- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
general #277905 üzenetére
Mert az ios ilyen amióta létezik,kérdezd a fejlesztőket miért nem engedik a dolgot.
És nem,nem tudod se a zenéket,se a videókat (filmek) ide-oda beimportálni a belső tárhelyről,akkor sem ha tótágast állsz.Ez ilyen,meg kell ezzel barátkozni ha iphonet/ipadet használsz.
Ha külső forrásból kell a zene/film/hang,akkor kell a mac/pc és a megfelelő program (3utools,iTunes,iMazing,stb),nincs alternatíva,nem tudod megkerülni a dolgot. -
col
addikt
válasz
general #277905 üzenetére
Figyelj.
Ahogy a nejem mondaná erre a kérdésre: "Mert csak!"
A fentebbi hozzászólásban és már előtte is sokan leírták, többször is:
"A zene appba soha nem lehetett közvetlenül sem importálni, sem pedig kiexportálni mp3-t."
Ennyi, és a már korábban leírt módszerekkel lehet felvenni hangfájlokat oda.Inkább továbbra is olvasnám a tokok, fülesek, fóliák, töltők és hasonló dolgokat - bár az sem egy élvezet -, mert ez már nagyon unalmas
-
Noxy
veterán
válasz
general #277889 üzenetére
Az eredeti felvetésem az, hogy hogyan lehet beimportálni bármilyen mp3-at a Zene app-ba, ha a fájlt üzenetben, Airdroppon, e-mailben stb. kapom?
Sehogy. A zene appba soha nem lehetett közvetlenül sem importálni, sem pedig kiexportálni mp3-t. Magyarul, nincs ott sehol a zene app a fájlmegosztásnál. Kivéve az Apple GarageBand app.
(Think different) logikával, hogy mindent VEGYEK MEG, azért sima disznóság.
Aki pénzben jobb mint észben, az meg veszi.
Aki meg "másképp gondolkodik" az megtanulja, hogy az iOS-n hogy lehet Airdroppon, e-mailben stb.. kapott mp3 fájlt megosztani (iCloudDrive, GoogleDrive, Dropbox, OneDrive, Box, stb..) MAC-ra vagy PC-re, és hogy lehet ezt a zene app-ba berakni.
iTunes, 3uTools, stb..Ennyi. (amúgy ott van a topik összefoglalóban, de ahogy most néztem már módosításra szorulna, de a lényeg bent van.) -
válasz
general #277894 üzenetére
“Az Apple nem a jogi oldalakat védi, ezt mind tudjuk, hanem mindenből k**va sok pénzt akar.”
Az első felével most nem akarok vitatkozni, mert szerintem ezt ennél bonyolultabb megítélni, a második felével kapcsolatban viszont azt gondolom, hogy van egy gyártó, amelyik abból él, hogy termékeket és szolgáltatásokat ad illetve közvetít pénzért. Hogy ez a gyártó nem fektet túlzottan nagy energiát, időt és pénzt abba, hogy az általa kínált fizetős szolgáltatások ingyenes alternatíváját nyújtsa, azt logikusnak tartom, persze jobban szeretném én is ha minden is ingyen lenne, de megértem a logikájukat. -
umfrider
senior tag
válasz
general #277889 üzenetére
Az a baj, hogy jogi szempontból minden, ami nem gyári, vásárolt, eredeti, az hamisítvány. tehát, ha pl egy fodrász üzletben szól a rádió és megfizetik utána az Art is Just-ot, viszont te felveszed azt, majd használod, az sajnos "warez".
Szerintem az Apple erről az oldalról közelíti meg és zárja rövidre a lehetőséget, így teret nem adva az egyszerűségnek.
A problémát természetesen értem.
-
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
general #252285 üzenetére
Szerintem bármelyik komolyabban vehető média player alkalmazás (VLC vagy nPlayer, utóbbi biztosan, sőt tud hálózatról is letölteni tartalmat) tud ilyet.
Az hogy, az Apple gyári lejátszója nem tud, az egy dolog, a szám másolásos kérdésedre pedig szintén megvan a válasz, de az egy nagyobb lélegzetvétel lenne. Dióhéjban, architektúrális kialakítás miatt nincs rá mód, bután, pendrive módjára rámásolni.
Szerk.: vagy lásd #37332.
-
bnorci71
addikt
-
malnabokor
senior tag
válasz
general #236802 üzenetére
Igen, ugyanúgy, ahogyan a saját csengőhangot is be lehet állítani.
Ezt a leírást követtem: link
Gyakorlatilag kivágod a tetszőleges 40 másodperces részt Audacityben, exportálod m4a formátumban, a kiterjesztést átírod m4r-re, és iTunes-ban átmásolod a "Hangok" részhez.Ekkor már meg fog jelenni a telefonodon is a csengőhangoknál (és ezt be is tudod állítani ébresztőhangnak).Kicsit macerás, de legalább lehet
-
tuzpenge
őstag
válasz
general #229851 üzenetére
Szerintem engedd is el ha jót akarsz és nem akarsz egyedi kinézetet a használhatóság rovására és elveszíteni a felhasználói élményt....ez minden alkalommal egy shortcut-ot indít el ami idő mire lefut, utána bezárni, stb...Szerintem rémálom azért cserébe hogy nem gyári kinézete lesz. Mondjuk ez az én véleményem, lehet neked bejönne.
-
herdsman12
őstag
válasz
general #213887 üzenetére
Kipróbáltam a sima átnevezést, de semmi eredménye, mert az összes nevezett program a médianfóból dolgozik, így az átnevezett számokat is eredeti címükkel mutatja.
Használható megoldás az lett, ha (Linux) VLC médiainfót szerkesztettem (név és sáv sorszám) majd mentettem, ez számonként pár másodperces akció. A csak név megadás nem 100-as, mert ezt nem minden lejátszó kezelte rendesen.
A PlayerXtreme lassan felejtős az agresszív reklámok miatt, az AcePlayer sokoldalúbb, de talán gyorsabb a foobar200 hálózat kezelése.
A VOX felhasználókat is erősen terelik a (drága) fizetős megoldás felé, de a free változat is elbír az ilyen saját elnevezésű zenékkel.
Röviden, ha zene lejátszáshoz kell DSP manager és hálózat elérés, akkor foobar2000, amennyiben nem gond a felmásolás és az előbbiek hiánya, akkor VOX, de az AcePlayer egyéb médiák elérésére is jó.
Biztos van más megoldás is, csak azokkal még nem találkoztam. -
herdsman12
őstag
válasz
general #213853 üzenetére
Másolásra, mentésre, szinte bármire (Win) 3uTools, maszek zene lejátszásra megpróbálnám a VOX playert (ez csak a felmásolt zenéket kezeli), hálózatos elérésre a foobar2000-et próbálnám. Lehet tovább is bonyolítani AcePlayer és PlayerXtreme alkalmazásokkal és még tuti van pár hasonló.
Nagyjából csak a maszek zene lejátszást nem próbáltam a fentiekkel. -
válasz
general #209335 üzenetére
Az ios-ban ezt úgy találták ki, hogy a Fotók appban tárold a fotóidat, és a fotókhoz hozzáférni akaró appok is ott keresik őket.
Értem egyébként, hogy mit akarsz megcsinálni, és nem is rossz ötlet, hogy így tulajdonképpen backupként használod a Fájlokba felmásolt fotókat, mert így nem kell szinkronban tartani őket a telefonon, és ott nem foglal tárhelyet, tehát a telefonról törölhető.
Azt gondold meg esetleg, hogy ha az icloud fotókönyvtárat úgy használod, hogy nem az eredetik megőrzését kéred a telefonon, hanem oda csak egy optimalizált (gyakorlatilag thumbnail) képet tesz a telefon, akkor a Fotók-ból eléred az összes képed, minimális tárhelyfelhasználás mellett. Így amikor egy appnak (vagy akár köztük magának a Fotóknak) szüksége lenne az adott képre, akkor töltené le. Ez akkor is így van, ha a Fájlokban használod, tehát a két lehetőség nagyon hasonló, az optimalizált verzió telefonon tartása csak egy kicsivel több tárhelyfogyasztással járna a telefonon.
-
faki_
senior tag
válasz
general #209257 üzenetére
Ott van a kép mentése lehetőség, ha lejjebb mész (a megosztás ikon után). Egy és több kép esetén is működik. Egyébként, ha PC-n egyből az "iCloud-Fotók"-ba töltöd a képeket, kikerülhető ez a plusz megosztás, mentés folyamat.
-
talamasca
senior tag
válasz
general #196591 üzenetére
Ez még mindig egy hülye limitáció sajnos.
Régen még az eltárolt (pl. weboldal) jelszavakat sem tudtad megnézni, legalább ott már előrelépés van.Valószínűleg egyébként azért lehet a limitáció, mert az iOS 11 óta Apple eszközök között megoszthatod a WiFi jelszót, de mondjuk pl. egy céges környezetben megosztják veled, használod amíg ott vagy, mégsem tudod továbbadni a jelszót, mert te sem tudod.
-
-
univerzita
addikt
válasz
general #161446 üzenetére
Minden attól függ hogy hogyan van beálítva a iCloud. Ha telefonon bekapcsolod a iCloud -fotókönyvtár akkor a képek iCloud -ba és telefonon is rajta lesz. Ha bekapcsolod a iPhone tárolójának optimalizálás akkor a telefonon a képek kisebb felbontásban lesznek,a iCloud - ba eredeti ben. Ha törlöd iphoneról akkor törlődik iCloud - ról is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
general #161438 üzenetére
iOS alkalmazások topik.
Mindent a maga helyén plz. -
tboldi
nagyúr
válasz
general #161433 üzenetére
a gyári naptárnak van olyan nézete, ami a macbookon látható? négyzetrácsos, benne a programok. az nagyon kéne
Bár itt is van MacBook, nem tudom, pontosan melyik nézetre gondolsz (heti vagy havi, gondolom). Bal felül tudsz "visszalépkedni" a naptárban, illetve ha elforgatod a telefont, akkor is egy heti nézetet kapsz.
-
szekra
addikt
válasz
general #161421 üzenetére
Beallitasokban a Hangok menüben van lehetőséged megadni a csengetes hangerejet, ha nem pipalod be a gombokkal való állítást akkor fixen az marad es a hangerő gombokkal az értesítések hangerejet tudod állítani. Értelemszerűen ha bepipalod akkor a hangerő gombokkal is tudod állítani a csengetes hangerejet.
De most olvasom, hogy mit kerdezel, bocsi felreolvastam.. Csengetes és riasztasok hangerejet nem tudod külön állítani. A fenti az aktualis média hangokra van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
general #161421 üzenetére
Ilyen alap dolgokra választ ad iPhone használati utasítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest