- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
válasz skidrowkill #26498 üzenetére
ovodafon
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
skidrowkill
aktív tag
válasz szekfizsolt #26497 üzenetére
telenyomor, tré-mobil (a vodára nem halottam még)
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
törölt tag
válasz ittakary #26465 üzenetére
jo ez a 4s csak az akksi nem túl acelos, mondjuk mar en sem csodálom, ha nem bírja egy napnál tovább, ha 6 órákat használja az ember, pláne edge-n, 3G-n. egyszerűen ez van, ha csak szimplán wifin pusholja a maileket, meg olykor hallgatok egy kis zenét, akkor tényleg nem nagy művészet 2 napot összehozni
ettől függetlenül nagyon egyben van, bár lehet, hogy egy one x-szel ugyanilyen elégedett lennék. egy dolog zavar, mintha hangosabb lenne a home gomb, mint az elején.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szekfizsolt #26492 üzenetére
Most vettem én is 4-et de nekem nem volt ilyen gondom. Előttem Vodás kártya volt benne én meg a Telenyomoronál vagyok.
#nincsbennetarcsi
-
szekfizsolt
senior tag
Azt értem, de szerintem lekapcsolta (mert a Telenor sms-ben figyelmeztet, hogy rosszak a beállítások), aztán miután beállította vissza (remélem). Na ez nálam nem volt elég. Ki kellett a telefont is kapcsolni és vissza. Onnantól már jó volt. Egyértelmű, hogy ha ki van kapcsolva a 3G, akkor nem lesz 3G...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szekfizsolt #26490 üzenetére
Pedig nem lesz 3G ott neki, mert kikapcsolta. Olvasd el a hsz-ét még egyszer...
#nincsbennetarcsi
-
szekfizsolt
senior tag
válasz eXorcisto #26485 üzenetére
Nálam úgy működött, hogy kikapcsoltam a telefont és vissza. Ugyanez van nekem I4S és Telenoros vagyok, minden kifogástalanul működik, úgyhogy ha beállítod rendesen, aztán újraindítod a készüléket menni fog. Felül 3G-nek kell lennie az E helyén, hacsak nem vagy nagyon leárnyékolva, vagy vidéken (gyenge térerővel)
Amit -axxon- írt, azok a helyes beállítások!
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
mandin
senior tag
Telenornál most végül is kapható iPhone?
-
-axxon-
tag
nézd meg ezt:
Mobil adatok
APN: online
minden más üresMMS
APN: mms
user és password üresen marad
MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
MMS proxy: 84.225.255.1:8080
Üzenetméret: 307200Személyes hozzáférési pont (Internet Tethering)
APN: online
minden más üresMindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
snooze
veterán
E=edge..szoval elméletileg mennie kell a netnek..ha kikapcsolod az adtforgalmat,akkor elfog onnan tünni..ha nem fizettél elö semmi adatforgalomra,akkor a telenor által beállitott csomag van érvényben,ami plusz fizetös,amennyi adatot elhasználsz annak arámyában kilobájtonként..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
eXorcisto
csendes tag
Hello!
A minap vettem egy iphone 4s-t függetlenül. 6.0.1 es iOS van rajta és Telenoros kártyával használom.
A mobilnetet szeretném beállítani rajta.
Na ugye addig eljutottam, hogy APN beállításokhoz a mobilhoz APN mellé beírtam az "online" szócskát. Az sms ami a telenortól érkezett, ezt kérte tőlem.
Plusz kikapcsoltam a 3G-t és csak a mobil adatforgalmat hagytam bekapcsolva.
A problémám az, hogy már a készülés bekapcsolása óta egy E betű ékeskedik a képernyőn és miután ezt beállítottam, még mindig az díszeleg odafent.
Most akkor már a mobilnetemet használja, vagy valami teljesen mást, amire pluszban fizetnem kell?
Valami ötlet, hogyan csináljam meg, hogyha ez nem a mobilnet lenne még?Köszönöm!
-
sipi723
tag
válasz ittakary #26481 üzenetére
jó, rendben, persze, csak érdeklődtem hátha volt valakinél hasonló helyzet és hogy érdemes-e neki futni a szerviznek.
még egy kérdés: jailbreak-ve van a készülék, itunes-on keresztül állítsam vissza mielőtt beviszem vagy elég ha az ipaden nyomok egy összes tartalom, beállítás törlést? -
nagyúr
válasz sipi723 #26480 üzenetére
Vidd be iStyle-ba, leadod. Ha király vagy náluk, akkor pár napon belül kapsz egy újat. Ha nem akkor visszakapod. Ennyi a történet.
Többet nem tudunk segíteni: 1) nem vagyok parafenoménok, így fénykép nélkül csak leírás alapján nem tudunk megállapítani semmit 2) nem Apple szervízben dolgozunk, nem tudjuk pontosan milyen szempontokat vesznek figyelembe....
-
szoki007
aktív tag
Adott egy 3Gs.
iOS 6.0.1 szoft.
5.16.07 firm.
T-MobileSzeretném jailbreakelni + iOS 5.1.1-et felrakni .
De mivel nincs shsh fájl csak 4.3.2-ig így gondolom csak azt tudom felrakni ....
Eddig amit próbáltam az hogy redsnow elindít, extras-> select ipsw ... iPhone2,1_4.3.2_8H7_Restore
Ezután kérdezett ugye a program, YES. Jailbreak, pipa install ipad baseband, ismét kérdezett, yes válasz.
Ezután a program utasításait követve ment a folyamat, aztán fekete képernyőn sok írás, legalul valami hibát irt .Mi lehet a gond ? Esetleg tudna valaki valami nagyon pontos leírást ?
-
sipi723
tag
sziasztok. ipad 2 képernyőjén a home gomb feletti oldalon végig halvány zöldes csík/sáv jelenik meg. szerintetek ez mitől lehet illetve ha hiba akkor garanciálisan javítják vagy cserélik? a válaszokat előre is köszönöm!
-
tevike
senior tag
hopp...
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a fényképezéskor lejátszódó zárhangot? (anélkül hogy áttenném rezgőre) Köszi.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
Tibee86
nagyúr
Jelenlegi munkahelyemen nincs kb semmi időm a telefont nyomkodni, így szerintem csak 2 naponta kell majd töltenem. Most tartok 10 óra készenlétnél, 50 perc használat, és 95%-ot mutat.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Hali!
Havernak van egy iphone 3g, 2.0OS-al, próbáljuk frissíteni, de állandóan -1 hibakódot dob az itunes. Mi lehet a probléma?
yo
-
Okuyama
tag
válasz BossBoss #26462 üzenetére
Én régebben is kifejtettem itt hogy 3g-t nem használok ,ugyrémlik hogy az automata fényerőszabályzó is kivolt kapcsolva .Minden mást úgy használtam mint eddig ,ugyanugy telefonáltam és neteztem wifiről .Ha csak ezt nézzük akkor szerintem nincs akkora probléma az üzemidővel .De 4s- el soha még közel sem tudtam ilyen eredményt elérni
-
addikt
Azt nem írtam oda, hogy játszani csak a snapszlival szoktam. Ha olvassa a fejlesztő, akkor igazán az i5 kijelző felbontásához igazíthatná
Nekem i4 volt előtte és az is jól bírta, tehát átlag 2 nap, itt az előrelépést a kevésbé használt időszak alatt vettem észre, amint linkeltem is.
Picit még az előző hszemhez: Ilyenkore volna igazán jó egy sbsettings, és elég sok embernek nem lenne gondja az üzemidővel.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
kenny123
addikt
Chrome böngésző alatt hogyan tudok frissíteni?
yo
-
addikt
válasz Gergőke88 #26441 üzenetére
Jogos elvárás, de lehet választani.
Normális használat mellett, mail, telefon, wifi-n netezés, állandó edge kapcsolattal a telefon illetve h nem vagyok otthon akkor 3G-n net, ha nagyon nagyon sokat használom is bő 1 nap (nem ritkán 2). Ha ritkábban használom a telefont, de ugyan úgy, mint fentebb írtam, akkor 4 napos üzemidőt tudok elérni 8 óra 40 perc használattal. Jellemzően hétvégén, de ez ugye érthető is
Levelek óránként egyszer Facebook azonnal
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
madgie
titán
Nekem olyan 40-45%-on van a fényerő, bőven elég. Meg ott a push, meg mittomén. Igaz, a játékos, folyamatosan telefonnyomkodós korból már kinőttem, de a VOIP cuccok például mindig mennek a háttérben (whatsapp, viber, skype), mégis elmegy lazán két napokat a telefon. Most például 1 nap 15 órán áll (7 óra 5 perc használat), és 40%-ot mutat még. A 3G ki van kapcsolva, ennyi a "megszorítás" (felénk nem túl stabil a 3G lefedettség)
Azt például nehéz elképzelnem, kinek mindennapos az, hogy "csak" 4-5 óra folyamatos használatot bír a telefon. Mikor volt nekem időm arra, hogy 4-5 órát folyamatosan a telefont bámuljam? (ja, ha valami Záhony-Pest vonalon vonatozik minden nap, az OK).
[ Szerkesztve ]
-
defymoto
senior tag
Udv! Iphone 5-re hogyan kell a Google nevjegyeket szinkronizalni? Elore is koszi
-
nord_
veterán
válasz Gergőke88 #26441 üzenetére
... meg a maximum fényerő. Nálam kétharmad állásban van maximumon, bőven elég. Persze, aki játszik, állandóan f@szbúkol, meg nem tudja letenni a kezéből a telefont, az ne csodálkozzon, ha estig se bírja az aksi.
Push: nekem az iPhone erősen munkatelefon (munkaidőm jelentős része kvázi távmunkának felel meg), valahogy mégis tökéletesen megvagyok push nélkül. Bőven elég az 1 órás fetch, négy-öt éve nem volt olyan sürgős meló, ahol azonnal reagálni kellett volna, pedig sokszor tűzoltó jellegű munkát kell végeznem. Ha valami extrém sürgős, akkor hívnak (elvégre ez a leggyorsabb és csak itt lehet biztos az ember, hogy a "címzett" értesül a teendőről), maximum utólag írnak egy levelet, hogy legyen nyoma a beszélgetésnek.
A magánjellegű levelezést már nem is említem. -
Ck.
addikt
Az enyém nem T-s, de néha nekem is mocorog a home gomb oldairányba, amikor olyanja van. Amiben még más a korábbi modelleknél, hogy nem olyan vajpuhán, finoman nyomkodható a home gomb, hanem keményebb járású, benyomáskor határozott kattanás hallható. De ez i5-nél normális, én már vagy 20-at megnéztem.
-
erdoke
titán
válasz BossBoss #26439 üzenetére
A mobil hálózat tulajdonságai alapvetően befolyásolják az üzemidőt. Ha atom 3G lefedettségű helyen nem használod a készüléket, még hosszabb is a készenléti idő, mint EDGE-en, de ha gyenge a térerő és/vagy két torony között ugrál a készülék...
A legjobb aláírás a héten
-
BossBoss
őstag
Na a tegnap az akksi téma után csináltam egy gyors tesztet. Este lehúztam a telót 100%-on. Lekapcsoltam mobilnetet, GPS kikapcs, fényerő 50%. Csak wifin neteztem egész este és ma reggel. Játék nem volt.
Az eredmény döbbenetes számomra. Eddig összesen szokott ennyit bírni. Most 50%-s akksival tartok közel 5 óránál! -
Onderon
senior tag
válasz D@niel #26358 üzenetére
Nincs két verzió. A Whatsapp alapvetően fizetős, időnként akcióban ingyenes pár napig.
Ezt az így merül, úgy merül, ha fél lábon állok és ütöm a fejemet a bal kezemmel a jobb kezemben a telefont meg pontosan észak felé tartom miközben a talpra magyart szavalom, akkor kevésbé merül-témát nem unjátok meg? használjátok a telót és kész. Azért van. Ha garidőben leromlik az akksi nagyon akkor ingyen cserélik, de nem nagy összeg utána sem...
[ Szerkesztve ]
-
Badb0y
addikt
-
ZooLee
senior tag
Megy az, csak lassan. A csúszkával a minimum fényerőt állítod be, annyira fogja max leengedni. Próbáld ki, hogy beállítod, majd egy beteszed egy lámpa elé, látni fogod, ahogy a csúszka mászik fel lassan, ha meg elveszed, akkor meg vissza. Sokkal lassabban, mint régen.
(#26428) [chelloZotya:
Csepptöltés a NiMH akksiknál van, itt csak változó áramú töltés van, miután az akksi elérte a kapacitásának kb. 80%-át. Addig "teljes erővel" tölti vezérlőelektronika, utána egyre jobban csökkenő árammal. A töltöttség kijelzése pedig alapesetben nem nem pontos, lehet, hogy a telefon már simán 100%-ot ír ki, de még elég sokat bele lehet tölteni. Tehát nagyon nem mindegy, hogy milyen töltővel és mennyi ideig töltöd. A gépről max 500mAh áramerősséggel fogja tölteni (ennyit tud az USB port szabványosan leadni), a fgali töltő pedig (legalább) 1A-t. Tehát kapásból az alaptöltés is más.
A legjobbat akkor teszed vele, ha a gyári töltőt használod, és miután 100% töltést jelez (ez gyorsan, akár egy óra alatt is megtörténhet), még pár órán keresztül rajta hagyod a töltőn. De ezt nem kell olyan szigorúsággal alkamazni, mint a NiMH akksiknál, itt nincs memória effekt, alapvetően akkor töltöd, amikor jólesik, a sok kis töltést nem szeretik hosszú távon. -
czgh
tag
válasz szotyika77 #26405 üzenetére
Gyárit sehogy. Ott már kókányolni kell kicsit
-
Soak
veterán
Hello !
Nektek i5-al legfrisebb os, megy au auto brightness?
-
Totheground
addikt
Ezt nem hiszem el, hol van már a 6.1GM?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
atirag
őstag
Hmm ezzel nem vidítottál fel. Az a bajom,hogy ok veszek átalakítókat,de ennyit. kell a céghez a saját kocsiba a céges kocsiba. Ez hirtelen 3. És nem használhatok egyet mert tuti mindig akkor lenne a másikban mikor nagyon kellene. De meglátom milyen a china és akkor abból inkább veszek 3-at.
Bandigno:
Pont a dension-nal nem működött a gyári. Tegnap próbáltam . És beszéltem egy dension-os szakival akihez majd kimegyek és kipróbálunk egy másik tartót mert azt mondta amit próbált azokkal ment. Igazából a zene csak másodjára ment a töltés viszont abszolút nem.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz atirag #26418 üzenetére
én este általában bedugom a pcbe. majd alvás előtt ki, reggelre már 80% körül van a telo. Majd bemegyek meloba kocsival (kb 15perc), ott bedugom, arról hallgatok zenét közben. Aztán napközbe használom, hazafelé megint bedugva (kb 20perc). Mire hazaérek nem egyszer 30% körül vagyok
i4 még 2 évesen is sokkal jobban bírta. Ez meg alig 1 hónapja van meg[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz bandigno #26419 üzenetére
Értem amit írtok,de pont ezért nem kapcsolgattam semmit mert estig kibírta így nem foglalkoztam vele. Főleg mert mindig be kel mennem a beállításokba és ott. Macera nekem. És mikor nincs 3g csak edge akkor már néha hibázik az imessage.
Persze semmi sem tökéletes. Most rendeltem egy átalakítót az ebay-ről. Kíváncsi leszek milyen. Mert a gyárit kipróbáltam és nem volt jó amire kellett. Ezt csak az autós töltőre gondoltam. Nem bánnám ha menne. -
bandigno
senior tag
válasz BossBoss #26416 üzenetére
azért az 5.1.1-et ráhúznánk az 5ösre, mást mutatna! simán ki lehetne facsarni normális és azért aktiv használat mellett 6-7 óra használatot az 5ösből is, nem csak 4et! ez csak a véleményem!
atirag: igaz, 3G zabál, nekem a 4esen a baró üzemidők EDGE-en vannak! hozzáteszem, ahol lakom, ott a 3G eléggé közepes és ezáltal ugrál 2G/3G között, ami eléggé zabáló!
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Úgy látom nem egyedi eset Nekem 3G-n merül nagyon szerintem.
Nord_:
Az I4 ennél többet volt használva Ma nem nagyon értem rá használni igazán.Pont az I4 volt az ami 90 százalékban kibírta estig. Kivéve ha sokat navigáltam.
Azért még bízom kicsit az akku feljavulásában.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz atirag #26415 üzenetére
És az i4-et is használtad pl. egy órán keresztül navigálásra? Mert a navi ezt a készüléket is rendesen leszívja, nem csak az Ötöst.
Szerk.
BossBoss, azért az nagyon nem mindegy, milyen az a használat. Attól, hogy valaki felnőttként telefonálásra, emailre használja (ami ugye jóval kevesebbet fogyaszt) játék és facebook helyett, még komoly használóként definiálható.[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz bandigno #26414 üzenetére
Igazából legtöbben azért választottunk ilyen készüléket, hogy használjuk. Most vannak itt
páran akik brutális üzemidőkről számolnak be. Nyilván szinte semmi használattal, minden kalcsoló OFF. Mi értelme?! Persze semmi. Használjuk, gyorsan merül. Ez van. Aztán, hogy most szoftveresen ez javítható, abban csak reménykedni tudunk. -
atirag
őstag
válasz BossBoss #26413 üzenetére
Nekem a 4-es is 1 napot ment . Minden nap tölteni kellett. Ezzel nincs baj mert sokat kell dolgoznia. De hogy 6 órakor már 20% alatt van és még esetleg akkor indulok vidékről haza az nem olyan jó. Főleg,hogy 1 órakor vettem le töltőről. Remélem ennél azért lesz jobb. Ráadásul sima töltőm van pár még aktív tartóm ois van volt. De ehhez semmi sincs.
Jó nem panaszkodni akarok csak kíváncsi voltam.Wifi: A cégnél egy sima linksys routerre csak néha csatlakozik. Ez is így jó?
[ Szerkesztve ]
-
-
BossBoss
őstag
válasz atirag #26411 üzenetére
Kicsit olvass vissza, pont erről agyaltunk. Masszív használattal max 5 órát bír. Sajnos ez van. Engem addig nem zavar, amíg a nap végéig kibírja. Aztán, hogy este 52%-l vagy 4%-alteszem fel tölteni az nem érdekel. 2 napot így sem, de kevés használattal sem megy el. Ilyen 20-30%-al meg úgy sem indul el másnap senki nem?! Lényeg a lényeg minden nap tölteni kell és kész. De még szerencse, hogy vannak autós töltők, külső akksik. Munkahelyre egy külön kábel PC-hez stb. Szóval számtalan helyen és időben lehet tölteni. De tényleg gyúrhatnának már az akksikon valamit.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Aki használ iphone 5-öt és amúgy is használja rendese attól kérdezném,hogy milyen üzemidőket produkál?
És mennyire sajátos a bejáratós időszak. Mert az iphone 4 nekem nem produkált ilyet. Ma 1órakor vettem le a töltőről és fél 6kor már 20százalékon volt. olyan másfél óra amikor csak imessage-ezetem és nem is annyit mint szoktam és kb. majd 1 óra google maps navigálás. Én ezt nagyon keveslem?! Vagy ez így normál? -
peugeotmate
őstag
-
Brumi˘
addikt
válasz szotyika77 #26405 üzenetére
Ahogy az off-ba is leírták, nem lehet.
-
szotyika77
aktív tag
sziasztok!
Van egy iphone 3g-m 4.2.1-es iOSal. és szeretném frissíteni 4.3.3-ra mert a mostani szoftverére semmilyen programot nem lehet rá leszedni. érdekelne hogy meg lehet e oldani valahogy ezt, hogy 4.3-at teszek rá a telomra?
előre is köszönöm a segítséget! -
TBMC
addikt
valaki vásárolt mostanság i5 készüléket T-nél?
- 3hete vettük meg apumnak a feketét, már ott is fura volt, hogy mozog hangerőszabályzó és a home gomb is...
- a napokban megvettem az enyémet is, fehér színben, is arra lettem figyelmes, hogy ez is szintén elég hanyag konstrukció: mozog a home gomb (jobbra-balra mintha valami joystick lenne), hangerőszabályzók, és ennél már a némítógomb is...
tapasztalt valaki hasonlókat? nem szúrja annyira a szemem, de egy majd 200k-s készüléknél elég idegesítő... számomra elég sokat romlott az Apple színvonala...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest