- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
hotibi #301443 üzenetére
Ha nem kimondottan az a célod, hogy a képek ne látszódjanak a készüléken, hanem helyet szeretnél megtakarítani, akkor kapcsold be az optimalizálást. Így a készülékről az eredeti, nagyobb méretű fájlt törli, és csak egy előnézeti képet tart meg, így a képek között továbbra is ugyanúgy látod, hogy az létezik, de kevesebb helyet foglal.
-
Lali-213
senior tag
-
Lali-213
senior tag
válasz
hotibi #280941 üzenetére
Szia,
Ha működik a Face ID és a Beállítások / Akkumulátor / Akkuállapot és töltés menüben mutat maximális kapacitást, akkor jó eséllyel gyári.
Korábbi hozzászólásokból tudok meríteni, hogy a sufniszervizek el tudják rontani a Face ID-t és a gyenge utángyártott akkumulátorok nem mutatnak százalékot a fentebb említett helyen.
Vásárlás előtt állsz vagy már megvan csak bizonytalan vagy? -
válasz
hotibi #280082 üzenetére
Szerintem még azzal sem feltétlenül.Te magad érzed hogy mennyivel merül jobban,hogy mi az a pont amikor már cserélni akarod.
Az a százalékos kijelzés arra jó hogy az arra hajlamosak rágörcsöljenek,vagy egy eladásnál a vevők alkudozhassanak,de a valós avulást hellyel közzel mutatja csak pontosan,teljesen nindegy hogy gyári vagy utángyártott az akku. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
hotibi #266036 üzenetére
Én ilyet még nem tapasztaltam, hogy a tisztán felrakott iOS gyorsult volna. Én iOS 5 óta hurcolom magammal, teljesen jól teszi a dolgát.
Mentést csinálj az ördög nem alszik alapon akár iCloud-ba akár a számítógépre. Amúgy az Apple is szépen leírta.
-
Noxy
veterán
válasz
hotibi #241179 üzenetére
Mintha teljesen új telóm, rendszerem lenne!
Azt bármikor megcsinálhatod, ha az iPhone-n a beáll..-általános- alaphelyzetbe állításnál nyomsz egy összes tartalom beállítás törlését. Ez az opció viszont nem törli az iCloudba mentett adatokat. Azt hogy mit mentettél oda, azt csak te tudod, meg törölni is. -
nord_
veterán
válasz
hotibi #241179 üzenetére
Újrahúzás, beállítás új telefonként, iCloud szinkron bekapcsolása.
Miután ez megtörtént, arra figyelj, hogy a Beállítások - neved - iCloud menüpont alatt külön be kell kapcsolni az üzenetek szinronizálását is.A Beállítások - Naptár alatt az alapértelmezett szinkronizálási idő egy hónap, ha akarod, ezt is átállíthatod.
-
válasz
hotibi #241174 üzenetére
Az első kérdéshez:
“itunes restore icloud backup-ból”
Az iTunes backup meg az iCloud backup két különböző dolog de úgy értem (ha jól értem, de majd megmondod), hogy iCloud backupból fogod visszaállítani. Ebben az esetben igen, az elérhető legfrissebbet fogja letölteni.
-
Gaben92
őstag
válasz
hotibi #229982 üzenetére
Persze. Nálam is úgy van. Be kell jelentkezni mindkettőn ugyanazzal az Apple ID-val és ennyi. Ha valamit megveszel akkor azt töltheted mindkettőre, ha akarod automatikusan tölti is le a másikra is az appot, iMessage-et megkap(hat)-od mindkettőn ha úgy állítod be, stb. Flexibilis és jól működik.
Nálam például úgy működik, hogy ha a céges telefonomra kapok bármit (SMS, e-mail) az megjelenik a sajátomon is, de ami a sajátra érkezik az nem megy a céges felé, stb.
-
mtomi95
senior tag
válasz
hotibi #229866 üzenetére
Meg van annak a veszélye az új iPhone 6S-eknél, hogy egyszer csak gondol egyet és soha többet nem kapcsol be!
Ha mindenképpen 6S kell beton biztos helyen kell venni!
Vagy ha közel laksz Budapest vagy Győrhöz akkor mindegy, de szerintem ha magadnak kellene garanciáztatni az nem túl kényelmes dolog.
Nekem eddig mindig a T rendezte és teljesen ingyen megúsztam a szállítást és minden mást is. -
Razzul
őstag
válasz
hotibi #229866 üzenetére
Erre gondolsz? 100 ezer forintért kétszer is meggondolnám, pláne, hogy 32gb-os modell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest