- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz nord_ #236216 üzenetére
a lényeg nem az, hogy töltöm-e éjszaka, egyébként szoktam és nem is problémázok rajta csak itt valami nagyon szar az meg nem OK 300e telefonnál na...., azért valjuk be.
emberi számítás szerint egyébként ki kellett volna bírnia a másnapot is ehelyett reggel lemerülve találtam, nem az x plusz töltés huuu tönkremegy az aksi 1 hónappal korábban a probléma azt leszarom nem foglalkozok vele, ha napközbe lemerül akkor is felteszem nem okoz problémátEgyébként kicsit pont amiatt is nem raktam fel mert kíváncsi voltam mennyit merül és nem a 3 vs 5 érdekelt mert azon nem akadok fel, hanem a 50% az kicsit durva bárki bármit mond
Speedy7
feltünőbb hát az enyhe kifejezés 12 óra alatt amiből ~8 ugyan úgy nyugalmi állapot 25% majd 9óra nyugalmi állapotban 50% az nem feltünő hanem botrányos/vlami nagyon hibás működés. Ja és érdekes az SE2020 nem merült így sose ugyan ott igaz 12.valami volt rajta amivel vettem.
sajna nem beszélek angolul.Meg ha jól rémlik itt eddig 10-15% merülések voltak éjszaka 1-3% helyett, ezért is kezdtem azzal 3 napos telefon azért már csak be kellett, hogy álljon.
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest