- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
redbiro #308525 üzenetére
Köszi, most kikapcsoltuk (egyböl azonositotta is magat a halozaton, és természetesen ujra kapott uj MAC-t - vagy az igazit kapta vissza, szoval most allithatom ujra be, de ha cserébe ezek utan igy marad, akkor egye fene
Mikor jelent ez meg benne, mert biztos vagyok benne, hogy a vasarlas utani idöszakban még nem volt ilyen (vagy ha volt, akkor alapbol ki volt kapcsolva...)
Köszi még 1x! -
burgatshow
Topikgazda
válasz
redbiro #277824 üzenetére
Csak aztan az osszes idejon hoborogni, mert senki nem forditja le neki szajbaragosan, meg nem erti, tudja stb.
Ez kb. olyan, mint amikor a Suzukis topikban hoborognek hogy az auton nincs magyar nyelv, pedig hat MAGYAR AUTO (amugy nem az) MUSZAJ LENNE. Mert a hulyeje nem tud 10 szot megtanulni, ha mar tobb nem megy. -
Imi1981
veterán
válasz
redbiro #270234 üzenetére
Azért jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül. Ami nagyon tetszik a teljesen sík kijelző amin minden üvegfólia tökéletesen felfekszik /tapad teljes felületén. Végre vissza hozta ezt divatba az Apple mert azóta több gyártó is követi. Szép a kijelző (bár az olcsó üvegfólia eléggé ront rajta.Homájosít picit és nagyon csillog) és nem túlszaturált. A fényerőt nem érzem 1100 nit-nek de lehet az olcsó üvegfólia miatt mert nagyon tükröződik. A hangja nagyon jó és a sztereó nagyon jól hallatszik! Minőségi az egész telefon kívülről. Billentyűzetet én már a shiftkey billentyűzetet használom mert a gyári nekem nem adott javaslatokat és anélkül lassan írok. De azért ez sem olyan mint droidon de sokkal jobb mint a gyári.
Gesztusvezérlésben az nem tetszik, hogy nem mindig van vissza mozdulattal és az sem kényelmes ahogy van. A lényeg,hogy már egy kicsit jobban kezelem mint 1 órával ezelőtt. Lehet szép lassan kibékülünk 🙂.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest