- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
-
lorcsi
veterán
I13 mini
fotozasnal van arra lehetoseg,h 2-10 mp-vel kesobb lője el a fotot ?
kesleltetest beallitani ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
herdsman12
őstag
válasz badacsony #265095 üzenetére
Galérián kívűl még honnan szeretnél háttérképet válogatni?
Képről beszélünk, ott a helye.
Az iOS-en “leginkább” minden alkalmazás a saját állományait kezeli, gondolom az AirDroid saját mappájában találod az azzal kezelt dolgokat.
Gyári fájlkezelő eléri a szerveredet.
A Readdle féle Documents nagy segítség saját gép, felhők és egyebek kezelésében. -
badacsony
őstag
Egyéni hátteret csak a galériából lehet beállítani? (3uTools is - mint wallpaper - ide enged képet feltölteni.)
AirDroiddal felmásolt doksik egy Documents nevű mappába kerülnek. Ez hol található a telefonon? (Fájlkezelővel nem látom.)
A gyári Fájlok alkalmazással tallózható "Saját iPhone-on" elemei milyen módon vihetőek át PC-re?iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Buckey
őstag
válasz trebrona #265092 üzenetére
Köszönöm!
És van előnye (fogyasztás vagy bármi), ha csak eSIM-et használok fizikai SIM helyett?[#265093mazsiii92] , ha van SIM, akkor be tudok lépni az iCloud-ba, de ha nincs SIM, akkor hogyan? Vagy eSIM-et úgy is lehet hozzáadni, ha még nem vagyok belépve az iCloud-ba a telefonon? Vagyis van eSIM, de még nem adtam hozzá a telefonhoz (magyarul nem tettem be a fizikai SIM-et).
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Buckey #265091 üzenetére
Mint már írtam: Email címmel is be lehet lépni, nem csak telefonszámmal.
Ilyenkor is csere. Legenerálsz egy új kódot a webes felületen, azt beolvasod az új telefonnal. Így lesz új eSIM-ed az új telefonban, a régi pedig megszűnik.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Buckey
őstag
válasz trebrona #265090 üzenetére
Ezt értem, de ha már van eSIM-em, a telefon darabokra törik, be sem lehet kapcsolni, akkor az új készülékbe hogyan tudok belépni? Mert, ha jól tudom, a telefonszámra küldik a telefon belépéséhez szükséges kódot. De ahhoz előbb az eSIM-et kellene rögzíteni a telefonba. Vagy nem jól gondolom?
-
Buckey
őstag
válasz trebrona #265087 üzenetére
Az eSIM cserével nem lenne gondom, csak mi van akkor, ha a készülék (Iphone) használhatatlan lesz? Az új készülékbe (szintén Iphone) hogy lépek be? Hogy kapom meg a kódot? Vagy irány a Telekom, fizikai SIM kérése, belépés az új telefonba, majd váltás megint eSIM-re?
[#265089kory24] , nem az a kérdésem, hogy lesz eSIM-em és hogyan kell aktiválni, hanem az, mi van akkor, ha gubanc lesz, és az új készülékbe kellene belépnem.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
-
Buckey
őstag
válasz Sys85 #265084 üzenetére
Rendben, köszönöm, akkor nekem sem lesz eSIM. Mert akkor ennek így semmi értelmét nem látom. Pedig azt hittem, hogy ha nincs SIM a készülékben, akkor azért az iCloud-on keresztül be lehet lépni PC-n, vagy a Telekomot meg lehet "kérni", hogy e-mail címre küldje a kódot. De ezek szerint ez még elég gyerekcipőben jár!
-
veterán
válasz Buckey #265083 üzenetére
Én állítottam vissza mentésből,de az esim adatai nem voltak benne.
Beugrottam telekomhoz és kértem simkártyát,az volt a legegyszerűbb (ugye sim hiányában nem volt hova megjönnie a telekom belépési kódnak,így nem tudtam új esimet generálni otthon).
Kipróbáltam az esimet mert miért ne,de újra nem fogom.
Sok haszna nincs úgy hogy nem dual simezek,cserébe ha valami van (pl amikor szervizbe kellett vinnem),akkor mehettem be simkártyáért a Telekomhoz,mert a “backup” telefon nem tud esimet.Akkor már egyszerűbb kikapni a kártyát és átrakni.
Ha nem dualsimezel akkor szerintem felesleges az esim,semmi plusz előnye sincs. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Egy hete vagyok Iphone-os, eddig nagyon bejön.
Olyan kérdésem lenne (amúgy már kérdeztem a Iphone 13 topikban is, de még nem jött válasz, hátha itt), hogy most fizikai SIM van a telefonban, és szeretnék (csak úgy, egyenlőre) átváltani eSIM-re.
Viszont, ha netán gyári visszaállítást kellene csinálni, mi történik az eSIM-el, kitörlődik, vagy meg lehet hagyni? Mert, ha jól informálódtam, van egy opció, hogy meg lehet, meg kell hagyni, és akkor vissza lehet lépni a telefonba. De, ha a telefon úgy sérül, hogy kuka, akkor hova jön az SMS üzenet, illetve be lehet-e újra valahogy lépni az új készülékbe? Mert ez fizikai SIM-mel lehetséges, de eSIM-el? Vagy PC-n is lehet engedélyezni a telefont?
Elnézést a hülye kérdésért, de eddig még nem volt eSIM-em és Iphone-om sem, és konkrét választ sem találtam.
A másik kérdésem, tudtok-e olyan navigációt, ami .kml fájl POI-ból navigál (pl. androidon az IGO módosított változata). A Google Earth-ben van Projct nevezetű menüpont, oda beraktam, tökéletesen megjelenik, de keresni nem tudok benne (több száz POI van a .kml fájlban), vagy csak nem tudom, hogyan kell.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
bylow
senior tag
Sziasztok!
Iphone-ról le szeretném törölni az összes zenét, a Zene alkalmazásból.
Nem találok olyan lehetőséget, hogy az összeset ki tudjam jelölni!
Nincs ilyen lehetőség?
Egyesével kell törölni a zenéket, vagy én nem veszek észre valamit?
Köszi előre is!ByLow #
-
herdsman12
őstag
válasz tothjozsi96 #265074 üzenetére
Ha nincs humorod megvárni egy újabb rendelést, akkor Pyttawrx ft ajánlotta itt a gegestore.hu akksikat.
-
tothjozsi96
addikt
válasz herdsman12 #265073 üzenetére
iPhone 7
Tavaly rendeltem két iPhone SE akkut, azok megérkeztek. Nincs velük semmi probléma, nagyon jók. Ezért is szerettem volna újra NOHON-t!
-
herdsman12
őstag
válasz tothjozsi96 #265072 üzenetére
2020 januárban volt egy sikeres rendelésem, hónap végén már ki is cseréltem (6+), sajna a tavalyi nekem is elveszett, közben az akksi megdagadt és kinyírta a kijelzőt (X).
Drága buli volt.
Milyen telefonba kell? -
tothjozsi96
addikt
válasz herdsman12 #264423 üzenetére
Megtörtént, időben reklamáltam, a pénzt visszakaptam.
Nem tudom mi történhetett, szerintem ez az akku sem fog soha se ideérni. -
Gabesz87
veterán
válasz szabonagyur #265061 üzenetére
Igen, meglett nagy nehezen.
-
Gabonetta
aktív tag
Még egy kérdés vetődött fel. A helymeghatározást hogy lehet a leggyorsabban ki-be kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu 67
csendes újonc
Hogyan lehet a Messenger figyelmen kivul hagyni beszélgetést? Eltűnt a lehetőség….
-
veterán
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy az alvás fókusz mód alatt a megjelölt kontaktok hívását beengedje a telefon és az óra a kezemen rezegjen?
-
félisten
-
Gabesz87
veterán
iphonra hogy lehetne egyszerűen átvinni a tel.számaimat Androidos telóról?
-
H@lott.p3nz
újonc
Gratulálok mindenkinek, aki másra nem képes, csak mások kioktatására vagy ócsárlására.
-
Yanchi8
csendes tag
Sajnos 3uTools-szal sem akarja végigcsinálni, ahogyan a restoring részhez ér errort dob. Valószínűleg a hard drive a bajos tényleg. Ezeket tudják szerelni szervizekben?
-
CharlieDrop
veterán
válasz karldergroße #265051 üzenetére
Hű, most visszanéztem a "threadet", kár volt
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
van olyan mail kliens ios-ra ami kezelni tudja a gmail.hu-s fiókot ?
-
DGery
aktív tag
válasz Yanchi8 #265045 üzenetére
Kollégám SE-jénél volt, h iTunes-al sem akart felmenni, de 3uTools-al meg felment a legfrissebb iOS...
Igaz ott nem esés volt, hanem beázás előtteby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomhoz (iPhone 11 pro max) vásárolni Lightning kábelt.
A kérdésem az lenne, hogy ezek közül melyik lenne a legideálisabb:- Satechi – USB-C - Lightning töltőkábel
- NATIVE UNION Belt Cable C-L Lightning 1.2m
- Apple Lightning USB-C kábel
- AnkerEsetleg más?
Köszönöm szépen!
-
Yanchi8
csendes tag
válasz dvdbackuper #265044 üzenetére
Igen én is erre tudok gondolni, mert a típusát felismeri, viszont ahogyan telepíteni kéne rá a dolgokat úgy hibaüzenettel megáll. Lehet rápróbálok melegíteni, bár nagy bizalmat nem szavazok neki
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Két SIM-kártyát használok. A korábbi telefonomon (Huawei P20 Pro) részletesen be lehetett állítani, hogy mi történjen, ha nem elérhető az egyik szám (pl. átirányítani a másikra stb.). Az iOS-ben nem találok ilyen lehetőséget, csak szimplán átirányítást és hívásvárakoztatást. Valaki esetleg talált erre megoldást? Nekem ez akkor jelent problémát, ha beszélek a személyesen és a céges hívásom közben nem jelenik meg. Vagy ezt az iOS másképp kezeli?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Közben megtaláltam a választ, ha jól gondolom. Az iPhone-om nem tud aktív dual simet? Akkor kb. ennyi volt a pályafutása nálam.[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
válasz herdsman12 #265036 üzenetére
Sikerült, jól néz ki, gyors
-
veterán
Hol veszed fel ilyenkor?
Telefon kijelzőjén,vagy az eszközön?
Csak mert a szifon ott szólal meg,ahol felveszed.
Én pont ezt szeretem.
Kihangosító gombját megnyomva a kocsiban szól,ha a telefonon fogadom a hívást akkor meg ott.
Droidnál attól kaptam agyf@szt,hogy ha a kocsira rá volt csatlakozva a teló és én mondjuk a kocsi mellett voltam (mondjuk mostam) és jött egy hívás,akkor mindig a kocsiban szólalt meg.Ment a hallózás mire leesett miért is nem halljuk egymást. -
i400
senior tag
Lehet én nem találom, a megfelelő beállítást, de kihangosítóhoz és füleshez párosítva is ha hívás jön az minden esetben a telefon hangszóróján szólal meg nem pedig a párosított eszközön. Van erre vmi megoldás? Kicsit furcsa hogy pl az autó hangszóróin ordít a csengőhang felvéve pedig a telefonon hallom és minden esetben át kell állítani.
-
Prowler
senior tag
válasz feddel #265031 üzenetére
Kedvencek fül, bal felső sarokban kék plusz jel.
Kiválasztod a névjegyzékből az adott illetőt.
Feljön egy lista hogy mit szeretnél (üzenet, hívás, email, stb.)
Kiválasztod hogy hívás. Felsorolja az összes opciót. Ha engedélyezve van köztetek a FaceTime akkor ott lesz a listában.
Kiválasztod, és voiláVeremivadék Undorkutya
-
Yanchi8
csendes tag
válasz Yanchi8 #264929 üzenetére
Alakulunk, a telefon semmire nem reagált és gép sem érzékelte. Szétszedtem, lehúztam minden egyes könnyen elérhető csatit, majd vissza és ismét rádugtam.
Sikerült recovery módba helyeznem és a gép már felismeri, csinálgatja egy darabig a dolgát, (a telefonon alma logó + alatta pörög a visszajelző, hogy dolgozik) viszont a Finder ahogyan restoreolná a telefont 4014-es vagy 4045-ös hibát dob.
Letöltöttem különféle recovery programokat, viszont a lényeges dolog, hogy rendberakja a rendszert az eddig amiket találtam mindben fizetős.Van valakinek tapasztalata ezekkel? Esetleg ingyenes alternatíva? Azt ígérik, hogy a 4014 hibát is kiküszöböl, de nekem furcsa, hogy vannak dolgok amiket az Finder / iTunes nem tud, ezek viszont igen.
Adatmentés nem lényeges, mivel használtan vettem a telefont.
-
xhege
veterán
Nálam ez az e-mail cím úgy néz ki, hogy évekkel ezelőtt csináltam Gmail címemmel Apple ID-t. Aztán anélkül hogy akartam volna azóta van icloudos email címem is aminek tök ugyanaz az eleje a @-ig mint a Gmailnek. Mondjuk én nem használom semmire.
-
ricogsm
őstag
válasz MasterMark #265025 üzenetére
Igen igen írtad pár sorral korábban.
Köszi.
viszont meg kell várni a 30 napot ,hogy hozzá tudjam rendelni az iCloud fiókhoz.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
válasz herdsman12 #264961 üzenetére
Hopsz! Thx!
Kbali köszi
Rage47 köszi
SharpSA: pont ez ugrott be, thx!MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
SharpSA
veterán
válasz herdsman12 #265018 üzenetére
Egyébként ezt az iCloud email címet hol lehet módosítani?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
herdsman12
őstag
válasz H@lott.p3nz #265013 üzenetére
Nem lesz automatikusan iCloud email címed.
Neked kell létrehozni és csak amilyen nevet enged a rendszer. -
trebrona
nagyúr
válasz H@lott.p3nz #265015 üzenetére
Akkor levezetem, ha magadtól nem megy:
- Működő iPhone-on mutattam a hogyant. Mivel működik, ebből következik, hogy van AppleID.
- A képeken látható, hogy nincs .icloud-os cím, tehát nem azzal lett az ID regisztrálva, az magától nem fog generálódni
- Szintén a képeken látszik, hogy ennek ellenére létre lehet hozni az .icloudos címet, azaz az eredeti kérdésre a válasz, nem, nem bukod, ha gmail címmel regisztrálsz.Elég kimerítő volt a válasz???
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
AsakuraDave
őstag
Ugye nem adnak töltő fejet csak kábelt a mobilhoz, ne probáljam P30 supercharge fejjel gondolom? PC USB-ről töltsem ideiglenesen ?
*szerk.: rájöttem hülye kérdés mert C-s de az van gépen
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
trebrona
nagyúr
válasz H@lott.p3nz #265013 üzenetére
Én feladtam.
-
trebrona
nagyúr
válasz H@lott.p3nz #265005 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Nagyítható-e tovább a betűméret a felkínálton túl?
-
tuzpenge
őstag
válasz herdsman12 #265008 üzenetére
Szerintem OnScreenTime lehet, de csak tippelek….általában inkább SOT nk hivják.
ˣ
-
félisten
válasz herdsman12 #265008 üzenetére
On screen time gondolom.
-
vargalex
félisten
válasz H@lott.p3nz #265005 üzenetére
Én idén csináltam PC-n egy icloud fiókot a GMail-os e-mail címemmel (még az iPhone-ra váltás előtt). Most annyit tettem, hogy bejelentkeztem, megnéztem az icloud.com-ra (a gmail.com-os Apple ID-val), majd rányomtam a Mail-ra. Ott látszik az egyetlen bejövő levelem (mert nem is használom), ami ugyan az, mint a gmail-os, csak icloud.com-ra végződik. Már nem emlékszem, hogy regisztrációkor meg kellett-e adni, vagy automatikusan generálta.
Alex
-
Tewe013
őstag
válasz CharlieDrop #265004 üzenetére
Biztosan kevesebb, 12 Mini szintjét sem hinném, hogy hozza.
-
CharlieDrop
veterán
srácok SE3-nál mennyi OST-re lehet számolni? Több, mint egy 13 mini, kb. ugyanannyi, kevesebb?
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
AsakuraDave
őstag
válasz TheMarci #265001 üzenetére
Mi a különbség amugy, össze lehet őket kötni? Nem tudom az icloud belépésem de a gmailest igen akkor ott tudom recoverelni vica versa? De ez nem zárol semmit a telóra, tehát ha akarom hasznáhatok egy másik appleid-t rajta amivel bejelentkezek nem? Igazából nem értem mire jó, eddig cska Android telóm volt ott gmail acc vagyis "google" accal beléptem az csókolom.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
TheMarci
addikt
válasz H@lott.p3nz #265000 üzenetére
Nem biztos, nekem gmail az apple id-m, de van icloudos cimem is.
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Stellar Blade
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest