- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #25188 üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
iPhone 4S, 2011.05. havi, t-mobile, 6.0.1, nem jb. A héten 2 db elég durva dolog történt: hétfőn 9%-ot mutatott az akku, zsebre raktam, mentem pár megállót, leszálltam, indítottam volna egy hívást, de lemerült (3g, mobilnet, wi-fi volt bekapcsolva, háttérben e-mail és safari futott). Szerencsém volt, mert gyorsan hazaértem és tudtam tölteni.
Ma pedig reggel kezdtem 98-ról, lementem délelőtt vidékre, mire leértem 79% volt (nem használtam, 3g, mobilnet, wi-fi bekapcsolva, e-mail és maps futott háttérben. Küldenem kellet pár mailt fénykép csatolmánnyal, de mivel a puszta közepén csak 2g, így tudtam h eltart pár percig a dolog. már vagy 12 perce "küldte", és lecsökkent 53%-ra a cucc, majd pedig fényképezés közben kikapcsolt. Mondom h ez nem lehet, 50% körül volt az akkuidő. bekapcsolni nem tudtam, így beültem a kocsiba, gyorsan rá a töltő. rögtön bekapcsolt a teló és 47%ot mutatott!
Ez vmi akkuhiba lehet, nem? vagy 6.0.1 sajátosság? szervizbe érdemes vinni (csak ha szoftveres a gond, azért kérdezem)köszi,
ferikek
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Salex1 #25195 üzenetére
Más telefonnál se működik. Hiába írod meg ékezetesen, ha úgy állítod be a menüben, hogy mindenképp 160 karakter legyen egy sms-ben, akkor automatikusan eltávolítja küldés előtt a nem megfelelő ékezeteket: bár nálad az elmentett sms-ben ékezetes lesz a szöveg, de a címzettnél már nem.
A kép jó!
-
-
Salex1
őstag
Tudom, hogy szabvány, UTF32/16/8-al van kapcsolatban. Csak azt nem értem, hogy sok telefonnál miért működik mégis?
Egyébként valami olyan dologra gondoltam, hogy én megírom a szöveget, ahogy akarom és automatán a visszafeledőlő ékezetet használja vagy hasonló...csak egy kis használat egyszerűsítés gyanánt. Nem írok olyan rengeteg SMS-t, csak jó lenne, ha nem kellene nekem foglalkozni ezzel is.Végül is a telefonnak kellene lenni értem, de néha ebben kételkedek. -
Onderon
senior tag
válasz kchris78 #25168 üzenetére
Nem, egyszeri felhasználónál is baj. Ezt kellene elfelejteni végre. A "ha én csinálom kicsiben nem baj, csak ha mások csinálják nagyban, az csúnya dolog" hozzáállást. Fordítsuk meg: ha nekik nem lehet nagyban ezt játszani, miért érzed úgy, hogy neked kicsiben mehet? Csak neked mehessen? Mi lesz a többi X millió felhasználóval? Mindenki vágja földhöz a telóját gari lejárta előtt és mehessen a csere? Milyen jó lenne, ha a kocsikkal is így működne!...Ne vicceljünk már.
[ Szerkesztve ]
-
-
dems
csendes tag
Üdv
Minecraft fanoknak kötelező The Blockheads
-
Salex1
őstag
-
Kicsirics77
veterán
válasz #76385920 #25179 üzenetére
elméletileg ha az smtp beállításokhoz érsz mikor be akarod állítani hogy mi legyen az smtp.xxxxx.hu kimenő levelező szolgáltató
ha jól emlékszem akkor ott meg lehet adni a portot kézzel,hogy a 25-ös legyen,alapból ha jól emlékszem akkor 587 van ezt kell átírni
fibernet/invitelnél is ez van és nekem tökéletesen megy ssl nélkül,igaz kell vagy 3-5 perc mire sikerül a fiókbeállításokat visszaellenőrizni neki........ .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
-
Kommy
veterán
válasz Quiksilver #25151 üzenetére
De van ilyne lehetőség, Settings/ General/ reset/ Erase all Content and Settings
-
Kommy
veterán
válasz #76385920 #25171 üzenetére
Az nem hibaüzenet, de jobb lenen ha pontosan írnád le mit ír ki, mert szerintem az csak annyi, hogy nincs ssl titkosítás a digi email-jén és ezt nem szereti az iPhone (mivel azért egy ssl alap lenne)
AMúgy ott az igenre kell menniy, hogy SSL nélkül próbálkozzon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Hogy tudom beállítani a digi-s email címemet? Ha egyéb fiókként szeretném beállítani akkor az "ssl nélkül..." hibaüzenetet kapom. (3GS, 6.0.1)
-
-
TBMC
addikt
válasz Quiksilver #25151 üzenetére
Van. Beallitasok/visszaallitas/ osszes tartalom es beallitas torlese s igy kapsz egy teljesen gyari allapotban levo eribtetlen swt. Vagy kivalasztod a szamodra megfelelot.
-
kchris78
veterán
visszatérve a gariztatásra: szerintem nem azzal van a baj hogy MI egyszeri felhasználók bepróbálkoznánk leejtés/bármi után gariztatni a telefont, hátha... hanem azokkal akik ezt szakmaszerűen megélhetésből teszik és üzletágat alapoznak erre. Csak miattunk nem emelkedne a gariztatott telefonok száma a tízszeresére a többi országhoz képest... Amúgy nem értek 1-2 GSM boltot annyiért vettek be telefont (ráfizetéses csere még i5 előtt, az már új...) amennyiért szinte neten sem tudom eladni, állapotot meg se nézi... Mit kezdenek az ilyen telefonokkal???
-
Hooper
őstag
Nem tudjàtok mitől lehet hogy 3Gn néha nem kapom meg az üzeneteket? (Net megy)
Általában iMessage szokott behalni de ma pl whatsapp üzeneteket is csak akkor kaptam meg amikor haza értem es wifire váltott a telefon. (Meg vagy 10 iMessage üzenetet azon felül)
Nem kicsit bosszantó!
(4s 16gb Tfüggő, refurbished)[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
EZT hogy tudnám eltüntetni innen? Elhúzással nincs delete, iTunesban nem látszik, ha lejátszanám azt írja Cannot connect, ha letöltöm store-ból, akkor meg duplán van ott...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz saaryba #25152 üzenetére
Egy közel 5 éves telefonnal nyomulni úgy, hogy most vetted, hááát érdekes. A 4.2 a legutolsó támogatott szoftver rá, és már az is dög lassú. Az emberek inkább downgrade-elni szokták akarni, nem ráhackelni egy még frissebb szoftvert, amikor a gyárival is használhatatlan. Persze, ha tudunk, segítünk, de nem tudom, mi értelme volt 3G-t venni. A legelső, 2007-es hardver mocorog még benne, míg az alig drágább 3GS a mai napig támogatott. Én nem adtam volna annál alább.
i6 Silver
-
törölt tag
az imessage nektek milyen ütemben meríti a telefont? mondjuk %/10 perc chatszerű felhasználáskor..
-
Okuyama
tag
válasz Fr3eWar #25146 üzenetére
Ne is mond ... nem volt 1 szerü feltennem nekem se 4s-re anno .De már a végére teljesen hibátlanra sikerült Ma sikerült vennem I5 höz elő hátlapi fóliát nem kis pénzért ....... mint kiderült a hátlapi 3 részből áll.Na én ezzel fogok holnap szívni szerintem ..... Egyébként ahogy irod a cellux vagy széles átlátszó ragasztószallag nagyon jól jön ha szösz megy a fólia alá .Szóval lehet próbálkozni többször is akár ha nem sikerül
-
Quiksilver
aktív tag
Próbáltam utána olvasni, de nem világos: van olyan lehetőség iPhone esetében mint mondjuk a Windowsnál, hogy "formatálni"? I mean, csak a kontaktokat kéne valahogy megmenteni a többi nem érdekel.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
erdoke
titán
Dehogynem helyezhető át.
Be is baxna, ha a temérdek iEszközünk mentése mind az SSD-re került volna... Windows alatt egy Link Shell Extension nevű kis cuccal megoldható. A iTunes azt hiszi, hogy a C:-re ment, közben egy virtuális könyvtárba ír, ami fizikailag más meghajtón van.A legjobb aláírás a héten
-
Fr3eWar
őstag
válasz zolikaDB #25096 üzenetére
Nekem ilyen esetben bevált a jó minőségű széles átlátszó ragasztószalag, mind a kijelzőn mind a folián eltávolítottam a szennyeződést és visszatapadt rendesen, ha a fóliát magát nem érte erős fizikai deformáció, meghajtás akkor simán vissza tudod nyomkodni bubi nélkül. Legutóbb a hátlapon levő fóliát hajtottam fel félig, mikor a tokba visszacsúsztattam a telefont
-
-
Ragnar95
félisten
-
Ferko75HUN
senior tag
segítséget kérnék: van arra mód, hogy a backup-ot ne a C: meghajtóra mentse az iTunes szinkronizáláskor?
a beállításokban megtaláltam, hogy az iTunes mappa mentési helyét lehet módosítani, de a backup-ra nem találok hasonlót.
ssd-n van a C: és nagyon helyszűkében vagyok...C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ragnar95
félisten
Bluetoothon csak gépre lehet netet osztani, jól sejtem? Csak mert iOS 6 óta nem megy iPhone-ra és iPadre a net megosztása és nem jönne rosszul, de wifin nem jó, bluetoothon meg nem lehet őket párosítani, így csatlakozni se lehet a netre
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bandigno
senior tag
válasz BossBoss #25134 üzenetére
a csere lehetséges! de sokan szoktak első körben azzal is próbálkozni, hogy hőlégfúvóval kicsit megmelegítik a chip lábait, mert előfordul, h nem a chip maga rossz, hanem elengedett a forrasztás vagy környéke! de ez csak saját felelősségre!
kircsi28: kicsit nehezebben áll fel nálam a kapcsolat netbook és i! között, mint egy wifi routernél, várj többet! APN-t ua-t állítottad be, mint mobilnetnél? (telenornál ua a kettő és csak 1 mezőt kell kitölteni)
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Ismerősöm lányának van egy régi 3G-je. Elszállt a wifi chip. Lehetséges a cseréje még? Tudtok esetleg ajánlani valakit? Fontos lenne! Köszi!
-
kircsi28
aktív tag
Azt hiszem túl korán örültem...
Összecsatlakozik a laptoppal, de nincs net.Jelszót megadtam, persze odafigyelve és tényleg jól, de nincs net a laptopon.
Most hogyan tovább? -
kircsi28
aktív tag
Köszi Srácok, megoldódott minden, már van olyan menüpont
-
Kommy
veterán
válasz kircsi28 #25126 üzenetére
Telenor beállítás: Internet tethering vagy Personal hotspotra nyomjál rá.
[ Szerkesztve ]
-
kircsi28
aktív tag
Megvan, itt van a szem.h.férési pont, de nem tudok belelépni, mint ha folyamatosan "keresne" megy körbe-körbe ......
-
kircsi28
aktív tag
válasz szentkuti11 #25118 üzenetére
Persze, használom a 3g-t folyamatosan.
De akkor sincs ilyen menüpont.....
ez miért lehet? -
rayoliviero
veterán
Hát én is kiakadtam rajta, de ezt mondta a nő. Először egy fórumtársunk hívta fel erre a figyelmemet. nevét inkább nem írom ki, lehet nem örülne neki. A T-Mobile-ban pedig megerősítette ezt az egyik ügyintéző hölgy. Én csak megkérdeztem, hogy tényleg így van-e és azt mondta igen. Nem akartam akkor cseréltetni a telóm.
-
kircsi28
aktív tag
válasz szentkuti11 #25114 üzenetére
És ha nincs olyan, hogy személyes hozzáférési pont???
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nagyon amatőr kérdés, de a mobilnetet hogy tudom megosztani wifi-n?
4s ios 6.0.1Köszi
-
Csabee.
nagyúr
Érdekességképpen megjegyzem, hogy iPhone 3GS 4.2.1-es rendszerrel gyorsabban kikapcsol mint az iPhone 4S iOS6.0.1-es rendszeren. A bekapcsolásnál kb 1 másodperccel gyorsabb a 4S a 3GS-nél.
Üdv: Csabee.
-
TBMC
addikt
válasz zolikaDB #25096 üzenetére
sajnos ha fóliát + tokot használsz egyszerre, általában 2-3 hónap után érdemes fóliát cserélni.
- a tokoknak/bumpereknek köszönhetően idővel picit megtolja a fólia egy adott sarkát (ahol nem illeszkedik oly pontosan a fólia a készülékre) , levegő jut alá egyből, és szép lassan elkezd porosodni... ez ilyen - ellenben karcmentes marad a készüléked hála a fóliáknak
-
M@te
senior tag
minek kell ilyen rohadt drága fóliákat venni? Istenem..én a 300ft-os teszkósat használom és simán kibír 3-4 hónapot karcmentesen, sőt ha vigyázok rá akkor még többet is és nincs alatta se levegő se kosz.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest