Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
marsu. #243228 üzenetére
Ha az eredeti felvetés pontos, akkor a mentés után törölt egy üzenetet a ft.
Ebben az esetben a mentésből visszaállítás a megoldás az üzenet visszanyerésére.
Amennyiben az újként beállítást választja, akkor a szinkron miatt elveszett az üzenet.
Persze ez csak a megfelelő beállítások esetén érvényes.
Szerk:
(Eddig így gondoltam, már bizonytalan vagyok) -
törölt tag
válasz
marsu. #243228 üzenetére
Jól mondod.
Az „Üzenetek az iCloudban” használata esetén több tárhely áll rendelkezésre a készüléken, mivel a rendszer az iCloudban tárolja az üzeneteket a mellékelt fényképekkel és egyéb csatolmányokkal együtt. Ha bekapcsolja az „Üzenetek az iCloudban” funkciót az egyik készülékén, a rendszer automatikusan az iCloudban fogja tárolni az üzeneteket, és így nem kerülnek bele az iCloudos biztonsági mentésbe.
Az Üzenetek az iCloudban funkció használata
Üzenetek tárolása az iCloudban
Mit tartalmaz az iCloud biztonsági mentés? -
törölt tag
válasz
marsu. #228839 üzenetére
A sebességgel adják el, viszont fontosabb a válaszidő és a kapacitás. 4K stream vagy nagy tömeg egy helyen szituációkban. Nem hal le a torony egy stadionnyi embertől. A koronavírus miatt ez most nem lényeg. Nem kell kétes kocsmai wifire csatlakozni. Ráért volna még, viszont Amerikában a 3G-ről 4G váltás idején látszott a szolgáltatók maguktól tojnának a fejlesztésre, a telefongyártóknak kellett őket ösztönözni. Ha már kezükben fogták az emberek az új technikára képes kütyüt, akkor megmozdultak a szolgáltatók is.
Fun fact: egy-két amerikai szolgáltató azzal trükközött "5G E" (E mint evolution) jelzést írt ki a SIM, ami persze nem igazi 5G sebesség és minőség, gyakorlatilag csak egy marketingezett 4G LTE, és akkor sok nem techszaki megkérdezett user azt hitte, hogy már az eddigi iPhone-ja is 5G képes volt, hiszen azt írta ki nekik a Verizon és AT&T.
Nagyon az elején vagyunk még az 5G korszaknak, USA-ban is a most bejelentett nationwide hálózatnál több állam hiányzik. Nálunk pedig a szokásos hazai díjcsomagok miatt nem lesz hétköznapi még sokáig. Egy VOLTE vagy eSIM bevezetés is milyen lassú!
-
Noxy
veterán
válasz
marsu. #227418 üzenetére
elég lenne két embernek is,
150 Ft fejenként. Na ezen nagyot lehet spórolni. (egy gombóc fagyit sem kapsz érte)
1-2 év oszt már nem elég 2 embernek sem.
De a 900Ft-l is (200GB) uez 3-4 embernek.
Persze ha ezt még hozzá kell tenni a 3-4százezres Apple kütyü(k) törlesztéséhez akkor már sok lehet. -
freelanced
addikt
válasz
marsu. #210489 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ennek utánakérdezek. Az nem lenne rossz ha visszavennék szükség esetén.Egyébként milyen hangerőn használod a városban illetve tömegközlekedésen?
Lehet, hogy én vagyok süket de ha a sárga mező alá kerül a hangerő a városban akkor nekem már túl halk, alig hallom a zenét...A sárgában meg gondolom már károsítja a hallást.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
marsu. #210248 üzenetére
Ahha, jah ertem mar, rendben.
es az miert van hogy amit mar ismer wifit nem akar fel csatlakozni, csak akkor ha feloldom a kepernyot, vagy ha egyalatan nem akar akkor konkretan ki kell valasztom hogy mire csatlakozzon fel ujra.
Pedig be van allitva az automatikus csatlakozas, ez is azota ilyen miota az ios 13 van fent. -
Süvi
őstag
válasz
marsu. #207101 üzenetére
Megnézem majd, köszönöm.
A lényeg, hogy működik.
Mert apukámnak most tervezünk telót venni, és sajnos szégyen, hogy alap csillagászati áron csak 64 GB van.
Arra gondoltam, hogy ha így meg lehet csinálni, akkor elég lenne egy kisebb is és át tudná varázsolni a képeket az 512 GB-os táblagépre ezzel a módszerrel, ahol szerkeszthetné, csinálhatna belőle filmet, emléket, stb. -
válasz
marsu. #202723 üzenetére
lassan vagy 5 éve nem számít a posta fizetés KP felvétnek, szóval téves infot inkább ne terjessz kérlek
nagy összegű posta fizetésnél nekem is volt már hogy Apple Pay ellenére kértek PIN kódot
magyarázatnak itt a prohardveren ezt az infot kaptam: régi típusú a terminál, ezért!
-
aujjobba
addikt
válasz
marsu. #197432 üzenetére
Ok, itt az iForgot oldal, segít ha ennyire elfelejtődött minden.
-
30z.Samu
félisten
válasz
marsu. #122825 üzenetére
Nem is kell sok minden, olyan 2-3 órányi zene kell, nem több.
De egyébként jól "mondod"
8GB a mai szemmel nem valami sok, bár nincs sok minden a telefonomon.
De többe között ezért kérdeztem rá az online zenére.
Nekem ott is jó, ha jó minőségű, nem szakad meg, ilyesmi.
-
válasz
marsu. #122806 üzenetére
Nekem a 7-es szoftver óta ez van (mármint hívásbug). A 9.0 óta (jelenleg 9.0.2) annyiban javult, hogy már csak rezeg bele (10 perce sincs, hogy felségem megjegyezte: olyan hülye hangod van, amikor felveszed a telefont...).
Apple
Remélem az iOS 10-ben végérvényesen megjavul
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
marsu. #118956 üzenetére
Ez mondjuk nem feltétlen van így, simán lehet olyan hiba is, ami csak az internetet érinti, de ez elég valószínűtlen jelen esetben.
APN beállításokkal érsz max valamit, ha enged hozzáférést a carrier bundle.
Illetve ahogy írták előttem, network reset megér egy próbát, illetve a te SIM-ed másik telefonban/másik SIM ugyanazon szolgáltatótól a te telefonodban. -
Ragnar95
félisten
válasz
marsu. #118947 üzenetére
Ha nincs újabb carrier bundle annál, mint ami jelenleg a telefonon van, akkor biztos,h nem ez a probléma. Kivéve persze, ha valami olyan hálózati hiba van 4S-nél, amit csak az iOS8/9-ben javítottak, de ilyen tudtommal nincs, i5-nél voltak hálózati problémák, amiknek egy részét szoftveresen tudták javítani. (3G handoverrel voltak problémák iOS5 vagy 6 alatt és iOS7-ben javították).
-
Sur1G
aktív tag
válasz
marsu. #118414 üzenetére
Nálam is így van. Megvan természetesen a névjegyzéki bug is (T betű után nem működik), illetve a facebook névjegyeket is bekapcsolja automatikusan. Feloldás után scrollozásnál megakad mindig, elég lagos szerintem. Hívás bug javult, de még lehetne rajta javítani. Rengeteg apró hibát találtam iOS 9-en. Remélem gyorsan javítják. i6
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest