- Yettel topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz sunahunter #24397 üzenetére
Érdekes, pedig abból rendesen át kéne vinnie, nekem legalábbis megcsinálta.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
sunahunter
senior tag
válasz Totheground #24395 üzenetére
IE
Operát használok, viszont hogy tudjak szinkronizálni, átexportáltam Explorerbe a könyvjelzőket, de a telefonra (4S) sehogy nem megy fel. Régebbi iTunes-al felraktam, de letöröltem azóta, most meg nem sikeredik sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz sunahunter #24389 üzenetére
Milyen böngészőből akarod?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bull84ghia
őstag
Felraktam jó pár zenét az iphonra 4s-re és az volna a gondom hogy az autóban lévő lejátszó nem mindegyik bélyegképet jeleníti meg. A telefonon látszik mindegyik. Erre van valami trükk?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bluedl
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű, hogy nagyon láma a kérdésem, de még nem volt a kezemben iphone.
A gyerek kapott a nagynénjétől egy 3gs-t. Nyomtam egy gyári visszaállítást. A gyerek SIM kártyáját betettem és most egy itunes logó egy usb kábel képe és egy vészhívás csúszka van a kijelzőn. Semmilyen számítógép nincs a közelben, amire itunes-t telepíthetnék. Mi a megoldás, hogy használhassuk a telefont?
-
whited
addikt
Sziasztok
Ha szeretnem downgradelni az i5 16gbmet ami T-s es nem lesz tiltva 1 T-s vagy független i4 16-32 gbre mennyi a reális ár a kettő között ???
Előre is köszönömHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
sunahunter
senior tag
Hogyan tudom a gépen lévő könyvjelzőimet a telefonra átvinni?
Hiába szinkronizálok wifin vagy usb-n, semmi.
A csodálatos iTunes meg azt írja, hogy a szinkronizálás wifin történik az iCloudból. -
TheMarci
addikt
https://discussions.apple.com/docs/DOC-3141
A telóról külső programmal kell leszedned, és újra hozzáadni az ituneshoz a zenéket, kivéve, ha itunesban vetted meg őket.
Do You Dream?
-
atees
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, olyan kérdésben, hogy adott az i4 rajta vannak a zenék, iTunes teljesen szűz, vhogy betudom importálni i4ről a zenéket iTunesba?
Köszönöm!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
M@te
senior tag
válasz pockhome #24383 üzenetére
rossz a lefedettség. nekem szokott nagyon ritkán, amikor olyan helyen vagyok, vagy nagyon gyenge a térerő.
az is igaz amit bandigno mond
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
bandigno
senior tag
válasz pockhome #24378 üzenetére
szerintem az csak a felfüggesztett mobil adatforgalom jelzése, ez látható, mikor nincs 3G bekapcsolva és EDGE hálózaton lóg a teló és hívást kezdeményezel/fogadsz.
3G-n van párhuzamos modil adat és hang, EDGE-en vagy ez vagy az! de elsőbbséget élvez a hang
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Az edge halozaton E betu helyett egy karika van, az wtf?
igy nez kiGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
turbobusa
senior tag
Hali!
3 hónapos, Dominós, 16 gigás iPhone 5-t megérné 150k-ért megvenni? Nem volt dolgom még használt cuccal s félek is tőlük az igazat megvallva...
-
bandigno
senior tag
válasz sunahunter #24373 üzenetére
na én is ezt raktam be tegnap, sajna az enyém nem BT-os, de nem is vágyom rá annyira!
-
bandigno
senior tag
válasz ZooLee #24158 üzenetére
Tegnap kb 20 perc alatt sikerült beépítenem a kocsiba, persze kellett a YouTube hozzá, mert szétbontani a kocsit, azért necces
Bekötöttem 2 kábelt, egy 30 pinest az i4-hez, meg egy USB vég a kesztyűtartóban!
Az usb adott, úgy viselkedik, ahogy kell. A telót rádugva vezérli a gyári fejegység, léptetés előre-hátra, az összes rajta lévő zenét beolvassa és azok között lehet léptetni, de lehet playlist alapján is! A teló kijelzőn természetesen megjelenik az éppen játszott track borítóképe, mint mikor fülesről megy a zene! Közben ugyebár tölti is a telefont. Egyelőre lógós módon oldottam meg a kábelt, de egy tartót majd beszerzek, így sikerült kilőni a szivargyútós töltést is, meg ugye a hívás kihangosítás is némileg megoldódott! Teszt alatt van még, sajnos mix esetén a beletekerés usb-n nem megoldott, de majd marad a mixhallgatás telóról, mert azon meg ott a csúszka! Remélem egy szoftver frissítésre sort kerítenek és lehet majd usb-ről is tekergélni!
Jah, hallható zene minősége: mivel aux in, tökéletes, csak az mp3/wma/wav bitráta határozza meg -
pockhome
senior tag
válasz ittakary #24367 üzenetére
Nem csak 1 evig tilthatja le a T a telefont?
En ugy tudom, ha 2 eves a husegido es a 2. Evben nem fizeti akkor mar a teloval elv. nem csinalhatnak semmit, en ugy tudom.Akkor jo, nekem mar letelt a 2 ev
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
nagyúr
válasz Okuyama #24365 üzenetére
Hiaba van kifizetve a telefon teljesen, ha a vevo a TMobilenal TARIFAHUSEGET vallalt mondjuk 2 evet. Azaz vallalja hogy fizeti a MediaMania Lof.z dijcsomagban lathato 15ezres havidijat KET EVIG...
Ha ezt esetleg.... veletlenul... megunja fizetni, akkor 3-4 honap utan szevasztavasz a telonak..
Maga a telefon ki volt fizetve de a hozza tartozo csomag nem! A vege igy is ugy is tiltas.... Ezert necc ez a helyzet
Fix me ha idiotasagot irok...
-
Onderon
senior tag
válasz Okuyama #24361 üzenetére
Mint egy bármilyen adásvételi, szemèlyes adatok, külön kitételek, dátum, aláírás, két tanú és adataik. Amúgy sosem értettem mit értek ezzel. Ha nem fizeti úgyis letiltják, senkit nem fog érdekelni, hogy te megvetted. Sajnos. A szolgáltató letiltja és majd a kötbér megfizetése után visszakapcsolja max.
[ Szerkesztve ]
-
Okuyama
tag
Üdv mindenki,lenne egy gyors kérdésem hátha tud valaki segiteni .Mivel ugynézki veszek ma egy i5 öst ,szeretnék az eladóval letiltás elleni garanciát íratni .Általában hogy néz ez ki ? minek kell benne szerepelni az Imei számon kívül ? Van e ilyen adásvételis formanyomtatvány amit a netről esetleg letudnék tölteni ?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Atikusz #24358 üzenetére
Én használok egyet, egy samsungot, de szerintem nem arra gondolsz ami nekem van, az enyém valójában egy vezeték nélküli kihangosító a kocsiban, de technikailag egy hangszóró. Semmi gond nincs vele, lassan 3 éve működik hibátlanul a kocsiban, teszi a dolgát, jó a hangminőség, érthető minden, nagyon szeretem.
Nyilván zenére a dolog sokkal bonyolultabb (nagyobb sávszélességet kell átvinni hogy élvezhető legyen, mint beszédnél.) -
totopad
senior tag
válasz Atikusz #24358 üzenetére
Én nem használok, csak próbálgattam őket, illetve olyan helyen dolgoztam, ahol ilyeneket árultunk és hát nem igazán volt jó véleménye róla senkinek. Recsegnek, rossz minőségűek, gyakorlatilag tök mind1, milyen minőségűt veszel. Én a bt-s headsetemből kiindulva nem ruháznék be ilyenre. Inkább valami wifi-s re!
-
Atikusz
senior tag
Használ vki iPhone-al vmilyen vezeték nélküli (bluetooth) hangszórót? Ha igen, milyet használtok/ajánlanátok, nem túl drága árkategóriában?
-
Totheground
addikt
Sehogy.
A személyes infokat/kártyát, stb ki tudod törölni, magát az accot nem.
Ha csak le nem tudod levelezni valakivel az Apple supportnál.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Tomate
veterán
Apple ID regisztrációt, hogy tudom törölni a föld színéről?
Köszi! -
Tomate
veterán
-
Kommy
veterán
válasz tajati #24344 üzenetére
Rakd recovery módba és úgy nyomj restoret, érdemes a víruskeresőt is letilteni, ha megint ezt a hobát kapnád akkor okézd le de a telefont hagyd a gépen, zárd be az iTunes-t, nyisd meg újra és nyomj a reszore ra megint ( elvileg recover ymödban van ekkor a telefon)
Tomate: igen 4.2.1 a legújabb rá
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Üdv!
van egy jb-s i4-em akartam csinálni egy restore-t beraktam dfu-ba redsnow-val ituneson rá mentem a vissza töltésre 1601 hibakóddal kidobott.. mi a megoldás?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy Iphone 3GS -em, és másik basebandet akarok rárakni de olvastam hogy a 2011 34. hetén vagy utána készült telókat nem szabad piszkálni ..... Végülis annyi a kérdésem hogy sorozatszámom alapján (869225**** ) melyik évben készült ? Mert én a 2009-et vélem reálisnak
-
Tomate
veterán
válasz Tomate #24338 üzenetére
Ezt találtam. Szóval leszedem a redsnow-t, betallozom a 4.2.1-es IPWS-t kipipálom a legutolsó just enter pwned DFU mode just now beteszi DFU módba itunsra dugom, itunesal shift + visszaállítás kiválasztom a letöltött custom ipws-t és elvileg jó??
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Valaki kipróbálná, hogy működik-e? Custom carrier logo iphone/ipad alá, jailbreak nélkül, tehát i5-re is. Nekem valamiért nem működik.
yo
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani beépített akkumlátoros (nem napelemes) tokot iPhone 4S-hez? Sötét színű, lehetőleg fekete legyen.
Hol érdemes venni ilyet és mire érdemes odafigyelni az ilyen tokoknál?A segítséget előre is köszönöm!
szerk: most találtam ezt, erről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én is ugyanígy használom, csak kíváncsi voltam.
A 3G-men volt egy állati jó Belkin tok, annyira rágyógyult és olyan jó fogása volt, hogy azt néha használtam. Ha olyan passzentos, minőségi cuccot látnék 4s-re, akkor olyat lehet hogy vennék, de amúgy én se foglalkozok vele. Egyébként érdekes, ennek ellenére nem karcos a telefon. Jó, nem dobálom, nem lazáskodok vele, de több mint 1 éves és nincs rajta sérülés.
-
TBMC
addikt
válasz csacsi67 #24315 üzenetére
Jaja SGP-t én is sasoltam élőbe, de már a 4et is eléggé megvastagította, fogásra sem volt kényelmes
amit tudok tapasztalatból ajánlani, az az Ozaki O coat (bár ami negatívum s nekem nem tetszik, hogy kitakarja az egész készülék hátát, illetve egy idő után behullámosodik, hisz mégiscsak 0,3mm vastag) illetve ez a Macally protective bumper. Egyelore nagyon tetszik kényelmes fogást ad a készüléknek, igaz kicsit keménynek tűnhet felhelyezéskor, de véleményem szerint kiváló
-
-
TBMC
addikt
válasz baro130 #24311 üzenetére
Én 2 évet használtam i4en (minden áldott nap használatnak volt kitéve a készülék) azalatt 1x sem szedtem le a bumpert, csak mikor eladtam, s egy apró karc sem volt rajta (hozzá teszem, nem hamisítvány, eredeti termék volt - eredeti áron ) és elég sok készüléktől is védte a készüléket...
én csak ajánlani tudom
-
pockhome
senior tag
válasz ittakary #24306 üzenetére
ez ráfog a hátuljára, vagy ugyan úgy karcolódik tőle ha leteszed?
mert az antenna-védelmen kívül én nem sok értelmét látom a bumpernek, nekem amilyen tok van, az se az oldalát nem karcolja, és még a kamera is jól fotóz benne.
havernak meg a 4eFt-os műanyag tokja szerte-szét koptatta már az egészet körbeGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
mandin
senior tag
Létrehoztam a telefonon a képekben egy albumot, iTunes-on hogyan tudok oda képeket szinkronizálni? Nem látja az albumot vagy nem tudom, elég kacifántos ez az iTunes.
-
MODERÁTOR
i4s-re milyen keretet / bumpert / tokot használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest