Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
sziasztok
i6s-en tegnap frissítettem 13.2.2-re, amit eddig észrevettem az az aksi rohamos merülése, beragadva nincs program , van rá orvosság?
eddig nem voltam netközelben, ésha volt róla szó akkor bocsánat
-
Möhe
addikt
válasz
MasterMark #203741 üzenetére
NEm vagyok tisztában mit lehet OTG-n keresztül, mert egy pendriveon vannak a zenék, OTG kábel van.
Ezért kérdeztem,hogy működik a dolog vagy nem? -
Möhe
addikt
Sziasztok.
OTG-vel kapcsolatban lenne kérdésem:
Kocsiba zene kihangosításra (blútyúk) lenne egy sim-nélküli i5-ben,és...
....ezt milyen appal tegyem?
....ez működne?
köszönöm -
Möhe
addikt
Sziasztok!
Megoldható az hogy a “nincs hivávásazonosító”-s hívást ne is fogadja a telefon?
i6s 12.6.4 ?
Köszi -
Möhe
addikt
Sziasztok!
Előkerült a régi i5-öm, iOS 9.2.1-en megy. Aksicserével sikerült reaktiválni, de az appstore tök fehér, nem tölt be. Illetve JB-t próbáltam de a Pangu féle verzión csak a 10-től fölfelé elérhető.
Mi lehet ebben a 2 esetben a megoldás?
-
Möhe
addikt
válasz
-secret- #198757 üzenetére
igen, hivatalos helyről vettem évekkel ezelőtt, volt benne T-s, Vodás, most meg Telenyomoros menne bele,de azelőtt nem volt ilyen,hogy aktiválósdit kellett volna játszani, beraktam /pin és ment minden
fel is ismeri a mobilhálózati fülön,de a főképernyőn a nincs szolgáltatást írja ki -
Möhe
addikt
sziasztok!
Független i6s-en sim cserém volt vodáról telenorra . De most aktiválni kellene a telefont,sim pin után ezt kéri.
Elbaktam valamit? Hogyan fussak neki?
köszi -
Möhe
addikt
Sziasztok!
Segítség kellene!
Simkártya cserém lesz, de nem akarom törölni a régi számokat csak azt nem szeretném hogy a viber/messenger vagy egyéb app elküldje vagy megjelenítse az új számomat a kontaktoknak. Szeretném lezárni azt az adott időszakot. Ez beállítás kérdése?
Illetve valami app van arra hogy a hívásaimat mutassa? Pl kimenő perc/adat, ami normálisan mér adott időegység alatt?
Köszönöm -
Möhe
addikt
válasz
MasterMark #189274 üzenetére
83% max kapacitást mutat.
Köszönöm, megcsinálom a töltés merítést is
-
Möhe
addikt
Hali.
Valamiért 3 napja nagyon merül a telefonom. Nem ragadt be semmi, vsak a telefont használva is pikpak leesik 10%ot.
i6s friss ios (megmekkent az aksi?) , van aksiteszt vag hasonló amivel ezt lehetne tudni?Köszönöm
-
Möhe
addikt
Üdv!
Bármilyen navi megy a telón (i6s - 11.4.1 ) nem kapok Gps jelet.
Ez szoftveres vagy hardveres gebasz? -
Möhe
addikt
sziasztok
6s (ios11.2.1) valamiért nem kapcsolódik a cégnél a wifire , máshol gond nélkül csatlakozik automatikusan
másik robotos teló szintén gond nélkül csatlakozik
miért lehet ez? lehet javítani? -
Möhe
addikt
válasz
szabogabor10 #165677 üzenetére
az a valós címemhez van társítva
-
-
Möhe
addikt
Üdv.
Usa id-m van, bankkártyát/paypalt állítanék be.
Hogy a viharba írjam be a telefonszámomat hogy el is fogadja?Vennék egy appot de a paypalt sem engedi belőni
.
Köszi
-
Möhe
addikt
Üdv.
iCentre-ben kinéztem páromnak egy SE-t. Érdemes a 3év extra biztosítást rá vennem,ha egy kicsit ügyetlenke a szentem? iStyle-os csomag az 20k szemben az iCentre 15k-val.
Van valakinek evvel tapasztalata? -
Möhe
addikt
Srácok!
Páromnak kellene telefon. SE-t néztem ki neki innen az apróból 104k szla+apple gari van hozzá. Homályosítsatok fel hogy ez most korrekt vagy találok hadonlót jobb áron?
Köszi -
Möhe
addikt
Sziasztok.
Adott egy 4s. Telefonhívást fogad,csöng rendesen, de nincs hang a vonalban egyik félnél sem, de kihanhosítva van. Viberben viszont jó a hívás .
Mi lehet a hiba? -
Möhe
addikt
Üdv!
Hogyan tudok blútyúkon képet küldeni? 'Szameg nem látok lehetőséget. ios 10
Köszi -
Möhe
addikt
válasz
California1 #155099 üzenetére
HArd reset megvolt. Eltűnt a tekerés, de feljött a frissítés ,amit nem akarok OTA-n,majd gépről ha lesz hozzá humorom. Letöröltem a tárhelyről a frissítést, és azóta újra teker. Szóval én most ezek után azzal hozom összefüggésbe. Lehet holnap mégis frissítek, és jelzek mi lett a vége.
-
Möhe
addikt
Üdv!
Miért teker a wifi/4g és az óra közötti ikon ha a főképernyőt látom? Alkalmazás alatt nem. I6s 10.1.1.
Köszi -
Möhe
addikt
Sziasztok!
Behalt a telefonom hívás alatt. Erős sistergős hag van ha fogafom a hívást. Semmit nem lehet hallani.
Istyleból van, i6s, fél éves.
Soha nem volt garis gondom, mi ilyenkor a lépés? Messze vagyok BP-től. -
Möhe
addikt
üdv.
Létezik olyan hogy valamelyik szolgáltatónál független a i5s? Vagy rosszul is voltam képben hogy anno a vodánál olyan volt?
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Az új telefonra való átállásom óta ha új kontaktot veszek fel a listára akkor nem szinkronizálódik az iClouddal. Ha hív az illető csak a szám jelenik meg, a kontaktoknál meg nem a vastagon szedett hanem csak vékony stílusban van a listán.
Miért van így? -
Möhe
addikt
Hogyan lehet kikapcsolni hogy ne jelezze naponta hozy van friss iOS? Nem akarok frissíteni..!
9.2.1- en vagyok -
Möhe
addikt
Kicsit pösze a wifi a 6s-en, 2 router is van a közelemben (saját,csak külön irodában elég messze egymástól) de automatikusan nem áll át egyikről másikra. A legtöbbször ki és be kell kapcsolnom a wifit,ha nem elérhető a net, aztán már megy rendesen,ez független hogy otthon vagyok vagy irodában.
Ez hardveres vagy szoftveres hiba? iOS 9.2.1 alatt. Cserés a teló? (iSamurai) -
Möhe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132810 üzenetére
A jobb aksiidő nekem is feltűnt i5 után,pedig hasonlóan használom. Hiába a nagyobb kijelző,mégis többet tudom még használni. Cserébe kényelmetlen nekem ha zsebrevágom,mert a 4" volt a kényelmes,meg a fogása nekem idegesítően kerek,és fosok tőle hogy kiejtem a kezemből.
Az i5/5s/se váza lehetett volna az i6/i6s külseje, és szerintem vagyunk így páran -
Möhe
addikt
Ha valaki összeszinkronizálta paypal fiókját és appleid-ját az kérem írjon rám. Agyf@szt kapok már hogy képtelen vagyok erre, vagy csak rosszul csinálok valamit.
Köszönöm
-
Möhe
addikt
ITunes fiókomhoz paypal-t rendelnék, de a redeem kód nem jön meg az email címre.
Mit nézek be? Az email működik, próbáltam hátha baj van az outlookban, de működik. -
Möhe
addikt
Az iTunes (US) Paypal hozzárendelés során hisztizik :
Error Detected:
This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction.Számlát nem "csatoltam" a Paypalhoz,de a bankkártya az aktív. Pénz ugyan nincs rajta,de rendben a kártya.
Amúgy a storeban az accounton van 15$, de az ingyenes/in-app-pu. appokat csak kártyaigazolás után engedi leszedni.
MI a hiba a számlán/account-on/ban ?
-
Möhe
addikt
Srácok!
Hogyan oldható meg,hogy 1 gép/1 itunes/2 iphone gond nélkül lehessen szinkronizálni?
-
Möhe
addikt
válasz
Megane2000 #131526 üzenetére
Ott most jó, de akkor lehet az XP a ludas,mert w7-ért visít az itunes az ios miatt
-
Möhe
addikt
válasz
Megane2000 #131517 üzenetére
ehh
a PC-miért nem ismeri fel a telefont (4s) ? A kábel jó, mármint falból kapja a töltést.
XP van a gépen, az USB ezközt nem lehet felismerni....hibát dobja ki, az i6s-emet felismeri -
Möhe
addikt
4s-en vissza lehet menni korábbi iOS-ra 9.2.1-ről?
-
Möhe
addikt
öööö hülye kérdés részemről...ismét
eddig az i5-ön egy régi már nem használt emailt használtam icloud azonosítónak/telefonregisztrálásra, most hogy megvan az i6s (itt pihen a töltőn), azt már a napi használatos címmel azonosítanám,és használnám a szűz telefont,de a névjegyzékkel együtt. A telefonkönyvet kimentettem vcard-formában. Ezt akkor csak átküldöm arra az email címre és beolvassa a teló?
Húdehüjén érzem magamat, minden előlről kell kezdenemSzürkét rendeltem,de lehet nem vagyok figyelmes eléggé,mert nekem ez igencsak fehér (ami amúgy tetszik),de azért nah.... Az asztroszürke az új fekete? Ami valójában halványsötétfakószürke? Nahmindegy szép a telefon, már csak úgy kéne belőnöm ahogy azt megszoktam
-
Möhe
addikt
Új független 4S-t érdemes megvenni? Asszonynak, fényképezgetni,viber,face,ingyéüzenet és tsa használatra.
Semmi másra nem használná.szerk: 57k-ért
-
Möhe
addikt
Ma is fos a telefon. Hiába van töltöttség, a hálózatot nem veszi fel,működik,mert zenét hallgattam rajta,de telefonálni képtelenség.
Meguntam ezt a dilit,és rendeltem szürke 64gb i6s-t. Milyen fóliát érdemes venni rá? Szilikon/bőr tokot/bumpert, vagy ami nem lekerített forma külsőleg,létezik rá? Annyira megszoktam az i5 szélét/legalábbis hogy nem kerek a pereme.
Visszakeresgéltem,de sajnos nem tudok nagyon mazsolázni közöttük mert sok a melóm és ezért is gyorsan intéztem az újat( remélem nem kapkodtam el) iStyleból, számlázás miatt.köszönöm a segítséget.
u.i.:ha jelenlegi icloud fiókomban lévő dolgokat (névjegyzék a fontos) egy másik címre szeretném átmenteni,az simán meglehet? Ha igen, hogyan?
-
Möhe
addikt
Tegnap semirestore megvolt, új telefonként beállítva. De a kikapcsolásos dolgot még mindig csinálja. Honnan rendeljek szürke 64gb 6s-t? Azonnali szállítással? Munkaezközöm a telefon, muszájból beinvesztálok.
-
Möhe
addikt
válasz
Megane2000 #131079 üzenetére
év elején lett cserélve
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Tegnap délután-este egyszer csak kikapcsolt a telefon. (i5 JB 7.2.1)
Bekapcsoltam, majd telefonálás közben megint. Ezután kibírt még 1-2 órát használat nélkül, majd megint kikapcsolt,de már nem kapcsolt vissza. Többszöri bekapcsolásra nehezen állt fel az iOS. Töltőre raktam (egyből felállt a rendszer,többször lement az iCleaner, és most tünetmentes. Az aksi 60% felett volt ha ez számít.Mi az isten volt a telefonnal?
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
iTunesban hogyan tudom a zenék címét átírni?
-
Möhe
addikt
Üdv!
Van olyan lehetőség JB alatt,hogy a telefont úgy használjam mint pölö egy pendrive-ot?
Synology DSfile-t nagyon szeretem,de az abban tárolt cuccaimat (zenét,fényképet),nem láthatom ha összedugom a géppel. -
Möhe
addikt
Sziasztok.
Túl vagyok az akksicserémen( ismét). Az előzőt gariban cserélték mert gyorsan merült. Ez meg fel sem tölt egy éjszaka alatt. Tegnap este 8-kor raktam fel, most 45%on van!!!
i5 7.2.1 JB
Ez mitől van?
Illetve az a k... Semi restore sem akar összejönni.
Leírná valaki hogyan is van egy JB-s teló frissítése iOS 9-re?
Hagyom a francba a JB-t. -
Möhe
addikt
Üdv.
3 hete aksi cserém volt. De gyanus nekem hogy azért merül gyorsan,mert valami beragadt a telón.
i5 7.1.2 JB.
Semi resotre-t csinálnék,de egyszerűen nem teszi a program.Felismeri amikor összedugom,de semmi több. Megáll a folyamat ott ,hogy kb 1 cm-re elmegy a csík,és írja hogy connecting to device,Tudom hogy hosszú percekig kellene mennie,de legutoljára ez a folyamat bőven megvolt 10 perc alatt,és a folyamatjelző az kúszott feljebb. Most hagytam bő 10 percig,és nem haladt semmit a csík.
Mit nézek el?szerk: iphoneclub.hu-n található linkekről, segédlet után csináltam (próbáltam)
-
Möhe
addikt
Üdv.
Semi-restore az töröl mindent, vagy csak a jb-t nullázza?
-
Möhe
addikt
Srácok. Mi a módja JB-s i5nek 7.1.2-ről 8.4-re váltásnak? Régen annyit voltam jelen itt hogy ment minden,de mostanra kezd megint beakadni, és az új aksimat is eszi valami.
Köszönöm a helpet -
-
Möhe
addikt
Pár napja kicserélték az aksit i5-n. De van úgy hogy 20% körül egyszerűen kikapcsol. Eddig 2x volt ilyen,de ezt még a pupos aksival sem csinálta. Vigyem vissza a szervizesnek?
-
Möhe
addikt
Üdv.
Ha váltok i5-ről (7.1 JB) másik telóra, leginkább az hogy másik iOS verzós telóra, akkor hogyan tudom átmenteni a cuccaimat a másikra? (sms,appok, a JB ugrik az tiszta)
szerk:
Tomics
lehet pupos az aksid, nekem tegnap cserélték ki,és a töltési nyűgöd is lehet hogy már az említett koszos csatlakozó lesz, fogpiszkálóval pucold ki, szintén ezzel szívtam pár hete.....nem kicsi porcicákat szedtem ki abból a pitsányi lukból -
Möhe
addikt
válasz
Joe Swanson #114177 üzenetére
Köszönöm a tippet!
De meglett a fülesem
, a kondiban hagytam a fogason, valaki lerakta a pultba.
Amúgy a következő iphonenak lehet tudni a méretéről? Lesz i5 mérethez hasonló, butítás nélkül? Vagy még mindig tepsi vonalon mennek? Lassan megválnék az i5ömtől, esetleg párom örökölné.
-
Möhe
addikt
Üdv.
Valószinüleg elhagytam az i5-höz tartozó fülesemet, honnan/milyen márkát érdemes rendelni ennek pótlására? (nem vagyok nagy zeneőrült,csak utazások alatt használom)
köszönöm -
Möhe
addikt
Srácok.
Honnan lehet a legolcsóbban töltőkábelt rendelni i5-höz? A csatlakozó fej alatt megadta magát a külső szigetelés. -
Möhe
addikt
válasz
univerzita #109592 üzenetére
Ezt kipróbálom. Nem TC-vel "kezelem" a képeket.
Köszi -
Möhe
addikt
válasz
univerzita #109589 üzenetére
NAS-ra mentem a képeket/videokat ott már sajna nem látom.
Esetleg ha valaki hasonlóan menti dokumentumait, ezt hogy lehet megoldani egyszerűen? -
Möhe
addikt
Azt hol lehet (ha lehet) belőni, hogy készített fényképeket ne IMG_xxx néven legyen hanem dátummal lássa el? IOS7.1
-
Möhe
addikt
ez villanik fel: [link] vagy pár másodpercenként ismét,akár gépre,akár falból töltve
és semmi sem történik
minden gyári rajta, nem volt sem csere,sem javítva
az utóbbi időben viszont nem csatlakozott rendesen a kábelhez,néha meg kellett mozgatni hogy töltsönszerk:T-előfizus, több mint 2 éves a telefon
-
Möhe
addikt
Hali!
Valami nem stimmel az i5-el.
Este 1%-nál beraktam repülőbe,mert a töltőt bennhagytam a cégnél. Reggelre lemerült. Már 1 órája töltőn van,de még semmit nem töltött! Bekapcs gombbal is csak annyit mutat,hogy töltés van, ami konkrétan már félig kellene hogy legyen. Mi van ezzel fosch telóval? i5,7.1JB -
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia #100203 üzenetére
Sajnos egyik sem. T-s telefon, részlet nincs, csak előfizura van rablánc.irány a T szervíz?
-
Möhe
addikt
Hali.
Gyors help kellene srácok!
Zenét hallgattam fülessel és most csak így tudok beszélni/hallani telefonálás közben. Restart volt, útközben vagyok, sem gép sem más nem áll rendelkezésre. Hogy tudom kiszedni a fejhallgató "módból".i5 jb 7.0.1
-
Möhe
addikt
Akinél van használatban CallBar ( JB ) az meg tudja mondani hogy lehet levarázsolni azt a képernyő tetejéről az aljára?
köszönöm -
Möhe
addikt
Van olyan tweak, vagy beállítás ami 7.1.2-n hívás fogadásnál nem csak a fogadás lehetséges, hanem hogy ki tudom nyomni a hívást? Mint ez a kép iOS6-on. (a kis telefon ikont feltolva az első képnél a középsőn lévő képet kapja az ember)
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #87465 üzenetére
Akkor visszaállítom a régi kontaktos iCloud-ot, és csinálok egy friss mentést,jó lesz alapnak.
A JB meg pár tweak-el megvan. -
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #87462 üzenetére
Sikerült.
Viszont ha az eddigi iCloud-ból csak a kontaktokat szinkronizálom, akkor ezzel ismét visszajöhetnek a szoftveres akadások/gubancok? Vagy ettől még nem?
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #87457 üzenetére
Lassan jön, köszönöm
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #87454 üzenetére
B+
a bumper rajta van ,így kereshettem volna napokig
A1429-es a telóCDMA-t szedem
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #87450 üzenetére
GSM-es kell nekem? Csak tippelek,mert szolgáltatós a telefon,nem független.
szerk:
lúzer vagyok hozzá,csak használom a telefont alap szinten, a JB is az itthoni szerver elérés miatt kell -
Möhe
addikt
válasz
Ragnar95 #87444 üzenetére
Aham.
Nah ezzel nekem magas labdát dobtatok.
Megtaláltam azt amit kellett ( T-s i5 van) ,de a többit hogyan? -
Möhe
addikt
Üdv.
Meguntam ,hogy valami nem stimmel az i5-el, és totális törléssel, teljesen új alapot állítok be. Telefonszámokat is kiraktam gmail.ba hogy onnan visszamásolom majd. De már vagy 10 perce karikázik a telefon a törléstől számítva, várjak még vagy valami nem stimmel ?
szerk: még 7.1.2-n vagyok és a JB miatt maradnék is ezen
-
Möhe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #85372 üzenetére
Annyi kamuhírből/képből/cikkből te a töködet rá merted volna tenni (hónapokkal ezelőtt) ,hogy azok már nagyjából igazak ?
Azért szerintem ez a forma mint amit a 4-től 5s-ig használtak,nagyon szép lett,erre most ez....
Az aksiidőre viszont most teszek egy kisebb összeget hogy szar lesz (nem lesz javulás üzemidőt tekintve)szerk:
Tim Cook olyan mint egy vidéki termékbemutatón a menáger,és megmagyarázza a spanyolviaszt .. -
Möhe
addikt
Srácok,most tényleg ez a hivatalos verzió? Ugye ezek most beszívtak és csak hüjülnek a néppel....
Ez a balf..z gömbölyű forma, kilógó kamerával????
Ford Fairlane után szabadon, csak ezt tudom mondani: eszemfaszommegáll
Elsírom magamat,bár egyel több indok hogy egy i5s legyen az utolsó szifonom,és remélem jóárasítva még az én malmomra hajthajta a vizet ez az ömézing innovésön....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest