillanatra az üzenet értesítés akár egy sornyi üzenet előnézettel.
Aztán jött a csoda: megkérdezni, hogy akrasz-e rá válaszolni. Ha akarsz, akkor diktálsz. És ha kellően egyszerűen fogalmaztál, akkor hiba nélkül visszadiktálta és sutty, ment is a válasz. Két kezed a kormányon, szemed az úton. Azért a múlt idő, mert mint írtam, magyarul most felolvassa az üzenetet, de válaszolni csak angolul tudsz. És ehhez nem kellett támogatott nyelvre állítani a telefont.
Ezzel szemben mit tud a CarPlay? Összeomlik és kilép.... vagy elindul a Waze de nem megy a navigáció, lefagy vagy a CarPlay összeomlik és újraindul. Az üzenet jelzés annyi, hogy SMS vagy Viber vagy email... mást nem lehet megtudni. Igen, ez mondhatni annyira primitív, hogy tényleg nem zavarja a vezetést. Ha nem működik, nem is zavar semmiben Persze, ez csak azért zavar, mert én már használtam a CarPlay-nél és most már az AndroidAutónál is jobbat magyar nyelven. Vagyis az Andoid Auto tudná ugyan azt mint angolul vagy spanyolul vagy franciálul vagy mindegy, csak nem akarják, hogy tudja. Konkrétan le van tiltva.
A CarPlay meg gondolom angolul, spanyolul franciául vagy mittomén tud mindent, ... ha éppen működik Magyarul meg így sem, úgy sem tud semmit.IOX: mire számítottak vajon, hogy azonnal megrendeled vagy nyitod a farzsebet a pussz 15%-ért? Az ilyen kereskedők remélhetőleg kiselejteződnek (mihamarabb).
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
vargalex
félisten
válasz markknight #285739 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, semmi hákolás nem kell hozzá. Egyetlen csomag telepítése (repo-ból) és kész.
Alex
-
IOX
tag
Ezt figyu! XXXL gsm-ben rendeltem i11-et. Visszaigazolás jön emailben, d.u. 6-kor rendeltem. Másnap 13-kor kértem email-ben egy infot, mi is van ezzel az üggyel. Visszajön a válasz, keresni fog egy kollégájuk. Ma felhívnak 5 perce, egy olyan kezdéssel, h az ár az egy tól ár, vagyis kb 1 hónap múlva tudják annyiért adni, mert a gyártótól rendeleik meg közvetlen. Ha ennél sürgősebb akkor más beszerzésből, 5%-al többért lehet egy hét múlva. Amennyiben most kell, akkor 15%-al több az ár. Kis betükkel fel van tüntetve az oldalukon. Ügyes!
-
Shyciii
veterán
Ahhoz képest, hogy semmit nem lehet csinálni Linuxon, ahhoz képest iphoneról tallózom a linuxos notebookom tartalmát, és másolok linux és iphone között képeket, doksikat. Sőt linux alól az iphone filerendszerében is tudok járkálni.
-
Noxy
veterán
A 6S-n még aktívan használtam JB-re live Linuxon a checkra1n.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ezrrl
csendes tag
Sziasztok!
5 hónapos iPhone 13 Pro készülékem van 100%-os akksival ios 16.1 rendszerrel, és rendkívül gyorsan merül, de amúgy ez változó. Lényegében az összes funkciót kikapcsoltam már. Ma például 40 perc Facebookozással 15%-ot merült a készülék alacsony fényerővel. Emellé társul, hogy néha rendkívül felmelegszik a telefon.
Van bárkinek hasonló tapasztalata? Érdemes lenne elküldeni szervizbe?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
vargalex
félisten
Nem kell hozzá 3 mp, hogy megtalálja az ember a választ, csak engem kifejezetten irritál, mikor PC=Windows analógiát használnak... De ez csak az én heppem...
Ahogy egyébként az Apple hozzáállása a saját software-os támogatásukhoz. Pedig azért a BSD alapú MAC OS valljuk be, sokkal közelebb áll a Linuxhoz, mint a Windows-hoz...[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
Oliverda
félisten
válasz icecave #285712 üzenetére
Légyszi te is nyomj rá itt a Me too gombra, hátha lesz foganatja. iPhone-on be lehet lépni tök egyszerűen, Face ID-vel, nem kell külön regisztrálni.
-
Kbali
nagyúr
válasz Fritz Teufel #285722 üzenetére
Az sem mindegy milyen autó - a primitívség pont azért van, hogy csak a legszükségesebb, a vezetési figyelmet legkevésbé elvonó funkciók legyenek.
-
mihail38
aktív tag
Csengőhangot hogy lehet letölteni és beállítani a legegyszerűbben, ingyen és minden mokolás nélkül?
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem szerencsére csak a CarPlay-jel van problémám. Egyrészt elképesztően primitív az AA-hoz viszonyítva, másrész meg brutálisan instabil. És én még az AA-ra panaszkodtam, hogy kiherélték így milyen szr. Pedig, ha tudtam volna!
Ilyen reggelre lemerülés nekem is előfordult egyszer, szerencsémre 1% szufla mellett még ébresztett és utána esett össze.
Ezek kívül a Safarival mérgelődök, hogy nagyításkor nem tördeli be az oldalt. Hát, ez sem lenne standup-os feature pedig.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
ERipley
tag
Sziasztok! Ha lehet egy villámkérdésem: - Parancsok app tud mobiladat statisztikát nullázni havonta 1x? (és ha igen, hogyan? )
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
Gubu0101
veterán
válasz adika4444 #285715 üzenetére
Ez ellen legalabb lehet tenni.En ki is kapcsoltam egyenlore.Ez is eleg random lehet az a kerdes mi okozza.Remelejuk jeleztek mar paran es kijavitjak.Nekem eddig nem jott elo,de nem is kiserletezek,mivel a telefonon van beallitva ebresztes es ha lefagy nem kell munkaba menni
-
Micsurin
nagyúr
Létezik, hogy a notch alatt melegszik a telefon? Megint a fölött vált fel buborékosra (kamera szigetnél telibe) a Spigen GlassTR, nem értem por zsír szösz mentesen ment fel, ez a második ami előadja ezt eddig sose volt vele bajom ezeket használtam a 12minin is
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Topikgazda
Este szokás szerint ráraktam töltőre a 14 pro max-omat. Most reggel leveszem, se kép se hang, nem kapcsol be, tégla az egész. Töltőre dugva sem reagál. Rákerestem, így sikerült bekapcsolni: [link]
Boot után 80%-on állt, szóval valamikor akkor lehetett para, amikor 80-on álldogált a optimalizált töltés miatt. Ahogy a videóból meg a netből is kiderül, nem egyedi eset.
Bár régen sokáig hangoztattam én is, hogy azért jöttem mindig vissza kis droidos kitérő után, mert az iOS mennyire stabil, azért az utóbbi pár évben az Apple mindent megtett, hogy ez ne így legyen...Persze, azóta nem próbáltam a másik oldalt, ki tudja ott mi megy
Nem, nem akarok ezzel semmit generálni, csak leírtam!A lényeg, hogy mivel a net alapján nagyon nem egyedi eset, van rá megoldás, be is linkeltem fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz burgatshow #285706 üzenetére
Mit?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Dika22
tag
Sziasztok! Iphone 12-m van két hete. Vezetékes, 20wattos töltővel szoktam tölteni. 80%-ig egész jól tölti, viszont utána, ha nyomogatom töltés közben, és elég jól melegszik, így viszont alig tölt. Ios 16-osra frissítve. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy töltés közben ne is nyúljak hozzá? Köszi a segítséget! (És bocsánat a tudatlanságomért, kezdő Iphone-os vagyok)
"Samsung s24 ultra®
-
-
general
addikt
Ha HDR beállítással rögzítettem videót a telóra, utólag lehet SDR-t csinálni belőle, hogy nem HDR képes képernyőn is értelmezhető legyen a videó és ne égjen szanaszét?
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
a legnagyobb kölök 10 lesz a nyáron, és mindenféle felindulásból kapna egy valamilyen iPhone-t (állandóan bekapcsolt lokátor funkcióval).
Gondoltam addig létrehozok neki egy Apple fiókot, de az istenért sem sikerült. Felhívtam a Support ingyenes számát, de mivel 17:00-kor tárcsáztam, közölték, hogy már hazamentek.
Próbáltam a telón létrehozni a Beállítások\Család\+\Fiók létrehozása gyermek számára menüpont alatt, de ez egyszerűen nem akar működni!
Kitöltök mindent (név, születési dátum), rákattintok, hogy Nagykorúság megerősítése, ami átvisz egy Szülői jóváhagyás oldalra, ahol meg kell adnom a bankkártya adataim, és itt kezdődnek a bajok!
1.) A kártyaszámot be lehet olvasni kamera segítségével, és be is olvassa, de nem kezd vele semmit, nem írja be se a kártya számát, sem az érvényességet, sem semmit - 2 kártyámmal is próbáltam.
2.) Kitöltöm kézzel, de mikor rákattintok, hogy Kész, akkor közli, hogy Hiba, próbálja később. Reggel óta próbálgatom, de most adtam fel (de a support már alszik).Van bármi tippetek azon kívül, hogy holnap hívjam a supportot?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Fritz Teufel
addikt
Nem akarom elkiabálni, de akkor ma eddig mindent megoldottunk?
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest