- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci43
senior tag
Én már kibírom szeptemberig. Mindig is fáztam a bétáktól, még a publikustól is. Majd ha letisztul, bugmentes lesz, akkor felteszem.
-
HARDVERAPRÓD
válasz kakuk.tamas #265995 üzenetére
Nálam eddig rendben az appok is
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kleinguru #265991 üzenetére
Nekem (betaval) a CIB app az első nap ment, utána f*sta össze magát, pedig frissítés se volt…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
atiska007
senior tag
Hogyan lehet Wallet-ből koncertjegyet eltávolítani?
Próbáltam Beállítások->Walletből, ott nem látszik, csak a bankkártyák.
Wallet-et indítva látszik, de a ... opciónál nincs eltávolítás, csak Suggest on lock screen kapcsoló van (angolul használom, nem tudom mi a magyar megfelelője)...Mittudomain!
-
sharp4
őstag
-
addikt
válasz sharp4 #265990 üzenetére
Üzenetek fagyott ki egyszer (mintha fordításban oldottam volna fel)
myRaiffeisen és CIB app nem megy,
YettelTv nem megy fektetett módban,
mást nem vettem észre.A fektetett módban a feloldás zseniális, illetve érezhetően gyorsabbnak tűnik a feloldás.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
Topikgazda
válasz TechN7ne #265988 üzenetére
Nem kötelező használni, meg tudod simán csinálni olyanra, is mint most van. Az meg, hogy az értesítések aluljól felfelé "közlekednek" külön örvendetes. Ahogy az is,hogy a spotlight keresés elérhető a dock ikonok felett egyből és a bill felett van egyből a keresősáv, mint Safari esetén is.
-
Topikgazda
válasz TechN7ne #265985 üzenetére
Ezt mintha minden évben bejelentenéd, mégis mindig veszel.
Amúgy meg mivel már annyi funkció van minden felé, nem nehéz “közelíteni” ahhoz, amiben eleve több van. Az Apple annyit csinál hogy akkor vezet be egy-egy dolgot amikor meggyőződik róla hogy az működik. Plusz természeten figyel arra hogy óvatosan adagolja őket, hogy jó sok évig legyen mivel előrukkolni. Ez ilyen. -
addikt
Botrány rosszul néz ki az óra karakterkészlete, ráadásul változtatni sem tudom. Kinél ment ez így át…
-
kakuk.tamas
addikt
Ha valakinek valamelyik app nem nyílik meg beta alatt (pl Whatsapp…)
A Beállítások-Nyelv és régió-Előnyben részesített nyelvekhez hozzá kell adni az angolt, majd a Beállítások-Whatsapp alatt a nyelvet angolra állítani.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Pyttawrx #265980 üzenetére
A CIB mobilbank is ment az elején, mostmeg már meg se nyílik… Már mindent végig zongoráztam, de semmi…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz INGJOKE #265975 üzenetére
Én is felraktam a beta-t a WWDC után azonnal, de kezdem megbánni.
Ha valakinek van Apple Watch-a, nem ajánlom neki…
Az értedítések hol megjönnek, hol nem az órára.(azon is a béta fut)
Egy idő után az alkalmazások elkezdenek crashelni, vagy meg se nyílnak.
A Music képes totál lehallni, ami csak telefon restarttal javul meg.
10ből 9szer befagy az adott alkalmazás, ha értesítésre böksz.Soroljam még?
Amúgy a Watchos béta is jó, tetszik az új értesítés megfelenítése.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
-
nord_
veterán
-
sharp4
őstag
-
addikt
válasz Tewe013 #265966 üzenetére
Általában a véleményedre, hogy mennyire stabil.
Ha esetleg banki appokra vonatkoztatva is van tapasztalatod (Raiff, Cib, N26, (Curve)) az is nagyon érdekelne (emlékeim szerint a raiff nem engedélyezi a számára ismeretlen verzió való futtatást).
-
Gyula21
friss újonc
Sziasztok!
4 napja vettünk egy iPhone 12 mini telefont. A mai napig tökéletesen működött, azonban reggel óta folyamatosan keresi a hálózatot, még akkor is, ha nincs benne SIM kártya. https://support.apple.com/hu-hu/HT208733 ugyanez az üzenet jelenik meg, végig is csináltuk az újratelepítést, de semmi nem változott. Valaki tapasztalt hasonlót, mi lehet a megoldás? -
Parson
addikt
válasz xhege #265961 üzenetére
Az iPhone 11 (2019) elött van még 2 generáció - iPhone 8 / X (2017) + iPhone Xr / Xs (2018) - ami most megkapja az iOS16-ot...
Ha minden évben egy- egy generáció esik ki az új SW alól, akkor nem kap új iOS-t:
- 2023.09-töl iPhone 8 / X
- 2024.09-töl iPhone Xr / Xs
- 2025.09.töl iPhone 11Persze mindez csak szimpla feltételezés.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Szabi®
addikt
válasz Griff55 #265959 üzenetére
Én is gondolkodtam anno, hogy jobb lett volna-e megvenni egy 13 Pro modellt, de végül sima 12 mellett voksoltam amikor olvastam róla teszteket. Nagyon fluid az is, képet ha 10-et csináltam eddig akkor sokat írtam, és nem mobilon élem a social life-om, így viszonylag tényleg csak akkor van a kezemben, ha kell. Sztem simán szokható a 60hz. Én a fényerő miatt voltam nyűgös párszor, az lehetne acélosabb ...
-
KZP
őstag
válasz kleinguru #265960 üzenetére
Szia!
Nekem fent van a 15.6 béta 2, ha erre gondoltál. Működik rendesen minden általam használt alkalmazás. A béta 1-nél eléggé merült a telefon, de ezzel most teljesen jó az üzemidő. Lassan várható a béta 3, mert már 8 nap eltelt a mostani kiadása óta.Ha a 16-os bétát kérdezed, azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Van már valakinek 13pm esetén tapasztalata az új beta rendszerrel
Legutóbb eldöntöttem, hogy nem bétázom, de kíváncsi vagyok
-
Griff55
senior tag
-
CharlieDrop
veterán
válasz kakuk.tamas #265947 üzenetére
ja, tényleg, csak a WiFi és a BT kapcsol vissza másnap...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
lsebestyen
addikt
válasz MasterMark #265949 üzenetére
"Egyébként nem szegény funkciókban, csak amit akarsz nem biztos hogy úgy kell elérni mint arra androidos szemlélettel gondolsz. "
Ezt aláírom. 1 hónapja használok iPhonet, előtte Android, lényegében amióta létezik. Őszintén szólva ennyi tip and tricks videót még sosem néztem, mint az elmúlt hetekben. De csomó olyan hasznos dolgot találtam, amit ismerőseim nem is tudtak, pedig jó ideje iOS-t használnak. Persze pár dolog hiányzik, de nem éltem meg tragédiának a váltást.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
A Vezérlőpultban a Connections gyűjtemény ikonjainak módosítható valahogy a sorrendje, vagy idővel előrébb rakja automatikusan a gyakran használtakat, vagy be van betonozva, hogy a 6 ikon (Repülőgép, WiFi, Bluetooth, Hotspot, Mobilnet, AirDrop) milyen sorrendben van?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
burgatshow
veterán
-
őstag
ami engem sírba visz az android után, hogy nem lehet beállítani, hogy bizonyos linkeket bizonyos appok nyissanak meg. tehát pl a redditnél erőltetni a safarit, vagy halál béna gyári reddit appot, miközben 5+ darab sokkal jobb reddit app van az appstoreban. próbáltam az openerrel, de az is csak a share-en keresztül, plusz kattintások árán megy. francnak van appstore, ha az oda fejlesztett appokat aztán csak ilyen bizarr kerülő megoldásokkal lehet használni. akkor már legyen mindenre 1 gyári app, amit az apple fejleszt, aztán kész
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz Griff55 #265948 üzenetére
3 napja lettem iphone user, nekem a megszokást nem is a szoftver nehezíti hanem a képernyőfrissítés gyakorisága. Tudtam, hogy nem 120hz a kijelző, olvastam róla de megtapasztalni a 144hzről 60ra visszalépést elég fájdalmas. Apple watch series 7et is vettem és egy 3.generációs airpodsot, ezeknek az integrációja nagyon jól megoldott. A carplay jobb mint az android auto. Azért nálam a Mi 10T még az asztalon marad
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
MasterMark
titán
válasz Griff55 #265948 üzenetére
Hát pont ezért kicsik a fájlok, mert nagy hatékonyságú. A HEIC kb. a fele a JPG méretének.
Egyébként nem szegény funkciókban, csak amit akarsz nem biztos hogy úgy kell elérni mint arra androidos szemlélettel gondolsz. Inkább kérdezz és akkor lehet segíteni ezekben.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Griff55
senior tag
Sziasztok!
Teljesen apple szűzként vágtam bele ájfónos életbe egy iphone 13-mal.
10-11 év androidos használata után nagyon furcsa és sok helyen funkciókban szegény, ami korábban sokkal kényelmesebb volt, nem mindennek egyértelmű az elhelyezése.A kérdésem viszont inkább a kamerát érintené. Miért csinál ilyen borzasztóan alacsony méretű file-okat? Egy fotó 2-3 MB. Ez egy premium 12 megapixeles telefon esetében nagyon kevés. Ránagyítva a vonalélesség se acélos szerintem. 4 évvel ezelőtti androidos telefonomon valahogy élesebbnek hatnak a képek vagy nem is tudom..
Van erre valami eldugott beállítás?
Formátumoknál a nagy hatékonyságú van beállítva, de semmit nem számít.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
kakuk.tamas
addikt
-
veterán
válasz CharlieDrop #265944 üzenetére
?
aztán vissza kapcsol automatikusan? Éjfélkor vagy mi? -
veterán
válasz kakuk.tamas #265939 üzenetére
Kell egy kis trollkodás is néha, csak a hangulat véget.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz INGJOKE #265938 üzenetére
Szegény munkatársaim nem tudják miért verem a fejem az asztalba. Ez fájdalmas volt.
Akkor a wifit kapcsold ki, és próbáld megnyitni a prnhub-ot.
De egyébként igen, teljesen lekapcsolja a mobilnetet. (De a repülőüzemmód is )
-
veterán
válasz burgatshow #265937 üzenetére
Nem tudom wifin van itthon a telefon...
-
CharlieDrop
veterán
válasz burgatshow #265846 üzenetére
Annyival módosított, hogy az A8 2magos, az A8X 3 mag és 100MHz-vel gyorsabb magonként, több L1 és L2 cache is van, inkább RAM korlátokra gondolok...
Ellenben az 6S-ben már A9 van, és ott már 2,2GHz feletti tempóval.
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
veterán
Megyünk külföldre (Montenegró) nem tudom még mennyi netem lesz és milyen, ha lehúzom a CP és ott rányomok a mobilinternet jelre, akkor teljesen kikapcsolja?
-
MODERÁTOR
válasz Krisztián980 #265926 üzenetére
Szia, nekem van tartaléknak egy 6s Plus, a méretet leszámítva ugyanaz ahogy néztem. Az a mindennapi dolgokra, email, böngészés, üzenetek, navigáció, zene, teljesen jó. FB és messenger nincs rajta, azt nem tudom megmondani. Egy akkut érdemes benne cseréltetni, és szerintem első telefonnak megteszi, de arra készülj hogy szerintem max jövőre cserélni lesz érdemes.
Ha picit hosszabb távban gondolkoztok - nem tudom a költségvetés mennyit szán rá - akkor én inkább egy iphone 8-at néznék, de ezt tényleg teljesen vakon mondtam, nem tudom, hogy mekkora a difi a kettő között a használtpiacon. -
Sungoo
addikt
Még annyi, hogy az IOS16-ot nem kapja már meg, illetve már a I7 sem.
-
divan
őstag
válasz MasterMark #265929 üzenetére
Megvan. Kapcsolóvezérlésnek hívják magyarul, és az oldalsó gomb 3-szori megnyomásával kapcsol be.
[icecave] -
addikt
Facebook, messenger, viber insta (ebben mondjuk nincs tapasztalatom) működik vele. Akksit érdemes cseréltetni benne, mert nem egy akku bajnok.
Gratulálok, hogy sikerült eddig kihúzni saját telefon nélkül
-
Krisztián980
csendes tag
válasz divan #265925 üzenetére
sziasztok egy 6s mennyire állja meg a helyét még ma is mint telefon ? (messenger, discord, instagram, tiktok) Kislánynak lenne (nem is olyan pici most tölti a 14-et). Első telefonnak. Drágábbat nem szívesen vennék mivel láttam mi lett a tablettel amit tavaly kapott (darabokra törte)
Krisztián
-
divan
őstag
Mert jelszót is kér a telefonszám mellé, azt meg nem adnak. Vagy lehet nem ugyanarról az appról beszélünk? MyVodafone
-
félisten
-
burgatshow
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani Apple ID-ra és iCloud fiókra, e-mailre a kétfaktoros azonosítást?
-
zodo
nagyúr
Nincs gyár mobilnet adatforgalom app amin beállítható a keret, időszak és nyomon követhető a hátralévő mennyiség?
Alkalmazás/elhasznált mennyiséget megtaláltam de az nem az igazi.
-
őstag
I13 telom masszivan vizhangzik carplayyel, mi a megoldas ellene?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
monster95
tag
Közben meg oldottam,eszközkezelőben frissíteni kellet
illesztőprogramot. -
monster95
tag
válasz szabonagyur #265908 üzenetére
Usb kábel-el minden rendben mert ipadel működik rendesen.Igen próbáltam úgy is ahogy írod.Az a furcsa telót fel se ismero a pc.
-
félisten
-
monster95
tag
Igazából gép se ismeri fel a telót és nem tudom mi oka ennek.Szerintetetek?
-
monster95
tag
válasz kakuk.tamas #265905 üzenetére
Nem is írja ki hog megbízható vagy nem megbízható.Nem tudok választani.Máskor mindig ment.Most hirtelen nem.Ipaden rendesen feldobja hogy megbízható vagy nem.Illetve rányomom telót gépre pittyan is hogy rajta van csak se 3utools se itunes nem mutasa.
-
-
feddel
senior tag
válasz CharlieDrop #265902 üzenetére
Köszi
-
monster95
tag
Sziasztok
Miért van az hogy a Iphone 13 Pro Maxom nem ismeri fel a 3utools se Itunes.Rákötöm gépre a telót és csak ezt írja ki hogy Connecting idevice.please wait.Nem történik semmi.
Ipadel tökéletesen működik minden. -
feddel
senior tag
Ha valakivel be van állítva hogy láthatjuk egymás helyzetét (telefonját, óráját…) akkor a másik fél tudhatja hogy megnéztük a lokátorban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest