- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#08176384 #249495 üzenetére
Ez erősen túlzás. Nem kell rögtön ágyúval verébre lőni, általában egy force restart megold gondokat, ha akad valami, vagy nem muszáj első nap telepíteni egy új rendszert.
"ios 15 inkább egy 14.9, nem pedig egy teljes értékű update"Több funkció még késik is, viszont azért nemcsak apróságok vannak szerintem: facetime share play és tudsz webes facetime linket küldeni androidos ismerősnek, fókusz mód és értesítéseken faragtak, live text, icloud+ szerintem ezeket sokan fogják használni.
-
mtomi95
senior tag
válasz
#08176384 #248532 üzenetére
Furcsállottam is, hogy az RC-t ma kiadtak volna 7kor devre meg publicba akkor rá mondjuk holnap meg a hivatalosat és egy nap lenne úgy mond a tesztelésre…
Akkor legeslegjobb esetben is egy hét múlva lesz régi iPhoneokra iOS 15, mármint nem béta.
Nekem végülis mindegy! Ha nem ma akkor holnap úgy gondolom a kiadásra szánt (RC) verziót megkapom én is developer profillal.
Nem emlékszem amúgy én sem hogyan működött ez eddig! Pedig iOS 10 óta bétázgatok! -
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
#08176384 #233929 üzenetére
Vagy beta.apple.com.
-
Birki
tag
válasz
#08176384 #231442 üzenetére
Akkor, ha találok egy Olaszországban élő ismerőst (biztosan lesz ilyen
), akinek van ottani adószáma és megkérem, hogy vegyen egy e-sim-es prepaid kártyát és küldje el nekem postán, akkor azt aktiválni tudom itthon a független iphone 12 minimen.
Ettől kezdve aki hívni akar engem, az megteheti. Igaz, hogy a gatyáját ráfizeti, de ez legyen a hyvó problémája!
Cserébe bizonyos időközönként kis pénzecskéket töltögetek majd rá online, a lejárat hosszabbítás miatt.#231447
Szuper, köszönöm! -
-
Razzul
őstag
válasz
#08176384 #229031 üzenetére
Olvass vissza, volt már erről szó. Egy másik cikkben írták, hogy a probléma szoftveres és a későbbiekben javítva lesz. Várjuk meg, hogy mi lesz a történet vége, még meg sem jelent a telefon.
(#229030) radi8tor: Én sem, sokkal jobban érdekelnek a kiegészítők. Ha jól fog működni a MagSafe tárca akkor még eggyel kevesebb dolog, amit reggel el kell raknia az embernek.
-
-
-
-
válasz
#08176384 #197511 üzenetére
Nem értem most mit is akarsz valójában..
Kérdésem:
Fizikai sim-ről akarsz váltani e-simre és nem tudsz az online felületen QR kódot kérni? (197502.hsz-re reagáltam korábban)
Második kérdésem:
Volt már,hogy ráklikkeltél az "e-simre váltás" lehetőségre valamikor a múltban?A Telekom fiókodban a "dokumentumaim" opció között ott van a korábban lekért QR kód,amennyiben már egyszer ráklikkeltél a "váltás"lehetőségre.Azt annyiszor szkenneled be,ahányszor szükségesenk érzed.Például telefoncsere....vagy....Full reset esetén nem kell,mert megkérdezi a telefon,hogy megtartod-e az e-simet és úgy csinálsz teljes visszaállítást,vagy pedig törölheted az e-simes beállítást is.Szóval nem értem mi a kérdés...
Nekem a "dokumentumaim" között ott van a QR kód.Eladtam a space grey Xs-sem és vettem egy új gold-ot,majd megnyitottam a Telekom fiókom,beolvastam ugyanazt a QR-kódot,amit korábban lekértem valamikor és kész.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest