- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz cserry193 #26199 üzenetére
Inkább semmilyet ne nézz, mert mind utángyártott és így elég silány minőségűek
Főleg digitizert magában ne, mint pl ez, mivel egyrészt egyben van az előlap, LCD és a digitizer, így elég nehéz szétszedni a ragasztást, másrészt mert így kép alapján neked csak az előlap repedt meg, de magában azt ugye nem lehet cserélni, tehát mindegy is igazából.
A hivatalos szerviz egy vagyon, de itt fórumon fagyalllo elég korrekt és normális áron dolgozik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cserry193
tag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset a telómmal.. KÉP
Arra gondoltam hogy Ebay-ról rendelek hozzá érintőpanelt, csak nem tudom hogy ezek milyenek lehetnek. Például néztem ezt , Black Touchscreen $6.39 , elég jó áron meg lehetne ezek szerint úszni.
Inkább nézzek valami magasabb árfekvésűeket,vagy ez is tökéletes?Előre is köszi!
-
csimpi1
tag
válasz rdani001 #26195 üzenetére
Ugyanez a bibi nálam is. Nem engedélyeztem, azóta nem is ment, hiába nyomok egy "Save photo"-t... Nem is találom hol engedélyezhetném. Már újratelepítettem az appot, de nem kérdez rá megint. Safariból menti, ergo az app lehet a ludas. Tipp?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom volt e már ez a videó, ha nem, akkor csak erős idegzetűeknek ajánlanám...
-
rdani001
csendes tag
Nekem is volt ilyen problémám, h nem találtam meg a lementett képeket.Egyszer nem engedélyeztem, hogy szinkronizálhasson fotókat és videókat facebook-kal (persze arra külön rákérdezett volna elvileg.)
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
Kerestem a választ, de nem talaltam. Most váltottam i4-ről i5-re és azóta nem jeleníti meg a fényképek között a Facebookról letöltött pikcsöröket. Menteni engedi, de nem találom őket sehol. Mi lehet a baj?" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
M@te
senior tag
-
rdani001
csendes tag
iPhone 3GS-em minden alkalommal, ha játszom, ha zenét hallgatok, lefagy(Recovery módba) és csak úgy tudom újraindítani ha rádugom a töltőre. Szoftvert újra feltelepítettem, biztonsági mentést előtte nem csináltam és előzőeket sem töltöttem vissza rá. Ettől függetlenül nem lett jobb, ugyan úgy lefagy. Ötletek?
-
walakii
tag
válasz DonThomasino #26186 üzenetére
Nekem 6.0.1-el sem volt semmi bajom, de feltettem pár napja a 6.0.2-t, és kb ugyan az. Én kicsit azt veszem észre, hogy nem merül annyira a telefon, de lehet csak én nem használtam annyit abban a pár napban. 1,5 napot simán elbírja, úgy hogy 10-12 óra üzemidőel, játékkal, és majdnem folyamatos wifivel.
szerk.: amúgy ezeknek az aksiknak mennyire ellenfele a gyakori töltés? Amikor gép közelben vagyok, gyakran feldugom akár 80-85%-os töltöttség mellett is. Illetve ha valamit mókolok pl iTunes-ban, akkor is fent szoktam hagyni tölteni. legtöbbször 50% feletti töltöttség mellett.
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
TheMarci
addikt
válasz DonThomasino #26184 üzenetére
Rosszabb nem lett tőle nekem sem a merülés, sem a wifi. Mondjuk szerintem 6.0.1 alatt is jó volt.
Do You Dream?
-
privacy99
senior tag
Rosszabb biztos nem lesz. Én, mint gyártó/fejlesztő cég/részleg nem adnék ki olyan FRISSÍTÉST, amitől rosszabbak lesznek a termékeim, nem tudom Ti hogy vagytok vele. Egyébként nekem jó volt, és jó is maradt, ugyanígy az üzemidő.
-
Möhe
addikt
Elvileg pont ezt javították benne
-
DonThomasino
veterán
I5 ön 6.01 ről érdemes 6.0.2 re frissíteni?
A wifi erősebb lesz?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kenny123
addikt
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Totheground #26180 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, csak azért akartam feltenni a beta 4-et, mert valahol olvastam, hogy 6.0.1-re nem is lesz már, csak majd a 6.1-re... De így felesleges beta-t feltennem...
Azért köszi srácok![ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Tibee86
nagyúr
válasz szekfizsolt #26177 üzenetére
Mivel még a 6.1 se jött ki, érdekes lenne, ha lenne rá JB.
-
Totheground
addikt
Sőt, még 6.1 sincs.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
Nincs, mivel nem találtak tethered-höz kellő hardveres hibát még a 4S-ben....
Totherground: ő biztos a betat akarja már JB-elni[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Aftereffect
tag
válasz vadászcsiga #26145 üzenetére
Az a vicces, hogy nem az enyém a teló és egy iPhone 4 4-es szofttal..
-
szekfizsolt
senior tag
Semmi jailbreak nincs 6.1-re sem I4S-re? Nem warezolni (és nem függetleníteni) szeretnék (gyári független), csak kicsit tweak-elni...
Amiket találok, az mind csak Iphone 4-ig használható...
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Olvasgattam már sokat az iphone 5 kopásról. És arra lennék kíváncsi,hogy milyen tokot érdemes venni ami nem koptatja belül?
Mert olyat is olvastam,hogy akkor is kopik. Mikor vettem a telefont akkor elkértem az egyik eladó sajátját és megnéztem. Nem kérdeztem ugyan,hogy mennyi idős a telefonja,de azért nem volt szép. Szinte csak öltönynadrágban hordja. Ez annyira nem tetszett így gondolkoztam milyen tokot vegyek.
Tudom már sokan kérdezték ezt,de azért kíváncsi lennék hátha hallok újatEgyébként majdnem fehéret vettem,de utolsó pillanatban inkább fekete lett a befutó
-
Ragnar95
félisten
Nekem ilyenem van 4S-hez és tökéletesen meg vagyok vele elégedve Stabilan tartja a telót, univerzális és a szélvédőre is atomstabilan rögzül. Elvben bárhova fel lehet rakni, műszerfalra is, csak nálam a műszerfal nem sima, így arra nem megy fel, de a szélvédőn tényleg atomstabilan rögzül, sok gagyi tartóval ellentétben ez meg se mozdul kb, nem hogy leessen Bár az ára nem piskóta, de én ebayről fele ennyiért szereztem be és úgy még egész tűrhető volt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
válasz Badb0y #26160 üzenetére
Nekem a griffinnek valamelyik régebbi verziója van, még a 3G-mhez vettem. Jópárszor volt már hogy először dugtam rá a telefont és utána indítottam (sőt amíg nem írtad itt nem is gondoltam hogy ezzel gond lehet) és semmi baja se volt a 3G-mnek se meg a 4S-nek se. Szerintem a griffin az jó márka ebben.
-
Djuree
félisten
istyle, starking, xms. ezeknél vmelyiknél lehet iphone 5-öt kapni? mert egyikük honlapján se találok csak tartozékokat.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
M@te
senior tag
válasz vadászcsiga #26148 üzenetére
tényleg nem használom a telefont. csak bent van egy fiókban és napi 2szer megnézem rajta hogy mennyi az idő..
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Badb0y
addikt
Tegnap nézegettem i5-höz autós töltőket.
Előző telefonomban 3-szor cseréltem aksit, mert véletlenül ráindítottam, amikor szivargyújtóba be volt dugva.
Voltam egy apple boltban, és srác egy dupla usb-s griffin autós töltőt ajánlott, mert ugye abba be tudom kötni az usb-s töltő kábelt.
Azt is mondta, hogy ez túlfesz védős.
Én minden elhiszek, de ezt inkább nem.Uh. kérdezek, a griffin 3rd party tölrő, valóban túlfesz védős ? Nem lesz gáz, ha épp töltöm telefont, és a kocsit beindítom ? Mert i5-ben aksi csere nem olyan, mint egy androidban, hogy leveszem hátlapot. + árban sem ugyanaz.
Mit mondtok ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Zoty4
őstag
és iPhone5höz milyen autós telefon tartót érdemes venni?
ExoMount Universal Car Mount én ezt néztem ki, van valakinek erről tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok! Ez így lehetséges developer account nélkül?
...mondjuk elméletileg ha gáz van még mindig tudom visszaállítani restore-ral 6.0.1-re... ...csak nem akarok kárt tenni...
Köszi Blaise, akkor kipróbálom!
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Iphone 4S-hez mien autós töltőt érdemes venni,bármelyik jó?
vagy vannak márkák amiket inkább ne. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
kuk@c
tag
válasz Kicsirics77 #26151 üzenetére
Nincs sajnos...
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
kuk@c
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e olyan progi amivel egy PC-n lévő biztonsági mentésből ki lehet szedni a telószámokat.
Történt ugyanis, hogy főnököm IPhone4 esét frissíteni akartuk. Itunes, szoftverfrissités, előtte biztonsági mentés. Viszont mikor meglett az upgrade, a mentés visszaállitása már nem sikerült. 99,99%-nál eldobja hogy nem megfelelő mentés vagy szoftververzió.
A probléma csak az, hogy több száz olyan tolószám veszett így oda amik nagyon fontosak voltak.
A telón minden gyári, semmiféle módosítást nem tartalmaz. Ezért álltunk és állunk értelmetlenül a dolog előtt, hogy ilyen megeshet.Köszönöm előre is a segítséget!
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
Csabee.
nagyúr
-
M@te
senior tag
válasz vadászcsiga #26145 üzenetére
nem kell feltenni a bétát... nekem egyikkel sincs problémám. mármint se a voice memoval se a csengőhangokkal. ios 6
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
vadászcsiga
félisten
válasz Aftereffect #26143 üzenetére
szopás...és mi van akkor amikor a telefon rámásolt csengőhangot sem látja? A válasz ugyanaz. Utálom az ios6-ot.
béta 4/6.0.1-el rendelkező 4S-emet cserélném 5.1.1-el szerelt 4S-re
-
golya32
senior tag
Milyen kamera programot tudtok a 3gs re ahol lehet állítgatni fényerőt?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Aftereffect
tag
Mi van akkor, amikor az a nyomorult iTunes nem látja a teló "Voise Memos" dolgait?
Illetve csak 3-at a 15-ből.Előre is köszi a választ..
-
Totheground
addikt
Plusz info, hogy ha valaki gmail-el szinkronizálja a contactokat, akkor a gmail a képeket lekicsinyíti fullscreenről "ikonra" (vagyis legalábbis a múltban csinálta).
-
Totheground
addikt
Nekem csak az appswitcher jön be valamennyire, a többi egy túlzsúfolt maszlag, ronda és egyeltalán nem "Apple" (habár mostanában az eredetiben is túl sok volt a skeuomorph design, ami nekem nem jön be, de talán így Forstall nélkül ez ismét megszűnik).
Azokról a fogaskerekekről ne is beszéljünk. Mint valami olcsó bazári mókusvakítás.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
nekem tetszene ha ezt meglépnék....
-
törölt tag
a 6 óra 10 perces használati idő 24 órás készenlét mellett megfelel az átlagnak? negyed óra telefonálás, nemi viber, iMessage, egy kis játék, sok böngészés es fb közben zene, exchange mail pushra állítva.
-
-
Ck.
addikt
Miert van az, hogy az 5.1.1-es i3GS siman lejatssza a tv2.hu flash videoit, de a 6.0.2-es i5 ezt nem tudja? A play gomb at van huzva, nem engedi elinditani a videokat. Mi valtozott az iOS 6-ban, ami miatt ez nem lehetseges?
[ Szerkesztve ]
-
rdani001
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 3GS-em van, és szinte minden nap recovery módba kapcsol.Hallgatok zenét, vagy csak játszom és hirtelen kikapcsol és csak töltés közben tudom újra bekapcsolni. Ha iTunes-al szeretném bekapcsolni, azt a hibaüzenetet kapom, h Recovery módba került, húzzam újra az iOS-t - de ezt nem lehet minden nap megcsinálni.Jelenleg 6.0.1-es verzióval fut, de ritkán már jelentkezett ez a probléma az 5.1-es szoftvernél is. -
máyköl
veterán
Hogy a fenébe lett 150 kontaktomból 1200?
Foggalmam sincs kik ezek a nevek...
Icloudomat senki más nem használja, és minden kontakt onnan jön... -
Ragnar95
félisten
válasz Rage47 #26118 üzenetére
Nincs ilyen beállítási lehetőség, de nem jellemző ilyen hiba az iPhone-okra, szóval próbáljátok ki, hogyha mással beszéltek, akkor melyikőtöknél jelentkezik újra a probléma...
-
M@te
senior tag
iPad 1-re melyik a legújabb ios? szeretnék venni egyet, csak kép nézegetésre, szerkesztésre, netezésre használnám. a lényeg hogy a fotor, iphoto, fusson rajta.
-
Rage47
veterán
WP-s telóm van, szkájpolok az iPhone-os ismerősömmel. Kihangosítva beszélünk és az ő feléről olykor rohadt hangos alapzaj hallatszik, mintha autók mennének a háttérben, de folyamatosan. Lehet valamit állítani az iPhone-on, vagy ez hardveres probléma?
-
-
atirag
őstag
válasz bandigno #26115 üzenetére
Külföldi dension oldalon a termék támogatásnál az apple féle átalakító van ehhez a termékhez ami nekem van. Mert nekem is egy adapter van a rádióhoz és abba van csatlakoztatva az iphone tartó.
Sokáig kerestem hogyan csatlakoztassam az iphone-t az autó rádiójához,de mikor ezt végre megtaláltam akkor minden megoldódott. Kb feléből meglett volna a Kínai testvére. de azokkal volt baj kommunikáció téren.Ja és már írtam nekik kb. 1hónapja,de nem jött válasz. És most már tudom miért. Azért kíváncsi leszek mikor csinálnak tartót hozzá. Bár lehet azt gondolják nincs piaca.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz atirag #26114 üzenetére
szintén zenész, dension van a kocsiban, de nekem a gyári fejegységre köthető digit aux adapter
lehet írok nekik v felhívom őket, rákérdezek h mi van adatkommunikáció esetében. a honlapjukon már megy az i5 támogatottsági marketing, persze "lefelé" is támogatják az eszközök javarészt![ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz bandigno #26112 üzenetére
Fejegység függő mit kér a készüléktől. Van olyan ami simán analóg hangot és némi adat kommunikációt végez, van olyan ami teljesen adat és van olyan ami digitális audio és adat. Szóval nehéz dolog ez. Ettől függetlenül én is kíváncsi vagyok, bár az autóban még jó sokáig a 30-as iPod marad.
-
bandigno
senior tag
válasz atirag #26109 üzenetére
gondolom abban olyan chip van, amit nem sikerült teljesen az eredetivel megegyezően lemásolni! de az eredeti biztosan tudja! viszont az más tészta, hogy a lejátszód felismeri-e majd vagy sem! ...na meg az is jó kérdés lehet, hogy ebben az esetben nem inkább adattovábbítás van a teló és a lejátszó között?
engem is foglalkoztat a kérdés, mert beépített 30 pin-es csatlakozó van a kocsiban, csak nem tudom h pl a Te esetedben is mi történne egy ilyen átalakít megvétele után! a közeljövőben én is váltanék i5-re![ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz atirag #26109 üzenetére
Ismét válaszoltak az apple-től. És ebben azt írják,hogy valamilyen vásárlásom nincs feldolgozva még és ha szeretném akkor várjuk meg és azzal együtt visszatérítik nekem.
És alatta leírják,hogy addig is,hogy ne történjen ilyen elmagyarázzák részletesen hol tudom beállítani a tiltást.
Eddig jó úton halad a történet -
atirag
őstag
Próbálta már valaki a 30 pin-rő 8 pin-re átalakítót? Mert az autóban még a 30pine csatlakozó van és oda vennék olyat.
-
-
M@te
senior tag
válasz Ragnar95 #26099 üzenetére
és akkor hogyan tudom megoldani, hogy ne legyen 2 mappa, csak 1? mert ha megnyitom a mappát akkor a fájlokat nem engedi kiválasztani ( nem is látom őket ) csak a mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest