- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem 7-esem van, Jack-BT adapter a kocsiban. VLC-t letöltöttem az Appstore-ból, Ami kell zene vagy film fogom és átküldöm a MacBook Air-ről AirDropp-on az iPhonera megjelenik a VLC-ben minden amit átrodáztam, majd a bluetoothon keresztül menet közben megy a film vagy a zene a háttérben a VLC ről. iPhone 5nél nem tudom, hogy működik e az Air Dropp.
-
FollowTheORI
nagyúr
Lehet csak a kalibrációja mászott el... csinálj egy-két fullratöltés -> kikapcsolásig merítés -> fullra töltést és utána nézd meg újra.
Ha utána is gyorsan melül, vagy rosszul jelez ki dolgokat és nem tudod emiatt normálisan használni (pl fél napot se bír ki), akkor cseréltess akkut benne.
-
-
-
szekra
addikt
1 év jótállás (világon bárhol) + 1 év szavatosság a Magyarországon vásárolt, hivatalos viszonteladótól származó, magánszemély nevére szóló telefonra.
-
szekra
addikt
Ha jól látom 16gb-osról van szó (32-es szerintem +6000-ért megéri, de ez egyéni vélemény). Viszont ezekre 1 év apple garancia vonatkozik a 2 helyett, mivel nem hivatalos viszonteladótól van. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy Ő bontsa ki először, akkor jó ár érte, ha beéritek a használt, de még garis példányokkal is akkor lehet pár ezret még spórolni.
-
California1
őstag
Tényleg , lett ennek valami magyarázata?
Anno a nejem i6 telóján is jópárszor volt és nem jöttem rá mitől ..... érdekes de iOS10nél kezdődött , előtt 9nél sosem volt. Aztán frissítettem 10.2re ,aztán teljes factory reset , majd új telokent beállitás és azóta teljesen eltűnt (kopp kopp) -
Tibee86
nagyúr
"Húdehüjén" ly-vel érezd magad.
Egyébként passz az első kérdés, de szerintem így kéne működnie (régen kellett már névjegyeket átpakolnom, illetve én iCloud párti vagyok).
Az asztroszürke a 'fekete', az ezüst a 'fehér'. A hátlap színében nem sok különbség van (ha egyáltalán van), de az előlapon eléggé egyértelműen az egyik fekete míg a másik fehér. -
-
Ragnar95
félisten
2x megnyomod a power gombot és ezzel te rakod le a hívást.
De mint írtam, a CallBar nevű tweak még a Decline gombot is megoldja elvben.
Nescafé: a beállításaiban menj rá a tárhely kezelésére, lehet, hogy az új mentés több, mint 600megával nagyobb lenne, mint a korábbi és ez a baj. -
Kicsirics77
veterán
iOS 7.1.2 iPhone5,2_7.1.2_11D257_Restore.ipsw (iPhone 5 – A1429)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest