-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz pethYeti #300361 üzenetére
Szerintem meg a fekete keretes praktikus, Spigen nagyon jó... a segéd keret nekem nem jött be.. ferdén tettem fel vele volt 1-2mm hiba benne én bénáztam el gondolom..
Nade annyira jó a Spigen hogy kb. 2x vettem le.. és vissza, most tökéletesen egyenes segéd keret nélkül tettem fel és úgy hogy már rajta volt a tok.. csak ajánlani tudom.
-
formula01
senior tag
válasz pethYeti #300358 üzenetére
Nekem is volt 1 olyan érzésem, mintha 1-2 sornyi pixelt eltakarna, de nem tudtam eldönteni, hogy ténylegesen levág, vagy csak a 0.3mm magas üveg keret+fekete szél miatt érzem így.
Pillanatnyilag még a fekete szélű Spigen üveg van fent, de lehet beruházok akkor egy átlátszóra. Az átlátszó szélűnél nem lesz a kijelző széleinél szivárványos fénytörés?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
SharpSA
veterán
válasz pethYeti #297541 üzenetére
Igaz, most hogy írod emlékszem hogy írta fent a bannerben, bár egyes változatoknál (nem mindegyiknél) azt írta, hogy raktáron. Ettől még lehet, hogy más a valóság.
Na jól van, elég volt ebből a rendelés témából...Van aki tiszta telepítéssel indította a 17-es rendszert? Ha igen, nála hogy működik eddig?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
chipesz
őstag
válasz pethYeti #253880 üzenetére
Nálam 8 hónap alatt nem sikerült megtanulnia. Este én is magsafe töltőre teszem, de többször felébredtem már hajnalban és láttam hogy 100 százalékon volt.
Más: most hogy újra maszkos időszak van, meglepve tapasztalom hogy nem old fel a kijelző órával, pedig korábban működött. Nektek jó?
Samsung Galaxy S24
-
Pfiucska
aktív tag
-
félisten
-
majestic
őstag
-
veterán
-
HardRic
addikt
-
veterán
-
senior tag
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz pethYeti #238239 üzenetére
Offtopik, de valojaban nem ertem miert masoljak a Revot.
Legalabbis az en esetemben (es sokaknal akit ismerek) a Revo a jo valtasi arfolyam es az ingyenes utalas miatt van tartva (nyilvan ezek a megadott limitek elereseig ingyenesek).
A tobbi flinci-flanci grafikon, kolteselemzes, stb csak nyug, ennek ellenere epp ezeket masoljak.
Nade konyorgom, ha a bankom 8 Ft-tal dragabban adja az eurot (kiprobaltam raiffeisen-nel) mint a Revo, majd egy SEPA utalas is tobbezer forint, akkor hiaba masolja le a UI-t meg a grafikonokat. Konkretan 1000 EUR valtasa forintrol majd elkuldese nagyjabol 10ezer forintomba kerulne, ha a magyar bankomnal csinalnam. Szoval hajukra kenhetik a szep feluletet.[ Szerkesztve ]
-
-
tothjozsi96
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz pethYeti #201978 üzenetére
Dehogynem... Múlthét pénteken se működött az otp, ma is megszivatott, úgyhogy vissza is állok a régi rendszeremre, összes pénz le a kártyáról és készpénz mindenhol, az legalább biztos.
Apple pay miatt gondoltam, hogy elkezdek kártyázni, mert egyszerűbb ha nem viszem be sehova a pénztárcámat, de az otp-nek hála el is engedtem. -
addikt
válasz pethYeti #200778 üzenetére
Tesómnak simán hozzáadta (gondoltam én), de pénteken már átállítottam Osztrák régióra és úgy maradt.
Szóval semmi app nem kell hozzá eddig látszólag
Magam részéről várom a CIbet, már csak 1,5 hónap saccra, ha a következő félévben lesz.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házi erősítő építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Facebook és Messenger
- Milyen NAS-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest