- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Iphone7 és 8 készülék töltésére használható ez az ikeás töltő vagy csak gyárival? Köszi. -
devil-k
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #236296 üzenetére
Hivatalos forgalmazó, 30 napos elállással. Nekem
szimpatikusabb, mint az istyle.Az istyletól múltkor 4 napon át nem tudtam kérdezni valamit telefonom, az emailre is 7 nap múlva válaszoltak. Kösz, nem. Le is mondtam a rendelést onnan azon nyomban.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy i12 vásárláson, hol érdemes beszerezni? EMAG mennyire jó választás? Vagy inkább battyogjak be istyle-ba?
Köszönöm válaszotokat.
P
-
hunika1
tag
8 napja használom a 12 pro maxot a galaxy note9 után.
A fényképezés meg a videó klasszisokkal jobb, leszámítva a közeli képeket.
Szoktak ezen javítani, mi a tapasztalat? Használtok erre a funkcióra más appot? -
hotibi
aktív tag
2018-2019 között gyártott 6s nél volt valami visszahívás. Ez mi volt pontosan, tudja valaki esetleg?
Akkumulátor teljes feltöltés után, szinte nulla használat után 10%-ot merül. Ez normális? Készülék egy hónapos. csak wifi és mobilhálózat van bekapcsolva, háttérfrissítések kikapcsolva.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
I7 gyári 5W adaptere tönkrement, a fiókban találtam egy 12W-os adaptert. Az 5W-os ugyebár 5V 1A, a 12W-os 5,2V 2,4A.
A kérdésem, hogy lehet ezzel tölteni? Az amper stimmel, a feszültség viszont magasabb.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Ma lefrissült az X-em 14.3-ra, azóta nem tudom visszavarázsolni az időképes widget alá a feleségem gyorshívás ikonját. Valakinek van ötlete?
Valamint ha csak internetezésre, és telefonálásra használom a telefont van előnye a 14.3-nak a 13.5-el szemben?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
sethi
senior tag
válasz domerator #236275 üzenetére
Nálam is egymástól függetlenül lehet állítani a telefon és a kocsi hangerejét és nem nyúl bele a hangerő korlát. A telefon hangerejét kb 75%-ra állítom, a többit a kocsin szabályozom. Az egészség app sem mutatja, hogy elértem volna a hét napos korlát limitjét pedig minden nap a telefonról hallgatok zenét/podcastot. Lehet tipus függő is, hogy minek kezeli a csatlakoztatott eszközt. Este kipróbálom a soundbarral is.
-
MODERÁTOR
válasz domerator #236275 üzenetére
“egy bt hangszórónál ha a hangszórón változtatod a hangerőt, akkor az tulajdonképpen a telefon hangerejét változtatja”
Lehet hogy van ilyen is, de nekem ami van itthon 2 bt hangszóróm annak van saját hangerő-állításra lehetősége, plusz ettől függetlenül állítható a telefonon is. Általában úgy szoktam használni hogy a hangszórón olyan 80-90%-ra állítom a hangerőt és utána a telefonon pedig beállítom hogy valójában mennyire legyen hangos (pl egyharmad). -
domerator
veterán
válasz tboldi #236271 üzenetére
Szegény autó...
Nem hiszem hogy leveszi a hangerőt.
Nálam a car stereo úgy működik (és szerintem a legtöbb esetben), hogy a telefonon és az autón egymástól függetlenül lehet állítani a hangerőt, míg pl. egy bt hangszórónál ha a hangszórón változtatod a hangerőt, akkor az tulajdonképpen a telefon hangerejét változtatja.
Egy órán belül úgyis kocsiban leszek, majd meglátjuk (bár nem szoktam sűrűn nagy hangerőn hallgatni a zenét.)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tboldi
nagyúr
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Adott az iPhone 7-esem (32GB-os modell) ami hát eléggé tele van jelenleg pakolva sok alkalmazással amiket nap mint nap használok, így átlagosan a szabad tárhelyen olyan 1-1.5- és 2 GB Között szokott mozogni.Múltkoriban feltettem egy kérdést ezzel az automatikus cache törléses dologgal kapcsolatosan, hogy amikor egyes alkalmazások ikonja "bevillan", -mintha megnyomná őket valaki egy pillanatra- meg is kaptam válaszként hogy ez valóban egy automata gyorsítótár ürítési folyamat állítólag.
Na most a mai nap feltűnt hogy YouTube-ozás közben idle-ben hagytam a készüléket az asztalon, YouTube app futott, videó nem ment csak megvolt nyitva az app, és egyszercsak bezárta a rendszer, majd szintén látható volt hogy végigmegy az összes appomon ez a cache törléses cucc.
Kérdésem hogy ilyen van? Mármint létezik hogy cache törléskor bezárja az éppen idle appokat is az iOS csak hogy törölhesse a szemetet a telefonról?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
törölt tag
Kijött nemrég az új ios 14.4 beta 2. Aki Vodafone-os és bétázik nézze meg légyszíves az infokban, hogy ugrott -e a Vodafone szolgáltató 45-ről? Köszi. 700Mhz 5G miatt lenne érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Fejlesztői béta ios-t lehet telepíteni ipsw fájlból anélkül, hogy lenne a telefonon fejlesztői béta profil?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Ringman
nagyúr
válasz lugosi #236261 üzenetére
majd felhívom a szolgáltatót is, azt hiszem akkor kaptam új simet, amikor a se2020-at vettem.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Teasers
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek!
Iphone 7 tip. készülékem van.
Eddig elő voltam fizetve az icloud 50gigás tárhelyére, így oda mentette alapból a képeket és videókat. Na, az a helyzet, hogy én azt lemondtam, a fotók feltöltését kikapcsoltam, hogy csak a telefonra mentse őket. Kaptam ugye azt az üzenetet, hogy 30 napom van az icloudban lévő fotók letöltésére, de megtehettem volna akkor is, de nem volt elég tárhelyem, ezért azt az opciót választottam, hogy a telefonról törölje a képeket, gondolván majd ha lesz elég helyem, akkor majd rárakom őket.
Na hát mivel nem vagyok egy Ios zseni, úgy csináltam, hogy a Pc-n az Icloudba beléptem, létrehoztam egy mappát, majd oda letöltöttem a képeket. ez után az Itunes segítségével azt a mappát a telefonnal szinkronizáltam, vagyis a benne lévő képeket videókat. Igazából sikerült, mert rajta vannak a képek a telelfonon. De itt jön a de. A képeket,videókat nem készítés sorrendjében rakta rá a készülékre, hanem össze-vissza.
Az icloudban még mindig ott vannak szépenidősorrendben a képeim.
Szóval a kérdésem, hogyan tudom úgy rátenni a telefonra a képeket, hogy azokat a dátum szerinti sorrendbe töltse rá?
Köszönöm.!
szerk.: Most a telefonon nem tudom ezeket a képeket törölni. Ja, és amiket letöltöttem pc-re fotók, videók, megkettőzte őket, nemtudom miért, de icloudon belül minden szépen rendben van, annyi van mindenből, amennyinek lennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
A gyári mail appban hogy lehet előhozni a csatolmányt?
PDF számla, de a mailben nem látom sehol csak a gemkapocs jelenik meg a fejlécben. -
balinlin
senior tag
-
Noxy
veterán
válasz greenity #236250 üzenetére
Kell hozzá egy PC vagy MAC, + iTunes.
Az oldal címe ne zavarjon, csak csináld meg azokat a lépéseket ami ott le van írva. (helyreállítási mód)
Ha megcsináltad, akkor az "Az iPhone visszaállítása" fejezet lesz a számodra fontos. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
greenity
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémába futottam bele, hogy rendeltem egy iPhone 12-t ami hivatalosan demo volt, de! az eladó honlapján az szerepelt, hogy ezt a demo szoftvert leszedik értékesítést előtt - és én naiv azt gondoltam, hogy akkor lesz egy értelmes készülékem cca 20000 Fttal olcsóbban. Ehhez képest ma megérkezett és ugyanúgy a demo verzió van rajta. Az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy visszaviszem és a fejükhöz vágom, hogy csinálják már meg normálisan (ez csak vasárnap valósulhat meg, tekintve, hogy budapesti a cég, én meg Pécsen élek), van e valami gyorsabb, okosabb mód, jó készüléket gyártani ebből, mert így használhatatlan. Factory reset nem elérhető, írtam nekik emailt, eddig nincs válasz, hálás lennék valami épkézláb ötletért. Előre is köszi
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Ringman
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #236247 üzenetére
még nem volt rá érkezésem, de a probléma az ios 14.3 telepítésével kezdődött.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bnorci71
addikt
válasz nord_ #236246 üzenetére
ha majd 1x sikerül kijavítani.... hanyadik frissítést adják ki és még mindig szar....
nagyon nem stresszelek éjszaka töltöm irodába van lehetőség kocsiba is legfeljebb madzagos telefon lesz"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
CrAzY88
aktív tag
válasz btudos #236242 üzenetére
Na én pont ezért veszem mindenből a gyárit.
sid87: Nem gondoltam volna, hogy ez bármennyire is kötve van az IOS verziószámához, tulajdonképpen teljes mértékben felesleges hülyeségnek tűnik ez a korlátozás
Bocs ha hülyeséget írtam, nem is tudtam hogy létezik ilyenLexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
btudos
nagyúr
válasz sid87 #236241 üzenetére
Mondjuk abból kiindulva, hogy a leírásban "iWatch"-ként hivatkoznak az Apple Watchra - no comment - és csak az 1/2/3-hoz ajánlják, lehet, hogy itt is ez a helyzet. Valószínű jobban jársz a gyári töltővel, de online rendelve kipróbálhatod, aztán ha nem megy még mindig elállhatsz a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sid87
senior tag
válasz CrAzY88 #236238 üzenetére
Igaz, csak több ilyen terméknél oda van írva, hogy
Figyelem: A töltő csak az 5.2.1 Watch OS-ig kompatibilis.
Ezért nem vagyok benne biztos, hogy ennél nincs e ilyen gond
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
btudos
nagyúr
válasz CrAzY88 #236238 üzenetére
"elvileg működnie kéne, ha már kereskednek vele..."
Szép lenne, ha így működne a világ, de rengeteg ellenpéldát láttunk már. Ugyanakkor a Baseus termékek a jó minőségű 3rd party cuccok közé tartoznak, valószínű tényleg nem lesz vele gond.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz sid87 #236237 üzenetére
Bár tapasztaltom nincs ezzel a termékkel kapcsolatban, elvileg működnie kéne, ha már kereskednek vele...
Amúgy nem hinném hogy bármivel is rosszabb lenne.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Apple Watch tulajokhoz szólna a kérdésem.
Hamarosan tulajdonosa leszek én is egy példánynak, és szeretnék hozzá egy plusz töltőt, hogy ha megyek valahova, azt vigyem, nem amit adnak hozzá.
Ezt néztem ki, esetleg van róla tapasztalatotok, vagy véleményetek, használható-e, tölti, stb?
Előre is köszönöm!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Ringman
nagyúr
válasz lugosi #236166 üzenetére
továbbra sem működik, úgyis bontja meglévő hívást, ha másvalaki hív, hogy a hívásvárakoztatást is kikapcsoltam.
a telefon-beállításokon kívül máshol is kell állítani valamit?
-
remigia
újonc
iCentre, iStyle vagy MediaMarkt-ban javasoljátok megvenni az új telefont? Árban ugyanannyi, a jövőbeni szervízelés érdekel, mert elvileg mind hivatalos viszonteladó. Van különbség a tapasztalat szerint?
-
crissprivat
senior tag
Hali,
használja valaki a Synology DS get alkalmazást? Nálam az a hiba vele, ha betöltöm vele a letölteni kívánt fájlt és megnyomom a hozzáadás lehetöséget, azonnal kidob az alkalmazásból. Mitöl lehet?
i12, 14.3
Köszi.Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
bnorci71
addikt
válasz nord_ #236216 üzenetére
a lényeg nem az, hogy töltöm-e éjszaka, egyébként szoktam és nem is problémázok rajta csak itt valami nagyon szar az meg nem OK 300e telefonnál na...., azért valjuk be.
emberi számítás szerint egyébként ki kellett volna bírnia a másnapot is ehelyett reggel lemerülve találtam, nem az x plusz töltés huuu tönkremegy az aksi 1 hónappal korábban a probléma azt leszarom nem foglalkozok vele, ha napközbe lemerül akkor is felteszem nem okoz problémátEgyébként kicsit pont amiatt is nem raktam fel mert kíváncsi voltam mennyit merül és nem a 3 vs 5 érdekelt mert azon nem akadok fel, hanem a 50% az kicsit durva bárki bármit mond
Speedy7
feltünőbb hát az enyhe kifejezés 12 óra alatt amiből ~8 ugyan úgy nyugalmi állapot 25% majd 9óra nyugalmi állapotban 50% az nem feltünő hanem botrányos/vlami nagyon hibás működés. Ja és érdekes az SE2020 nem merült így sose ugyan ott igaz 12.valami volt rajta amivel vettem.
sajna nem beszélek angolul.Meg ha jól rémlik itt eddig 10-15% merülések voltak éjszaka 1-3% helyett, ezért is kezdtem azzal 3 napos telefon azért már csak be kellett, hogy álljon.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Pano
addikt
válasz balinlin #236228 üzenetére
Ez így van. Én is nagyon szívesen váltanék, de nem tudok, mert minden ismerősöm ott van és azt használják kommunikációra. Akik meg mást is használnak, mindenki más-más appot. Nem fogok egyszerre 8 messenger/chat applikációt használni, attól függően, hogy éppen kinek melyiken tudok írni (már ha éppen eszembe jut ki hol van). Messengeren mindenki elérhető és kész, pont. Nekem sem tetszik, de ez van. Ami meg nem messenger téma, arra ott a jó öreg klasszikus telefonhívás.
Körülbelül 36-ot?!
-
balinlin
senior tag
-
feddel
senior tag
válasz -secret- #236222 üzenetére
FB-ot fel sem tettem, a messengert pedig pár napja szedtem le. Tudtam (tudtuk) hogy mennyi mindenben követ, de mint legutóbb kiderült, mindent IS gyűjt. Szóltam az ismerősöknek hogy viberen / signalon elérnek (kb. egy jött át viberre, signalra senki), vagy várjanak míg asztali gépen 1-2 naponta megnyitom.
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Tegnap váltottam XR-ről 11 Pro Max-ra. Minden adatomat szépen átvitte a telefon, csak egyetlen problémám van. Ha a messengerben kapok valakitől egy üzenetet, akkor a Facebook is küld egy értesítést, hogy xy üzenetet küldött. Bárhogy próbálom, ezt nem tudom kikapcsolni. Egy kollégám és egy kolléganőm szintén a napokban váltott telefont. Nekik is ugyanez a problémájuk. A Facebook illetve messenger beállításokban nem találok semmi erre vonatkozót.
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Speedy7
tag
válasz bnorci71 #236214 üzenetére
A merülés folyamatos, csak használaton kívül feltűnőbb. Cella alatt nem csak a térerőt értem, hanem a rádiós környezetet. (frekvencia sávok, szomszédos cellák, carrier aggregation, stb.)
Engem nagyon idegesített, ezért kezdtem el az elsődleges telefonomon is bétázni. Most több, mint 3 hete oké. Nyomtam egy hálózati visszaállítást és jelenleg 14.4b1-en vagyok.Ha sok időd van, akkor ajánlom a "iPhone 12 battery draining fast" topic-ot a hivatalos Apple fórumon.
-
tothjozsi96
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz aujjobba #236185 üzenetére
tudom, hogy megy itt a panaszkodás, csak az az érdekes többet esett nyugalmi állapotban mint amikor használva volt
Speedy7
ebbe csak az az érdekes
Szombaton volt nyomkodva a telefon, volt 0 térerős helyen, kb 50-50Km helyváltoztatás ami ugye cellaváltás stb. és fele annyit merül mint nyugalmi helyzetben 1 cellában ahol 2/4 a térerő....
ja és a szivárgás csak éjszaka megy? mert ugye ez szombat vasárnap
szombaton volt a kirándulás de az akkori idő felét is itthon töltötte a telefon az éjszakát meg ugye egyértelműen
ha ez tényleg ezért van akkor ezt a telefont vagy szoftvert nem lett volna szabad kiadni....."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
tboldi
nagyúr
válasz tothjozsi96 #236207 üzenetére
Nincs esetleg valami maszat az érintkezőkön?
Amúgy velem még soha nem fordult elő ilyesmi 3 évnyi AirPodsozás alatt, pedig gyakran előfordul, hogy napokig hozzá sem nyúlok.
-
Zozo0525
őstag
válasz HoldfenyLuna #236202 üzenetére
köszi, ez a kinyíthatós nem az igazi de ha nem lesz más? :-)
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az hogy lehetséges hogy kiveszem az Airpods Pro-t a bölcsőből és a bal oldali teljesen le van merülve? Több napja nem használtam, a bölcsőben volt még 66%, ez hogy lehet?
-
hemaka
nagyúr
Mivel nincs meg a 10 nap, atlagolt egyet. Amugy se erdemes nezegetni, eleg nehez rajta elmenni, kb amikor bejott elengedtem azota se nyitottam meg soha tobbet. Lemerul, feltoltom, kesz. Ugy sincs soha ket egyforma napom.
en most pont forditva, nagyobbra valtottam, de nem bantam meg, a 11 prot se tudtam egy kezzel hasznalni, szoval edes mindegy mekkora, ezen legalabb jobb bongeszni, meg a szenzor stabi ugye. Az a vicc jobban kezre all nekem ez a design, egyedul a sulyat szokni kell.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest