- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Zozo0525 #292521 üzenetére
Szia!
"meddig kap frissítéseket?"
A gyártó által közzétett [frissítési lista] alapján az idén érkező iOS 17-et még meg fogja kapni a XR.
-
válasz
Zozo0525 #279843 üzenetére
Ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen,az általában kamu is.
Meg merem kockáztatni,hogy menet közben kiderülne,hogy számlája nincs meg,az akku közel sem 100%-os,itt-ott látszik kívülről hogy igenis használva volt,esetleg szolgáltatós a készülék,stb,stb…
Egy itthoni hivatalos forrásból származó de nem szolgáltatós,hivatalos garis,100%-os gyári akkuval rendelkező,alig használt/új állapotú 128-as 12-t nem ad oda senki 175ért.
A bevallottan használt 128-as darabok már bőven használt akkuval is jóval 210-220 felett kezdődnek,a jobbak pedig inkább 250 felett vannak,legalábbis Hardveraprón. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zozo0525 #276967 üzenetére
A Sony a hangminőségből nem engedett, valahol viszont kellett, hogy ezen az árszinten lehessen a készülék. Én meg pont az a vásárló vagyok, akinek a hangminőség előbbre való és kész kompromisszumot kötni az anyagminőségben (mondjuk nem gáz csak nem azt a "kerámia tapintás" érzetet adja) valamint nem fontos a MagSafe/Qi és a tok meg úgy is jelez ha tölteni kell. A fülesek meg bemondják a töltöttségi állapotunk egyébként! A 10+10 óra meg egészen jó.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Zozo0525 #258162 üzenetére
Az hogy nem mindenkinek elérhető (még), az a Telenor saját döntése, idézném az előző hozzászólásomból:
"A lényeg, hogy még nem indította el a Telenor széles körben, csak a nagyvállalati, kiemelt ügyfeleknek." - tehát van már eSIM.
A személyeskedést pedig fejezd be, nem dolgozom nekik.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Zozo0525 #258159 üzenetére
Nincs gáz az eSIM-mel, működik van, csak nem mindenkinek érhető (még) el. Ne keltsd már itt a hangulatot folyamatosan. A lényeg, hogy még nem indította el a Telenor széles körben, csak a nagyvállalati, kiemelt ügyfeleknek. Egyébként sehol nem kommunikálta a Telenor hivatalosan (leírva, Telenor pecséttel a végén), hogy '21-ben lesz eSIM. Csak pletykák voltak róla...
Lásd Telekom, ott sincs feltöltősöknek, csak előfizetőknek.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Zozo0525 #258130 üzenetére
Mi vagyunk a teszt alanyok (kozep ill. nagy vallalatok). Elvileg iden ev elejere mondtak, hogy kiterjesztik a lakossagra is. [kép]
Lekopogom, dec. 23. ota van eSIM-em (is), minden oke. Nem tapasztaltam olyan anomaliakat, mint amiket olvastam a Voda/Telekom eSIM rajt kapcsan. -
válasz
Zozo0525 #257856 üzenetére
A 70% azt kb ne úgy képzeld el hogy ugyanúgy működik az akksi mint normál esetben csak a kapacitása a 70%-át bírja, ott már úgy kell elképzelni hogy vannak hirtelen esések a kapacitásban és simán kikapcsol a készülék használat közben. Sőt már a 80% is hasonló. Nekem a régi telefonom most 80 és 31%-os töltöttségnél szobahőmérsékleten egy e-mail fiók ellenőrzéstől kikapcsolt.
-
válasz
Zozo0525 #257790 üzenetére
Levél formában jön,de rajta van hogy mi van benne és mennyi az értéke.
Ez már akkor rákerül amikor a feladó feladja.
Én Slickwraptől rendelt skinemre 1190-et kellett ráfizetnem.
Nem szóltak hogy utaljak előre,az összegről se jött értesítő mail,hanem a postásnak kellett fizetnem,ő mondta mennyi az annyi,csak utána vehettem át. -
válasz
Zozo0525 #254990 üzenetére
Nekem a mi mix 2s volt az első xiaomim I6 után. Imádtam. A mi 11 pro is tökéletes volt, de valami egyedi hiba miatt nem ment rajta az AA. Az ország és közeli országok nagy szakijai se tudtak vele mit kezdeni. Ezért eladtam és kicsit meg is untam a mokolást és így lett újból alma. Pedig anno örökre kitiltottak az IPhone Se topicból addig trollkodtam. Fiatalság bolondság.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zozo0525 #247225 üzenetére
Én még az IP68-ban sem bízok, nem még az IP-- vagy IP53-ban, ha csak annyit közölnek, hogy laboratóriumi tesztkörnyezetben tesztelték és aszerint megfelelt a szabványnak, de ha mégis beázik, akkor nincs rá garancia. Én az iPhone 11-em meg a Watch6-om sem hordom vízben. Hiába írja az Apple, hogy a Watch6 bírja a vizet, zuhanyzáskor, úszáskor nem kell levenni, én azért nem próbálnám ki. Esőben sem szoltam telefonálni soha.
Azért egy jól összerakott IP53-as tömítésekkel ellátott telefonnak is ki kellene bírnia legalább 5másodpercet 70centi mélyen.
Láttam már szakszerűen összerakott olyan IP68-as fénycső armatúrát amiben állt a víz és nem volt rajta egyetlen sérülés sem, a tömszelence is jól zárt, mégis beázott. Ennyit a tesztkörnyezetben végzett IP tesztekről.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zozo0525 #247222 üzenetére
De egy 70cm-es mélységű házi szereld magad medencébe esett bele és pár másodperc alatt ázott be...ezt azért ki kellett volna bírna...
*A készülék kontrollált környezetben végzett tesztelése alapján tanúsítottan csepp-, víz- és porálló adott körülmények között (megfelel az IP53 védettségi besorolás – IEC 60529 nemzetközi szabványban leírtak szerinti – követelményeinek). [link]
A feleségemnek ugyan ennyit töltött a P10 Lite telefonja egy kád meleg vízben anno, mégsem ázott be. Pedig a P10 Lite-nak Zéró IP védelme van. -
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Zozo0525 #246238 üzenetére
Azon túl vagyok. Gondolom kedden valami sablonnal válaszolnak. Nekem rohadtul munka eszköz a telefon. Állandóan állítanom kell a foglalási rendszereket,kamerát nézni stb és erre megint szívhatok egy 5s-el ami össze vissza laggol.
Soha többé istyle,semmilyen apple szerviz. Inkább eladom a telefont két évente. Kár volt ezt is megtartani 3 évig.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Zozo0525 #245997 üzenetére
A 11 Pro Max ugyanaz, nem?
-
Ringman
félisten
válasz
Zozo0525 #244073 üzenetére
igen. a probléma az, hogy egy ipaddel + egy másik iphone-nal megy a szenzorpáros, de pont az én telefonommal meg rejtélyes módon nem.
ha másképp nem megy akkor kipróbálom a factory resetet.
mit kell lementeni/iclouddal szinkronizálni visszaállítás előtt? (fotók, sms-ek, stb.)
appok beállításai is benne vannak a backupban? (első iphone-om, előtte androidjaim voltak, ott mindig szívás volt a gyári visszaállítás) -
rithm
csendes tag
válasz
Zozo0525 #239060 üzenetére
Végülis az a lényeg, hogy a fotók az itthoni gépen legyenek, ahonnan át tudom másolni bárhova. Az nekem nem megoldás, hogy a felhőben megvannak.
Ti hova mentitek a fotókat?
Egyébként jobban szeretem, hogy mindent bármikor elérhetek a saját eszközömön, és nem függök mástól.
Az viszont fontos lenne, hogy új telefonra mindent át tudjak majd tenni. -
Snoop27
őstag
válasz
Zozo0525 #238857 üzenetére
11 pro max.
balinlin : ezt aláírom, hogy teljes mlrtékben igazad van, csak a vírushelyzettel kicsit bonyolultabb, mert a faceid tökéletes lenne, viszont maszkkal nehézkesebb a dolog.
icecave : az remek lenne, mivel maszkban vagyok ezért állandóan kéri a kódot s kissé zavaró, viszont ahogy balinlin is írja, ha ellopnák a telót s tudnának fizetni akkor az lenne a komoly gond, szóval nem hiába van ez így kitalálva.
-
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
Zozo0525 #238047 üzenetére
30 dodo felett vámköteles, amibe beleszámolják a postaköltséget is. Bár ez is a vám jófejségên múlik. Én is vettem amcsiból egy phone rebel tokot és postával együtt egy picivel többe volt mint 30 $, meg is fogta a vám, papírokat kellett kitöltenem a postának elküldeni, mondták is hogy 3-4 ezer lesz a vámköltség. Mondom fasza ilyen drága tokot se vettem még...aztán mikor hozta a postás nem kért egy ft-ot se.
-
-
bnorci71
addikt
válasz
Zozo0525 #236047 üzenetére
mindegy milyen ha nem hamis pénzzel fizet
#236045 Sungoo
nyilván bankkártya adatot nem adok meg, minek is kellene utaláshoz
ép tegnap küldtem OTP-nek tovább egy ilyen spam mappámban landolt levelet, sose volt közöm az OTP-heza lábam be nem teszem hozzájuk ezt megfogadtam 14éve, de ez már nem ide tartozik. A másik az ERSTE volt ott van számlám de az email-t csak elolvastam nem kattingatunk semmire az e-mail cím is árulkodott, illetve a link se Erste oldalra mutatott. Egyébként a magyarsággal már egész jól állnak csak 2-3. olvasásra amikor gyanús és keresed a hibát tűnik fel, hogy néhol furcsa a szóhasználat.
#236046 ittakary
azért végigzongorázom és beszámolok.#236050 devil-k
hát kértem telefonszámot hogy egyeztetni tudjon a fiam, de eddig nem jött, majd meglátjuk mi lesz kellő óvatossággal kezelem az egészet meg adom a naívat azért is kértem telszámot pedig ugye ott van a neve mellett a viberbeCsak kíváncsiságból abba milyen buktató lehet ha valaki háztól-házig ad fel valamit?
A csomagot csak fizetés után kapja meg ha átadta a futár a pénzt onnantól a futárcég fizeti ki nekem. Egy dolgot tudok elképzelni a szélhámos összejátszik a futárral. eltünteti a csomagot, arra viszont a futárcég biztosítást válla bizonyos értékhatárig, na meg gondolom feltűnne a főnökének kicsit sűrűn tűnik el csomagja. -
user12
őstag
válasz
Zozo0525 #233699 üzenetére
Ez kb olyan, mint a "dízel vagy benyás autót"
Kinek a pap, kinek a paplan. Neked kell tudnod, hogy a szokásaidhoz melyik illik jobban.A zárt füles nagyobb, viszont jobban szigetel (télen védi a füledet
), a kisebb helytakarékosabb, diszkrétebb.
Én pl JBL fejhallgatót inkább otthon használom, az Airpods meg nálam van, útközben zenét hallgatni, telefonálni. -
válasz
Zozo0525 #233699 üzenetére
én mindig is agybadugós füles párti voltam, mert a gumiharang szerintem nagyon sokat számít hangszigetelésben, megvettem az AirPods 2-t, de alig használtam, pár hónap után eladtam - mondjuk ez csak egy vezetéknélküli gyári füles - előtte próbálj ki egy sima vezetékes EarPods-ot, és csak utána vegyél ilyet!
Én ilyet vettem végül, aktív zajszűréses és ennyi pénzért nagyon bevált: [link]
-
zolnagy
őstag
válasz
Zozo0525 #231839 üzenetére
De igen, ezt mutattam én is.
Viszont, ha ez be van kapcsolva és akár 100 db-re teszed, az még mindig halkabb, mint ha nincs bekapcsolva és max hangerőre teszed. Egy fülhallgatónál ez OK, de ha rákötöd egy eszközre, akkor ne csinálja már.@gbor.richard, lehet elengedte a ragasztás a képernyő szélét valahol. Nekem volt ilyen, de már cserélték azóta a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest