Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Mielőtt azért valami nagy vitába kezdtek, simán lehet hogy a wifi 6 csak firmware szinten van tiltva. 😁
-
janeszgol
félisten
Akkor nem kell a gigabites adatkapcsolat, hiszen úgyse használod ki, nem kell az ufs 3.1, mert felesleges (ennek az SoC-nak az). Igazából a 120 Hz sem kell, mert nincs kihasználva. Nem kell a stereo hangszóró, hiszen nem hallgattok zenét a hangszórón.
Minek az erősebb hardver, hiszen az átlagember nem használja ki stb, lehetne sorolni a kamerán át bármivel.Nevetségesek vagytok. Ha nem én írom, akkor egymást tapossátok, hogy minden kell.
-
pepimama
tag
Ez ugye CSAK egy Samsung-frissítés, nem a Google Play-alkalmazásokból vmi?
-
janeszgol
félisten
Sokaknak, mert a szolgáltatók már pár éve olyan eszközt adnak, ami wifi6 képes. Nehogy már a technológia ellen beszélj. Mindig van ilyon ember, aki bizonyos embereknek azonnal ellentmond olyan dolgokban, amit más topikban meg előszeretettel hangoztat.
Kell a wifi6 és a hiánya gáz. Ennyi, pont. -
pengwin
addikt
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Nincs wifi6 (tudom neked nem kell, de normális embernek 2025-ben kell).
Mégis mire KELL a WiFi6 egy ekkora készüléken? Én is jobban örülnék neki ha lenne benne, de azért a
normális embernek 2025-ben kell
egy elég erős kijelentés. Mégis hány embernek van szerinted WiFi6 képes hálózata, ami ki is tudja szolgálni a WiFi6-ot hardveresen? Pont ismerősnél néztem, hogy WOW micsoda mesh okos WiFi eszközt adott nekik a trékom, aztán a specifikációkban ott virít a 256MB RAM, szóval még véletlenül sem tudja kiszolgálni a WiFi6 elméleti kapacitását. -
janeszgol
félisten
Senkinek eziranyu kereset nem teljesitem. Anno egy embernek megigertem a nyilt forumon, aztan egyre tobben kertek. Erdekes modon amikor a masikat kell megalazni azzal nincs gond, de amikor ezek az emberek kapnak fogos kerdeseket, akkor rogton jon a ne valaszolj ram.
Hat nem. Szenvedjetek csak! -
Ez elég kellemetlen a gyártóra nézve, különösen a One UI 7 frissítéssel kapcsolatos problémák mellett is.
-
janeszgol
félisten
Kamerában jóval gyengébb a sony, ráadásul az előlapija nem tud 4K-t. Nincs wifi6 (tudom neked nem kell, de normális embernek 2025-ben kell).
Cserébe a Sony esimes, a kijelzője jobb minőségű. Nekem barátságosabb a mérete.Igazából ha jobb hátsó és elülső kamerája lenne, plusz wifi6, akkor best buy lenne. Az árába mindkettő belefért volna.
-
janeszgol
félisten
Az A52s valóban egy szuper telefon. Jó a kijelzője, jó a kamerája, elégséges a teljesítménye (bár a 6GB ram ma már kezd kevés lenni), van jack, ami jó minőségű, van sd kártya hely 2TB-ig, ahogy írtad. Jó a hangszórója (vagy közepes, de akár zenehallgatásra is elégséges). A mérete sem túl nagy még. Minden tekintetben egy zsuper telefon, szerintem a Samsung legjobb telója, amit valaha megépített.
-
hohohohóó...
tag
A bekapcsoló gombnál kell határozottan az asztal széléhez verni, ez volt a módszer a legutóbbi kóreai telefonomnál.
-
vence
aktív tag
Én már lassan 2 éve sem találtam elfogadható áron ...
még a rokon modellekből sem ...
(volt pár Galaxy ezzel a SoC-pel),
... egyébként most Samu-s lennék!Közben pedig páran már lassulásról is panaszkodtak ...
Így mást kerestem ezzel a csipsszel ...A Motoros edge 30 akkoriban ment a legjobb árakon, 8-256 GB-tal is
(így belefért az mSD hiánya, a Jack már fájt kicsit)
és ebben már az SD 778G+ van és 144 Hz-es AMO.
De nekem az AF-os macro-funkció is fontos volt.
Nem rossz csomag, incl. PD gyorstöltővel stb.És egy pille készülék ...
szóval nem bántam meg.
Mai napig nekem is a kedvenc, pedig frissebb is van... -
válasz
Jack Oneill #10 üzenetére
Gondolom csak a fizikai SiM kartya olvasóval volt valami gubanc, különben szívás ráadás.
-
Chiller
őstag
Pont tegnap jött meg az új A52S 5G 256GB-asom (nem elírás). Annál jobb készülék számomra nincs. Kár hogy azóta csak visszafejlődés megy.
Jack dugó, micro sd akár 2TB tárhellyel, és számomra megfelelően gyors és stabil minden téren.Pedig van S23 is, de még annak se volt olyan jó egyik kamerája se.
-
vence
aktív tag
Persze illik megoldani a zárlatvédelmet, mert arra nem lehet építeni, hogy senki nem cserél - hot swap.
De hogy ebből esetleg milyen probléma lehet, az már a tálca kialakításától, vagy véletlenektől is függhet.
Hogy erre mennyire figyeltek a SIM-érintkezők tervezésekor az jó kérdés, mert teljesen más volt a kialakítás,
mint már említve is lett.De legalább, amikor már kiderült a hiba,
illene a tisztázásig felfüggeszteni az OTA frissítést!De, nagy cég, ki tudja mennyi idő kell még ehhez ...
vagy közben csiszoltak valamit és azt, hiszik megoldódott a probléma, de az csak egy másik hiba lehetett.
Ki tudja ... -
szkaroly
senior tag
Samu megirigyelte a Pixel 9a-t. Ott is bootloop problémák vannak.
-
pusszycat
nagyúr
Ilyenkor nem vágják le valakinek a kisujját a software részlegnél? Vagy az Japánban van?
-
wesaaa
aktív tag
Nekem olyan szinten behalt,hogy odin+gyári sw kellett mert kékhalál képig jutottunk
de már működik élvezzük tovább a következő frissítésig a készüléket
a cikket most sikerült olvasni miútán elkészült a mobilom -
PirosHello
senior tag
válasz
Jack Oneill #10 üzenetére
Azt írják az oldalon, hogy e-simnél az újrainduláskor a jelszó helyett a "Kihagyás" gombot kell nyomni, majd utána normál módon újraindítani.
-
wesaaa
aktív tag
Létező hiba a Samsung-tól!
2 órája küzdök az 1 hónapos a56-al.
kijött ma reggel a frissítés,naiv módon rámentem...és láss csodát meghalt a telefon.
Ekkora bakit a Samsungtól sosem tapasztaltam. -
Jack Oneill
veterán
E -sim? Azzal mi a helyzet ilyen esetben?
-
-
vence
aktív tag
Sosem hallottam még olyanról, hogy egy bekapcsolt telóba kellene
(SZABADNA !!) betenni SIM-kártyát .... ??
... betolni a tálcát !!Fura azért egy tesztoldalon "versenyképes hardver," -ről is olvasni,
amikor erről sokak véleménye nagyon-nagyon más. :s
De már meg is előztek, más is fontosnak tartotta ezt megemlíteni.Akit érdekel egy tárgyilagosabb értékelés, olvassa el a
GSM Arena review-t.Ilyen dolgok miatt nincs nálam soha semmi automatikus frissítésen.
Sajnos egyre több dolgot ennek ellenére, kéretlenül, engedély nélkül,
fizetős kapcsolaton is rátolnak az emberre ...
És persze minden érdemi indok nélkül.Ugye Gooooog & Co. FY!
... mert a rossz példákat valahogy szeretik követni.
Ebben a telkók is élenjárnak, mert ők más tulajdonán is urak. -
GEPESZ66
veterán
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Hol olvastatok erről?
-
szemy94
senior tag
válasz
PirosHello #1 üzenetére
A topic-ot megnézed, 1 ember panaszkodott arra, hogy lassan töltött be, ha annyira jellemző lenne, akkor tele lenne minden vele, nekem speciel hibátlanul lefutott minden, és másoknak is.
-
PirosHello
senior tag
Azért meg van a diszkrét bája, hogy egy "komoly" gyártó középkategóriájának jelenlegi csúcsát (már ami az árát illeti
) egy OTA frissítés után csak trükkel tudod működésre bírni. Engem szétb*na az ideg, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest